Gość: wow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 23:50 tango i cash to ścierwo,które jest prowadzone przez właścicieli psycholów,tyranów i nędzarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Nowe lokale. Tango & Cash na Smolnej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 20:52 nieznasz sie, glupi jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish Re: Nowe lokale. Tango & Cash na Smolnej IP: *.spsa.com.pl 17.12.03, 17:03 byłam dwa razy, raz na imperezie Radia Color-przyznaję, wieczór udany, dobra muzyka, koncert Smolika z DJ Noviką, to wposminam mile. Natomiast drugi raz w Andrzejki był totalną porażką tego klubu... czasem jednak przydaje się ostra selekcja przy wejsciu. Muzyka którą cieżko nazwać klubową, ale raczej typu "rąbanka", małoletnie panienki dodające sobie 10 lat kapiącym makijażem, ciuchami typu "sympatyczne" - bo w zasadzie ich nie ma, ale obowiazkowe białe kozaki na szpilce... Skrytki na torebki- przy kazdym otwarciu trzeba wrzucić 2 zł, i obsługa nie reagująca na gościa wymiotujacego w korytarzu. ( niestety nie widziałam zeby ktoś posprzątał...) Szybko wyszłam i postanowiłam nie wracać, chyba ze na zamknięte imprezy za zaproszeniami... Odpowiedz Link Zgłoś