Dodaj do ulubionych

Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy

IP: *.iwacom.net.pl 23.03.10, 17:21
Jest Port Łódź i Port Wrocław - dwa Porty, a jaka różnica! I kto
powinien dostać tytuł Europejskiej Stolicy Kultury?
Obserwuj wątek
    • Gość: janek Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.toya.net.pl 23.03.10, 18:02
      a gdzie American Eagle, Hollister , Abercrombie & Fitch ????

NIE JADE TAM
      • Gość: k.zf- Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.pai.net.pl 24.03.10, 09:23
        zgadzam sie, gdzie??? a tak serio, zgromadzone vipy czekaly ponad
        godzine pod scena na rozpoczecie godzinnych przemowien i
        podziekowan....panie vipki: szpilki, suknie z tafty, szale i perly!
        NA OTWARCIU SUPERMARKETU! CO ONE ZAKLADAJA DO OPERY????
        • Gość: mrarm Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: 193.203.192.* 25.03.10, 17:22
          Przeciez chodza do galerii w tym...

A opera to nazwa przegladarki, nie wiem, o co ci chodzi..
          • Gość: 3 Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.toya.net.pl 25.03.10, 18:03
            > A opera to nazwa przegladarki, nie wiem, o co ci chodzi..

Boze, jakie to blyskotliwe
      • iluminacja256 Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz 24.03.10, 11:04
        No to dość bezsensowne sklepy jak na takie wielgachne centrum -
        przecież to wszystko juz w Łodzi jest i czasem nawet się dubluje
        ( H&M, Promod, Solar), albo chodzi szóstkami jak Reserved.

Brakuje nowych marek - czegos takiego jak Marks& Spencer, New Look,
        Abercrombie & Fitch - znowu trzeba jeżdzić do W-wy, czyli bez zmian.
        • Gość: kasia Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.pai.net.pl 25.03.10, 10:53
          Abercrombie and Fitch otwiera podwoje w tym roku w Mediolanie..Na
          Polske nie ma szans, nawet pol. Ale taki Gap...? Why not.
    • parkomat Peter & Paul 23.03.10, 18:03
      Fajnie, że będzie w Łodzi "Piotr i Paweł" (a drugi właśnie otwierają przy
      Tesco na Pojezierskiej).
      • Gość: gary Re: Peter & Paul IP: *.xdsl.centertel.pl 23.03.10, 18:20
        A co w tym fajnego,
        kilkanaście razy byłem w "Piotr i Pawel" w Jankach i zauważyłem ze
        obsługa się pogarsza,
        Ceny też z kosmosu - prosty import z Włoch i marża 200%
        • Gość: pp Piotr i Paweł ma ceny ok, często taniej niż w Real IP: *.coe24.net 23.03.10, 18:50
          mają super sałatki z Poznania "Kuchnia Polki", nimiecką Coca-Colę waniliową
          (dostępną tylko u Piotra i Pawła oraz na Allegro), bagietki z czosnkiem, dobrą
          kiełbasę. Mam nadzieję, ze szybko uruchomią w Łodzi sklep internetowy
        • parkomat Re: Peter & Paul 23.03.10, 21:10
          > A co w tym fajnego

Różne produkty, które czasem trudno kupić gdzie indziej (no może od kiedy Alma
          jest w Łodzi, to nie jest tak źle). Produkty wegetariańskie, produkty
          fair-trade, różne fajne piwa. Paluchy piwne (nie w każdym P&P są, w Jankach na
          pewno, ciekawe jak w Łodzi?).
      • Gość: adam Piotr i Paweł to główny powód że będę tam jeździł IP: *.coe24.net 23.03.10, 18:44
        tylko tam jest Coca-Cola wanilowa :) ponadto Saturn i IKEA których nie ma w
        Manufakturze
        • Gość: gejlordfajfus Re: Piotr i Paweł to główny powód że będę tam jeź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:19
          W Manufakturze przy Realu jest mały sklepik (nie pamiętam nazwy - nie wiem czy
          nie Kuchnie Świata) z produktami z różnych stron świata i tam też jest dostępna
          Coca-Cola waniliowa.
          • Gość: jmk Re: Piotr i Paweł to główny powód że będę tam jeź IP: *.lodz.msk.pl 24.03.10, 06:20
            Dokładnie - kuchnie świata. Plus mają tam Dr Pepper, dużo lepsze od waniliowej
            coli, chyba jako jedyni w Łodzi :)
          • Gość: ta jasne cola waniliowa IP: *.toya.net.pl 25.03.10, 18:06
            > tam też jest dostępna
            > Coca-Cola waniliowa.

Tak, od swieta i pol litra kosztuje kolo 8 zl, jesli nie wiecej ostatnio. Dziekuje, postoje. Na allegro jest o wiele taniej - swojego czasu jedna babka z Lodzi sprowadzala litrowe (albo 1.25 z Francji) po ok. 7 zlotych. W Warszawie litrowa tez do nabycia za 8.
            • Gość: Paul Re: cola waniliowa IP: *.lodz.msk.pl 06.04.10, 11:17
              To ciekawe, bo coca cola waniliowa jest znacznie bliżej bo w Austrii.
        • Gość: Kris od dawna przy tesco na pojeierskiej jest Piotr i P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 10:51
          !!!
          • parkomat Re: od dawna przy tesco na pojeierskiej jest Piot 24.03.10, 14:45
            od jakiego "dawna"? ze dwa tygodnie
      • unna Re: Peter & Paul 24.03.10, 10:55
        Przecież Piotr i Paweł od kilku lat jest już w Pabianicach, a Bomi w Konstantynowie.
        • protz Re: Peter & Paul 24.03.10, 11:20
          Tylko nie nazywałbym Bomi w konstantynowie delikatesami.
        • Gość: adam Re: Peter & Paul IP: *.coe24.net 24.03.10, 15:33
          Piotr i Paweł jest w Pabianicach od 2 kwietnia 2009
    • Gość: nie-VIP Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 18:08
      Już wiem dlaczego nie będę VIP-em. Ich wszędzie trzeba izolować od
      ludzi. Dlaczego?
    • Gość: zulana Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy IP: *.pabianice.msk.pl 23.03.10, 18:57
      a ekrany dalej nie umyte
      • sleepysheep Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz 23.03.10, 20:58
        Dziś widziałam jak ekipa sprzątająca podejmowała próbę mycia ekranów - po
        czterech napisach dali za wygraną. Czerwona farba zeszła, ale biały ślad i sam
        napis pozostały... dobrze, że kilka miesięcy temu ekrany pokryto powłoką
        antygrafitową:D
    • kamil_jed Salon Renault tez bedzie 23.03.10, 19:22
      No i nawet Robert Kubica na zdjeciu nr 11.
      • Gość: dudek Re: Salon Renault tez bedzie IP: *.lodz.mm.pl 23.03.10, 20:41
        Renault na nasze drogi? Za drogi!
    • Gość: dziku_pce Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:26
      otwarcie jutro a ja kasy do tej pory za robote nie otrzymałem normalnie ku..a jaja
    • Gość: dj Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:40
      Potrzebne to wszystko jak jasny gwint.
    • Gość: gość Otwórzcie fabrykę i dobrze wynagradzajcie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:47
      Łódź, miasto brudu, sklepów typu hipermarket, pań które często stoją pod
      latarnia, dziur w ulicy, złych zarządców, BEZ planu rozwoju, z KUPĄ
      psią, obdrapanymi budynkami , z największą żulerką w Polsce, z remontami w
      kazdej dzielnicy bezsensu, etapami. A fabryki dobrego producenta co dobrze
      wypłaca kase nie ma i nie będzie NIGDY. Made in ŁDZ= 40 lat za innymi
      • Gość: wl_ski Re: Otwórzcie fabrykę i dobrze wynagradzajcie!!!! IP: 195.205.192.* 24.03.10, 10:12
        Nic tylko sobie w łeb palnąć, nie? Weź lepiej szpadelek i idź się
        zakop. Wszystko jest do dupy tylko pasta jest do zębów...
    • Gość: zenek A kaszanka po ile tam będzie? IP: *.lodz.mm.pl 23.03.10, 20:40
    • Gość: wow Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy IP: *.toya.net.pl 23.03.10, 20:50
      niesamowite wow aż mi stanął :)))))
      • Gość: bolko von karierow Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.subscribers.sferia.net 23.03.10, 21:14
        cieszę się bardzo, nareszcie pierwszy, gigantyczny, ścinający z nóg,
        amerykański "US- MALL" w aglomeracji łódzkiej - teraz kolej na dwa
        tunele dla TGV 360 km/h i SKM pod ścisłym śródmieściem Łodzi,
        podziemny, nowy, ogromny dworzec kolejowy ŁÓDŻ FABRYCZNA, zespół
        kilkusetmetrowych wieżowców w centrum i gigantyczny kombinat Peugeot-
        Citroena za 1 miliard dolarów na zachodnio-południowych
        przedmieściach 1 milionowego kolosa miejskiego, na linii ku
        Konstantynowowi Łódzkiemu,koło stacji Gorzew...
        • Gość: ccc Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 22:26
          I to wszystko dzięki Jońskiemu - nie zapominajmy o tym
          • jazzman1979 Nie bądź cynikiem 24.03.10, 09:59
            Tor Formuły 1 na brusie to dzieło tancerza Tomaszewskiego ...
        • Gość: ciekawy Łódź Paryżem Europy! IP: 81.210.87.* 24.03.10, 12:38
          ;))
    • Gość: ejty Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 00:08
      No to się wreszcie dowiedziałem!!!
      Cały dzień się zastanawiałem co to za brzydactwo stoi w paru miejscach w Łodzi z logo Portu.
      To są latarnie morskie!!!
      Ciekawe kto to wymyślił...
    • drugijohntravolta Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wszyscy 24.03.10, 00:32
      polecam zakupy w Top Secret - 40% rabat. bylem dzis kupilem i jestem
      szczesliwy :)
      • djo4 a kino? 24.03.10, 09:39
        Dlaczego nie będzie kina?
        • Gość: ciekawy Re: a kino? IP: 81.210.87.* 24.03.10, 12:39
          Bo wszyscy juz maja 40-calowe ekrany z Saturna
    • Gość: afyu Ach ten kryzys..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 09:52
      ludzie z głodu wykupują już nawet LCD i odkurzacze ;) PS Ciekawe ile tych
      wykupionych rzeczy pojawi się wieczorem na allegro? ;)
    • Gość: dziękujemy Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 09:54
      pamiętajcie, że wszystko to zbudował nam osobiście pan Joński!
      • jazzman1979 Re: Otwarcie Portu Łódź. Dziś VIP-y, jutro my wsz 24.03.10, 10:01
        Znajomy z pracy dziwi się, że elektrownie atomową buduje się 10 lat, tyle co
        Ikea w Łodzi za panowania Kropki ...
    • Gość: wow Łodzianie żądają podwyżek płac, żeby Port IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 10:10
      mógł zarobić... Pracodawcy wszstkich Łodzian łączcie się, aby tak
      było
    • Gość: ml Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po LCD IP: *.retsat1.com.pl 24.03.10, 10:28
      to tylko duży sklep i taki szał ja tego nie rozumiem
    • Gość: gosc Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po LCD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 10:51
      Ot takie centrum handlowe jak Janki czy dziesiątki innych Nie ma się czym
      pasjonować Potrzebujesz coś kupić to idziesz i kupujesz ale egzaltować się tym
      nie ma potrzeby
    • Gość: adam Które sklepy są jeszcze zamknięte? Reserved, Leroy IP: *.coe24.net 24.03.10, 11:30
      otworzą się z opóźnieniem, a Piotr i Paweł otwarty już czy jeszcze nie?
    • Gość: adam Piotr i Paweł jeszcze zamknięty? IP: *.coe24.net 24.03.10, 14:11
      podobno będzie otwarty z opóźnieniem
      • Gość: Paweł Re: Piotr i Paweł jeszcze zamknięty? IP: 78.8.201.* 25.03.10, 20:37
        Piotr i Paweł otwiera się 2 kwietnia :)
        polecam sklep czysty bardzo dobre produkty można znaleź wszystko :)
    • Gość: Niezadowolona Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po LCD IP: *.toya.net.pl 24.03.10, 15:39
      Wspaniale popisała się firma Grycan: oferta na dzień otwarcia Portu rożek
      firmowy za 5 zl. O godz. 11:30 stojąc przy kasie dowiaduję się, że już nie ma
      tej cudownej oferty - skonczyła się! Widzę, że lodów jest pełno, więc pytam :
      ja to skonczyła się ? Oferta miała byc w dzien otwarcia, tak tez jest na
      reklamie na www Portu. Panna obsługujaca na stoisku: była, ale już nie ma...
      żenada Panie Grycan, żenada.
      • ww_lodz Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po 24.03.10, 18:45
        Gość portalu: Niezadowolona napisał(a):
        > Wspaniale popisała się firma Grycan: oferta na dzień otwarcia Portu rożek
        > firmowy za 5 zl. O godz. 11:30 stojąc przy kasie dowiaduję się, że już nie ma
        > tej cudownej oferty - skonczyła się! Widzę, że lodów jest pełno, więc pytam :
        > ja to skonczyła się ? Oferta miała byc w dzien otwarcia, tak tez jest na
        > reklamie na www Portu. Panna obsługujaca na stoisku: była, ale już nie ma...
        > żenada Panie Grycan, żenada.

od tego są Gastronauci.pl
    • Gość: wyczekująca Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po LCD IP: *.redan.com.pl 24.03.10, 15:39
      W końcu Top Secret wrócił do Łodzi, choć byłam zaskoczona zmianą kolekcji,
      teraz to takie elegancie biurowe
      • Gość: pucio.pucio Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 16:37
        prawie Ci się udało...`IP: *.redan.com.pl `
        :D
        • Gość: hihi Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po IP: *.pai.net.pl 25.03.10, 10:52
          dobre, z tym redanem:
          )
      • Gość: TROLL Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po IP: 94.254.188.* 24.03.10, 17:02
        Je...ć TOP SECRET
    • Gość: zet Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po LCD IP: *.toya.net.pl 24.03.10, 16:03
      Byłem dzisiaj żeby zobaczyć co zaoferuje nam PORT ŁÓDŹ...
      I co? Kicha...może ze 3 nowe marki pojawiły się w Łodzi z czego jedna to Saturn a druga Piotr i Paweł czyli markety spożywcze i z elektroniką...
      W innych miastach takich jak Kraków, Poznań, Wrocław jest różnorodność sklepów znanych marek Brytyjskich, Amerykańskich itp, jednak po co je sprowadzać do Łodzi, lepiej kliknąć kopiuj, wklej...niech się cieszą nowością...
      • Gość: bykx Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 16:49
        Ludzie szaleją i wykupują wszystko jakby sklepów nie mieli w Łodzi z
        telewizorami. Ciekaw jestem jakości tych 40 calowych telewizorów za
        tysiąc zł z kawałkiem. Może 2 lata pograją hahahahaah.
        • nika1310 Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po 24.03.10, 16:57
          a ja jestem zadowolona z dzisiejszych zakupow. Kupilam świetne buty Clarks za
          100zł mniej ;0
          • Gość: sawa Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po IP: 94.254.188.* 24.03.10, 17:09
            tyle Ci dali bonifikaty w firmie za reklamę g..na?:) Czy prezes obiecał,że nie
            klepnie Cię w tłustą d..pę?:)
        • Gość: Paul Re: Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po IP: *.lodz.msk.pl 06.04.10, 11:34
          Przecież to normalne, że w promocji daje się najczęściej najtańszy i najgorszy
          towar albo coś co wypada już z produkcji, a ludzie nie patrzą co kupują tylko na
          napis promocja -40%. Generalnie stara prawda głosi, że na ludzi działa procent.
          Wtedy dostają małpiego rozumu. Nie raz widziałem ten sam towar w hipermarkecie,
          który raz był w promocji, a drugi raz nie, tylko cena jakoś ciągle była ta
          sama.:D:D:D
    • Gość: drapiąca się Nigdy więcej. IP: 94.254.233.* 24.03.10, 17:25
      A ja byłam w Top Secret i teraz wszystko mnie swędzi,już nigdy tam nie wejdę!
    • Gość: gosc Port Łódź otwarty - setki ludzi w kolejce po LCD IP: *.toya.net.pl 24.03.10, 19:21
      Zaproszenie Joanny Horodyńskiej jest bardzo uwłaczające klientom ! Mój kot ma
      więcej rozumu niż ona!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka