michal.ch 13.02.02, 17:41 Inicjatywę utworzenia tego podforum zrealizowano :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka. Re: Realizacja 13.02.02, 18:34 gratuluję przede wszystkim deksterowi, bo to on wymarudził to forum osobiście. Tylko bardzo proszę - bez bicia piany, żeby nie zrobiło się z tego Podforum Permanentnych Narzekaczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dekster pragnę Wam Podziękować ! 13.02.02, 20:21 Dziękuję wszystkim, którzy już stoją po mojej stronie bo zweryfikowaliśmy się w działaniu. Udowodniliśmy, że mniejszość, jeśli tylko jest konsekwentna może dopiąć swego. Nie liczę na permanentne zaangażowanie i ciągły poklask. Każdy ,kto będzie tu wchodził, zrobi to z własnych pobudek, w swym czasie , na swój sposób. Coś doda, dorzuci i kiedy jego czas minie pójdzie dalej. JEŚLI WRÓCI Z NOWYM POMYSŁEM I BĘDZIE W STANIE PRZEKONAĆ DO NIEGO INNYCH, TO Z PEWNOŚCIĄ NIE POZOSTANIE SAM. Dziękuję również tym, którzy dali mi odczuć zupełnie nie wirtualny opór materii, pytających, wątpiących - dzięki Wam doceniam wagę trudnego zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: pragnę Wam Podziękować ! 13.02.02, 20:37 dekster napisał(a): > dopiąć swego. Nie liczę na permanentne zaangażowanie i ciągły poklask. Na tym forum nie licz na żaden poklask, dekster. Tu na wejściu powinien być wielki, pulsujący napis: niech stracą nadzieję ci, co tu wchodzą. No to od czego zaczynamy? Czy pomysł czatów z osobami ważnymi dla miasta jest do zaakceptowania? Tylko bez nawalanek typu: bo Redakcja ma nas gdzieś (bo gdzie nas ma, to Jej sprawa. Nam nic do tego.) Spokojnie, rzeczowo - co chcemy i dlaczego. Kurtura. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
dekster na temat czata 13.02.02, 20:53 kropka. napisał(a): > No to od czego zaczynamy? Czy pomysł czatów z osobami ważnymi dla miasta jest d > o > zaakceptowania? Myślę, że jest jeszcze za wcześnie na taki czat z powodu znikomej ilości forumowiczów łódzkich - w przyszłości jak najbardziej. Widziałbym raczej wspólne przygotowywanie listy konkretnych pytań do konkretnego adresata( oczywiście forma i styl pytań winny spełniać standardy) Odpowiedzi na te pytania mogłyby być umieszczane na stronie łódzkiego foruma potem wedle woli redakcji przedrukowywane w papierową Gazetę. Odbiór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: na temat czata IP: 10.0.219.* 13.02.02, 20:57 a ja sadzę, że nie ma problemu z mała ilościa forumowiczów- widziałem już, że na takich czatach jak Radom, czy opole były już rowmowy ze sławnymi tamtych miast, a u nich mniej forumowiczów...Więc jednak może możemy?? Odpowiedz Link Zgłoś
dekster Re: na temat czata 13.02.02, 21:05 spróbować możemy, ale zaznaczam, żeby nikt nie przejmował się jak na początku nie wyglądało to będzie tak, jakbyśmy sobie tego życzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: na temat czata IP: 10.0.219.* 13.02.02, 21:11 a tak pytanie nie dogryzajace nikomu: a jak wygladaje te czaty z np.sportowcami w Opolu badź Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Czatowanie 14.02.02, 02:20 Jasam popieram ten pomysł. Jeżeli będzie to "stały" ( w miare mozności) termin np. drugi wtorek o 19.00, to i forumowicze przybywać będą. Oby nie za często, bo wtedy rzeczywiście może być kilku stałych dyskutantów i nikogo wiecej. A przygotowanie pytań przekazanych Redakcji -> może to byc przez Redakcję skondesowane i dawane dzień wcześniej bohaterowi czatowania. Wtedy początek czatu to wypowiedź na zadane tematy. Jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach. Zaraz będą dyskusje: wtorek, czwartek, sobota, nie wtorek........., 19, 17, 23, 10, ...... itd. Ktoś musi zdecydować o warunkach startowych. i do dzieła pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś