Dodaj do ulubionych

Zatrzymani policjanci drogówki

08.03.04, 20:55
Żenada.
Obserwuj wątek
    • Gość: qbek Re: Zatrzymani policjanci drogówki IP: *.toya.net.pl 08.03.04, 22:39
      jaka zenada, standard
      • michael00 Re: Zatrzymani policjanci drogówki 08.03.04, 23:01
        Dla mnie to jest żenujące, ale zdaję sobie sprawę, że są ludzie, dla których to normalne zachowania.
        • Gość: kiki Re: Zatrzymani policjanci drogówki IP: *.class144.petrotel.pl 09.03.04, 02:07
          To nie jest normalne, ale niestety standardowa oferta policji!
    • hellbinder Re: Zatrzymani policjanci drogówki 09.03.04, 09:08
      mnie zastanawia co sie stalo z tym pijanym gosciem.
    • Gość: Beta Re: Zatrzymani policjanci drogówki IP: *.highway.telekom.at 10.03.04, 23:18
      Mielismy podobna sytuacje (moze to ci sami.mieszkam w Austrii (ale jestem
      rodowita Lodzianka) .Wiecie jak to jest jak zobacza zachodnie tablice to dali
      by sie przejechac zeby tylko zatrzymac i cos wyciagnac.Po swietach Bozego
      Narodzenia mieli nareszcie "prawdziwy "powod .Przylapali meza na jezdzie pod
      wplywem alkoholu- 0,12promila w wydychanym powietrzu(dopuszczalna norma
      0,10 ) .To prawda ze maz wypil wieczorem dnia poprzedniego 1 litr gorzalki w 6
      (szesc) osob i do momentu zatrzymania minelo 14 godzin w tym cala przespana
      noc. Nie byl pijany ani sie tak nie czul ,ale ku zaskoczeniu "balonik "wykazal
      jak wyzej pdalan . I coz uczynili nasi dzielni policjanci .....chyba juz sami
      sie domyslacie. Poniewaz maz zdecydowanieodmowila sie cala procedura
      nieprzyjemna i jak sadze niepotrzebna (dodam ze na komendzie koledzy naszych
      dzielnych policjantow przecierali oczy ze zdumienia ze maz wogole sie tam
      znalazl) ale jak by nie bylo dostalismy nauczke -lepjej placic jak wolaja ,niz
      w sadzie duzo wiecej i dotego chca pozbawic czlowieka najwazniejszego
      (przynajmniej dla nas) paszportu ,a bez niego nie ma jak wrocic do domciu !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka