witoldzbazin 07.04.10, 12:00 nie sra się we własne gniazdo województwa,ale zawsze to jakaś promocja;-) turystyka.wp.pl/gid,11236124,title,wybieramy-najbrzydsze-miasto-polski,zdjecie,qmtmmmtoo,galeria_zdjecie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Mam dylemat IP: *.toya.net.pl 07.04.10, 17:31 Gdybym cie spotkal to naplulbym ci w twarz, wiesniacki ksenofobie. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Mam dylemat 07.04.10, 22:01 Gość portalu: a napisał(a): > Gdybym cie spotkal to naplulbym ci w twarz, wiesniacki ksenofobie. z przyjemnością...ukręcę łeb i nasikam do twojej szyi hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Mam dylemat 07.04.10, 22:19 Rozumiem, ze wchodza w rachube tylko duze, polskie miasta? Male sie nie licza? Spojrz we wlasne, najblizsze gniazdo, ja poznalam Brzeziny tylko bedac przejazdem, ale za kazdym razem bolaly oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Mam dylemat 07.04.10, 22:41 Baziny są rozjeżdżane przez tysiące tirów co dnia i każdej doby...POlecam wysłanie dzieciaka do szkoły przez 72 heheheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Mam dylemat IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.04.10, 23:42 I dlatego Ty nie wysyłasz swojego ... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Mam dylemat 08.04.10, 21:15 Nie wiem, moze Brzeziny maja jakies urokliwe miejsca, ale przeciskajac sie uliczkami w kierunku Wawy, smetne sprawiaja wrazenie. Lynch nie zakochalby sie raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: Mam dylemat 09.04.10, 00:06 B. tak jak wszystkie mieściny w RP mają swoje zasikane bramy w dolnym centrum, menelstwo,walające się palstikowe butelki, walące się zabytkowe dmostwa, blokersow na pagorkach obrosniętych blokami- gniazdo witolgazbazin, zdewastowany cmentarz ewangelicki i kuriozum- ulicę im. niezwycięzonej Armii czerwonej, hehe. Powinni Putina zaprosic na odnowienie tablicy z nazwą. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Kręcić filmy wojenne? Dobre i to, ale 07.04.10, 23:18 Łódź jest naprawdę piękna, tylko wyobraźmy ją sobie czystą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobal Re: Kręcić filmy wojenne? Dobre i to, ale IP: 109.243.103.* 07.04.10, 23:59 Łodzianie chyba rzeczywiście kochają wojenno-awanturnicze klimaty. Szczególnie te o władzę i stołki. Mądry polityk zamiast mobilizować 20tys ludzi do referendum powinien zorganizować zryw społeczny, którego celem byłoby wspólne bezinteresowne sprzątanie miasta przez mieszkańców. Zamiast tego populistycznymi hasłami w stylu Leppera przejął władzę, rozdał kolesiom atrakcyjne stanowiska i doją miasto ile się da. Miało być pięknie a wyszło jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdrowie Re: Kręcić filmy wojenne? Dobre i to, ale IP: *.toya.net.pl 08.04.10, 09:53 Widać pamiętasz stare nie koniecznie dobre czasy, nawołując do sprzątania miasta w ramach czynu społecznego. Czyny społeczne a raczej partyjne to były za Gierka. Pamiętam tych towarzyszy z łopatami i grabiami. Lepiej że czasy te minęły mimo wszystko towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na zdrowie. Re: Kręcić filmy wojenne? Dobre i to, ale IP: *.toya.net.pl 08.04.10, 10:01 Gość portalu: Zdrowie napisał(a): > Widać pamiętasz stare nie koniecznie dobre czasy, nawołując do > sprzątania miasta w ramach czynu społecznego. Czyny społeczne a > raczej partyjne to były za Gierka. Pamiętam tych towarzyszy z > łopatami i grabiami. Lepiej że czasy te minęły mimo wszystko > towarzyszu. No to żyjcie sobie w zasranym mieście rządzeni przz nieudaczników nie potrafiących zarządzać miastem tak aby było czysto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowie Re: Kręcić filmy wojenne? Dobre i to, ale IP: *.toya.net.pl 08.04.10, 10:09 To są dwie różne sprawy. Od sprzątania to są służby biorące za to pieniądze. Należy tylko to egzekwować, a tego brak. I tu jest brak dobrego zarządzania na każdym szczeblu. Więc nie sugeruj mi że mam latać z łopatą a Pan Cieć będzie się lenił bo tego nie widzi jego kierownik z ADM-u, itd.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qr Re: Kręcić filmy wojenne? Dobre i to, ale IP: 109.243.190.* 08.04.10, 16:37 czyn społeczny z obowiązku rzeczywiście pachniałby komuną ale namówienie ludzi, żeby dobrowolnie coś zrobili na rzecz miasta byłoby wielkim wyczynem godnym podziwu. Marzę o kimś kto zmobilizuje łodzian do zadbania o miasto w stylu Jurka Owsiaka, bezinteresownie. Inicjatorzy i zwolennicy referendum (na marginesie następcy towarzyszy) tego nie rozumieją i nie potrafią. Woleli nawoływać do wolty, w wyniku której przejmują teraz posady i przywileje. A łódź dalej w bagnie tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Kręcić filmy wojenne? Dobre i to, ale IP: *.warszawa.mm.pl 08.04.10, 16:43 Przeciętny Polak nie dba o własną wycieraczkę, a co dopiero o własne miasto. Zejdź na ziemię :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk to nie dylemat 08.04.10, 20:53 to idiotyzm, używasz słów których nie rozumiesz i tak to wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
amor83 Re: Mam dylemat 08.04.10, 21:10 Ale właściwie to co kogo obchodzi, jakie rozterki przeżywa jakiś prostak? Bloga sobie załóż i tam sraj tymi swoimi przemyśleniami. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam dylemat 08.04.10, 21:19 Nie ma to, jak koment kulturalnego inteligencika. Tylko czy taki zdaje sobie sprawę z faktu, że mało kogo obchodzą jego kompromitacje? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam dylemat 08.04.10, 21:29 Daj spokój. Palec by mnie rozbolał gdybym miał klikać na kosz. Zresztą, czy to cokolwiek da? Tu najwyraźniej nikogo już chamówa nie obchodzi, ona wręcz niepodzielnie króluje. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Mam dylemat 08.04.10, 21:39 Tak, tak, najlepiej jeszcze owinac sie w przescieradlo i z lopatka w rece pelzac na cmentarz. Jak ma wiedziec moderator, co jest niehalo na forum? Ech, ktory to raz dyskusja o koszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam dylemat 08.04.10, 21:59 W tym cały jest ambaras, żeby... Oto chodzi. Gadka o koszu nie wiadomo już która, i psu na budę się to zdaje. Dopuściłem się w którymś wątku nawet tego, że prowokacyjnie napisałem, że widocznie komuś zależy na obecności chamskich świrów i zdało się to na nic. Nawet tam bezkarnie produkował się wiadomy dewiant. Poza tym jest jeszcze taki cfancyk, że żeby kliknięcie na kosz "zaowocowało", muszą je niezależnie wykonać trzy osoby. Świetnie wiesz, że nader trudno o taką "solidarność", że nie ma tu absolutnie wspólnoty interesów z postponowanymi. Zresztą ta gadka to zwykłe przelewanie z pustego w próżne. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Mam dylemat 08.04.10, 22:36 Bigu, jak możesz zarzucać nam brak solidarności!!! Po tej zimie jeszcze, widzę, nie ocknąłeś się ze zgorzknienia. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam dylemat 08.04.10, 22:40 Nazywaj to sobie jak chcesz. W każdym razie to miejsce zrobiło się już niemal zupełnie niestrawne. Choć, co muszę zaznaczyć, nigdy nie było jakieś rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Mam dylemat 08.04.10, 23:07 To jak Ci się udało tyle lat tu wytrwać, męczenniku? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Mam dylemat 08.04.10, 23:19 Bigu, czy chcesz się pożegnać? Ja na razie mówię: dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
perlista5 Re: Mam dylemat 08.04.10, 21:39 Brzeziny nie są wolne od sraczki mózgowej, hehehehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam dylemat 08.04.10, 22:48 Spokojnie. Ja się odniosłem w poście powyżej wyłącznie do forum, tego forum. O mieście (żadnym) w tym miejscu nawet się nie zająknąłem;) Odpowiedz Link Zgłoś
old.bear Re: Mam dylemat 09.04.10, 06:31 I to jest mądra odpowiedź Longety. Czy trzeba coś jeszcze dodawać? Kim jest ten osobnik wszyscy wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś