ewe123 24.02.04, 13:28 Moi drodzy, prosze o jakiekolwiek informacje na temat tego jaka atmosfera panuje w firmie Gillette w w Lodzi; jak tam sie pracuje, jak traktuje tam sie pracownika, wynagrodzenia...itp z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: praca w Gillette w Łodzi 05.03.04, 22:05 Troszkę z innej beczki: wiadomo coś o nowej fabryce Gillette w Łodzi? Ponoć jakiś przestój czy cóś w romowach jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: praca w Gillette w Łodzi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 10:23 Znajoma znajomej pracuje w tej firmie. Słyszałam, że firma jej zafundowała szkolenia i dokończenie studiów w USA, ale kobieta jest super pracowita i w młodym wieku wyrobiła sobie markę. Podobno pracuje się tam powyżej 8 godzin dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
robotop Re: praca w Gillette w Łodzi 07.03.04, 18:08 Hej Byłem w Gillette na rozmowie na stanowisko techniczne. Wszystko miło i fajnie ale mimo, że fatygowali mnie 3 razy i zapewniali że się odezwą bez względu na wynik to nic. Tak więc mam mieszane uczucia Co do atmosfery pracy nie dane mi było sprawdzić:( Ale Tobie życzę powodzenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś