mma_ramotswe 10.09.08, 09:24 Pozdrawiam w leniwa srode (to sroda jest oczywiscie leniwa, nie ja) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scrivo Re: nie chce mi sie pracowac 10.09.08, 15:11 ha, wcale ci się nie dziwię. w polsce centralnej bardzo ciepły komfortowy dzień, w sam raz na spacer w lesie albo leniwe zakupy warzywne i owocowe na jesiennym rynku. na cokolwiek byle nie na siedzenie w pracy. dlatego ja właśnie ide na spacer z moją kocicą, już stoi miaucząc pod drzwiami a ja biorę smyczkę (tak tak!!!) książkę i okulary (tak tak:))) i wio, łapiemy ciepełko i święty spokój na wybiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: nie chce mi sie pracowac 11.09.08, 09:13 Czwartek też jest leniwy! Nie do wiary! Odpowiedz Link Zgłoś
jolkaaa2 Re: nie chce mi sie pracowac 12.09.08, 16:33 Środa i czwartek to nic przy piątku, ten to dopiero jest leniwy... Odpowiedz Link Zgłoś
pmisiek_kosmaty Re: nie chce mi sie pracowac 07.11.08, 08:12 A dziś piątek... też taaaaaaaaki leniwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
jolkaaa2 Re: nie chce mi sie pracowac 09.11.08, 12:05 Mnie też się nie chce, ale nie muszę, bo przecież mamy dłuugi weekend. Ja leniuchuję :)Dzisiaj tylko ugotuję obiad i pójdę z psem na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: nie chce mi sie pracowac 09.11.08, 20:45 ha ha, ależ temat...też mi się nie chce choć w moim przypadku jest to wersja "nie chcem, nie muszem i nie mogę, bez żadnych ale". bo złapałam paskudnego wirusa. gorączka, poty, katar do pasa, ból głowy... full opcja. o 14 w czwartek wychodząc z roboty czułam się cudownie. o 19 już leżałam w dreszczach upojnych z jeżem w gardle. I to pomimo moich rewelacyjnych zabezpieczeń!!! ale mi ktoś sprzedał tajną broń!!!??? już ja go dopadnę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś