Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 14:33
Witajcie towarzysze! Dziś rozpoczął się nabór elektroniczny do liceów więc wypadałoby niedługo coś oficjalnie wybrać. Wczoraj przeglądałem ranking i inne tego rodzaju wynalazki i wybrałem takie oto trzy szkółki i klasy: VIII - klasa Ib, XXIV - klasa I h i rezerwowo XXVIII - klasa Ic. Z egzaminu myślę będę miał coś w okolicach 70-80 punktów. Chodzi mi o licea i klasy humanistyczne. Z polskiego mam 4, z historii 4, z WOSu 5, z angielskiego 5, z geografii 3. Wychodzi mi około 118-121 punktów(118 bez żadnych dodatkowych wyczynów, więcej jeżeli dostanę 3 punkty za zawody sportowe, wynik zależy też od przedmiotów branych pod uwagę w rekrutacji). Co sądzicie o moim wyborze i szkołach? Może polecicie mi jeszcze jakieś inne szkoły? Zależy mi żeby lekcje zaczynały się przynajmniej o 8 i żeby szkoła w miarę blisko, mieszkam na Bałutach, nie chciałbym też zaczynać nauki kolejnego języka. W 15stce uczyłem/uczę się niemieckiego i to raczej jego naukę chciałbym kontynuować. Przedmioty typu WOK i Kultura Antyczna czy Łacina też wolałbym sobie odpuścić. Z góry dzięki za odpowiedzi, niech moc będzie z Wami w i nie tylko Prima Aprilis!
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka