Gość: :) IP: *.toya.net.pl 27.07.10, 20:20 no i git. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kefir Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To Pa... IP: 109.243.251.* 27.07.10, 20:26 To zgrupowanie pokazało że Widzew ma szeroką i wyrównaną kadrę. W żadnym sparingu nie okazał się drużyną słabszą od rywali, grając w różnych ustawieniach personalnych, co nie jest regułą w polskich klubach. Optymistycznie mozna spoglądać na rywalizację w ekstraklasie i pierwszy, trudny mecz z Amicą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To IP: *.toya.net.pl 27.07.10, 22:32 do kefir. z optymizmem bym się na twoim miejscu wstrzymał.Mimo,że macie doswiadczenie,teraz meczy się nie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handlarze PSS Re: Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To IP: *.toya.net.pl 27.07.10, 23:30 Sprawa Szczakowianki i ostatnie afery w polskiej piłce to małe piwo, przy tym co zdarzyło się przed pięcioma laty - pisze "Fakt". Tomasz Cebula, były zawodnik ŁKS Łódź, zdradza jak działacze tego klubu kupowali mistrzostwo Polski w 1998 roku! "- Na początku sezonu powiedziano nam, że część premii za wygrane mecze będzie przeznaczana na sędziów. Mieli oni przychylnym okiem spoglądać na nasz zespół. Prawie cały sezon plan był realizowany i nic dziwnego, że zamiast 1,2 mln złotych dostaliśmy po wywalczeniu mistrzostwa 860 tysięcy - opowiada Cebula". - To jednak nie wystarczyło? - Oczywiście. Nie obyło się bez kupowania meczów. Sam brałem udział w jednym takim zdarzeniu. Zostałem wytypowany do załatwienia spotkania z KSZO Ostrowieć Świętokrzyski.(...) - Udało się kupić spotkanie? - Mieliśmy kasę, więc się szybko dogadaliśmy. Zadzwoniliśmy do jednego z piłkarzy KSZO i uzgodniliśmy sumę, za którą pozwolą nam wygrać. - Dużo to kosztowało? - Na ówczesne czasy był to niezły majątek, ale ranga meczu kosztowała ekstra. Za zwycięstwo 1:0 zapłaciliśmy 100 tysięcy złotych. Okazało się, że był to decydujący mecz o mistrzostwie.(...) - Dlaczego zdecydował się Pan o tym opowiedzieć? - Bo mam wielkie wyrzuty sumienia. To nie jedyny raz kiedy doszło do przekrętów. Człowiek nie może z tym żyć. Po aferze Szczakowianki zdecydowałem się powiedzieć, jak było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚŻK widzewski burek IP: *.4web.pl 28.07.10, 00:46 bu hahaha no z takimi dowodami to do prokuratury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚżPSSom Re: widzewski burek IP: *.ip.netia.com.pl 28.07.10, 11:14 To było wiadomo od początku.I na pewno tak samo było z "rocznicowym " tytułem mistrzowskim w 1958r. Niestety prokuratura zarówno tym jak i 1998 rokiem nie jest zainteresowana bo bada zdarzenia (nie jestem pewien) chyba po 2004r. A tak na marginesie dawno nie słyszałem mojego "góru" rozsądnych wypowiedzi Janka T. vel.spoconego.Czyżby nie miał nic mądrego do powiedzenia?A może trzeźwieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <R> Re: widzewski burek IP: *.stansat.pl 28.07.10, 20:31 Masz dowody na Widzew? Leć do prokuratury, bo do tej pory na Widzew dowodów nie ma, a grał mimo to za karę w 1 lidze zamiast w ekstraklasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚŻK burek z widzewa IP: *.4web.pl 28.07.10, 00:48 Prosze o wpisanie jedynego i prawdziwego rekordu do KSIĘGI REKORDÓW GUINNESSA . To przeciez muj jedyny klób na calym swiecie przegral kupiony mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regata Re: Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To IP: *.chello.pl 28.07.10, 14:29 www młody acz głupi człowieczku udaj się z mamuśką do psychola.bo ty już żółcią sr..sz pod siebie na widok WIDZEWA:))).Boli cię Widzew ??? i ma boleć i to bardzo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To Pa... IP: *.toya.net.pl 27.07.10, 22:22 po tych łożach małżeńskich to może ich wrócić wecej niz przyjechało...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Do www IP: *.toya.net.pl 27.07.10, 22:49 Uważaj. Podniecasz się informacją, która nie byla do końca sprawdzona przez redaktorka. Proponuję kubeł zimnej wody na głowę. Jeszcze erekcje będziesz miał z podniety i co? A swoją drogą. Ile to już fankart jest wyrobionych? 932 szt? Tak bylo do wczoraj. Dzisiaj może 5 szt wiecej. O karnetach nie wspomnę. Dla ścisłości problemem małej ilości fankart i karnetow wynika z braku kasy (jak zawsze daj, daj, daj zamiast zaplacę za bilet) lub malo kumaci aby wyrobić sobie fankarte i kupić karnet przez internet. 3/4? może 2/3 pytań dotyczyło wyrobienia fankart i kupna karnetu (mimo, że bylo wszystko opisane). Jak to jeden z nielicznych kumatych w PSS poirytowany pytaniami, odpisał drugiemu - "...przy tobie to cycki opadają". Zostawiam bez komentaża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regata Re: Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To IP: *.chello.pl 28.07.10, 14:43 www...a byla tam twoja stara????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzef Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To Pa... IP: *.wlms-broadband.com 28.07.10, 00:02 ci co nie kupują z łapanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To Pa... IP: 109.196.145.* 28.07.10, 00:21 Najbardziej śmieszą mnie wpisy "kibiców" ŁKSu. Sami kupili mistrzostwo Polski w '98 roku a bardzo się podniecają korupcją na małą skalę jaka była w Widzewie. Ich klub z dnia na dzień co raz bardziej spada na psy, ale i tak się ośmieszają i wypisują bzdety, żeby leczyć swoje kompleksy. Widzew jest nazywany przez z nich Wstydzewem mimo, że sami przynoszą największy wstyd miastu (chodzi mi o działalność klubu). Widzew sprzedał ponad 4 000 karnetów a ŁKS (mimo, że u nich jest taniej) kilka razy mnie, ale i tak stwierdzą, że na ich mecze przychodzi więcej kibiców. Nie oszukujmy się ŁKSiacy, przecież wy sami dobrze wiecie, że Widzewowi do pięt nie dorastacie. Więc po co pod każdym postem wypisujecie te same bzdury, po co wklejacie jakieś materiały o korupcji w Widzewie czy licencji? Przecież już nikt w Polsce nie bierze was za poważnych ludzi, więc może lepiej jak zajmiecie się swoimi problemami, których macie aż za dużo niż wymyślaniem kolejnych bzdur na temat Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzef Re: Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To IP: *.wlms-broadband.com 28.07.10, 00:24 "korupcja na małą skalę"- dobre he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To IP: 193.106.100.* 28.07.10, 07:23 gdyby była na dużą skalę tępy dajdaju to Widzew by nie spadał co chwila z EX tylko walczył o mistrzostwo jak amica poznań, legła i skisła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepek1910 Korupcja była wszędzie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 10:21 wszyscy o tym wiemy,za czasów janka spoconego ełksa sprzedawała co drugi mecz bo na majstra nie było ich stać,Widzew "obdarowywał " ich punkcikiem w derby(na al.unii) zeby nie spadli z ligi,takie były czasy ,wszyscy o tym wiemy.Problem pssu lezy w tym,ze oni ciagle tkwia w starym systemie,ich pozorne ruchy nie przynosza zmian,sa ciagle nieprofesjonalnie zarzadzani,nie maja zadnego planu na przyszłosc,wszystko to jedna wielka prowizorka!I BOLI ICH BARDZO GDY WIDZA JAK Z ROKU NA ROK WIDZEW STAJE SIE CORAZ LEPSZYM KLUBEM,ŻE WRACA TAM GDZIE JEST JEGO MIEJSCE - EUROPEJSKIE PUCHARY!!!! ze sportowym pozdrowieniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Korupcja była wszędzie.. IP: *.wlms-broadband.com 28.07.10, 11:48 Zgadza się korupcja była wszędzie,bo w latach 90-tych w ten sposób najprawdopodobniej zdobywało się mistrza.Była więc tak samo w ŁKS-ie jak i Widzewie Legii czy innych klubach.Tylko dlaczego nie dociera do was,że wasze dwa majstry to efekt negocjacji rozgrywanych nie na boisku ,lecz przy lub częściej pod stołem?Pan "fryzjer" i spółka stworzyli bardzo dochodowy biznes i nie oszczędzali nikogo.Chciałeś mieć mistrza musiałeś zapłacić chciałeś się utrzymać też musiałeś zapłacić.Zasady były bardzo proste, bo biznes to biznes, liczy się tylko kasa.Niech to do was dotrze, że dwa mistrzostwa zdobyte przez Widzew to nie efekt jego wielkości a korupcji. No chyba,że wspaniałomyślny pan "fryzjer" na dwa lata zawiesił działalność z pozdrowieniami kibic ŁKS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 1908 Re: Korupcja była wszędzie.. IP: 212.160.155.* 28.07.10, 16:33 Uważasz że piłkarze którzy grali w Lidze Mistrzów , ogrywali Ległą jak chcieli - kupowali mecze w naszej słabiutkiej lidze? Bardzo ciekawe? Nie mówię że niemożliwe ale nie sądzę żeby tamten Widzew czy też Legia musiały kupować mecze no chyba że masz 15 góra 20 lat i poprostu nie pamiętasz tamtych drużyn - jak grały i kto tam grał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Korupcja była wszędzie.. IP: *.wlms-broadband.com 28.07.10, 17:15 Legia nie kupowała meczów jasne ha ha (niedziela cudów rok 1993 razem z ŁKS)a wspólnym mianownikiem dla L i Widzewa niech będzie pan Maciej Szczęsny jedyny co do którego jestem pewien że miał "czyste ręce".Poczytaj co on ma do powiedzenia na temat polskiej ligi z tamtych lat.Wierz sobie w Swój wielki Widzew ja Ci tego nie bronię. OSZUKUJ SIĘ DALEJ WIDZEWIAKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pool Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To Pa... IP: 93.107.193.* 28.07.10, 11:02 u nas ludzie pracują u was po żniwach to i karnety buraczkowie kupują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K! Re: Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 15:48 Dlaczego lumpy z bram tak bardzo gardzą ludźmi ze wsi? A tak na marginesie: moja rodzina od czterech pokoleń mieszka w Łodzi (Śródmieście!) i jestem kibicem Widzewa! Jestem dumny z tego, że jestem łodzianinem, ale też powodem do dumy jest dla mnie fakt kibicowania klubowi, którego kibice mieszkają również poza Łodzią! Wiem, że to dla ciebie niepojęte wielki "mieszczuchu", ale tak właśnie jest. Nie pozdrawiam, bo nie warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarson Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To Pa... IP: *.chello.pl 28.07.10, 11:29 a wasza praca to kradzierze,wymuszenia i pobicia bo z takim mózgiem to i tak za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To Pa... IP: 91.90.57.* 28.07.10, 12:09 Jełopy z tego no klubiku pss rozbawiacie do łez szczekać dalej Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Widzew wraca z Niemiec z nowym piłkarzem. To 28.07.10, 19:50 Nic dziwnego, że Griszok wraca. W Polsce jest coraz lepiej to wraca. Odpowiedz Link Zgłoś