Dodaj do ulubionych

Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o...

• Gość: julka zapach potu = ludzki zapach IP: 150.254.122.* 23.04.10, 10:44
      Wiadomo, myć się trzeba codziennie, ale też nie dajmy sobie wmówić,
      że naturalnym zapachem człowieka jest zapach dezodorantu.
    • Gość: CCC Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:46
      Popieram, może ludzie zaczną dbac bardziej o higiene, ale w większej części dotyczy to niestety facetów. Nie raz trzeba sie było odsuwać w autobusie czy w kolejce.
      • Gość: marta kapiel w szalecie miejskim IP: *.prenet.pl 23.04.10, 10:54
        gdzie ludzie maja sie umyc po calym dniu ciezkiej pracy fizycznej, czy np. w
        nieklimatyzowanym biurze?
        • Gość: jacek226315 Re: kapiel w szalecie miejskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 07:17
          dla chcacego nie ma nic trudnego durna marto
    • Gość: Sallly Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.chello.pl 23.04.10, 10:54
      Zapach potu = ludzki zapach. Tylko niestety ten pot się szybko rozkłada i
      wtedy to już nie jest ludzki zapach tylko ludzki SMRÓD. Z całym szacunkiem dla
      rodzaju ludzkiego...
    • Gość: zbychu Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:58
      ...mój kolega wręcz masturbuje się spoconymi majtkami , stanikami ,
      skarpetkami , swojej żony gdy jej nie ma w domu - to jest dopiero
      zboczeniec - a w dodatku się tym chwali...
      • Gość: Sallly Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są IP: *.chello.pl 23.04.10, 11:14
        Może on miał patologiczne dzieciństwo?
        • Gość: Yetti Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 14:43
          może miał normalne dzieciństwo , a ma po prostu takie upodobania ja
          też uwielbiam ten zapach , jest podniecający
    • Gość: JAAAAAAA Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.olsztyn.mm.pl 23.04.10, 10:59
      Reklama jest świetna z punktu widzenia producenta. Jak widać
      wystarczy pare kartek a media i internauci az huczą. Brawo dla osoby
      która wymyśliła tę kampanie reklamę. Pamiętakcie chodzi o rozgłos. I
      to się producentowi świetnie udało!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: :D Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 16:11
        Mhm. Świetnie się udało. Teraz Rexona kojarzy mi się nie tylko z gównianym, brudzącym dezodorantem, ale i z brakiem szacunku dla klienta. Świetna reklama.
    • Gość: west prawda jest taka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 11:23
      Polacy śmierdzą i już, mentalność Polaków jest taka że jak facet nie śmierdzi
      to jest pedał, tylko 100% mężczyźni mają bród w pępku i śmierdzące kłaki pod
      pachami, nie wspomnę już o serze pod napletkiem, a jak kobieta nie śmierdzi to
      kurwa i lafirynda , trzeba zmienić mentalność tego zacofanego narodu
      • 1zorro-bis Re: prawda jest taka 23.04.10, 13:03
        o rany...Ales dowalil! Ale to prawda....
      • Gość: jacek226315 Re: prawda jest taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 18:23
        predzej swinia bedzie fruwala niz Polactwo zmieni mentalnosc
    • Gość: antybrudas miałem śmierdzącą 20-letnią wynajmującą studentkę IP: 194.140.241.* 23.04.10, 11:26
      przyszła dziennikarkę. gdy pierwszy raz przyjechała z rodzicami myslałem, że
      okropny zapach to ich sprawka. gdy sie wprowadziła mina mi zrzedła. po uwagach
      od zaskoczonych przyjaciół musiałem się jej pozbyc i zasugerowałem złożenie
      przez nią wypowiedzenia gdyż inaczej ja to zrobię.
      gdy się wprowadzała jej matka weszła do wc, skorzystała i wyszła bez mycia rąk
      i poszła robić kanapki mężowi i córeczce. niestety, musiałem się męczyc pół
      roku ze śmierdzioszkiem. na koniec powiedziałem jej prawdziwy powód
      wypowiedzenia - cała trójka dostała szału. mam nadzieję, że jednak potraktują
      moja sugesitę poważnie.
    • grooba_lola Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są 23.04.10, 11:28
      reklama jest po prostu w złym guście, trudno, w branży reklamowej też pracują
      prostaczkowie, a i korporacje chętnie widać płacą za prostackie pomysły.
      Kontrowersyjna? Nie, jak dla mnie po prostu prostacka. Jasne, że nie kupować :-)
    • Gość: tapel Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.chello.pl 23.04.10, 11:35
      cóż się oburzać,kiedy to prawda
    • Gość: rywi wynajmowałem pokój studentce unikajacej wody IP: 194.140.241.* 23.04.10, 11:38
      20-letniej przyszłej dziennikarce. gdy pierwszy raz przyjechała z rodzicami
      myślałem, że okropny zapach to ich sprawka. gdy się wprowadziła mina mi zrzedła.
      Rzadko korzystała z prysznica, szczytem było gdy zrobiła z rodzicami awanturę o
      wysokość opłat za wodę używając argumentu, iż „to niemożliwe, gdyż studentki tak
      często się nie myją”.
      Po uwagach od zaskoczonych smrodem przyjaciół musiałem się jej pozbyć i
      zasugerowałem złożenie przez nią wypowiedzenia gdyż inaczej ja to zrobię.
      Gdy się wprowadzała jej matka weszła do wc, skorzystała i wyszła bez mycia rąk i
      poszła robić kanapki mężowi i córeczce. niestety, musiałem się męczyć pół roku
      ze śmierdzioszkiem. na koniec powiedziałem jej prawdziwy powód wypowiedzenia -
      cała trójka dostała szału. mam nadzieję, że jednak potraktują moja sugestię
      poważnie.
    • Gość: public enemy uk śmierdzące krocze u kobiet to dramat IP: *.chello.pl 23.04.10, 11:42
      myjcie sie i juz, bo jak widze wasze brudne buty lub paznokcie to żygać mi
      sie chce
    • Gość: Midnight Witch Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.zone5.bethere.co.uk 23.04.10, 12:33
      Jak dla mnie przeslanie jest bardzo proste. Nie jest to co prawda zapach potu
      wyeliminuje Rexona, lecz Rexona to banda chamow i ich produktow nawet kijem
      nie dotkne.
    • Gość: mkm3 Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 12:43
      W Warszawie tez widać tę kampanię np: przystanek auobusowy na Emilii
      Plater na przeciwko Złotych Tarasów też był obkleiony kartkami o
      tej samej treści.
    • Gość: Sallly Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.chello.pl 23.04.10, 12:51
      Brawo. Tak trzymaj REXONO!
    • Gość: kibicvarsavianista Czy Polacy nie są Chrystusem Narodów? IP: *.aster.pl 23.04.10, 12:53
      nawet w tramwajach w Łodzi się obraża Polaków (Polki)
      tylko dlatego że są Polakami (Polkami)
      może nawet pani Tokarczuk to zrozumie
      • 1zorro-bis Wystarczy sie latem tramwajem przejechac.... 23.04.10, 13:01
        i proponuje miec ciezki katar!
    • Gość: CO WY NA TO ???? Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.devs.futuro.pl 23.04.10, 13:06
      Może ta co wymyśliła taką reklamę sama dostała rtaką karteczkę i
      pomysł się zrodził he he
    • Gość: Sallly Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.chello.pl 23.04.10, 13:08
      Ta reklama nie jest skierowana do Polaków tylko do brudasów mieszkających w
      tym kraju, którzy chyba niestety stanowią większość. Stąd tyle głosów
      oburzenia. Nie ma co się oburzać tylko do wanienki, mydła i gąbki w ruch i
      problem zniknie... W co niestety wątpię.
    • Gość: Ruta22 Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 13:36
      A w ogole to od Polek czuc pot.Juz nasze babki mialy na to
      sposob.Inna sprawa,ze w Polsce jest niskie spozycie srodkow
      myjacych.A ile kobiet myje sie 2x dziennie?Polacy szczegolnie starsi
      tez brzydko pachna.Nie zmieniaja bielizny.Jak trudno wytrzymac w
      tramwaju czy w autobusie przez kilka przystankow.
