Dodaj do ulubionych

Szkoły językowe w Łodzi - francuski

IP: *.4web.pl 21.07.10, 08:32
Wiem, że ten temat był już na forum poruszany, ale w większości w zarchiwizowanych wątkach sprzed kilku lat. Od września chcę się zapisać na francuski i mam problem z wyborem szkoły. Na razie pod uwagę biorę Oxord, Akcent, Perfect OK (?) i Profi Lingua.
Zależy mi na dobrym przygotowaniu w jak najkrótszym czasie, dlatego lektor musi być kompetentny.
Bardzo proszę o opinie i pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: annaa Re: Szkoły językowe w Łodzi - francuski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.10, 10:50
      prywatne lekcje ze studentem/tką francuskiego będą lepsze i tańsze.
      Więcej się nauczysz.
    • mmuffinka Re: Szkoły językowe w Łodzi - francuski 30.07.10, 20:08
      Chodze do Perfect OK na francuski i na angielski :) mogę polecić :)

Jak bedzie trzeba polece wykladowcow :D
    • mariuszz2013 Re: Szkoły językowe w Łodzi - francuski 25.09.13, 01:46
      Zapraszamy na kursy języka francuskiego indywidualne i grupowe w roku szkolny 2013/2014 do VIS-A-VIS Anna Zubert.
      Duże doświadczenie zawodowe oraz specjalizacja: nauczanie języka francuskiego F.L.E. uzyskana na Université Paris Dénis Diderot. Szczegółowe informacje vis-a-vis.edu.pl.
    • Gość: gienek Re: Szkoły językowe w Łodzi - francuski IP: *.toya.net.pl 12.01.14, 20:03
      Czy prywatne lekcje będą tańsze?? Wątpię
    • casadelalengua Re: Szkoły językowe w Łodzi - francuski 03.07.14, 19:14
      Serdecznie zapraszamy do CASA DE LA LENGUA :) Uczymy hiszpańskiego i francuskiego oraz portugalskiego :) Wysoka jakość nauczania i miła atmosfera są gwarantowane :) Jesteśmy w samym centrum, można nas odwiedzić na Piotrkowskiej 55 bądź na stronach internetowych: casadelalengua.pl oraz hiszpanski.lodz.pl :) Dzwońcie, piszcie, przychodźcie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka