Dodaj do ulubionych

Realizacja

13.02.02, 17:41
Inicjatywę utworzenia tego podforum zrealizowano :)
Obserwuj wątek
    • kropka. Re: Realizacja 13.02.02, 18:34
      gratuluję przede wszystkim deksterowi, bo to on wymarudził to forum osobiście.
      Tylko bardzo proszę - bez bicia piany, żeby nie zrobiło się z tego Podforum
      Permanentnych Narzekaczy.
      Pozdrawiam
      • dekster pragnę Wam Podziękować ! 13.02.02, 20:21
        Dziękuję wszystkim, którzy już stoją po mojej stronie bo zweryfikowaliśmy się w
        działaniu. Udowodniliśmy, że mniejszość, jeśli tylko jest konsekwentna może
        dopiąć swego. Nie liczę na permanentne zaangażowanie i ciągły poklask.
        Każdy ,kto będzie tu wchodził, zrobi to z własnych pobudek, w swym czasie , na
        swój sposób. Coś doda, dorzuci i kiedy jego czas minie pójdzie dalej. JEŚLI
        WRÓCI Z NOWYM POMYSŁEM I BĘDZIE W STANIE PRZEKONAĆ DO NIEGO INNYCH, TO Z
        PEWNOŚCIĄ NIE POZOSTANIE SAM.
        Dziękuję również tym, którzy dali mi odczuć zupełnie nie wirtualny opór materii,
        pytających, wątpiących - dzięki Wam doceniam wagę trudnego zwycięstwa.
        • kropka. Re: pragnę Wam Podziękować ! 13.02.02, 20:37
          dekster napisał(a):

> dopiąć swego. Nie liczę na permanentne zaangażowanie i ciągły poklask.
          Na tym forum nie licz na żaden poklask, dekster. Tu na wejściu powinien być
          wielki, pulsujący napis: niech stracą nadzieję ci, co tu wchodzą.
          No to od czego zaczynamy? Czy pomysł czatów z osobami ważnymi dla miasta jest do
          zaakceptowania?
          Tylko bez nawalanek typu: bo Redakcja ma nas gdzieś (bo gdzie nas ma, to Jej
          sprawa. Nam nic do tego.) Spokojnie, rzeczowo - co chcemy i dlaczego. Kurtura.
          pozdrowionka
          • dekster na temat czata 13.02.02, 20:53
            kropka. napisał(a):

> No to od czego zaczynamy? Czy pomysł czatów z osobami ważnymi dla miasta jest d
            > o
            > zaakceptowania?
            Myślę, że jest jeszcze za wcześnie na taki czat z powodu znikomej ilości
            forumowiczów łódzkich - w przyszłości jak najbardziej.
            Widziałbym raczej wspólne przygotowywanie listy konkretnych pytań do konkretnego
            adresata( oczywiście forma i styl pytań winny spełniać standardy) Odpowiedzi na
            te pytania mogłyby być umieszczane na stronie łódzkiego foruma potem wedle woli
            redakcji przedrukowywane w papierową Gazetę.
            Odbiór
            • Gość: geograf Re: na temat czata IP: 10.0.219.* 13.02.02, 20:57
              a ja sadzę, że nie ma problemu z mała ilościa forumowiczów- widziałem już, że na takich czatach jak Radom, czy opole były już rowmowy ze sławnymi tamtych miast, a u nich mniej forumowiczów...Więc jednak może możemy??
              • dekster Re: na temat czata 13.02.02, 21:05
                spróbować możemy, ale zaznaczam, żeby nikt nie przejmował się jak na początku
                nie wyglądało to będzie tak, jakbyśmy sobie tego życzyli.
                • Gość: geograf Re: na temat czata IP: 10.0.219.* 13.02.02, 21:11
                  a tak pytanie nie dogryzajace nikomu: a jak wygladaje te czaty z np.sportowcami w Opolu badź Radomiu?
          • jasam Re: Czatowanie 14.02.02, 02:20
            Jasam popieram ten pomysł. Jeżeli będzie to "stały" ( w miare mozności) termin
            np. drugi wtorek o 19.00, to i forumowicze przybywać będą.
            Oby nie za często, bo wtedy rzeczywiście może być kilku stałych dyskutantów i
            nikogo wiecej.
            A przygotowanie pytań przekazanych Redakcji -> może to byc przez Redakcję
            skondesowane i dawane dzień wcześniej bohaterowi czatowania. Wtedy początek
            czatu to wypowiedź na zadane tematy.

Jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach. Zaraz będą dyskusje: wtorek, czwartek,
            sobota, nie wtorek........., 19, 17, 23, 10, ...... itd.
            Ktoś musi zdecydować o warunkach startowych. i do dzieła
            pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka