Dodaj do ulubionych

Łódź straciła paradę techno

• dj.juta Polskie wladze?? a co to k...a jest 24.03.04, 22:19
      Wedlug mnie to w polsce i tak nic nei wypali z imprez tego typu dosc ze prawo
      cgroni zlodzieji tojeszcz nie pozwala sie bwic mlodym ludzia polska jest
      poprostu zle zorganizowanym krajem..... "Fuck This Shit"
    • Gość: marco Re: Łódź straciła paradę techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:03
      brawo Panie Kropiwnicki brawo.... zycze dalej tak pomyslnych rzadow.... takie
      wlasnie mamy politykow.... ludzie czy Wy tego nie widzicie i nic nie reagujecie ??
      reszte dodajcie sobie sami....
    • Gość: gog Lodz nowych technologi IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 24.03.04, 23:11
      Ladne nam haselko wymyslili.
      Tylko czemu mamy w kulturze byc za Afryka???
      Jedyne co nasze wladze mogly by na otarcie lez zaproponowac, to festiwal grafiti, polaczony z MEGA festiwalem HipHop. Jak mamy kojazyc sie z nowoczesnoscia bez nowoczesnej muzyki??? Jesli nie techno, to niech przynajmniej bedzie HH. Alcatraz nie istnieje od ponad 10 lat, a OSTRy, chlopaki z Thinkadelic, czy Familia HP zyja i nawet w Lodzi mieszkaja. Polowa Thinkadelic pracuje nawet w GW ;) - Bartek podrzuc pomysl, niech koledzy z redakcji zrobia jakas akcje promocyjna, oni potrafia ;)
    • Gość: Kristo Re: Łódź straciła paradę techno IP: *.vline.pl 24.03.04, 23:35
      Boże co za egoistyczny, arogancki a przede wszystkim nietolerancyjny człowiek
      (Kropaszenko) zorganizuje wielka impreze rockowa... moze nam tu zrobi jeszcze
      przystanek woodstock... MY CHCEMY TECHNO
      GŁĄBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gog tzw "wartosci chrzescijanske" IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 24.03.04, 23:46
      Bedziemy mieli festiwal rokowy, chyba dlatego ze mamy juz christian rock'a.
      Moze by i panowie w czarnych kieckach i czerwonych beretach ockneli i poszli z duchem czasu?? 30 lat dopuszczali fakt ze o Bogu mozna spiewac przy gitarze elektrycznej i perkusji, a czemu nie do skreczu HipHopowego?? Albo do Drum'n'Base'u ??? Moim zdaniem to moglo by byc BARDZO ciekawe, indianie wchodzili w trans by byc blizej Bogow, a my to nie mozemy. Skoro rock juz nie kozazy wam sie z sex'em prochami i zgnilizna moralna, to moze i inne gatunki maja szanse, rozni sluchaja. Ja np. nie cpam, nie spie z kim popadnie i nie morduje,a house i jungle uwielbiam (ale na paradzie, wyjatkowo, zawsze bawilem sie przy OldSchool'u).
      Troche swiezosci panowie, jak juz pisalem wczesniej "Łódz nowych technologi"
    • Gość: ola [...] IP: *.esmerk.com 25.03.04, 10:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: mr x Re: Łódź straciła paradę techno IP: *.p.lodz.pl 25.03.04, 10:17
      Rockowa impreze? To tak jak by zakazac jakis np. procesji wielkanocnej i
      powiedziec ze w zamaan da sie parade Hary Kriszny... Swoja droga z tym impetem
      to troche przesada, daliscie ciala juz rok temu. A Kropie parade lodzianie
      befda pamietac do konca, co by dobrego dla tego miasta nie zrobil, chyba ze ja
      wesprze i reaktywuje
      • h8red Re: Łódź straciła paradę techno 25.03.04, 10:25
        Gość portalu: mr x napisał(a):

> A Kropie parade lodzianie
        > befda pamietac do konca, co by dobrego dla tego miasta nie zrobil, chyba ze ja
        > wesprze i reaktywuje

Chyba szybciej się da się przerobić na Prawosławie :)))
    • eyemakk Re: Łódź straciła paradę techno 25.03.04, 10:29
      Łódź stracila parade techno, jednak przedtem zyskała "wspaniałego inaczej"
      prezydenta. To przykre, że wybór był pomiędzy czarnym a czerwonym. Jeszcze pare
      miesiecy temu Łódź była zdominowana przez miłośników Millera z jednej, LPR z
      drugiej strony. Miller juz sie przejadł. Teraz niech baby z rynków Bałuckich
      wymrą... i bedzie ok.

A za Krope to sie wstydze ze studiowałem na wydziale na którym on jest
      wykładowcą. Nie wiem, w ogóle jak sie to takiemu $^#%$^ udało, dziś to by nawet
      licencjata nie zrobił ze swoim poziomem IQ. Czemu nami zawsze musza rzadzic
      pajace????

Acha, a co do imprezki: co prawda wole hh i bardziej "miekkie" techno (dzina
      mieszanka, co?) ale i tak zawsze bylo fest. W sumie przedmowcy powiedzieli juz
      wszystko co bylo do powiedzenia.... ja ze swej strony podchwycilbym pomysl, by
      zrobic w Lodzi megaimpreze hip-hopowa. Nie zapominajmy ze z hh, procz O.S.T.R i
      innych mamy tu rowniez 90% polskich marek hip-hopowych, ktorzy na pewno z checia
      weszliby w sponsoring. I bez Kropy by sie obylo.
      • Gość: gog mass IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 25.03.04, 11:44
        czy 90% to nie wiem, ale napewno najwieksza, MASS to nasza Lodzka firma. Jednak juz niedlugo, bo chodza wici, ze za przykladem Reserved, zmyka do Chin ;(
        - a niby tak cudownie jest inwestowac w lodzi.
        • Gość: eyemakk .... i inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 12:06
          nie chcialem podawac nazw, ale skoro to zaczales...? Mass i jego klony (np.
          0P01), B3, Bottle, Blackzone. no, moze przesadzilem z 90%. powiedzmy 50%, reszta
          to Warszawa, Torun i Wroclaw :P

a co do szycia w Chinach, to oni juz to robia od jakiegos czasu!

• Gość: kosmos_jeździec JAZDA! IP: *.s.ii.uj.edu.pl 30.03.04, 13:50
      i dobrze! wazne ze jest! bedzie jaaazdaaaaaaa! jazda jazda!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka