janneslodz 09.03.10, 10:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza24 Re: Agencja Sieci Partner w Dzienniku Łódzkim. WA IP: *.centertel.pl 12.03.10, 10:25 Ja pracuje dla nich od 2 lat, nie mam żadnych problemów z płatnosciami, jak poproszę to zapłacą wcześniej. Czasem na sklepie spotykam dziwaków ,którym nie chce sie pracowac. Jesli nie odpowiadała ci stawka to po co przychodziłes. Do przekładania paczek na półkach nie płaca po 50 zł na godzinę . Tez bym chciała więcej, ale takie sa stawki na rynku, juz sprawdzałam. Dla mnie liczy sie kazdy grosz, dobre i 500 zł jak dorobię.Po co to szczekanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Agencja Sieci Partner w Dzienniku Łódzkim. WA IP: *.retsat1.com.pl 13.03.10, 09:59 lodz.naszemiasto.pl/artykul/340812,kobieta-oskarza-agencje-pracy-sieci-partner-z-lodzi-o,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Agencja Sieci Partner w Dzienniku Łódzkim. WA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 12:53 Ja pracuję za pośrednictwem tej agencji juz od prawie 2 lat - nie cały czas bo uczę sie i nie zawsze mam czas. Nigdy nie miałem problemu z wypłatą! A na sklepie faktycznie czesto trafiają się jakieś patologiczne stwory od których brzydko pachnie - sadze ze uczciwy człowiek nie powienin miec problemów natomiast jak ma sie cos na sumieniu to najwygodniej oczerniac innych. Moja rada: jesli masz problem idz z tym do sądu bo forum nic Ci nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś