Gość: kolega IP: *.skydive.pl 16.02.02, 08:31 ożenić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulka Re: jak się zabić 16.02.02, 09:53 Muszę Cię zmartwić. Jest to nie tylko bardzo kosztowny (nawet jeśli zrezygnujesz z wesela) sposób na popełnienie samobójstwa, ale też wysoce nieskuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumella Re: jak się zabić IP: *.uni.lodz.pl 16.02.02, 10:04 tulka napisał(a): > Muszę Cię zmartwić. Jest to nie tylko bardzo kosztowny (nawet jeśli > zrezygnujesz z wesela) sposób na popełnienie samobójstwa, ale też wysoce > nieskuteczny. M może, droga Tulko, kolega ma jakieś doświadczenie w tym zakresie i całkiem odmienne zdanie... Na wszelki wypadek przyjrzę się Mojemu Mężowi. Powinien być w stanie daleko posuniętego rozkładu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: jak się zabić IP: *.toya.net.pl 16.02.02, 12:03 a nie ma mniej bolesnych sposobów zabicia się? po co w taki sposób? kto Ci kupi trumne??? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: jak się zabić 16.02.02, 12:04 Gość portalu: kolega napisał(a): > ożenić bueee, wolę się zaspać na śmierć:))))))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumella Re: jak się zabić IP: *.uni.lodz.pl 16.02.02, 12:10 p8 napisał(a): > Gość portalu: kolega napisał(a): > > > ożenić > > bueee, wolę się zaspać na śmierć:))))))) > > panBozia Chyba kpisz! Nie zgadzam się! Ostrzegam. Będę wrzeszczała! Cumella Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: jak się zabić 16.02.02, 12:19 > Chyba kpisz! Nie zgadzam się! Ostrzegam. Będę wrzeszczała! > > Cumella Krzycz Cumelko, krzycz do woli. Trudno jest mnie obudzić:)))))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: jak się zabić 16.02.02, 12:33 Nastaw sobie budzik na 16-tą, bo zaśpisz na urodziny. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumella Re: jak się zabić IP: *.uni.lodz.pl 16.02.02, 12:36 p8 napisał(a): > > > Chyba kpisz! Nie zgadzam się! Ostrzegam. Będę wrzeszczała! > > > > Cumella > > Krzycz Cumelko, krzycz do woli. Trudno jest mnie obudzić:)))))) > > panBozia Od razu widać, że nie znasz moich możliwości :))) Cumella Odpowiedz Link Zgłoś