Gość: piszczel 1-4 IP: 188.33.16.* 17.03.10, 16:58 A ty jak zwykle bujalski musisz cos pieprznąć na Widzew. Pewnie nie dostałes akredytacji i szukasz zemsty. hehe dla nas jestes nikim, tak samo jak ten twój smierdzacy art. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Transfery Widzewa. Dziwny przypadek Juszkiewicza IP: *.aber.ac.uk 17.03.10, 17:00 a miasto ktore juz sie kompletnie wypielo na Widzew nie umie nawet inwestora przedstawic na szarej mapie korupcji, beznadzieji i prowizorki polskiej (a szczegolnie obecnego komisarza miasta i bylego tomaszka ) Widzew to jedyny pozytyw a hieny niech dalej przelewaja na papier w gw swe zale i porazki - szukajcie afer, szukajcie dziur ale w miejskich spolkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanek z Bedonia Transfery Widzewa. Dziwny przypadek Juszkiewicza IP: *.devs.futuro.pl 17.03.10, 17:27 Ja to nie wiem... Państwu Cyckom przeszkadza zawodnik niby biorący udział w korupcji a nie przeszkadza kupno "klubu",który przez lata tarzał się w korupcji jak maciora w chlewie.Przecież w widzewu jest więcej korupcyjnego guana jak w krowiej oborze !!! To taka stajnia Augiasza !! Hehehehehehe!!!! Mógłby mi to ktos kumaty z destrojersów rozkminić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew RTS Re: Transfery Widzewa. Dziwny przypadek Juszkiewi IP: 213.25.9.* 17.03.10, 18:04 Pogadaj z Cebulą.. on Ci to "rozkmini" dosłownie i w przenośni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redondo Re: Transfery Widzewa. Dziwny przypadek Juszkiewi IP: *.toya.net.pl 17.03.10, 18:07 > Mógłby mi to ktos kumaty z destrojersów rozkminić ? Tu masz rozkminkę na ten temat "- Na początku sezonu powiedziano nam, że część premii za wygrane mecze będzie przeznaczana na sędziów. Mieli oni przychylnym okiem spoglądać na nasz zespół. Prawie cały sezon plan był realizowany i nic dziwnego, że zamiast 1,2 mln złotych dostaliśmy po wywalczeniu mistrzostwa 860 tysięcy - opowiada Cebula". - To jednak nie wystarczyło? - Oczywiście. Nie obyło się bez kupowania meczów. Sam brałem udział w jednym takim zdarzeniu. Zostałem wytypowany do załatwienia spotkania z KSZO Ostrowieć Świętokrzyski.(...) - Udało się kupić spotkanie? - Mieliśmy kasę, więc się szybko dogadaliśmy. Zadzwoniliśmy do jednego z piłkarzy KSZO i uzgodniliśmy sumę, za którą pozwolą nam wygrać. - Dużo to kosztowało? - Na ówczesne czasy był to niezły majątek, ale ranga meczu kosztowała ekstra. Za zwycięstwo 1:0 zapłaciliśmy 100 tysięcy złotych. Okazało się, że był to decydujący mecz o mistrzostwie.(...) - Dlaczego zdecydował się Pan o tym opowiedzieć? - Bo mam wielkie wyrzuty sumienia. To nie jedyny raz kiedy doszło do przekrętów. Człowiek nie może z tym żyć. Po aferze Szczakowianki zdecydowałem się powiedzieć, jak było." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Transfery Widzewa. Dziwny przypadek Juszkiewi IP: *.4web.pl 17.03.10, 18:12 Ja ci to wyjaśnię, choć podejrzewam, że twój iloraz inteligencji jest zbyt niski, by to zrozumieć. Cacek nie kupił klubu zamieszanego w korupcję. Gdy wchodził do Widzewa nikt, absolutnie nikt nie wiedział, że Wojciech S. coś tam próbował kombinować. Te fakty wyszły na jaw dużo później. Jasne? Czy jeszcze mam ci to rozrysować na tablicy? A teraz ty mi wyjaśnij, czy uważasz, że łks zdobył dwa mistrzostwa, czy tylko jedno. Wszak niejaki Tomasz Cebula przyznał, że drugie było kupione. Więc zdobyte nieuczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Do Yanka z Bedonia IP: *.toya.net.pl 17.03.10, 19:48 Kłopot polega na tym, że z wami (w większości) to jak rozmowa mądrego z głupim. Nawet jeśli tlumaczone będzie jak najbardziej zrozumiale, to i tak wy nie słuchacie. Będziecie powtarzać jaśnie oświeconą i durnowatą teorie. Typowe korki w uszach i klapki na oczach. Mówisz o korupcji. A co ty wiesz na ten temat? Słyszaleś, że dzwony biły. Tylko czy jesteś w stanie określić w którym kościele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cnn Re: Transfery Widzewa. Dziwny przypadek Juszkiewi IP: *.toya.net.pl 17.03.10, 18:04 Wiesz co się liczy? 1:4 na tablicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolo Transfery Widzewa. Dziwny przypadek Juszkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 18:09 Bujalski zajmij się lepiej swoim klubikiem dajks pps.Na Widzew nie macie wstępu pseudodziennikarzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Transfery Widzewa. Dziwny przypadek Juszkiewi IP: *.smrw.lodz.pl 17.03.10, 18:30 Bez przesady - Bujalski tym razem dość rzetelnie przedstawił sprawę, wyciągnął esencję z tych 7 stron raportu i tak na prawdę nie ma w zasadzie o co się go czepiać, bo nie ocenia tego w żaden sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Brawo Boniek IP: *.retsat1.com.pl 17.03.10, 18:34 Boniek jednak mial łeb na karku sprzedac takie cos Cackowi. Lewa licencja, handelek meczami, pare zlotych przytulił a dalej niech graja po 1 ligach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teofilów C Re: Brawo Boniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 19:40 Jesteś typowym przykładem debila w biało-czerwonych-białych- barwach. Dla Ciebie tylko kaftan bezpieczeństwa ( oczywiście w białych barwach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Transfery Widzewa. IP: 109.243.181.* 17.03.10, 19:10 I to jest włąsnie ta różnica dzieląca łódzkie kluby: Widzew to profesjonalizm i jawność, ŁKS - warcholstwo, do tego ściśle tajne:) Z jednej strony realnie i konsekwentnie prowadzony rozwój klubu a z drugiej ciągłe obietnice, legendarnego już mitycznego inwestora oraz kurnika z gipsu i papy na 20 000 niosek:) Widzew - już 3 aktualnych reprezentantów krajów w składzie, ŁKS - Ajgor S. i kopacze z łapanki zakontraktowani na 4 miesiące:) Ale oczywiście Dumą Łodzi jest...:))) Los Denegeratos Mosiros :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Transfery Widzewa. IP: 178.56.8.* 17.03.10, 19:31 Hehehe, a najbardziej mnie ujęła ta jawność i profesjonalizm za Szymańskiego w 2004r...Buhahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Transfery Widzewa. IP: *.smrw.lodz.pl 17.03.10, 19:38 Szymański to przypadek który nam się przytrafił a do tego od 2004 roku Widzew przeszedł długą drogę w stronę normalności i profesjonalizmu jeśli nie zauważyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Re: Transfery Widzewa. IP: *.toya.net.pl 17.03.10, 20:02 A mnie jawność za czasów Cebuli w ŁKS-ie. Po takich wyczynach w opowiadaniu Cebuli, Szymański to mały pikuś. Jeśli jest winny. Na dzień dzisiejszy wygląda na to, że jest zamieszany w sprawę. Tylko prokuratura jak do tej pory nie określiła jak była jego rola w sprawie. A tak z innej beczki. W normalnych sytuacjach po takim artykule i relacjach Cebuli oraz jednego z dzialaczy ŁKS-u. W PZPN władze powinny zareagować przynajmniej wewnętrznym śledztwem, a zamiatano pod dywan. CIEKAWE DLACZEGO? Odpowiedz. Czy kiedyś chociaż przez chwilę miałeś wątpliwości i czy zadawałeś pytania na które nie miałeś odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teofilów C Transfery Widzewa. Dziwny przypadek Juszkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 19:37 Autor tekstu nie zauważył ,że raport o którym mowa to ewenement w skali naszej polskiej piłki. Wielkie brawa dla szefów Widzewa za jego opublikowanie,to ciekawa lektura dla kibiców i pokazanie opinii publicznej co oznacza słowo TRANPARENTNY KLUB SPORTOWY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Bakalarczyk Zub ci w dziób! IP: *.toya.net.pl 17.03.10, 20:59 czyli constans - zUB nadal mąci - dopóki nie wy****lą tego sprawcy upadku i głównego projektanta blamażu 0:2 na bazarze dopóty będą wychodziły takie ptaszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pool Transfery Widzewa. Dziwny przypadek Juszkiewicza IP: 109.78.17.* 17.03.10, 21:18 Nawet logo swojego miasta zdjęli z koszulek bo to nie jest łódzki klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Debilu jeden - nic nie zdjeli - maja nowe koszulki IP: *.lnk.telstra.net 17.03.10, 21:40 a nie da sie zdjac cos czego tam fizycznie nie bylo uzyj mozgu - to nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebbo Re: Transfery Widzewa. Dziwny przypadek Juszkiewi IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.10, 23:00 Mam dla ciebie zagadkę idioto o ksywie pool: ilu uczestników Ligi Mistrzów (rozgrywek w których nigdy nie uczestniczyliście i nie będziecie uczestniczyć)grało z herbem swego miasta na koszulce? Pytanie numer 2: czy do nich również będziesz się dop....dalał, kretynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Transfery Widzewa. Dziwny przypadek Juszkiewicza IP: 91.193.160.* 17.03.10, 23:13 po co sie tak trzepac z tematem juszkiewicz?facet znalazl wyplacalnego pracodawce,nie narzeka,nie jątrzy, nie placze do gazety wybiorczej ze cos tam cos tam, gra tam gdzie go chca i jest mu chyba z tym dobrze.i klub zadowolony i juszkiewicz zadowolony,a pan panie dziennikarzyku zwrocil bys glownie uwage na fakt,ze jeszcze tak czytelnego raporu o transferach to jeszcze w zadnym klubie w polsce nie bylo,i zamiast doszukiwac sie sensacji w sprawie juszkiewicza,moze przeprowadz sledztwo co tam nie jest halo z tym drumlakiem?ale z drugiej strony rozumie frustracje- nie bylo o czym pisac w okienku transerowym w widzewie bo nikt pary nie puscil i gazetka nie mogla poinformowac jako pierwsza z "pewnego" zrodla ze cos tam sie dowiedziala :) a polityka zarzadu coraz bardziej mi sie podoba :nie pierdo.ic wkolo kogo to by sie nie chcialo,tylko dopiac szczegoly i przedstawic juz jako nowego widzewiaka- bravo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Transfery Widzewa. Dziwny przypadek Juszkiewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 19:54 Widzę ze i jedni (ŁKS) i drudzy (Widzew) (kolejność przypadkowa) jedziecie równo po autorach tekstów o swoich klubach :) Z kimś tu jest nie tak.... Sam pomysł raportu jak najbardziej w porządku, tylko przyklasnąć, ale faktem jest ze wyszła przy okazji prawda jak to się robi w Widzewie. W listopadzie zarząd(!!!) a nie trener podjął decyzję ze nie przedłużą kontraktu Juszkiewiczowi a w styczniu Zub cały czas opowiada ze kontrakt jest przygotowany i gotowy do podpisania i zwala winę na piłkarza. Czy to jest normalne?? Jednak do profesjonalizmu i normalności jeszcze daleka droga.... Odpowiedz Link Zgłoś