ixtlilto 23.03.04, 18:30 Stojąc dziś w korku na Kilińskiego wypatrywałam ciekawych ozdób na budynkach... i powiem tak: przyjrzyjcie się kamienicy przy Kilińskiego 116; pomiędzy parterem a pierwszym piętrem. Ładne, pradwa? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Ozdoby budynków 23.03.04, 23:20 Oż Ty! Teraz ja tam będę musiał pojechać i zobaczyć, a może naet zrobić zdjęcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Ozdoby budynków 25.03.04, 07:44 Jak będziesz w okolicy obejrzyj Kilinskiego 96. Zajrzyj do bram. Ciekawe ozdoby. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ozdoby budynków 25.03.04, 08:21 No ładnie! Teraz ja będę musiała wysiąść z tramwaju i maszerować po bramach ;) ale chyba się domyślam co tam będzie można znaleźć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ozdoby budynków 26.03.04, 23:30 Ozdoby faktycznie ciekawe, aż się lato przypomina jak się patrzy na te... ;-) sami zobaczcie i podziwiajcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yb Re: Ozdoby budynków 30.03.04, 20:46 Bardzo ładny detal jest na ścianie parterowego budynku przy ul. Jabłoniowej 21/23. Dobre na wycieczkę rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
kazgod Re: Ozdoby budynków 13.04.04, 11:58 ixtlilto napisała: > Stojąc dziś w korku na Kilińskiego wypatrywałam ciekawych ozdób na > budynkach... i powiem tak: przyjrzyjcie się kamienicy przy Kilińskiego 116; > pomiędzy parterem a pierwszym piętrem. Ładne, pradwa? :) Awidziała ty lwa na placu Wolności9? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ozdoby budynków 13.04.04, 19:39 kazgod napisał: > Awidziała ty lwa na placu Wolności9? ## Co to za radocha takie ozdoby ze świecznika ;-) Cała frajda "zlaleźć" coś w mniej widocznym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ozdoby budynków (2) 26.04.04, 14:16 Tym razem siedziałam w tramwaju i znów coś zobaczyłam ;))) Kościuszki 69; nad bramą; na wysokości podłogi pierwszego piętra... Zapraszam na wycieczkę! Przyznacie, że interesująca ozdoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ozdoby budynków (3) 28.04.04, 14:48 Gdańska 41/43 Nad bramą, po lewej stronie okna na pierwszym piętrze... Muzyk tam mieszkał czy co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś