Gość: tomeczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 13:40 Nie kupować produktów Rexony. I już. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tay Re: Rexonę czuć gó...em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 19:39 Gówn3m, taniochą i kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida myjcie sie brudaski, zęby też! IP: *.acn.waw.pl 22.04.10, 21:48 prawda w oczy kole niestety Odpowiedz Link Zgłoś
romanko71 A mi sie podoba piosenka :) 22.04.10, 23:03 www.jakjejtopowiedziec.pl/#/piosenka - Awaria. Z humorem i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapaszek To co, dalej będziemy śmierdzieć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 08:27 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: To co, dalej będziemy śmierdzieć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 08:46 tak nadal bedziecie smierdziec,jak nie bedziecie sie myc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rexonafan Zachodnie koncerny robia sobie posmiewisko !!! IP: 62.173.80.* 23.04.10, 10:10 do tego nielegalnie. Gdyby to sie zdarzylo w przypadku polskiej firmy we Francji / UK / Niemczech to by ta firme zlinczowali !!! Mam nadzieje ze wszyscy polacy wiedza jakich dezodorantow nie kupowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy bob dobry viral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:28 ale super viral im wyszedł - karteczka była na wykopie, demotach,nie wiem czy na JM też. a to że jeszcze napisał o tym ogólnopolski dziennik to już w ogóle nawet pewnie nie przewidywali. ludziki się pienią, kupują (u nas nie ma zwyczaju bojkotu produktów) a lody się kręcą same Odpowiedz Link Zgłoś
japlakalempopapiezu Tanie mięso psy jedzą:) 23.04.10, 12:53 Tania reklama jest beznadziejna:-) Tanie mięso psy jedzą. Firmy nie stać na wykupienie czasu antenowego, ani na wykupienie miejsc na plakaty, więc postanowili oszczędzić. Jednak mogą się przeliczyć. Ludzie (płci obojga) mogą zacząć się częściej myć a nie wywalać pieniądze na śmierdzące dezodoranty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyścioszka Re: Tanie mięso psy jedzą:) IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.11, 21:05 Tego zupełnie nie rozumiem, przecież jak się człowiek rano umyje to nie będzie cuchnął, chyba że pracuje fizycznie w upale. Naturalny zapach czystego, spoconego ciała jest "sexy", taniego dezodorantu- nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapaszek Re: To co, dalej będziemy śmierdzieć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 11:41 Samo mycie w wielu przypadkach nie pomaga. To kwestia hormonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Nie! Istnieje FA, Dove, Back. A rexonie dzięk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 14:59 Dove to tez Unilever, tak jak Rexona. Żeby ukarać producenta nie będziesz kupował proszku Omo, Domestosa, Cifa, Coccolino, Timotei, Axe, Rexony, Dove, mydła Lux, pasty Signal, herbaty Lipton i Sagi, zupek Knorr, majonezu Hellmans, Ramy i lodów Algida? Zapamiętasz? Watpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Nie! Istnieje FA, Dove, Back. A rexonie dzięk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 16:03 Wystarczy zapamiętać firmę i patrzeć przy zakupie na producenta. Czy to problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Nie! Istnieje FA, Dove, Back. A rexonie dzięk IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.11, 21:10 Ciężkie życie, Nestle też miałam nie kupować... Ale przerzucam się na polskie, dziś wzięłam płyn do naczyń Biały Jeleń i mydło Gracja (Miraculum) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapaszek Re: bo ja smierdze i mnie to nie przeszkadza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 09:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapaszek Kolego, wymyśl sobie własnego nicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 11:42 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Kolego, wymyśl sobie własnego nicka IP: *.acn.waw.pl 23.04.10, 12:56 Najskuteczniejszy sposob na takie kretynskie reklamy: NIE KUPOWAC produktu! Sa rzeczy ktorych wlasnie dlatego nie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Rexona sucks... IP: *.220.119.81.dsl.dynamic.eranet.pl 22.04.10, 19:42 moze i cos w tym jest-kiedys wokalista zespolu GunsNroses stwierdził w wywiadzie, ze "polki śmierdzą" Odpowiedz Link Zgłoś
business3 A Amerykanki nie śmierdzą??? 22.04.10, 21:26 A Amerykanki nie śmierdzą??? Gość portalu: mucha napisał(a): > moze i cos w tym jest-kiedys wokalista zespolu GunsNroses stwierdził w > wywiadzie, ze "polki śmierdzą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: A Amerykanki nie śmierdzą??? IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 22.04.10, 22:34 Daj linka do tego wywiadu. Za malolata podobnie wmawiano mi ze wokalista Guns N Roses powiedzial ze nie graja muzyki dla zydow i polakow. Nie wiem tylko dlaczego przykleili te mity GNR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: A Amerykanki nie śmierdzą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 07:17 a zebys wiedzial,ze nie smierdza. W noowojorskim subwayu w godzinach szczyru 10razy wiekszy tlok niz w metrze warszawskim i pachnie.W dodatku w lecie upal nie do wytrzymania ale maja air condition Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzioucha_z_lasu Re: A Amerykanki nie śmierdzą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 09:05 Gość portalu: jacek226315 napisał(a): >W dodatku w lecie upal nie do wytrzymania ale maja air > condition To się nazywa klimatyzacja, kołku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: A Amerykanki nie śmierdzą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 11:46 gosc portalu dzioucha_z lasu napisala: "To sie nazywa klimatyzacja.kolku" Niemozliwe.? Chamie Odpowiedz Link Zgłoś
business3 To ty chyba się nieźle naćpałeś i masz zwidy... 23.04.10, 09:15 To ty chyba się nieźle naćpałeś i masz zwidy... Gość portalu: jacek226315 napisał(a): > a zebys wiedzial,ze nie smierdza. W noowojorskim subwayu w > godzinach szczyru 10razy wiekszy tlok niz w metrze warszawskim i > pachnie.W dodatku w lecie upal nie do wytrzymania ale maja air > condition Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: A Amerykanki nie śmierdzą??? 23.04.10, 09:15 Osobniki, które w Polsce nieludzko smierdzą to nie młode kobiety, ale podpici panowie lub panowie zmierzający na piwo z pracy - wiek 40-50 lat, ubranie noszone codzinnie przez dwa tygodnie -trzy tygodnie - odór potu, starych skarpet, przetrawionej gorzały, a czasem jeszcze ciekawszych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnago Re: A Amerykanki nie śmierdzą??? IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.10, 09:27 To wina kobiet... Chłopy chcą być ponętni. A wiadomo że .... PRAWDZIWY mężczyzna zmienia bieliznę jedynie gdy stara się rozpadnie wodę czuje na twarzy jedynie gdy pada deszcz skarpety rano zmiękcza do włożenia przez kilkunastokrotne uderzenia młotkiem Tylko kobiety są schizofreniczne i prawdziwy chłop je przeraża Co prawda je nie mogę zdobyć się na tak wywindowane standardy męskości, i nie żałuję tego Odpowiedz Link Zgłoś
krystin9 Re: Rexona sucks... 22.04.10, 20:17 Pani "specjalistka" od reklamy nie wpadła na to, że ZAMIAST WYDAWAĆ GRUBE PIENĄDZE NA DENNĄ REKLAMĘ, WYSTARCZY POPRAWIĆ JAKOŚĆ PRODUKTU. Rexona ma tak PASKUDNE zapachy, że OBCIACHEM jest ją używać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Rexona sucks... IP: 85.117.28.* 22.04.10, 20:58 To prawda. Dezodorantu REXONY nie wzięłabym za darmo. A reklama jest beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Rexona sucks... IP: 79.97.16.* 22.04.10, 23:01 tepe strzaly od pachniecia sa perfumy a nie deo Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Rexona sucks... 23.04.10, 18:13 Juz nawet nie chodzi o won rexony tylko brak skutcznosci w zapobieganiu "smrodkowi". Zwykly dezodorant nie trzyma dluzej niz 5 godzin czyli i tak wracajac z pracy zdazy sie zasmierdnac. Nowa generacja dezodorantow ma jakis skladnik zwiazny z rtecia i to trzyma 24 godziny. Jak wejdzie to na polski rynek to rexona zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Ludzie - myjcie się częściej i lepiej !!! 22.04.10, 21:25 Ludzie - myjcie się częściej i lepiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiok Re: Ludzie - myjcie się częściej i lepiej !!! IP: *.interblock.pl 23.04.10, 14:38 business3 napisał: > Ludzie - myjcie się częściej i lepiej ! Częste mycie skraca życie, a babę ma być czuć babą, nie supermarketem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: 193.41.230.* 22.04.10, 14:09 Ciekawe, czy najbardziej protestują ci, od których najbardziej bije w nozdrza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amg Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.toya.net.pl 22.04.10, 14:11 O śmierdziele są wielce oburzeni o to, że... śmierdzą? MYĆ SIĘ I DBAĆ TROCHĘ O HIGIENĘ, to nie będzie powodów do narzekań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 07:22 a po co ten apel o dbanie o hogiene,przeciez Polacy sa niereformowalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc stare baby z niegolona pacha smierdza IP: *.toya.net.pl 22.04.10, 14:14 smierdza jak podnosza lapy, a tam widac juz tylko czarnego, smierdzacego bobra, a dezodorancik za 8 zeta ratuje sprawe, a wiec litosci..i uzywajcie dezodorantu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWYKLAK Re: stare baby z niegolona pacha smierdza IP: *.chello.pl 22.04.10, 18:33 Smierdzą WSZYSCY ,którzy się NIE MYJĄ !!!!!!MLODE BABY I MĘŻCZYŹNI też NAJPIERW MYCIE, POTEM - DEZODORANT . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olfaktoria Re: stare baby z niegolona pacha smierdza IP: *.xdsl.centertel.pl 22.04.10, 21:21 Witaj , golisz się cały na gładziutko? Pryszniczyk dwa razy dziennie? Majteczki i skarpetki codziennie zmieniasz, a do butów i stóp stosujesz specjalny dezodorant? Woda kolońska od Gucciego? Nie????? To co się niegolonych bab czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasnaj Re: stare baby z niegolona pacha smierdza 22.04.10, 21:40 Oczywiście, że tak! Choć nie koniecznie musi być Gucci, a i uwierz jak się skarpetki zmienia codziennie, to i specjalny dezodorant do butów i stóp nie jest konieczny. Prawie spadłem z krzesła, he, he. A co do kampanii, nielegalna czy nie, nie obraża przecież wszystkich Polek (Polaków), tylko te brudne. Uderz w stół, a nożyce się oburzą na forum, jak to mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: stare baby z niegolona pacha smierdza IP: *.zax.pl 22.04.10, 22:12 nie pasuje powiedzenie z nozycami, nie sadze zeby wszyscy wypowiadajacy sie negatywnie o tej reklamie byli brudasami! Mi sie nie podoba i nie farmazonuj mi tu, ze jestem brudasem :P Simple. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: stare baby z niegolona pacha smierdza IP: *.toya.net.pl 24.04.10, 08:57 Zgol wasy obrazony gruby babiszonie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yellow_pan Re: stare baby z niegolona pacha smierdza IP: *.chello.pl 11.06.10, 08:44 Spróbuj zmienić majteczki i skarpetki chociaż raz na dwa, trzy dni, jeżei przeraża Cię codzienna zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 14:19 Pani od "PiaRu" mogę jeszcze jedną rzecz podpowiedzieć. Ludzie myslą hasłowo więc mogą pomyśleć "brzydki zapach = Rexona". Ja tak bedę myslał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mixxer Re: Kontrowersyjna reklama: specjalnie dla Polski? IP: *.natpool6.outside.ucf.edu 22.04.10, 16:34 Na taka reklame w jakimkolwiek kraju Europy Zachodniej firma "Unilever" z cala pewnoscia zgody by nie wydala! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Roxana-you don't have to wear these clothes... 22.04.10, 21:31 Roxana-you don't have to wear these clothes tonight... Gość portalu: Autor napisał(a): > Pani od "PiaRu" mogę jeszcze jedną rzecz podpowiedzieć. Ludzie myslą > hasłowo więc mogą pomyśleć "brzydki zapach = Rexona". > Ja tak bedę myslał. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrdl W kwestii odpowiedzialności 22.04.10, 14:24 Odpowiada ten co nakleja. Bez żadnego "niestety". Tak być powinno. Inaczej jestem w stanie wrobić dowolną firmę/osobę - będę naklejał plakaty "w ich imieniu". A że niełatwo jest ukarać sprawcę, to już inna sprawa. W tym wypadku wystarczy przesłuchać przedstawicieli Rexony i agencji, która wymyśliła reklamę - w końcu muszą powiedzieć, kto zlecił i komu zlecił samo plakatowanie. Z artykułu wynika, że aż tak daleko nikt nie poszedł. To takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Jakiś/jakaś/ prezio/dyro beknie... 22.04.10, 21:32 Jakiś/jakaś/ prezio/dyro beknie... ggrdl napisał: > Odpowiada ten co nakleja. Bez żadnego "niestety". Tak być powinno. Inaczej > jestem w stanie wrobić dowolną firmę/osobę - będę naklejał plakaty "w ich imien > iu". > > A że niełatwo jest ukarać sprawcę, to już inna sprawa. W tym wypadku wystarczy > przesłuchać przedstawicieli Rexony i agencji, która wymyśliła reklamę - w końcu > muszą powiedzieć, kto zlecił i komu zlecił samo plakatowanie. Z artykułu wynika > , > że aż tak daleko nikt nie poszedł. To takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... 22.04.10, 14:25 Ale to jest prawda, łodzianki śmierdzą. Śmierdzą intensywniej niż bezdomni bo ich smród czuć ze znacznie większej odległości. I to pomimo dezodorantu Rexona. Co kilka kroków na ulicy spotyka się kobietę która roztacza dokoła siebie chmurę cuchnącego duszącego fetoru lub wlecze ją za sobą idąc chodnikiem. Naprawdę niczym to się nie różni od smrodu niemytego ciała lub odchodów przenikających ubranie. Kobiety, pomyślcie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smark Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są IP: 213.155.168.* 22.04.10, 14:58 To fakt, Polki śmierdzą, są wulgarne i krzykliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
wyj.am Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są 22.04.10, 16:28 Prawda. Całe szczęście, że chociaż polscy faceci tacy są czyściutcy i pachnący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keeciol Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 16:37 każdy ma swój zapach... dla psów delikatny zapach dezodorantu jest smrodem tak jak dla facetów co się nie myją Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są 22.04.10, 18:08 Dla tych co nie zajarzyli: miałem na myśli papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupe Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.10, 19:55 jaaasne... tobie najcudniej pachnie chłopięca d... cia? czyż nie panie świeżutki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franciszka Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: 81.15.172.* 22.04.10, 14:35 Miasto od lat zaśmiecane jest nielegalnymi ulotkami.Nikt nie jest w stanie rozwiązać tego problemu.Szczególnie aktywne są szkoły nauki jazdy i intytucje lichwiarskie.Oczywiście zarówno władze miasta jak i straż miejska są bezradne.Tak jest najwygodniej. Teraz śmietnik będzie jeszcze większy i to w trosce o higienę kobiet Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Oby zadziałało... 22.04.10, 14:59 Polacy w ogóle mają często swoodny stosunek do higieny. Czytałam ostatnio, że ponad 10% Polek i ponad 30% Polaków W OGÓLE nie myje zębów. Proszę o drugi etap reklamy kierowany do panów. Może jakaś wariacja wokół: "nie będę się perfumował jak jakiś pedał (/baba/debil/Żyd)". Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Nie będę się perfumował jak jakiś pedał/baba/debil 22.04.10, 21:36 "...Nie będę się perfumował jak jakiś pedał/baba/debil/Żyd..." - masz 100% racji!!! aaa202 napisała: > Polacy w ogóle mają często swoodny stosunek do higieny. > Czytałam ostatnio, że ponad 10% Polek i ponad 30% Polaków W OGÓLE > nie myje zębów. > Proszę o drugi etap reklamy kierowany do panów. Może jakaś wariacja > wokół: "nie będę się perfumował jak jakiś pedał (/baba/debil/Żyd)". Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: Nie będę się perfumował jak jakiś pedał/baba/ 23.04.10, 04:36 smierdzacy polski antysemito,co to ma wspolnego zZydami? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Notabene-niektórzy Żydzi też śmierdzą... 23.04.10, 09:16 Notabene-niektórzy Żydzi też śmierdzą... janeks-dwa napisał: > smierdzacy polski antysemito,co to ma wspolnego zZydami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg gdf Linia 17???pl. Grunwaldzki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 15:02 a gdzie to niby jest??? bo na 100% nie w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas pasażerowie naprawdę śmirdzą ja skunksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 15:12 przeczytajcie... forum.gazeta.pl/forum/w,63,110398583,110398583,Podroz_z_Limanki_do_Lodzi_Kaliskiej.html Odpowiedz Link Zgłoś
asiazlasu Re: pasażerowie naprawdę śmirdzą ja skunksy 22.04.10, 15:36 potwierdzam : Polacy cuchna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yabol Re: pasażerowie naprawdę śmirdzą ja skunksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 15:36 chodzi ci o ten link?: forum.gazeta.pl/forum/w,63,110398583,110398583,Podroz_z_Limanki_do_Lodzi_Kaliskiej.html Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Chyba nigdy nie spotkałeś/aś skunksa??? 22.04.10, 21:36 Chyba nigdy nie spotkałeś/aś skunksa??? Gość portalu: wujas napisał(a): > przeczytajcie... > forum.gazeta.pl/forum/w,63,110398583,110398583,Podroz_z_Limanki_do_Lodzi_Kaliskiej.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: 85.222.87.* 22.04.10, 15:24 I niestety musze dodac kolejny produkt do mojej listy "NIE KUPUJE"... Omijanie szerokim lukiem produktow firm reklamujacych sie w sposob zasmiecajacy miasto czy przestrzen miejska (reklama wielkoformatowa) to jedyny sposob. Im wiecej osob tak zacznie robic i im bedzie o tym glosniej, tym predzej taka firma 2 razy sie zastanowi zanim skorzysta z pomyslu "kreatywnej" agencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esesman rexona - j.bie potem IP: *.chello.pl 22.04.10, 15:33 przegięli i przejadą się na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czysta Polki czuc potem bo wiele z nich ......... IP: *.hlrn.qwest.net 22.04.10, 15:41 Polki czuc potem bo wiele z nich bierze kapiel raz na tydzien, w tradycyjna Sobote. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrozumiała. Re: Polki czuc potem bo wiele z nich ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 20:36 Potem, może trochę czuć każdego, ale przedtem nie było źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_cie Dobre! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 23:45 że aż pachnie, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polki czuc potem bo wiele z nich ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 08:23 Odezwała się ta, która kąpie się w poniedziałki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiok Re: Polki czuc potem bo wiele z nich ......... IP: *.interblock.pl 23.04.10, 14:45 Polki czuć potem a inne nacje przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.tktelekom.pl 22.04.10, 15:45 Nie tylko od Polek czuć pot, Polacy "pachną" intensywniej - nie tylko potem. Dziwne - dlaczego tylu ludzi lubi śmierdzieć? Czyżby chcieli zapewnić sobie swobodne miejsce w ciasnym środku lokomocji? Przecież w pomieszczeniu, w którym przebywa taka osoba też czuć ostro, i nikt się nie wstydzi. Dziwni są ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Częste mycie skraca życie-skóra się ściera,człowie 22.04.10, 21:38 Częste mycie skraca życie-skóra się ściera, człowiek umiera... Gość portalu: kinga napisał(a): > Nie tylko od Polek czuć pot, Polacy "pachną" intensywniej - nie > tylko potem. > Dziwne - dlaczego tylu ludzi lubi śmierdzieć? Czyżby chcieli > zapewnić sobie swobodne miejsce w ciasnym środku lokomocji? > Przecież w pomieszczeniu, w którym przebywa taka osoba też czuć > ostro, i nikt się nie wstydzi. Dziwni są ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biolog Jak działa rexona?? IP: *.lodz.mm.pl 22.04.10, 15:52 Ano blokuje naturalne mechanizmy chłodzenia organizmu, co z czasem odbija się na zdrowiu, w skrajnych przypadkach przegrzania latem dochodzi do udaru, ale producenci tzw.antyperspirantów wam o tym nie powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Do 1 mm brudu nie widać, potem sam odpada... 22.04.10, 21:39 Do 1 mm brudu nie widać, potem sam odpada... Gość portalu: biolog napisał(a): > Ano blokuje naturalne mechanizmy chłodzenia organizmu, co z czasem odbija się n > a zdrowiu, w skrajnych przypadkach przegrzania latem dochodzi do udaru, ale pro > ducenci tzw.antyperspirantów wam o tym nie powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
podniebny_warchlak Re: Jak działa rexona?? 22.04.10, 22:21 ROTFL :) Udaru to chyba Ty dostales. Taka mala rada: antyperspirantem sie nalezy pryskac pod pachami, nie po calym ciele :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiok Re: Jak działa rexona?? IP: *.interblock.pl 23.04.10, 14:47 Gość portalu: biolog napisał(a): > Ano blokuje naturalne mechanizmy chłodzenia organizmu, co z czasem odbija się n > a zdrowiu, w skrajnych przypadkach przegrzania latem dochodzi do udaru, ale pro > ducenci tzw.antyperspirantów wam o tym nie powiedzą. Na dodatek blokują odprowadzanie wydzielania szkodliwych toksyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.10, 15:52 Mało tego - twierdzą, że kobiety śmierdzą a co z facetami? Jasne nie wszyscy - tak samo nie wszystkie kobiety! To obrzydliwe sugerować, że tylko kobiecy "zapach" przeszkadza... Ci "kreatywni" twórcy reklamy to wredni szofiniści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.10, 15:53 *szowiniści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czysta Trzeba weliminowac zapachy rybne i konskie IP: *.hlrn.qwest.net 22.04.10, 16:23 Trzeba weliminowac zapachy rybne i konskie z komunikacji publicznej, szczegolnie latem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hektor rexona do wycofania IP: *.lodz.mm.pl 22.04.10, 15:57 to szkodliwy produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.10, 17:00 Treść mnie nie oburza - znacznie bardziej oburza mnie smród. Natomiast opieranie kampanii reklamowej na nielegalnej reklamie to dno i mam nadzieję, że koncern za to srogo zapłaci. Ścierwa pt Rexona nie kupuję, podobnie jak innych produktów koncernu Unilever (np. gówniana herbata Lipton), ale po raz kolejny mam dowód na słuszność mojego postępowania. Koncern nie pierwszy i nie ostatni raz postępuje nieuczciwie. Wielka firma pozwala sobie na zaśmiecanie miasta i nielegalna reklamę wiedząc, że w razie czego wynajmie adwokatów, którzy ich wybronią. Mam jednak nadzieję, iż: 1. MPK nie odpuści. 2. Ludzie zbojkotują firmę okradającą miejskiego przewoźnika 3. Może z tego całego hałasu chociaż rzeczywiście ludzie zaczną w tym kraju zużywać więcej mydła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbiciel Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 17:12 Nieprawda, nasze dziewczyny się myją i nie muszą używać podrabianych dezodorantów, są również bardzo ładne i sympatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 17:24 Lini1 17? Plac Grunwaldzki? To w Łodzi niby? Pełen reklamowy profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.warszawa.mm.pl 22.04.10, 17:34 Warszawski bełkot. Jak chce się zrobić reklamę to trzeba dostosować ją do warunków lokalnych a nie ieć mentLNOŚĆ CENTRALISTYCZNEG DEKLA KTÓRY UWAŻA w-WĘ ZA PEPEK ŚWIATA. 17 i Plac Grunwaldzki to Warszawa właśnie. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie tylko wa-wa Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są IP: *.wroclaw.mm.pl 23.04.10, 12:40 we Wrocawiu też jest linia nr 17, która przejeżdża przez pl. Grunwaldzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: 212.191.172.* 22.04.10, 17:41 A mnie się podoba. Jest kreatywnie i chociaż może zaśmieca przystanki (bardziej niż już są? To chyba niemożliwe...), to powoduje śmiech. Poza tym trafia w sedno - w łódzkich tramwajach cuchnie, że aż strach wsiadać. Jeśli ktoś śmierdzi, to fakt, że obraża go ta reklama jest dość groteskowy, jeśli nie - tym bardziej nie ma o co się oburzać. Natomiast istotne jest dość, że reklamy powieszono nielegalnie. Odpowiedz Link Zgłoś