Gość: Widzew rządzi IP: *.blutmagie.de 28.03.10, 19:17 Zdarza się, 1910 - 2010 - Sto lat niedoścignionej tradycji!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RTS Smulsko Re: Widzewiacy bili głową w... Motor IP: *.4web.pl 28.03.10, 20:06 Widzew grał beznadziejnie! Na szczęście inni grali dla niego:D::D: "Rodowici" własnie przegrali z GKS 1:2:D:D:D: ktoś nieźle trafił w lidze:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznick Widzewiacy bili głową w... Motor IP: *.48.115.131.ltv.pl 28.03.10, 20:08 Na pohybel Derdzikoszwilemu, bili głową, ale powiększyli przewagę nad resztą. Weź się facet za opiewanie sukcesów ległej (np. sukces z Wilna z Vetrą). To jest Twoja działka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Nie zgadzam się z artykułem IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 28.03.10, 20:57 Moim zdaniem wczoraj Widzew grał 3 razy lepiej niż tydzień temu ze Zniczem. Po prostu Baniak rewelacyjnie poustawiał swoich zawodników. I jeszcze coś. Oglądając mecz byłem pewien, że Motor spuchnie 20 minut przed końcem. Ale wytrzymali. Czyli dobrze przepracowali zimę. Wniosek z tego taki, że nie tylko my jesteśmy kondycyjnie świetnie przygotowani. To taka mała wskazówka na najbliższe mecze. Motor powinien się utrzymać. Co do kibiców przyjezdnych - żenada. Oprócz obrażania wszystkich i wszystkiego nie zrobiloi niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Nie zgadzam się z artykułem IP: *.lodz.mm.pl 28.03.10, 22:14 jest tylko jeden problem . tydzień temu nie grali ze zniczem he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Nie zgadzam się z artykułem IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 28.03.10, 22:19 Z Dolkanem, oczywiście... Sorry, mylą mi się te podwarszawskie miasteczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz przewaga rośnie IP: *.toya.net.pl 28.03.10, 20:37 Remis który jest porażką, a przewaga i tak rośnie! Szkoda że artykuł nie pokazał się wczoraj bo by było w nim kilka tuzinów wpisów napinaczy jak dziś zaczną odrabiać przewagę - vice(pożalsięboże)lider przegrał jednak w stylu dużo bardziej kompromitującym. ps Najjaśniejszym motywem meczu z motorem był występ Tunezyjczyka - będą z niego ludzie bo widać że chłop ma pojęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: przewaga rośnie IP: *.gdynia.mm.pl 28.03.10, 20:52 tak ajk napisałem trenowali leżenie , BEN nr 77 jest ok waleczny facet, racja będą z niego WIDZEWSY LUDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Widzewiacy bili głową w... Motor IP: *.gdynia.mm.pl 28.03.10, 20:45 Gry nie fair ?!!!!??? , a motor który co chwila kładł się na murawie to grał fair ?!!!!???? .Myślę ,że oni nie potrafią garć w piłkę , albo trenują takie leżnie na murawie :)))) Co by nie powiedzieć WIDZEW ŁÓDŹ -EKSTRAKLASA , a was motorynki czeka TYLKO DRUGA LIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIDZEW ŁÓDŹ 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Widzewiacy bili głową w... Motor IP: *.toya.net.pl 28.03.10, 21:11 bili głowa w mur czyli sparingpartnerów przed ekstraklasą ? Odpowiedz Link Zgłoś
antygrzybiarz Widzewiacy bili głową w... Motor 28.03.10, 22:16 Widzewiacy powinni obić sędziego. Od kiedy za wybicie piłki na róg daje się karnego?? Ale przewaga wzrasta, na dzień dzisiejszy nie ma się czym martwić, dobrze że GKS poprawił humor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Widzewiacy bili głową w... Motor IP: *.astral.lodz.pl 28.03.10, 22:47 Zawsze mogło być gorzej 1:4 albo 1:2 ahahahahaha A co do samego meczu to Widzewiacy grali poprawnie, więc za ten remis można mieć wyłącznie pretensje do składu sędziowskiego. Bo co winni są piłkarze z Lublina że im punkty potrzebne, grali to, na co sędziowie im pozwalali. Gdyby to Widzew był w sytuacji Motorka to każdy sposób uciułania z liderem choć 1 punktu byłby dobry. Motorki miały wyjątkowego farta (czyt. Baniak), Widzew miał pecha (czyt. sędziowie). Ale remis który powoduje zwiększenie przewagi nad 2 miejscem tez jest dobry. Widzewie nigdy nie zejdziesz na PSSy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Widzewiacy bili głową w... Motor IP: 94.254.196.* 28.03.10, 23:03 Autorek dramatyzuje. Takie mecze zdarzają się każdemu. Bywa że piłka za żadne skarby nie chce wpaść do siatki. Słupki, poprzeczki, wybicia z linii... Zdarza się. Ważne że nie był to żenujący występ, po którym mozna się było wstydzić. W zeszłym sezonie też był taki mecz z Jastrzębiem. Dobre wejscie Dejana i Bena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzzzak Widzewiacy bili głową w... Motor. Wstyd było pr... IP: *.gls-germany.com 29.03.10, 10:27 czy ktos w wybiórczej pójdzie w końcu po rozum do głowy i przestanie akredytować derdzika na Widzew? Przeciez ten gośc zieje nienawiścią do naszego klubu i nie przepuści okazji by nie wylać kubła pomyj.... Nawet jak za kilka tygodni bedziemy swietowac awans (to całkiem realne) to derdzik bedzie sapał ze za późno, ze w złym stylu, ze pogoda nie ta a piłkarze nieogoleni... Odpowiedz Link Zgłoś
father10 Re: Widzewiacy bili głową w... Motor. Wstyd było 29.03.10, 11:49 Gość portalu: zwierzzzak napisał(a): > czy ktos w wybiórczej pójdzie w końcu po rozum do głowy i przestanie > akredytować derdzika na Widzew? Przeciez ten gośc zieje nienawiścią > do naszego klubu i nie przepuści okazji by nie wylać kubła pomyj.... > Nawet jak za kilka tygodni bedziemy swietowac awans (to całkiem > realne) to derdzik bedzie sapał ze za późno, ze w złym stylu, ze > pogoda nie ta a piłkarze nieogoleni... powinien nazywać się bredzik, bo bredzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Widzewiacy bili głową w... Motor. Wstyd było IP: *.range86-155.btcentralplus.com 29.03.10, 14:12 jak pokazuje ujęcie z drugiej strony boiska, karnego nie było dla Motoru za żadne skarby świata... www.youtube.com/watch?v=-kRq5lbcOZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RDST1910 Re: Widzewiacy bili głową w... Motor. Wstyd było IP: *.toya.net.pl 29.03.10, 22:00 Mam pytanie? czy jest organizowany jakis wyjazd do Ostrowca i w jakiej liczbie? dlaczego mecz z KSZO jest w czwartek 1 kwietnia a nie jak wczesniej mial byc w sobote,pytam sie dlatego ze zakaz stadionowy juz nas nie obowiazuje!!! do Plocka i Katowic podobno jest wyjazd bez zadnych ograniczen z flagami i barwami? z gory dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś