witoldzbazin 02.06.10, 15:17 mam pewne POdejrzenia że nasz nowy cenzor kreci filmy: www.youtube.com/watch?v=ALRrOZ0VaaE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: to nie ja, mnie tam dawno nie było 02.06.10, 16:14 wróble ćwierkają ze to ty:-) wstydzisz się nicka cycuś??? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: to nie ja, mnie tam dawno nie było 02.06.10, 16:20 Nie, nie wstydzę się. Jedyne filmy na youtubie, które są moje, są podpisane przeze mnie: www.youtube.com/user/yavorius#p/u A co do wróbelków, to rzuć im trochę okruszków w moim imieniu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: to nie ja, mnie tam dawno nie było 02.06.10, 16:36 masz już jednego widza...graty hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: to nie ja, mnie tam dawno nie było 02.06.10, 16:47 Zabawa w macanego z adminem trwa... Ale wciąż daleko do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: to nie ja, mnie tam dawno nie było 02.06.10, 16:50 jedyny.kkk napisała: > Zabawa w macanego z adminem trwa... Ale wciąż daleko do końca. to yawor jak przegram stawiam wszystkim stałym bywalcom piwo,dla cenzora Haineken czy jakoś tam Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: to nie ja, mnie tam dawno nie było 02.06.10, 16:54 > to yawor jak przegram stawiam wszystkim stałym bywalcom piwo,dla cenzora > Haineken czy jakoś tam To juz polskich piw nie ma? Chociazby zimny Lech, Ciech itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: to nie ja, mnie tam dawno nie było 02.06.10, 18:21 Lech nie jest polski, bo produkująca go Kompania Piwowarska jest częścią jednego z największych na świecie producentów piwa - SABMiller. To samo tyczy się Żywca i Okocimia - też zagraniczne. Polski jest Ciechan, Konstancin, Browar Koreb Łask, Staropolski Zduńka Wola, browar Czarnków itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: to nie ja, mnie tam dawno nie było 02.06.10, 19:22 A łódzkie piwo polskie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: to nie ja, mnie tam dawno nie było IP: *.toya.net.pl 02.06.10, 19:33 Jakie inne piwo niz Lech, zimny Lech powinien pic Longeta? Moze chociaz jakies polskie skladniki w koncentratach do piwa sa? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: to nie ja, mnie tam dawno nie było 02.06.10, 20:05 polskich składników w koncentratach to już dawno nie ma. Lech może być tylko zimny. Odpowiedz Link Zgłoś