ixtlilto 27.02.04, 19:42 ...a najlepsze sosy są w "kebab house" :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yarro Re: Najlepsze fast foody są w Łodzi 27.02.04, 20:21 ixtlilto napisała: > ...a najlepsze sosy są w "kebab house" :P -- ... który to wcale nie wypłynął na fali Sphinxa, który jest tuż obok nich ;] Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 InCentro 27.02.04, 21:41 Ciekawe jakie były kryteria? To, że księga gości obfituje w znane nazwiska? I czy jurorzy ruszyli się poza Piotrkowską? Fakt, że InCentro jest długo, sam dosyć długo tam jadałem, ale na szczęscie idea się rozwinęła i porzuciłem tenn lokal na rzecz innych serwujących tego typu potrawy. No, ale księga gości ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 Re: Najlepsze fast foody są w Łodzi IP: *.net / *.pl 27.02.04, 22:55 imo najlepsza pizza jest w dwu dłoniach Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Tylko dwie kategorie? 27.02.04, 23:14 Może mi ktoś powiedzieć, bo Wprostu nie kupuję, czy tylko dwie kategorie tam były, że taka podnieta? Jadło dobre, ale czy ja wiem czy najlepsze... sosy faktycznie z tych araboturkopodobnych są najlepsze w Kebab Hause :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Tylko dwie kategorie? 28.02.04, 10:13 wystarczyło wklepać strone wprost i tam jest link do artykułu:) www.wprost.pl/ar/?O=56717 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Najlepsze fast foody są w Łodzi IP: *.arkonskie.v.pl 28.02.04, 17:22 Jak dla mnie najlepsza pizza jest w Da Grasso przy Verte! Najlepsze sosy! No i wielka przyjemnosc jedzenia latem pizzy o 1 w nocy latem z tylu przy smietnikach..hehe! Wszystkich znajomych z poza Lodzi tam zabieram, zeby zobaczyli niezwyklosc naszego miasta....A co do Sfinxa..mogliby w koncu zminic troche menu bo tam zawsze podaja to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Co do najlepszych... 28.02.04, 19:09 ...wypowiadać się nie zamierzam. Termin fast-food i epitet "najlepszy" jakoś mi się kłócą... Wiem natomiast, kaj najgorszy ;-> Odpowiedz Link Zgłoś