black.kolo 04.07.10, 20:07 Polska wygrała. No..., chyba, że się jeszcze coś zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 45latek Re: PiS przegrał IP: *.toya.net.pl 04.07.10, 20:21 Zmieni się zmieni. Niestety POlska się zmieni na gorsze. Do dziś czekałem z decyzją. Wygrał Komorowski. Wyjeżdżam z kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PiS przegrał IP: 217.17.37.* 04.07.10, 20:43 papa, proponuję białoruś, żegnaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: PiS przegrał IP: *.retsat1.com.pl 04.07.10, 23:27 > Niestety POlska się zmieni na gorsze. No fakt. PiS nie rozleci się jak domek z kart, bo nadal rządzić nim będzie niezastąpiony prezesio Jarek. > Wyjeżdżam z kraju Pamiętaj tylko kupić bilet w jedną stronę. Zawsze to wyjdzie parę groszy taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin RP walczy dalej 04.07.10, 23:39 by żyło nam sie lepiej i ceny cebuli były niższe,prądu i takie tam duperele hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
banita82 Re: PiS przegrał 06.07.10, 11:13 Gość portalu: magik napisał(a):....< Wyjeżdżam z kraju > Pamiętaj tylko kupić bilet w jedną stronę.Zawsze to wyjdzie parę groszy taniej. Nie tak dawno jedna(jedyna)partia taka opcje wprowadzala. "Brak krytyki to tez recenzja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Re: PiS przegrał IP: *.pools.arcor-ip.net 04.07.10, 20:21 bedzie placz i nocne zgrzytanie zebami u mopow Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: PiS przegrał 04.07.10, 20:41 trzeba przyjąć na klatę wstać i walczyć z POlszewią dalej hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: PiS przegrał 04.07.10, 20:53 Polszewio myjta się może Bronek wasz rezdent wam zafunduje obok dużego szampana mydełko hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: PiS przegrał IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.10, 21:06 teraz bronek bedzie podpisywal wszystko jak leci , jakos musi sie odwdzieczyc tuskowi... zaraz zaczna majstrowac przy kodeksie pracy , lobbysci z lewiatana juz zacieraja rece , pozdrawiam wszystkich , ktorzy nie glosowali na niedouczonego gajowego z wąsem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel_17.01 Re: PiS przegrał IP: *.lodz.mm.pl 04.07.10, 21:05 PiS przegrał, Polska wygrała:) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: PiS przegrał 04.07.10, 21:08 Gość portalu: obywatel_17.01 napisał(a): > PiS przegrał, Polska wygrała:) dziadek z Wermachtu może spać już spokojnie RP PObita i POdzielona na pół hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Na Kaczyńskiego głosowała polska bieda IP: *.run.pl 04.07.10, 21:09 wschodnie województwa, emigranci z USA, górale, małe miasteczka w łodzkim, wioski, mohery, kler...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Na Bronka glosowaly niemieckie mopy IP: *.pools.arcor-ip.net 04.07.10, 21:14 opiekunki starych esesmanow i nazistow polszewia ustawiona i korzystajaca z dotacji europejskich i pseudo studenckiego zycia w reichu pociotki wypedzonych z grupy erikasteinbach i inne ciekawe przypadki zachodnie i wschodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2S Re: Na Bronka glosowaly niemieckie mopy IP: *.opera-mini.net 04.07.10, 21:23 jak tam cela, pupa cie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Na Kaczyńskiego głosowała polska bieda IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.10, 22:12 ani ja biedna , ani ze wschodniego wojewodztwa , ani emigrantka z usa ani goralka, nawe nie z malego miasteczka w lodzkiem , ani moher , raczej anty-kler , glosowalam na kaczynskiego bo jak widze bronka to mi sie "noz w kieszeni otwiera"... do wiadomości wszystkich domorosłych socjologów i wiejskich filozofów takich jak anna , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: Na Kaczyńskiego głosowała polska bieda 04.07.10, 22:17 > ani ja biedna , ani ze wschodniego wojewodztwa , ani emigrantka z usa ani goral > ka, nawe nie z malego miasteczka w lodzkiem , ani moher , raczej anty-kler , g > losowalam na kaczynskiego bo jak widze bronka to mi sie "noz w kieszeni otwiera > "... no to ci sie teraz bedzie codziennie otwieral jak sie wykrwawisz bedzie jednego grubasa mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Na Kaczyńskiego głosowała polska bieda IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.10, 22:23 no i wlasnie takiego pokroju ludzie jak marianczyk glosuja na bronka , chamy i prostaki Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: Na Kaczyńskiego głosowała polska bieda 04.07.10, 22:44 Gość portalu: baska napisał(a): > no i wlasnie takiego pokroju ludzie jak marianczyk glosuja na bronka , chamy i > prostaki a na kaczynskiego glosuja kurduple i grubasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Na Kaczyńskiego głosowała polska bieda IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.10, 23:16 grubas moze schudnac , a przeszczepow mozgu jeszcze nie robia , a nawet gdyby robili to twoj nowy mozg odrzucilby przeszczep Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: Na Kaczyńskiego głosowała polska bieda 04.07.10, 23:26 > grubas moze schudnac , a przeszczepow mozgu jeszcze nie robia no wlasnie, nawet jak schudniesz to i tak bedziesz glupkiem > a nawet gdyby robili to twoj nowy mozg odrzucilby przeszczep nowy mozg odrzucilby przeszczep mozgu? cos ci nie wyszlo krynico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a nowy facepalm IP: *.toya.net.pl 04.07.10, 21:10 bi.gazeta.pl/im/9/8099/z8099249X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambucza Re: PiS przegrał IP: *.chello.pl 04.07.10, 21:23 Bronek, pogon k... gornicze, a normalnie postawie sobie oltarzyk z twoim zdjeciem w sypialni! Normalnie, uczciwie pracujacy ludzie w koncu wzieli dupska w troki i poszli zaglosowac na Bronka, bo maja dosc: doplacania do 40letnich emerytur leniwych dupsk gorniczych, czy zolnierskich placenia za emerytury i leczenie rolnikow / gorali (brakuje im tylko doplat do wodki). Pobozne zyczenia, ale ja na ciebie licze Bronek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: PiS przegrał IP: *.pools.arcor-ip.net 04.07.10, 21:34 Z poboznym zyczeniem to do proboszcza a nie do gajowego. Sam z krusu do sanatorium pewnie jezdzil i spec-emeryturke od paru lat chapie to innym jak pies ogrodnika odmawia zeby nie stracic. To jak z tymi ustawkami ustaw roznych pod klienta. Hehe ale sie bedzie dzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: PiS przegrał 04.07.10, 21:43 Bronek jak zatrudniony w Seminarium Niższym w Niepokalanowie,coś o proboszczach wie hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikary Re: PiS przegrał IP: *.toya.net.pl 04.07.10, 21:52 łojezu, zmywakowy chłopcze, ty znowu tutaj? odpuść już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Na PIS głosuje zabór rosyjski i austriacki IP: *.members.linode.com 04.07.10, 21:46 tam gdzie zawsze była bieda i ciemnota. W Łodzi zwycieża PO bo to miasto wielonarodowe. Polska podzieliła się wg linii dawnych zaborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Na PIS głosuje zabór rosyjski i austriacki IP: 46.113.0.* 04.07.10, 23:19 dobrze, ze osolomstwo przegralo: wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8099718,Wybory_2010__Na_propisowskim_portalu__Bronislaw_Komorowski_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Dane z 23:50 IP: *.retsat1.com.pl 05.07.10, 00:25 Kaczyński - 50,41% Komorowski - 49,59% Dane z 51,5% lokali wyborczych wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/kandydaci/wyniki-pkw-z-515-proc-obwodow-prowadzi-kaczynski,1,3316987,aktualnosc.html Czyli piłka w grze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos szefa PiS przegrał bo jego wyborcy posłuchali Jarosława IP: *.run.pl 05.07.10, 08:54 www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0 Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: PiS przegrał 05.07.10, 09:13 I chciałbym proszę państwa w tym momencie wspomnieć także tego i tych, dzięki którym tu jesteśmy, mojego brata, innych poległych w katastrofie smoleńskiej. (...) pamiętajmy o nich, bo z ich tragicznej męczeńskiej śmierci wyrósł ten ruch, który doprowadził do dzisiejszego wyniku. Idiota... A potem: To z pracy i służby mojego brata wyrosła nowa jakość w polskim życiu publicznym, Zaplułem monitor... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani tak to bywa... 05.07.10, 12:24 jeden "ma przyjemność być w miejscach zalanych przez wodę", drugi jeszcze lepszy, bo "dzięki" śmierci brata może wystartować na prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwa Re: PiS przegrał IP: *.toya.net.pl 05.07.10, 10:09 Pięć lat regresu Do Pałacu Koniecpolskich przy warszawskim Krakowskim Przedmieściu, siedziby głowy państwa polskiego, zamierza się wprowadzić nowy lokator - Bronisław Komorowski. Jego drogi do najważniejszego urzędu w państwie nie poprzedziła porywająca kampania ani brawurowe zwycięstwo zakończone pospolitym ruszeniem Polaków do urn. Komorowski nie ma prawa mówić o silnym mandacie społecznym. Prawie połowa wyborców została w domach. Dlaczego? To dobre pytanie dla socjologów i zadanie dla polityków. Diagnoza i zaordynowanie środków zaradczych wydają się niezbędne, jeśli chcemy uniknąć pogłębiającej się alienacji z życia publicznego grupy, na razie, tylko potencjalnych wyborców. Komorowski przeczołgał się do prezydentury. Jaka ona będzie? Nie ma złudzeń, że nie modelowa. Przed nami pięć lat prezydentury regresywnej. To nie jest dobra wiadomość dla Rzeczypospolitej. Komorowski nie jest samodzielnym politykiem, mężem stanu gotowym do wyjścia z roli partyjnego frontmana. Ani razu w tej kampanii nie stworzył nawet pozoru koncepcji budowy silnego państwa zdolnego do skutecznej walki o swoje interesy w Europie. To nie będzie prezydentura ofensywnej eksploracji nowych obszarów wzmacniających potencjał narodowy. Politycy Platformy nie chcą nawet bronić tego, co do tej pory udało się wywalczyć. Nie ma też złudzeń, że Komorowski i jego zaplecze partyjne porzucą dotychczasowe tryby agresywnej, wściekle antypisowskiej retoryki. Platforma ma wilczy apetyt, chce wziąć wszystko, nawet za cenę wypalenia życia publicznego do gołej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
banita82 Re: PiS przegrał 06.07.10, 11:22 Gość portalu: qwa napisał(a): Pięć lat regresu Masz racje,glupi po szkodzie glupim pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whiteand black Nic dziwnego - poznajcie Jarosława Frysia IP: *.toya.net.pl 06.07.10, 11:32 Jarosław Fryś pisze o sobie: Na dzień dzisiejszy jestem Członkiem Łódzkich Struktur Prawa i Sprawiedliwość data wstąpienia do Prawa i Sprawiedliwość 19.04.2010 rok. W przeszłości udzielałem się jako społecznik moje osiągnięcia: 2002 rok start w Wyborach Do Rady Miasta Łodzi Lista: Samoobrona R.P Funkcje w Samoobronie R.P jakie zajmowałem: -Sekretarz Koła Dzielnicowego Łódź-Górna -Członek Zarządu Młodzieżówki Samoobrony R.P w Łodzi Z Samoobrony R.P wystąpiłem na skutek zawiązania przez Samoobronę R.P koalicji w samorządzie z SLD ja po prostu nie mogłem mój poziom przyzwoitości nie pozwala mi na współpracę z takimi formacjami jak SLD które to swój rodowód mają w PZPR organizacji zbrodniczej, przestępczej mówiąc wprost lewica ma krew na rękach pamiętamy zabójstwa jakich dopuściła się PZPR Zabójstwo Kapelana Solidarności Ks. Jerzego Popiełuszkę. Pacyfikacja kopalni "Wujek" Milicja Obywatelska otworzyła ogień do górników. Stan Wojenny. Idąc dalej nie mogłem współpracować z SLD z uwagi na ich program nawołujący do Mordowania ludzi w procesie ABORCJI, EUTANAZJI Zalegalizowania związków ludzi z dewiacjami seksualnymi (Gejów,Lesbijek) Nie mogłem też współpracować z SLD z uwagi na to iż ta formacja opowiada się za zdejmowaniem Krzyży, oraz walczy z Kościołem Katolickim w Polsce, gdzie Kościół Katolicki stanowi istotny podmiot w dziedzinie Państwowości Rzeczypospolitej Polskiej. Dla mnie najważniejszymi wartościami są: -RODZINA oparta na związku !!!KOBIETY I MĘŻCZYZNY!!! tylko i wyłączine nigdy nie zgodzę się aby DWÓM PANOM lub DWÓM PANIOM przyznać takie same prawa jak NORMALNEJ RODZINIE opartej na związku !!!KOBIETY I MĘŻCZYZNY!!! PAMIĘTAJCIE "CHŁOPAK DZIEWCZYNA NORMALNA RODZINA" Nigdy też nie zgodzę się by Dyrektorem Szkoły do której pójdzie moje dziecko był "GEJ" lub "LESBA" podobnie z nauczycielami muszą być normalni, zdrowi a nie z DEWIACJAMI natury HOMOSEKSUALNEJ. Panie i Panowie! Niedługo wybory! GŁOSUJMY NA JARKA FRYSIA z PISu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zobaczcie sami! Re: Nic dziwnego - poznajcie Jarosława Frysia IP: *.toya.net.pl 06.07.10, 11:55 www.youtube.com/watch?v=RpIuq3UnvsY&feature=popular Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgrz1 Re: Nic dziwnego - poznajcie Jarosława Frysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 00:30 poznaj też To prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/P/100000/106101_397.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwa z gw Re: Nic dziwnego - poznajcie Jarosława Frysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 00:41 czy podaję nieprawdę ???????????????????/prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/P/100000/106101_397.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nic dziwnego - poznajcie Jarosława Frysia IP: 109.243.68.* 15.07.10, 12:04 pis przegral samoloty - Polska przegrala: wyborcza.pl/1,75478,8139523,Jak_kupowano_samoloty_dla_VIP_ow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senat Re: Nic dziwnego - poznajcie Jarosława Frysia IP: *.017-62-6b73642.cust.bredbandsbolaget.se 15.07.10, 12:43 badziewie wygrało i zasrywa forum Odpowiedz Link Zgłoś