    • Gość: TUsru Śmierdzę więc jestem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 13:36
      • Gość: marta Wyjebac wszystkich w pizdziec IP: *.prenet.pl 23.04.10, 13:41
        jesli od was pachnie bo wy myjecie sie 2 czy 3 razy dizennie to musi oznaczac ze
        jak wracacie z pracy badz skadstam to myjecie sie w SZALECIE MIEJSKIM albo
        wogole nie pracujecie

kazdy czlowiek co ciezko pracuje musi chyba sie spocic, a umyje sie chyba w domu
        jak wroci smierdzacym tramwajem(autobusem), ktorym wraca wiecej osob po ciezkim
        dniu pracy.

juz wam ladnie sie we lbach popierdolilo od tych reklam telewizyjnych
        • Gość: jacek226315 Re: Wyjebac wszystkich w pizdziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 07:14
          durna marto przejedz sie subwayem w New Yorku ,ludzi w tym i
          murzyni wracaja tez z pracy a tlok duzo wiekszy niz w polskich
          srodkach lokomocji, i nie trzeba zatykac nosa.Polakom zawsze pod
          gorke. Dziwnym trafem same flejtuchy sie oburzaja.Uderz w stol....
    • Gość: gość Umyć się przedtem i nie będziemy śmierdzieć potem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 13:38
      Może nie koniecznie dezodorant. Wystarczyłoby się codziennie rano umyć mydłem.
    • Gość: M Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 13:43
      Niestety, reklama nie poprawi produktu, który jest do d...
      Produkt przetestowałam, więc nie są to czcze słowa.
    • Gość: mira Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.dyn.optonline.net 23.04.10, 13:48
      reklama dobra poniewaz, przykro mi to przyznac ale w naszych
      srodkach komunikacji publicznej latem bardzo hm... waniajet a
      szczegolnio od facetow, reklama jest prawdziwa a poniektorzy powinni
      sie zastanowic i zaczac sie codziennie myc i uzywac dezodorantow, w
      stanach jest jeszcze cieplej niz w polsce i tego problemu nie ma, az
      przyjemnie wsiasc do metra lub autobusu, oczywiscie ta sugestia
      dotyczy calego kraju a nie tylko lodzi
    • Gość: tinki kiepski produkt i "kreatywna" reklama IP: *.chello.pl 23.04.10, 13:53
      czemu w dzisiejszych czasach jak jakaś firma, zwłaszcza duża, produkuje szajs, to jest bardziej prawdopodobne, że włoży duże pieniądze w "kontrowersyjną" reklamę, niż poprawi jakość swoich produktów? trochę głupio wypominać ludziom nie używanie dezodorantów, jak się samemu produkuje takie, które nie dość dobrze zapobiegają poceniu i śmierdzą (trudno to nazwać zapachem) przeokrutnie.
    • Gość: ci Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.range86-153.btcentralplus.com 23.04.10, 13:57
      co za chamstwo. moze to pracownicy firmy prdodukajacej dezodorant
      smierdzą potem
    • jankowalski007 Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... 23.04.10, 14:00
      Nawet jeśli nie wykonujesz żadnej pracy fizycznej, żadnego większego
      ruchu to i tak się pocisz. Więc pocisz się kazdego dnia, przez cały
      dzien, i w nocy też. Oprócz tego chodzisz do ubikacji też co
      najmniej parę razy dziennie. Jak możesz potem wieczorem zdjąć
      ubranie i położyć sie spać, bez porządnego umycia całego ciała pod
      prysznicem? Jeżeli nie bierzesz prysznica co najmniej raz na dzień,
      to śmierdzisz! Zęby też powinieneś solidnie wynitkować (nitką
      dentystyczną) a potem wyszczotkować, po każdym posiłku, i przed
      pójściem spać. To są podstawowe zasady higieny osobistej przyjęte
      jako normalna rzecz pośród większości ludzi w krajach zachodnich.
      Ale kiedyś, lecąc z Azji do Polski, usiadło obok mnie w samolocie
      dwóch młodych Szwedów, wracających przez Warszawę do Sztokholmu.
      Smród (starego potu), jaki od nich bił, był nie do opisania! Na
      szczęście udało mi sie przesiąść kilkanaście rzędów dalej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka