Gość: julka zapach potu = ludzki zapach IP: 150.254.122.* 23.04.10, 10:44 Wiadomo, myć się trzeba codziennie, ale też nie dajmy sobie wmówić, że naturalnym zapachem człowieka jest zapach dezodorantu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:46 Popieram, może ludzie zaczną dbac bardziej o higiene, ale w większej części dotyczy to niestety facetów. Nie raz trzeba sie było odsuwać w autobusie czy w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta kapiel w szalecie miejskim IP: *.prenet.pl 23.04.10, 10:54 gdzie ludzie maja sie umyc po calym dniu ciezkiej pracy fizycznej, czy np. w nieklimatyzowanym biurze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: kapiel w szalecie miejskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 07:17 dla chcacego nie ma nic trudnego durna marto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sallly Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.chello.pl 23.04.10, 10:54 Zapach potu = ludzki zapach. Tylko niestety ten pot się szybko rozkłada i wtedy to już nie jest ludzki zapach tylko ludzki SMRÓD. Z całym szacunkiem dla rodzaju ludzkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:58 ...mój kolega wręcz masturbuje się spoconymi majtkami , stanikami , skarpetkami , swojej żony gdy jej nie ma w domu - to jest dopiero zboczeniec - a w dodatku się tym chwali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sallly Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są IP: *.chello.pl 23.04.10, 11:14 Może on miał patologiczne dzieciństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yetti Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 14:43 może miał normalne dzieciństwo , a ma po prostu takie upodobania ja też uwielbiam ten zapach , jest podniecający Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAAAAAAA Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.olsztyn.mm.pl 23.04.10, 10:59 Reklama jest świetna z punktu widzenia producenta. Jak widać wystarczy pare kartek a media i internauci az huczą. Brawo dla osoby która wymyśliła tę kampanie reklamę. Pamiętakcie chodzi o rozgłos. I to się producentowi świetnie udało!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 16:11 Mhm. Świetnie się udało. Teraz Rexona kojarzy mi się nie tylko z gównianym, brudzącym dezodorantem, ale i z brakiem szacunku dla klienta. Świetna reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west prawda jest taka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 11:23 Polacy śmierdzą i już, mentalność Polaków jest taka że jak facet nie śmierdzi to jest pedał, tylko 100% mężczyźni mają bród w pępku i śmierdzące kłaki pod pachami, nie wspomnę już o serze pod napletkiem, a jak kobieta nie śmierdzi to kurwa i lafirynda , trzeba zmienić mentalność tego zacofanego narodu Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: prawda jest taka 23.04.10, 13:03 o rany...Ales dowalil! Ale to prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: prawda jest taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 18:23 predzej swinia bedzie fruwala niz Polactwo zmieni mentalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybrudas miałem śmierdzącą 20-letnią wynajmującą studentkę IP: 194.140.241.* 23.04.10, 11:26 przyszła dziennikarkę. gdy pierwszy raz przyjechała z rodzicami myslałem, że okropny zapach to ich sprawka. gdy sie wprowadziła mina mi zrzedła. po uwagach od zaskoczonych przyjaciół musiałem się jej pozbyc i zasugerowałem złożenie przez nią wypowiedzenia gdyż inaczej ja to zrobię. gdy się wprowadzała jej matka weszła do wc, skorzystała i wyszła bez mycia rąk i poszła robić kanapki mężowi i córeczce. niestety, musiałem się męczyc pół roku ze śmierdzioszkiem. na koniec powiedziałem jej prawdziwy powód wypowiedzenia - cała trójka dostała szału. mam nadzieję, że jednak potraktują moja sugesitę poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grooba_lola Re: Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są 23.04.10, 11:28 reklama jest po prostu w złym guście, trudno, w branży reklamowej też pracują prostaczkowie, a i korporacje chętnie widać płacą za prostackie pomysły. Kontrowersyjna? Nie, jak dla mnie po prostu prostacka. Jasne, że nie kupować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tapel Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.chello.pl 23.04.10, 11:35 cóż się oburzać,kiedy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rywi wynajmowałem pokój studentce unikajacej wody IP: 194.140.241.* 23.04.10, 11:38 20-letniej przyszłej dziennikarce. gdy pierwszy raz przyjechała z rodzicami myślałem, że okropny zapach to ich sprawka. gdy się wprowadziła mina mi zrzedła. Rzadko korzystała z prysznica, szczytem było gdy zrobiła z rodzicami awanturę o wysokość opłat za wodę używając argumentu, iż „to niemożliwe, gdyż studentki tak często się nie myją”. Po uwagach od zaskoczonych smrodem przyjaciół musiałem się jej pozbyć i zasugerowałem złożenie przez nią wypowiedzenia gdyż inaczej ja to zrobię. Gdy się wprowadzała jej matka weszła do wc, skorzystała i wyszła bez mycia rąk i poszła robić kanapki mężowi i córeczce. niestety, musiałem się męczyć pół roku ze śmierdzioszkiem. na koniec powiedziałem jej prawdziwy powód wypowiedzenia - cała trójka dostała szału. mam nadzieję, że jednak potraktują moja sugestię poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: public enemy uk śmierdzące krocze u kobiet to dramat IP: *.chello.pl 23.04.10, 11:42 myjcie sie i juz, bo jak widze wasze brudne buty lub paznokcie to żygać mi sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Midnight Witch Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.zone5.bethere.co.uk 23.04.10, 12:33 Jak dla mnie przeslanie jest bardzo proste. Nie jest to co prawda zapach potu wyeliminuje Rexona, lecz Rexona to banda chamow i ich produktow nawet kijem nie dotkne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkm3 Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 12:43 W Warszawie tez widać tę kampanię np: przystanek auobusowy na Emilii Plater na przeciwko Złotych Tarasów też był obkleiony kartkami o tej samej treści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sallly Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.chello.pl 23.04.10, 12:51 Brawo. Tak trzymaj REXONO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicvarsavianista Czy Polacy nie są Chrystusem Narodów? IP: *.aster.pl 23.04.10, 12:53 nawet w tramwajach w Łodzi się obraża Polaków (Polki) tylko dlatego że są Polakami (Polkami) może nawet pani Tokarczuk to zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Wystarczy sie latem tramwajem przejechac.... 23.04.10, 13:01 i proponuje miec ciezki katar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CO WY NA TO ???? Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.devs.futuro.pl 23.04.10, 13:06 Może ta co wymyśliła taką reklamę sama dostała rtaką karteczkę i pomysł się zrodził he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sallly Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.chello.pl 23.04.10, 13:08 Ta reklama nie jest skierowana do Polaków tylko do brudasów mieszkających w tym kraju, którzy chyba niestety stanowią większość. Stąd tyle głosów oburzenia. Nie ma co się oburzać tylko do wanienki, mydła i gąbki w ruch i problem zniknie... W co niestety wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta22 Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 13:36 A w ogole to od Polek czuc pot.Juz nasze babki mialy na to sposob.Inna sprawa,ze w Polsce jest niskie spozycie srodkow myjacych.A ile kobiet myje sie 2x dziennie?Polacy szczegolnie starsi tez brzydko pachna.Nie zmieniaja bielizny.Jak trudno wytrzymac w tramwaju czy w autobusie przez kilka przystankow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Wyjebac wszystkich w pizdziec IP: *.prenet.pl 23.04.10, 13:41 jesli od was pachnie bo wy myjecie sie 2 czy 3 razy dizennie to musi oznaczac ze jak wracacie z pracy badz skadstam to myjecie sie w SZALECIE MIEJSKIM albo wogole nie pracujecie kazdy czlowiek co ciezko pracuje musi chyba sie spocic, a umyje sie chyba w domu jak wroci smierdzacym tramwajem(autobusem), ktorym wraca wiecej osob po ciezkim dniu pracy. juz wam ladnie sie we lbach popierdolilo od tych reklam telewizyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Wyjebac wszystkich w pizdziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 07:14 durna marto przejedz sie subwayem w New Yorku ,ludzi w tym i murzyni wracaja tez z pracy a tlok duzo wiekszy niz w polskich srodkach lokomocji, i nie trzeba zatykac nosa.Polakom zawsze pod gorke. Dziwnym trafem same flejtuchy sie oburzaja.Uderz w stol.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Umyć się przedtem i nie będziemy śmierdzieć potem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 13:38 Może nie koniecznie dezodorant. Wystarczyłoby się codziennie rano umyć mydłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 13:43 Niestety, reklama nie poprawi produktu, który jest do d... Produkt przetestowałam, więc nie są to czcze słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.dyn.optonline.net 23.04.10, 13:48 reklama dobra poniewaz, przykro mi to przyznac ale w naszych srodkach komunikacji publicznej latem bardzo hm... waniajet a szczegolnio od facetow, reklama jest prawdziwa a poniektorzy powinni sie zastanowic i zaczac sie codziennie myc i uzywac dezodorantow, w stanach jest jeszcze cieplej niz w polsce i tego problemu nie ma, az przyjemnie wsiasc do metra lub autobusu, oczywiscie ta sugestia dotyczy calego kraju a nie tylko lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinki kiepski produkt i "kreatywna" reklama IP: *.chello.pl 23.04.10, 13:53 czemu w dzisiejszych czasach jak jakaś firma, zwłaszcza duża, produkuje szajs, to jest bardziej prawdopodobne, że włoży duże pieniądze w "kontrowersyjną" reklamę, niż poprawi jakość swoich produktów? trochę głupio wypominać ludziom nie używanie dezodorantów, jak się samemu produkuje takie, które nie dość dobrze zapobiegają poceniu i śmierdzą (trudno to nazwać zapachem) przeokrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ci Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... IP: *.range86-153.btcentralplus.com 23.04.10, 13:57 co za chamstwo. moze to pracownicy firmy prdodukajacej dezodorant smierdzą potem Odpowiedz Link Zgłoś
jankowalski007 Kontrowersyjna reklama dezodorantu, ludzie są o... 23.04.10, 14:00 Nawet jeśli nie wykonujesz żadnej pracy fizycznej, żadnego większego ruchu to i tak się pocisz. Więc pocisz się kazdego dnia, przez cały dzien, i w nocy też. Oprócz tego chodzisz do ubikacji też co najmniej parę razy dziennie. Jak możesz potem wieczorem zdjąć ubranie i położyć sie spać, bez porządnego umycia całego ciała pod prysznicem? Jeżeli nie bierzesz prysznica co najmniej raz na dzień, to śmierdzisz! Zęby też powinieneś solidnie wynitkować (nitką dentystyczną) a potem wyszczotkować, po każdym posiłku, i przed pójściem spać. To są podstawowe zasady higieny osobistej przyjęte jako normalna rzecz pośród większości ludzi w krajach zachodnich. Ale kiedyś, lecąc z Azji do Polski, usiadło obok mnie w samolocie dwóch młodych Szwedów, wracających przez Warszawę do Sztokholmu. Smród (starego potu), jaki od nich bił, był nie do opisania! Na szczęście udało mi sie przesiąść kilkanaście rzędów dalej... Odpowiedz Link Zgłoś