the_dzidka 13.03.04, 18:36 Na ryneczku na straganach pojawiły się piękne tulipany :) Na boisku pod domem dzisiaj po raz pierwszy chłopcy grają w kosza, a huśtawka dla dzieci piiiiiiiszczy!!... Wiosna przyszła. Nie spłoszmy jej :) Ćććććć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damndogu Re: Chyba przyszła?... :) 13.03.04, 20:08 wiosna jako ze w zwyczaju ma cklicznie co roku swa obecnoscia nas raczyc, tako i w tym roku inaczej zrobic nie mogla :) zbliza sie do nas z predkoscia jednostajnie przyspieszona, aczkolwiek wykresem nie bylaby linia calkiem prosta ;) ja osobiscie wiosny nie czuje jeszcze wszystkiemi zmyslami, ale mam nadzieje ze lada dzien poczuje :) zdejme czapke i zlapie wiosenny katarek :D Dzisiaj rano niespodzianie zapukała do mych drzwi Wczeniej niż oczekiwałem przyszły te cieplejsze dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Chyba przyszła?... :) 13.03.04, 21:03 Chyba tak :) wreszcie mogłem usiąść sobie na ławeczce nie ryzykując złapania "wilka" ;) ps byleby tylko nie zapeszyć ;). Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: ja wioosnę lubie, ale przeporaszam bardzo... 13.03.04, 22:10 i dokańczam... że jej kolejka jest 21-ego chyba, nie? więc mi tu nie krakać, bo ja jadę szukać jeszcze zimy :) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kombinat proszę, ale IP: *.highway.telekom.at 14.03.04, 10:45 hanya napisała: > 21-ego To, że w gazetach, także i tych wyborczych można znaleźć takie potworki nie oznacza to, że jest to poprawne. Taki zapis jest błędem. Chociaż wiosny i tak to nie zatrzyma mam nadzieję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: Chyba przyszła?... :) IP: *.retsat1.com.pl 13.03.04, 22:25 Jeszcze nie przyszła - jeno zima usłyszała o jej nadejściu i w przerażeniu rozpoczęła odwrót. Zimy już zatem nie mamy, wiosna jeszcze też u nas nie gości. Mamy chyba więc pozimie czy przedwiośnie. Pani Wiosno - zapraszamy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś