p8 14.02.02, 20:46 Die Toten Hosen - kojarzycie? panBozia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geograf Re: Zehn Kleine Jagermeister!!! IP: 10.0.219.* 14.02.02, 20:54 nie, nie kojarze... Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Zehn Kleine Jagermeister!!! 14.02.02, 20:55 Chodzi Ci o ten utwór z całkiem fajnym teledyskiem? (tylko co to znaczy Jagermeister?) domyślam się... ...ale nie ma nawet w translatorach takiego słowa Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: Zehn Kleine Jagermeister!!! 14.02.02, 21:19 Jagermeister jest to jak by to okreslic...szef na polowaniu(nie umiem sie inaczej wyslowic)...to znaczy ktos taki kto jest najwyzniejszy na polowaniu. Albo tez jest to wodka:)))) Kojaze..(jesli dobrze kojaze:),wreszcie urodzilam sie w Düsseldorfie, a KOlonia tez jest blisko... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Zehn Kleine Jagermeister!!! 14.02.02, 21:23 ...właśnie tak to sobie tłumaczyłem, znając tłumaczenie obu członów tego wyrazu. Ale czy chodzi o ten teledysk, p8??? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Zehn Kleine Jagermeister!!! 14.02.02, 22:17 unikorn napisał(a): > Chodzi Ci o ten utwór z całkiem fajnym teledyskiem? > (tylko co to znaczy Jagermeister?) domyślam się... > ...ale nie ma nawet w translatorach takiego słowa > Pzdr. Tak to o 10 małych łosiach (jelonkach:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Zehn Kleine Jagermeister!!! 15.02.02, 00:49 Cała piosenka była super, a najfajniejszy był refren. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Zehn Kleine Jagermeister!!! 15.02.02, 09:35 Kojarzymy. Fajna piosenka i fajny teledysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Bonnie & Clyde IP: 212.191.129.* 15.02.02, 11:01 ..a ten według mnie jeszczy lepszy, acz jagermeister też był superowy Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Bonnie & Clyde 15.02.02, 12:00 Gość portalu: piotrek napisał(a): > ..a ten według mnie jeszczy lepszy, acz jagermeister też był superowy Podobnie jak wiele utworków "die Toten Hosen", posłuchaj ich wersji "Passenger" Iggy'ego Pop:)) No i Azzuro:)) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Zehn Kleine Jagermeister!!! IP: *.man.polbox.pl 15.02.02, 11:57 yavorius napisał(a): > Kojarzymy. Fajna piosenka i fajny teledysk swietnie - ja tez kojarze, nawet sluchalem ostatnio plyty ale po co ktos rozpoczal ten temat???? to moze ja rozpoczne nowy: matka gilberta w "co gryzie gilberta grape`a" - wieloryb, kojarzycie? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Zehn Kleine Jagermeister!!! 15.02.02, 12:02 Gość portalu: adi napisał(a): > yavorius napisał(a): > > > Kojarzymy. Fajna piosenka i fajny teledysk > > swietnie - ja tez kojarze, nawet sluchalem ostatnio plyty > ale po co ktos rozpoczal ten temat???? Po co? Zobacz ile osób się wpisało:), bo Toten Hosen to zajebisty zespół i wiele osób o tym wie:)) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Zehn Kleine Jagermeister!!! 16.02.02, 22:27 Po tytule nie kojarzyłam, ale teraz jak słucham (....refren...) to się delikatnie kołysze :) i przypominam sobie czaderski teledysk, (...oj już tylko 4...) pozdroofka, Ixtlilto, <dance> Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Zehn Kleine Jagermeister!!! 17.02.02, 04:08 ixtlilto napisał(a): > Po tytule nie kojarzyłam, ale teraz jak słucham (....refren...) to się > delikatnie kołysze :) i przypominam sobie czaderski teledysk, (...oj już tylko > 4...) > > pozdroofka, Ixtlilto, <dance> i o to chodzi - dzięsięć małych łosi i wypasiony teledysk:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Zehn Kleine Jagermeister!!! 12.05.02, 20:21 Niedawno widziałem ten bombowy teledysk, i oczywiście przypomniałem sobie o tym wątku :))) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś