Gość: łodzianin IP: *.toya.net.pl 03.09.10, 21:18 Prezydent Hanna Zdanowska- popieram!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ww_lodz Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezydenta? 03.09.10, 21:24 Wszystko wskazuje na to, że Jarosław Jagiełło jest zdeterminowany, by wystawić kandydaturę Markiewicza. A kto to jest??? Pią-tko-wski! Pią-tko-wski! Pią-tko-wski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 21:31 Nigdy nie zagłosuję na człowieka, który całą swoją karierę zawodową zawdzięcza tylko i wyłącznie kolesiostwu i politycznym układom i tym samym kieruje się obecnie upychając swoich kumpli gdzie tylko się da. NIE dla Jońskiego, NIE dla SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops brednie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.10, 12:42 tylko jonski i tylko sld a jak sie nie podoba to do warszawy se wyjedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Re: brednie IP: *.pai.net.pl 26.09.10, 00:02 Klops Komuchu do Moskwy won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: 109.243.105.* 04.09.10, 14:39 Moim kandydatem jest Joński, i tylko Joński może zmienić Łódź, już ją zmeinia i angażuje sie w sprawy miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.10, 14:59 na prezydenta Lodzi tylko Dariusz Jonski. Nie chcemy juz wiecej starych dziadkow, albo jeszcze gorsze babcie. Chcemy młodego człowieka na prezydenta tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nandi Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 21:32 Janowska to piękna kandydatura. Inteligentna i niezależna - uczciwa, wrazliwa, z inicjatywą i pani profesor - gdyby startowała położyłaby na łopatki wszystkich politykierów. Odpowiedz Link Zgłoś
fullprawda Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde 03.09.10, 23:03 święta prawda ale na to miejsce jest potrzebny burek żądny aplauzu i przy tym mający trochę pojęcia jak się zarabia kaskę dla miasta i dlatego mimo że to prowincjusz moje wskazanie na Fisiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.10, 23:36 Najbardziej przystojny kandydat to Pan Joński, bardzo podoba mi się jego styl i dokonania. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde 04.09.10, 00:14 anna napisał(a): > Najbardziej przystojny kandydat to Pan Joński, bardzo podoba mi się jego styl i dokonania. ---------------------------------------------------------- Anno, to typowa freudowska kobieca zazdrość o penisa powoduje, że masz zwidy - ale nie martw się, można z tego wyjść, musisz tylko zmienić psychiatrę, bo ten Cię oszukuje i regularnie brać zwiększoną dawkę leków, ale z umiarem, nie żreć garściami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.10, 15:10 ja bym zagłosowała na Jońskiego, mądry i na dodatek fajny facet.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin debil na prezydenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.10, 12:58 No. Janowska istotnie jest świetna. Ma tylko jedną wadę - nie ma mózgu. Ale może istotnie, skoro Tomaszewski bez mózgu tyle czasu mógł się wykazywać za kropiwnickiego, to kolejne bezmóżdże nam nie zaszkodzi... Apeluję do wszystkich, którzy nie chcą głosować na Jońskiego - zamiast DJ poprzyjcie debila! Debil na prezydenta Łodzi! Wybierz swojego idiotę i na niego zagłosuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo! Re: debil na prezydenta! IP: *.toya.net.pl 04.09.10, 15:33 czy janowska na tym nie zyskuje,jak młodzieźówka (czyli całe SLD obecnie bo to jedna wielka młodzieżówka i hapenerzy) pie... bzdury o Sir Jońskim? może go wyświęcicie jeszcze? :))))) Sir Pinokio walczący z wiatrakami przy pomocy wiernych 20 letnich giermków na pewno wszystkich przekona :)))))))) piar się skończy i zostaną gruuuuzy i zdziwiony Sir Pinokio im więcej tu sztucznego piania nad urodą i zasługami Sir Pinokia inaczej "DJ" tym bardziej chce mi się puścić pawia :))) więc:pomnik i na ołtarze nie opie...ć się bo stołków nie będzie!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Re: debil na prezydenta! IP: *.pai.net.pl 26.09.10, 00:04 Jak Joński ma mózg to Koń na palcach gwiżdże. Joński umie tylko kraść, jak każdy komuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 15:46 70-letnia Pani Janowska idzie już przecież na emeryturę. Należy odchodzić z honorem. Czas na ludzi młodych. Senior już rządził tym miastem przez 7 ostatnich lat. Łodzi nie jest potrzebna stagnacja, tylko rozwój. Jeśli Pani Janowska jest mądrą osobą, powinna zrozumiec, że jej czas już minął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolenwajder Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.10, 00:16 Gość portalu: nandi napisał(a): > Janowska to piękna kandydatura. Inteligentna i niezależna - uczciwa, wrazliwa, > z inicjatywą i pani > profesor - gdyby startowała położyłaby na łopatki wszystkich politykierów. Całkowicie popieram - osoba kulturalna i z klasą, łodzianka, która z niebywałą odwagą walczy o sprawy Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziak Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezydenta? IP: 217.76.121.* 03.09.10, 21:43 Jak dla mnie to albo Zdanowska albo Janowska, cała reszta tych napalonych partyjnych kolesi odpada Odpowiedz Link Zgłoś
tristram.shandy01 Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde 03.09.10, 21:56 W takim razie Kropiwnicki musiałbyc twoim wymarzonym kandydatem bo łączy pewność siebie jednej z barakiem kompetencji obydwóch. I też był profesor na dodatek ekonomii !!! Dlatego Łódź ma finanse w dobrej formie, buahaha. Te dwie kobiety nie powinny się nigdy znaleźć w polityce ale polska polityka to niestetety połączenie cyrku z kabaretem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nandi Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 21:59 tristram.shandy01 napisał: > W takim razie Kropiwnicki musiałbyc twoim wymarzonym kandydatem bo łączy pewnoś > ć siebie jednej z > barakiem kompetencji obydwóch. I też był profesor na dodatek ekonomii !!! Dlate > go Łódź ma finanse > w dobrej formie, buahaha. Te dwie kobiety nie powinny się nigdy znaleźć w polit > yce ale polska polityka > to niestetety połączenie cyrku z kabaretem. No, a twoim zdaniem, który z kandydatów kompetentny jest? Odpowiedz Link Zgłoś
tristram.shandy01 Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde 03.09.10, 22:44 Żaden, w każdym razie obie panie na pewno nie, kandydatura Markiewicza to wogóle kuriozum na skalę kraju (chyba tylko kononowicz był śmieszniejszą propozycją ale taki tam region mają), jeśli nie pojawi się normalny człowiek postawię na młodość. Skoro i tak wszyscy kandydaci to dyletanci zagłosuję na Jońskiego, wszystkie zarzuty na forum jakie czytam na jego temat jak ulał pasują do poprzedniego prezydenta: politykier, lansiarz, dyletant. Jesli to prawda i tak będzie lepszy niz kropa bo nie wygląda jak sinozęby belfegor. Tyle że ja się nie podniecam z jakiej kto jest partii bo blade mam na ten temat pojęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienormalny Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.10, 21:45 czyżby,igrzyska czas zacząć!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezydenta? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.10, 22:07 Zdanowska to najgorszy z mozliwych wyborow, w zyciu nie spotkałem tak niekompetentnej kobiety a te układziki z kołem aktywności PO, wymiotować się chce jak siepatrzy jeszcze na tego ćwierć inteligenta Bliźniuka ktory za nią stoi z kilogramem wazeliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzianin Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: 188.33.109.* 03.09.10, 22:36 Zdanowska? PO chce przegrac kolejny wybory na Prezydenta? Jako wyborca PO - wole juz Jonskiego lub Piatkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty moim zdaniem jedynie Joński - Tomaszewski nigdy IP: 109.243.105.* 04.09.10, 15:36 Joński tylko się nadaje z całej tej ekipy!Nie jest idealny, ale chyba takich nigdy nie będzie. na pewno lepszy niż Tomaszewski, który powinien schowac się jak kropiwnicki. szczerze mówiąc dziwię sie, ze nie wsytd mu kandydować, przecież Łodzianie nie tylko odwołali Kropiwnickiego , ale i Tomaszewskie, więc czego on tu szuka. łodzianie go nie chćą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przednocnązmianą Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 19:28 O Boże ktoś naprawdę myśli tak jak ja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keaz Wszyscy tylko nie Joński IP: *.lodz.mm.pl 03.09.10, 22:36 SLD hodowało nierobów i żuli w Łodzi. Cały czas ze złodziei robili biednych głodnych i całowali ich po d... Dość mam żuli w Łodzi i zagłosuje przeciwko Jońskiemu, który nota bene wygląda jak żul. Odpowiedz Link Zgłoś
tristram.shandy01 Re: Wszyscy tylko nie Joński 03.09.10, 22:46 To ten hodowca Tomaszewski był z SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiszot z głową wszystko ok?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.10, 12:34 chyba pomyliłaś jońskiego z tomaszewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keaz oczywiście chodziło mi o: TYLKO JOŃSKI IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.10, 12:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keaz Re: oczywiście chodziło mi o: TYLKO JOŃSKI IP: *.lodz.mm.pl 04.09.10, 15:26 joński dla żuli, dla mnie nie i nie podszywaj sie!! SLD = lewica = żulica i syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Pełne poparcie IP: *.xdsl.centertel.pl 06.09.10, 07:55 Z jedną różnicą. SLD nie hodowało, ale wciąż hoduje. I nie tylko w Łodzi ale w całej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mero stawiam na jońskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.10, 23:35 stawiam na Jońskiego, bo to najlepszy kandydat na Prezydenta Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl A ja... 03.09.10, 23:51 widzę na prezydenta Bomanowską. Kobieta z jajami. Kto ściągnie inwestorów wielkości DELL-a lub Gillette? Pierdoła sadzący kwiatki i ulubieniec meneli(Joński)? Pozer Tomaszewski? To musi być energiczny i odważny człowiek. Może faktycznie Markiewicz. Markiewicz jest znany za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr kiedy Jonski zacznie rozdawać kiełbasę wyborczą IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.10, 02:33 z koszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodka ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.10, 12:36 gdzie Ty żyjesz? kto to jest bomanowska? markiewicz? ich nikt nie zna. nie ma nic gorszego od prawicy przy władzy! tylko głos na sld to głos cokolwiek wart. Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Re: ?? 04.09.10, 15:31 > tylko głos na sld to głos cokolwiek wart. Przykro mi, nie jestem bezdomnym śmieciarzem lub pijakiem i brzydzę się głosować na SLD. Przez Jońskiego kartę do głosowania będę brał w gumowych rękawiczkach i z zatkanym nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred do tego pacanka od minigier IP: 188.33.156.* 05.09.10, 11:20 Stary od jakiegoś czasu wypisujesz jakies bzdury pod adresem Jońskiego a jednoczesnie pierdzielisz o jakiejs kandydaturze jakiejs dziwnej pani o ktorej istnieniu wiesz ty i tylko ty. odczep siewreszcie od jonskiego i nie wyzywaj go tu na forum. A Jonski ma duzą szanse aby wyrgac te wybory i Lodzianie maja w du..ie czy jestes zulem czy nie, moim zdaniem jestes ale nie w tym rzecz.I zajmij sie tymi swoimi erotycznymi gierkami, bo to chyba lepiej ci wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Będę robił co będę chciał 05.09.10, 12:32 A Joński nie jest i nie będzie moim prezydentem i wstydzę się tej kandydatury. Szkoda Łodzi i dlatego do tych co lubią moje poglądy, a tacy są przesyłam te informacje. Wiem, że to dla ciebie niewygodne ale to twój problem. Wstydzę się Jońskiego i SLD, a forum jest po to, aby swoje zdanie wyrazić. A ty jesteś śmieszny i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: ?? IP: *.pabianice.msk.pl 04.09.10, 23:44 Nigdy w życiu, sld to jedno wielkie g*wno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezydenta? IP: *.toya.net.pl 04.09.10, 06:19 Pani profesor Janowska, niech nas pani ratuje,jest Pani jedynym kandydatem który kocha swoje miasto nie partyjnie ale bezinteresownie! Tylko Pani Janowska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: 109.243.92.* 04.09.10, 14:16 bardzo niesymapatyczna pani, mnie nigdy by nie przekonała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAST Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.10, 23:40 Janowska to szansa dla Łodzi. Uczciwa, mądra, kompetentna,babka z charakterem, nie uwiklana w polityczne rozgrywki. Uczciwa, uczciwa, uczciwa........................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Czy w Łodzi nie ma już normalnego kandydata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 09:33 Trzeźwo myślącego osobnika bez zapędów politycznych, za to potrafiącego po chłopsku gospodarzyć? Wszyscy kandydaci to jakieś odpady z partii politycznych albo życiowi nieudacznicy, którzy nie mają własnej wizji rozwoju miasta. Nie ma na kogo głosować. Wynajmijmy jednego z prezydentów skutecznie działających np. prezydenta Rzeszowa albo Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezydenta? 04.09.10, 10:32 Jeszcze raz bardzo proszę: Nie Joński, Koryncki czy nawet Dorycki, a zwłaszcza Papieski, a WYŁĄCZNIE KOMPOZYTOWY. Czyli taki dla WSZYSTKICH ŁODZIAN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezydenta? IP: *.toya.net.pl 04.09.10, 11:01 Stawiam na Tomaszewskiego . to facet, który zna miasto i nie jest żadnym lanserem jak Joński, który wcześniej jako radny na trzech stołkach zarzucał wszystkim a teraz robi to samo. JEŹDZI NA WYJAZDY ZAGRANICZNE. STĄD STRACIŁ WSZYSTKO. OMAMIŁ NAS W KAMPANII REFERENDALNEJ. Zaś Zdanowska jest za słaba. nic nie zrobiła jak była wiceprezydentem. nawet dla sportu. tylko za pieniądze ŁKu wyjechała z nimi na zagraniczną wyprawę. i co im pomogła? jeszcze na koszty ich naciągnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żbik tak dla Jonskiego IP: 109.243.92.* 04.09.10, 14:09 odkąd został wiceprezydentem widać zmiany w tym mieście, nawet jak się z ludźmi rozmawia na ulicy to widzą poprawę. I nigdzie nie jeździ no chyba, ze na budowe do robotników, ale na pewno nie za granice, szanuje mieszkańców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścibiorek Re: tak dla Jonskiego (a gdzie musztarda!) IP: *.toya.net.pl 04.09.10, 15:37 A kieułbase rozdaje robotnikom jak na budowe jeździ? hłe hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: tak dla Jonskiego IP: *.pabianice.msk.pl 04.09.10, 23:46 Gdzie tą poprawę widzą? Oprócz zebrań sld ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realny Tylko NIE Zdanowska! Nie Zdanowskiej!Ona już była. IP: 178.56.96.* 04.09.10, 11:10 Tylko NIE Zdanowska! Nie Zdanowskiej! Ona już była viceprezydentem u Kropy i co? -Wielka kompromitacja. Jej poziom intelektualny jest zenujący, rodem z dowcipów o blondynkach. Przerażające. W Sejmie traktują ją pobłazliwie i sie z niiej śmieją że nadaje się tylko do wręczania kwiatków, bo się wdzięczy jakby miała naście lat (a nie wypada). Nie ma merytorycznego zaplecza. Zobaczcie liderów list PO jakich wskazała - średnia wieku 24 lata, większość wykształcenie góra średnie, doświadczenie w jakiejkolwiek pracy - zero. Dla niektórych taka rada miasta czy praca przy "prezydentce" w UMŁ, byłaby pierwszym zatrudnieniem w życiu. Zatrzymać chore ambicje Zdanowskiej , Grabarczyka i totumfackich. Kasa to nie wszystko, kochani. Szkoda miasta! POmyślcie o przyszłości, o swoich dzieciach, następnych pokoleniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licho tylko joński sie nadaje IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.10, 12:31 a reszta?? Zdanowskiej podobno nikt nie lubi, Tomaszewski to już pokazał że nie umie rządzić wespół z kropiwnickim- tylko wstydu narobili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joński Won Jo\nski WON IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.10, 23:43 Joński to tylko karierowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin w poprzednim poście się pomyliłem IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.10, 12:35 oczywiście chodziło mi o prezydenta Dariusza Jońskiego. Zdanowska się nie nadaje. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin w poprzednim moim poście się pomyliłem IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.10, 12:40 oczywiście chodziło mi o prezydenta Dariusza Jońskiego. Zdanowska się nie nadaje. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: w poprzednim moim poście się pomyliłem (znowu) IP: *.toya.net.pl 04.09.10, 15:40 Sorrrry. Pomyliłem się znowu. Chodziło mi że popieram Jońskiego na dyrektora teatru kukiełek. Pinokio uber alles !!! Taki młody Oleksy jest do wszystkiego dobry!!! TYLKO ZDANOWSKA !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin podsumujmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.10, 12:52 No to podsumujmy. Będą kandydować 2 kobiety, niestety obie przygnębiająco głupie. Nie wiem, jakie "środowiska" popierają Dzidzię Janowską, ale chyba głównie bliższa rodzina, bo nikt o lewicowych poglądach nie zagłosuje na babę, która popierała kropiwnickiego. Będzie też chyba kandydowało 2 gejów. To dobrze - popieram LGBT w polityce, szkoda że ci 2 akurat to "ciotki-skrytki". Jednak mój głos powędruje na DJ. On jeden wie, za co mu płacimy z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: podsumujmy 04.09.10, 14:27 Gość portalu: łodzianin napisał(a): > No to podsumujmy. > > Będą kandydować 2 kobiety, niestety obie przygnębiająco głupie. Nie wiem, jakie > "środowiska" > popierają Dzidzię Janowską, ale chyba głównie bliższa rodzina, bo nikt o lewico > wych poglądach nie > zagłosuje na babę, która popierała kropiwnickiego. > > Będzie też chyba kandydowało 2 gejów. To dobrze - popieram LGBT w polityce, szk > oda że ci 2 akurat > to "ciotki-skrytki". > > Jednak mój głos powędruje na DJ. On jeden wie, za co mu płacimy z naszych podat > ków. Towarzrzrzszszszu łodzianin, powiedzcie - ale tak szczerze - byliście rzucani na odcinek Wojskowych Komisji Uzupełnień ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keaz Re: podsumujmy IP: *.lodz.mm.pl 04.09.10, 15:27 będziesz głosował na siebie żulu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: 109.243.92.* 04.09.10, 14:10 Prezydent Jonski - popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścibiorek Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.toya.net.pl 04.09.10, 15:42 Gość portalu: wanda napisał(a): > Prezydent Jonski - popieram!!! Dawać go na Kostaryke!!!! POPIERAM!!! Byleby nie okradał Łodzi lansiarz i młody komuch!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rong Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezydenta? IP: *.smrw.lodz.pl 04.09.10, 14:58 Pani Zdanowskiej dziękujemy. Ekipa Kropy to na szczęście już przeszłość i niech tak zostanie. Chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie poprze tak niekompetentnej osoby. Ja głosuję na Jońskiego - przynajmniej pokazał, ze w Łodzi można coś zrobić dobrego. I jeszcze jedna uwaga do pani redaktor Gnacikowskiej - w miastach na prawach powiatu NIE ISTNIEJE coś takiego jak zarząd o którym Pani pisze! Można mówić o jednoosobowym zarządzie miasta w osobie prezydenta, wiceprezydenci nie są członkami żadnego zarządu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Gnacikowska i wiedza o samorządzie ?! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.10, 20:16 nie oczekuj od Gnacikowskiej wiedzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Gnacikowska i wiedza o samorządzie ?! IP: *.toya.net.pl 04.09.10, 22:04 Pani redaktor Gnacikowska pisze tak, żebyś ty zrozumial gląbie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Dziennikarze świadczą o poziomie gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 13:11 Podstawowa wiedza o samorządzie terytorialnym powinna obowiązywać każdego dziennikarza, który zajmuje się polityką lokalną. O poczytności gazety decyjują teksty jej dziennikarzy. Jeśli są niemerytoryczne i jest w nich dużo błędów, oczytany i wykształony czytelnik przestaje czytać taką gazetę. Stąd ogromna rola kierownictwa gazety, aby dziennikarz zajmujący się danym zagadnieniem posiadał minimum niezbędnej wiedzy o tym, o czy pisze. W przeciwnym razie kompromituje nie tylko siebie, ale i gazetę, w której umieszcza swoje teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezydenta? IP: *.toya.net.pl 04.09.10, 19:12 głosuję na Jońskiego wraz z całą moją rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fus Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.toya.net.pl 04.09.10, 22:02 A ja glosuję na jedyną mądra w tym towarzystwie profesor Janowską! I wszyscy moi znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.toya.net.pl 05.09.10, 00:45 Breżniew był od niej dużo młodszy jak umarł a mówili że to gerontokracja była. Ciekawe czemu sporo wyborców uważa że ludzie po 90 roku życia nadają się do czynnej polityki. Na szczęście Janowska zrobi sobie foto na plakaty wyborcze i już dla samej tej podobizny nie wygra. Mało kto lubi park jurajski do tego stopnia żeby głosować na dinozaura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hehe Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.10, 00:51 Janowska to kobieta na tak wysokim poziomie, że niedosiężne dla ciebie progi klonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.toya.net.pl 05.09.10, 20:05 Skoro dla ciebie to wysoki poziom to wypada tylko współczuć. A teraz się popłacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak1000 Kim Ir Sen Joński IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.10, 08:39 Daruś jest arcymistrzem w kasuwaniu niepochlebnych wpisów. Boi się krytyki jak każdy słaby człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak1000 Kim Ir Sen Joński IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.10, 08:40 Daruś jest arcymistrzem w kasowaniu niepochlebnych wpisów. Boi się krytyki jak każdy słaby człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: IP: 188.33.156.* 05.09.10, 11:29 Joński nie jest słabym człowiekiem, słaby człowiek nie doprowadziłby do referendum. To człowiek, który ma ogromna szansę, by zostac prezydentem tego miasta.da się lubić a swoim dzialaniem pokazuje, ze to miasto jest dla niego najwazniejsze i chce, by dorównało takiemu jak: Poznan, Wrocław. Niestety po tylu zmarnowanych latach, które płynęły pod lotami do i z izraela będzie to na pewno trudne, ale najważniejsze, że komuś zaczęło na tym zależeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 11:47 Joński jest zwykłym karierowiczem, który wyrzucajac kompetentnych ludzi a wstawiajac na ich miejsce durni pokazał jak mu zależy na Łodzi. Pokazał na czym mu naprawde zalezy. Władza i kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 11:47 Ostatnio Pani Zadanowska mowila, ze do konca tego tygodnia bedzie juz decyzja. Widocznie jest cos na rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajszczak Re: Partie powoli odkrywają karty. Kto na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 12:20 Jeśli Chełmińska będzie kandydatem PO to wole Janowską o 1000 %. Ta pierwsza ma rodowód PZProwski, nic nie robi cały czas sie głupio usmiecha, stwarza tylko pozory, jest zachowawczą karierowiczką i będzie sługusem Kwiatkowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godc Re: Tylko nie Tomaszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 12:39 Już pokazał co potrafi a arcydzielka przekrętów jescze wyjda . Pamietacie fontannę przed Teatrem Wielkim , zaniedbane kamienice , droga przy cmentrzu zydowskim , 70 mln na Brus i inne . A budżet aż skrzypi .Ziemie w granicach miasta nieodrolnione a terenów budowłanych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Tomaszewski lepszy od Jońskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 17:41 Joński nic nie zrobił poza bajzlem jaki stworzył. Tomaszewski zapoczątkował Nowe Centrum Łodzi pod które teraz sie Sadzyński z Maginem podszył drepcząc w miejscu dla Walczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budżet Re: Tylko nie Tomaszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 19:02 Budżet to obecne władze doprowadzają do ruiny. Odpowiedz Link Zgłoś