Gość: taaak IP: *.iwacom.net.pl 23.03.10, 17:21 Jest Port Łódź i Port Wrocław - dwa Porty, a jaka różnica! I kto powinien dostać tytuł Europejskiej Stolicy Kultury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.toya.net.pl 23.03.10, 18:02 a gdzie American Eagle, Hollister , Abercrombie & Fitch ???? NIE JADE TAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.zf- Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.pai.net.pl 24.03.10, 09:23 zgadzam sie, gdzie??? a tak serio, zgromadzone vipy czekaly ponad godzine pod scena na rozpoczecie godzinnych przemowien i podziekowan....panie vipki: szpilki, suknie z tafty, szale i perly! NA OTWARCIU SUPERMARKETU! CO ONE ZAKLADAJA DO OPERY???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrarm Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: 193.203.192.* 25.03.10, 17:22 Przeciez chodza do galerii w tym... A opera to nazwa przegladarki, nie wiem, o co ci chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.toya.net.pl 25.03.10, 18:03 > A opera to nazwa przegladarki, nie wiem, o co ci chodzi.. Boze, jakie to blyskotliwe Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz 24.03.10, 11:04 No to dość bezsensowne sklepy jak na takie wielgachne centrum - przecież to wszystko juz w Łodzi jest i czasem nawet się dubluje ( H&M, Promod, Solar), albo chodzi szóstkami jak Reserved. Brakuje nowych marek - czegos takiego jak Marks& Spencer, New Look, Abercrombie & Fitch - znowu trzeba jeżdzić do W-wy, czyli bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.pai.net.pl 25.03.10, 10:53 Abercrombie and Fitch otwiera podwoje w tym roku w Mediolanie..Na Polske nie ma szans, nawet pol. Ale taki Gap...? Why not. Odpowiedz Link Zgłoś
parkomat Peter & Paul 23.03.10, 18:03 Fajnie, że będzie w Łodzi "Piotr i Paweł" (a drugi właśnie otwierają przy Tesco na Pojezierskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary Re: Peter & Paul IP: *.xdsl.centertel.pl 23.03.10, 18:20 A co w tym fajnego, kilkanaście razy byłem w "Piotr i Pawel" w Jankach i zauważyłem ze obsługa się pogarsza, Ceny też z kosmosu - prosty import z Włoch i marża 200% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Piotr i Paweł ma ceny ok, często taniej niż w Real IP: *.coe24.net 23.03.10, 18:50 mają super sałatki z Poznania "Kuchnia Polki", nimiecką Coca-Colę waniliową (dostępną tylko u Piotra i Pawła oraz na Allegro), bagietki z czosnkiem, dobrą kiełbasę. Mam nadzieję, ze szybko uruchomią w Łodzi sklep internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
parkomat Re: Peter & Paul 23.03.10, 21:10 > A co w tym fajnego Różne produkty, które czasem trudno kupić gdzie indziej (no może od kiedy Alma jest w Łodzi, to nie jest tak źle). Produkty wegetariańskie, produkty fair-trade, różne fajne piwa. Paluchy piwne (nie w każdym P&P są, w Jankach na pewno, ciekawe jak w Łodzi?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Piotr i Paweł to główny powód że będę tam jeździł IP: *.coe24.net 23.03.10, 18:44 tylko tam jest Coca-Cola wanilowa :) ponadto Saturn i IKEA których nie ma w Manufakturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejlordfajfus Re: Piotr i Paweł to główny powód że będę tam jeź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:19 W Manufakturze przy Realu jest mały sklepik (nie pamiętam nazwy - nie wiem czy nie Kuchnie Świata) z produktami z różnych stron świata i tam też jest dostępna Coca-Cola waniliowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Piotr i Paweł to główny powód że będę tam jeź IP: *.lodz.msk.pl 24.03.10, 06:20 Dokładnie - kuchnie świata. Plus mają tam Dr Pepper, dużo lepsze od waniliowej coli, chyba jako jedyni w Łodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta jasne cola waniliowa IP: *.toya.net.pl 25.03.10, 18:06 > tam też jest dostępna > Coca-Cola waniliowa. Tak, od swieta i pol litra kosztuje kolo 8 zl, jesli nie wiecej ostatnio. Dziekuje, postoje. Na allegro jest o wiele taniej - swojego czasu jedna babka z Lodzi sprowadzala litrowe (albo 1.25 z Francji) po ok. 7 zlotych. W Warszawie litrowa tez do nabycia za 8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: cola waniliowa IP: *.lodz.msk.pl 06.04.10, 11:17 To ciekawe, bo coca cola waniliowa jest znacznie bliżej bo w Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris od dawna przy tesco na pojeierskiej jest Piotr i P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 10:51 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
parkomat Re: od dawna przy tesco na pojeierskiej jest Piot 24.03.10, 14:45 od jakiego "dawna"? ze dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
unna Re: Peter & Paul 24.03.10, 10:55 Przecież Piotr i Paweł od kilku lat jest już w Pabianicach, a Bomi w Konstantynowie. Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: Peter & Paul 24.03.10, 11:20 Tylko nie nazywałbym Bomi w konstantynowie delikatesami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Peter & Paul IP: *.coe24.net 24.03.10, 15:33 Piotr i Paweł jest w Pabianicach od 2 kwietnia 2009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-VIP Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 18:08 Już wiem dlaczego nie będę VIP-em. Ich wszędzie trzeba izolować od ludzi. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulana Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy IP: *.pabianice.msk.pl 23.03.10, 18:57 a ekrany dalej nie umyte Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz 23.03.10, 20:58 Dziś widziałam jak ekipa sprzątająca podejmowała próbę mycia ekranów - po czterech napisach dali za wygraną. Czerwona farba zeszła, ale biały ślad i sam napis pozostały... dobrze, że kilka miesięcy temu ekrany pokryto powłoką antygrafitową:D Odpowiedz Link Zgłoś
kamil_jed Salon Renault tez bedzie 23.03.10, 19:22 No i nawet Robert Kubica na zdjeciu nr 11. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: Salon Renault tez bedzie IP: *.lodz.mm.pl 23.03.10, 20:41 Renault na nasze drogi? Za drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziku_pce Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:26 otwarcie jutro a ja kasy do tej pory za robote nie otrzymałem normalnie ku..a jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:40 Potrzebne to wszystko jak jasny gwint. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Otwórzcie fabrykę i dobrze wynagradzajcie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:47 Łódź, miasto brudu, sklepów typu hipermarket, pań które często stoją pod latarnia, dziur w ulicy, złych zarządców, BEZ planu rozwoju, z KUPĄ psią, obdrapanymi budynkami , z największą żulerką w Polsce, z remontami w kazdej dzielnicy bezsensu, etapami. A fabryki dobrego producenta co dobrze wypłaca kase nie ma i nie będzie NIGDY. Made in ŁDZ= 40 lat za innymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl_ski Re: Otwórzcie fabrykę i dobrze wynagradzajcie!!!! IP: 195.205.192.* 24.03.10, 10:12 Nic tylko sobie w łeb palnąć, nie? Weź lepiej szpadelek i idź się zakop. Wszystko jest do dupy tylko pasta jest do zębów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy IP: *.toya.net.pl 23.03.10, 20:50 niesamowite wow aż mi stanął :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolko von karierow Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.subscribers.sferia.net 23.03.10, 21:14 cieszę się bardzo, nareszcie pierwszy, gigantyczny, ścinający z nóg, amerykański "US- MALL" w aglomeracji łódzkiej - teraz kolej na dwa tunele dla TGV 360 km/h i SKM pod ścisłym śródmieściem Łodzi, podziemny, nowy, ogromny dworzec kolejowy ŁÓDŻ FABRYCZNA, zespół kilkusetmetrowych wieżowców w centrum i gigantyczny kombinat Peugeot- Citroena za 1 miliard dolarów na zachodnio-południowych przedmieściach 1 milionowego kolosa miejskiego, na linii ku Konstantynowowi Łódzkiemu,koło stacji Gorzew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 22:26 I to wszystko dzięki Jońskiemu - nie zapominajmy o tym Odpowiedz Link Zgłoś
jazzman1979 Nie bądź cynikiem 24.03.10, 09:59 Tor Formuły 1 na brusie to dzieło tancerza Tomaszewskiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejty Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 00:08 No to się wreszcie dowiedziałem!!! Cały dzień się zastanawiałem co to za brzydactwo stoi w paru miejscach w Łodzi z logo Portu. To są latarnie morskie!!! Ciekawe kto to wymyślił... Odpowiedz Link Zgłoś
drugijohntravolta Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy 24.03.10, 00:32 polecam zakupy w Top Secret - 40% rabat. bylem dzis kupilem i jestem szczesliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a kino? IP: 81.210.87.* 24.03.10, 12:39 Bo wszyscy juz maja 40-calowe ekrany z Saturna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afyu Ach ten kryzys..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 09:52 ludzie z głodu wykupują już nawet LCD i odkurzacze ;) PS Ciekawe ile tych wykupionych rzeczy pojawi się wieczorem na allegro? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękujemy Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 09:54 pamiętajcie, że wszystko to zbudował nam osobiście pan Joński! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzman1979 Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz 24.03.10, 10:01 Znajomy z pracy dziwi się, że elektrownie atomową buduje się 10 lat, tyle co Ikea w Łodzi za panowania Kropki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Łodzianie żądają podwyżek płac, żeby Port IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 10:10 mógł zarobić... Pracodawcy wszstkich Łodzian łączcie się, aby tak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ml Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po LCD IP: *.retsat1.com.pl 24.03.10, 10:28 to tylko duży sklep i taki szał ja tego nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po LCD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 10:51 Ot takie centrum handlowe jak Janki czy dziesiątki innych Nie ma się czym pasjonować Potrzebujesz coś kupić to idziesz i kupujesz ale egzaltować się tym nie ma potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Które sklepy są jeszcze zamknięte? Reserved, Leroy IP: *.coe24.net 24.03.10, 11:30 otworzą się z opóźnieniem, a Piotr i Paweł otwarty już czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Piotr i Paweł jeszcze zamknięty? IP: *.coe24.net 24.03.10, 14:11 podobno będzie otwarty z opóźnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Piotr i Paweł jeszcze zamknięty? IP: 78.8.201.* 25.03.10, 20:37 Piotr i Paweł otwiera się 2 kwietnia :) polecam sklep czysty bardzo dobre produkty można znaleź wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolona Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po LCD IP: *.toya.net.pl 24.03.10, 15:39 Wspaniale popisała się firma Grycan: oferta na dzień otwarcia Portu rożek firmowy za 5 zl. O godz. 11:30 stojąc przy kasie dowiaduję się, że już nie ma tej cudownej oferty - skonczyła się! Widzę, że lodów jest pełno, więc pytam : ja to skonczyła się ? Oferta miała byc w dzien otwarcia, tak tez jest na reklamie na www Portu. Panna obsługujaca na stoisku: była, ale już nie ma... żenada Panie Grycan, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po 24.03.10, 18:45 Gość portalu: Niezadowolona napisał(a): > Wspaniale popisała się firma Grycan: oferta na dzień otwarcia Portu rożek > firmowy za 5 zl. O godz. 11:30 stojąc przy kasie dowiaduję się, że już nie ma > tej cudownej oferty - skonczyła się! Widzę, że lodów jest pełno, więc pytam : > ja to skonczyła się ? Oferta miała byc w dzien otwarcia, tak tez jest na > reklamie na www Portu. Panna obsługujaca na stoisku: była, ale już nie ma... > żenada Panie Grycan, żenada. od tego są Gastronauci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyczekująca Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po LCD IP: *.redan.com.pl 24.03.10, 15:39 W końcu Top Secret wrócił do Łodzi, choć byłam zaskoczona zmianą kolekcji, teraz to takie elegancie biurowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucio.pucio Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 16:37 prawie Ci się udało...`IP: *.redan.com.pl ` :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po IP: *.pai.net.pl 25.03.10, 10:52 dobre, z tym redanem: ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TROLL Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po IP: 94.254.188.* 24.03.10, 17:02 Je...ć TOP SECRET Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po LCD IP: *.toya.net.pl 24.03.10, 16:03 Byłem dzisiaj żeby zobaczyć co zaoferuje nam PORT ŁÓDŹ... I co? Kicha...może ze 3 nowe marki pojawiły się w Łodzi z czego jedna to Saturn a druga Piotr i Paweł czyli markety spożywcze i z elektroniką... W innych miastach takich jak Kraków, Poznań, Wrocław jest różnorodność sklepów znanych marek Brytyjskich, Amerykańskich itp, jednak po co je sprowadzać do Łodzi, lepiej kliknąć kopiuj, wklej...niech się cieszą nowością... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykx Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 16:49 Ludzie szaleją i wykupują wszystko jakby sklepów nie mieli w Łodzi z telewizorami. Ciekaw jestem jakości tych 40 calowych telewizorów za tysiąc zł z kawałkiem. Może 2 lata pograją hahahahaah. Odpowiedz Link Zgłoś
nika1310 Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po 24.03.10, 16:57 a ja jestem zadowolona z dzisiejszych zakupow. Kupilam świetne buty Clarks za 100zł mniej ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po IP: 94.254.188.* 24.03.10, 17:09 tyle Ci dali bonifikaty w firmie za reklamę g..na?:) Czy prezes obiecał,że nie klepnie Cię w tłustą d..pę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po IP: *.lodz.msk.pl 06.04.10, 11:34 Przecież to normalne, że w promocji daje się najczęściej najtańszy i najgorszy towar albo coś co wypada już z produkcji, a ludzie nie patrzą co kupują tylko na napis promocja -40%. Generalnie stara prawda głosi, że na ludzi działa procent. Wtedy dostają małpiego rozumu. Nie raz widziałem ten sam towar w hipermarkecie, który raz był w promocji, a drugi raz nie, tylko cena jakoś ciągle była ta sama.:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drapiąca się Nigdy więcej. IP: 94.254.233.* 24.03.10, 17:25 A ja byłam w Top Secret i teraz wszystko mnie swędzi,już nigdy tam nie wejdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po LCD IP: *.toya.net.pl 24.03.10, 19:21 Zaproszenie Joanny Horodyńskiej jest bardzo uwłaczające klientom ! Mój kot ma więcej rozumu niż ona! Odpowiedz Link Zgłoś