bobiknut 07.04.10, 19:35 czy ktos wie moze jaka opinia cieszy sie gabinet 'estetico' w łodzi i jaki gabinet najlepiej wybrac i na miare przecietnego portfela? thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a1ma Re: depilacja laserowa 09.04.10, 14:51 Korzystałam z depilacji u nich wielokrotnie, zawsze byłam bardzo zadowolona. Nie jest to na pewno miejsce na wysokim poziomie "ąę" ;) , ale obsługa profesjonalna i konkurencyjne cenowo. Dwumiesięczne listy oczekiwania na wizytę mówią same za siebie :) Mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Dwumiesięczne terminy mówią przede wszystkim to, 09.04.10, 15:04 że albo przez dwa miesiące chodzisz zarośnięta jak jeti, albo od ręki znajdujesz sobie lepszy gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Dwumiesięczne terminy mówią przede wszystkim 12.04.10, 23:40 Słucham? Między zabiegami stosowałam takie same metody, jak wcześniej - tj. depilację woskiem i na miesiąc przed zabiegiem - golenie. Skończyłam już całą serię i od prawie dwóch lat nie mam w ogóle tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Dwumiesięczne terminy mówią przede wszystkim 12.04.10, 23:42 aaa202, nie wiem, czy masz jakiekolwiek pojęcie o depilacji laserowej, ale dla Twojej informacji dodam, że 2 miesiące to właśnie prawidłowy odstęp między zabiegami. Odpowiedz Link Zgłoś
troll-termit Re: Dwumiesięczne terminy mówią przede wszystkim 14.04.10, 12:37 a1ma napisała: > aaa202, nie wiem, czy masz jakiekolwiek pojęcie o depilacji laserowej, ale dla > Twojej informacji dodam, że 2 miesiące to właśnie prawidłowy odstęp między > zabiegami. Zależy co sobie depilujesz? Bo jak włosy na łokciach to trzeba co tydzień. Bezu, bezu, bezzzzzzzz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha320 Re: depilacja laserowa IP: 83.2.170.* 18.08.10, 23:02 a czy wie ktoś coś na temat De Lux z ulicy Zachodniej 44? ... Odpowiedz Link Zgłoś
doris19912007 Re: depilacja laserowa 05.06.19, 10:48 Słuchajcie! Mogę polecić Salon Depilacji ,,Laserowej Zgoła Włoski’’ z Łodzi. Mam niski próg bólu, a tu beztresowo, miło i cenowo super. Mają fajne rabaty okolicznościowe. Ja skorzystałam ze zniżki na Dzień Kobiet. Dziękuję personelowi za super efekt i polecam wszystkim! Dziewczyny, tu macie link salonu: zgolawloski.pl I widzę, że mają promkę - minus 25% na pierwszy zabieg!;) UWAGA! Na hasło DR01 macie 10% rabatu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zevere Re: depilacja laserowa IP: 91.204.162.* 05.06.19, 13:16 Sama poddalam się depilacji laserowej i było to bardzo dobre doświadczenie, jestem bardzo zadowolona z efektów bo dzięki temu nie musze się stresować czy się wydepilowałam czy nie, mam cały czas gładkie nogi. krakow.dlawas.info/beauty/depilacja-laserowa-pozbadz-sie-niechcianych-wloskow-na-zawsze/cid,13204,a Nie polecam jedynie ipl, bo kiedyś bylam na dwóch zabiegach i efekt praktycznie zaden. Za to po 3 zabiegach urządzeniem light sheer pozbyłam sie owłosienia na nogach na zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś