Dodaj do ulubionych

Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk...

11.09.10, 00:26
Daję wam ulotkę i coś, co swoją konsystencją ma przypominać kawę, choć nią nie jest. Dariuszu Chomiku Joński, twój zamiar osiągnął odwrotny od zamierzonego skutek.
Od kiedy chomiki lubią kawę?
Obserwuj wątek
    • Gość: retkiniak Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... IP: *.retsat1.com.pl 11.09.10, 00:30
      Pan Joński rozmiękł od porannej rosy i przykleił mi się do szyby przez co musiałem go usuwać kawałkami zza wycieraczki. Zimno było rano. Minus.
      • Gość: qwerty Re: Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycierac IP: 109.243.131.* 11.09.10, 08:08
        Gratuluje pomysłu, mnie się podobalo trzymam kciuki!
    • Gość: Włodziak Piękny donos IP: *.centertel.pl 11.09.10, 00:31
      Piękny donos... o łamaniu prawa wyborczego przez jońskiego...
      • Gość: gość Re: Piękny donos IP: 109.243.131.* 11.09.10, 08:09
        to nie jest łamanie prawa wyborczego włodku tomaszewski
        • Gość: Włodziak Re: Piękny donos IP: *.centertel.pl 11.09.10, 16:08
          to nie jest naruszenie prawa ale świństwo to to jest...

PS. nie jestem Włodkiem T. i pamiętam, że w 2001r. plakaty wyborcze Olejniczaka wisiały po wsiach na miesiąc przed rozpoczęciem kampanii wyborczej... więc nic to nowego, Joński idzie ta samą drogą co tamten...
          • Gość: gość Re: Piękny donos IP: 94.254.202.* 11.09.10, 16:15
            no dobra włodku t. jonski i tak wygra:)tych rzygowin normalni ludzie nie czytają, heja!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: retkiniak Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... IP: *.retsat1.com.pl 11.09.10, 00:41
      Pan Joński rozmiękł od porannej rosy i przykleił mi się do szyby. Musiałem poświęcić dłuższą chwilkę na zdrapanie fragmentów zza wycieraczki. Zimno było rano. Minus.
    • borsuc Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... 11.09.10, 04:12
      idiota
    • Gość: Android Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 08:12
      A może zamiast nudnej kawy......
      www.youtube.com/watch?v=uXMuWi0dUBc
    • Gość: A Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 08:16
      A do kawy troche muzyki...
      www.youtube.com/watch?v=uXMuWi0dUBc
      • Gość: gregorion Re: Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycierac IP: *.toya.net.pl 11.09.10, 09:06
        Dziwna kampania jak na lewicę. Wyfryzowane chłopie (mleko pod nosem) w garniaku za grube tysiące z filiżanką w ręku mówi z ulotki dzień dobry. W tym samym czasie chłopie bawi we Wiedniu.
        Wiecie może czy w wyborach wystartuje w tym roku choć jedna osoba, która coś w życiu osiągnęła i ma jakieś doświadczenia życiowe?
        • Gość: gośc Re: Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycierac IP: 94.254.202.* 11.09.10, 15:59
          hahah baranie, ten facet to najcięzej pracujący polityk, który pojechał do tego wiednia, aby przekonać mieszkańców o nieszkodliwości spalarni. A i tak wygra:))
    • Gość: obserwator Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 08:56
      Panie Dariuszu więcej takich pomysłów-gratuluje.
      • Gość: ae Re: Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycierac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 13:15
        Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Panie Dariuszu więcej takich pomysłów-gratuluje.

Może by tak te pieniadze nie na ulotki, tylko na potrzebujacych, których jest mnóstwo w Łodzi. Mentalność widać egotyczna, z ogromnym apetytem na władzę.
    • Gość: xxiwiek Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 09:15
      W polityce dzisiejszej nie potrzebne jest doświadczenie życiowe.
      • Gość: alek Re: Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycierac IP: *.toya.net.pl 11.09.10, 10:02
        tak co poniektorzy je maja:) ale tych paru tu co pisza widac nie
    • Gość: Przemek Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... IP: *.toya.net.pl 11.09.10, 09:55
      A z tego co pamiętam Pan Dariusz chciał żeby w Łodzi było czysto, a sam zaśmieca nasze miasto. U mnie też nie obyło się bez spędzenia kilku minut na czyszczeniu szyby, a z ulotki mało co zostało. Będę to pamiętał idąc do wyborów.
      • Gość: gośc Re: Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycierac IP: 94.254.202.* 11.09.10, 16:00
        a mnie ulotka bardzo sie podobał gratuluje:)
    • Gość: Paweł B Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 09:56
      Czytając niektóre komentarze wydaje mi sie , ze komentarze pisze wynajęta banda .
      Fajny pomysł i z jajem. Gratulacje !
    • Gość: lodz 1 wczoraj było 70 postow dzisiaj 12 :) IP: *.toya.net.pl 11.09.10, 10:04
    • Gość: Marcin Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... IP: *.4web.pl 11.09.10, 10:44
      Będę szczery - nie mam najmniejszego pojęcia kim jest p.Joński. Nie wiem też z jakiej okazji znalazłem jego rozmoczone ulotki za wycieraczkami mojego auta i auta żony. Podejrzewam że chodzi o jakieś zbliżające się wybory, ale pewności nie mam. Natomiast p.Joński zmobilizował mnie do dowiedzenia się jakie to będą wybory, kiedy i do zagłosowania na jego kontrkandydata, ktokolwiek to będzie.
      A najbardziej mnie zdenerwowało to że akurat w okolicy nie było żadnego kosza więc musiałem wrzucić te mokre ulotki do auta i jeździć z nimi po mieście. Ech... coś ta akcja ulotkowa chyba będzie miała rezultaty odrobinę inne od oczekiwanych...
      • Gość: hans Re: Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycierac IP: *.toya.net.pl 11.09.10, 11:15
        no to szczerze sie dowiedziales:) i o to chodzilo:)
      • Gość: gość Re: Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycierac IP: 94.254.202.* 11.09.10, 16:02
        A mnie bardzo smakowała kawka:)i ladna ulotka
    • Gość: Master Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... IP: *.bc.lnet.pl 11.09.10, 11:14
      Kampania się jeszcze nie rozpoczęła, ale ulotki poszły... Ciekawe z jakiego budżetu ?? - Rady Miasta, Prezydenta, prywatnego, czy Sojuszu ?? - a jeśli z lewicowego (nie mylic z lewym) kontem, to była to reklama partii... Czy mozna coś takiego robic, gdy jeszcze kampania nie rozpoczęta ... ?? - NIE MOŻNA !!!!!!
      To samo z lurą zwaną przez częstujących kawą ?? - kto za to zapłacił ??

No ale to dopiero przygrywka do prawdziwej kampanii. Choc tak naprawdę to kampania w wykonaniu p. Jońskiego zaczęła się już jakieś 2-3 miesiące temu ... Zauważyliście te wszystkie ekipy budowlano-drogowe, które już kończą swoje inwestycje ?? - a czemu nie zaczyna się nowych ?? - a no po to, by na jesieni pokazac, że po Łodzi można jeździc (prawie) bez korków spowodowanych wymianami, naprawami i uzupełnieniami w asfalcie, a jednocześnie pokazac, że my, znaczy się Dariusz Joński to, to i tamto wykonaliśmy lub skończyliśmy ... Tyle tylko, że to było zaplanowane dużo, dużo wcześniej, jeszcze zanim gdy p. Joński zajmował się referendum ws. prezydenta Kropka.
      No ale nie to jest najważniejsze. Najlepszy jest efekt wizualny dotyczący naszych ulic i dróg. Widzieliście lub widzicie te pomarańczowe ekipy, które każdego dnia koszą trawniki, pielą chodniki i sprzątają okolice dróg i ulic ?? - nie w środku osiedla, nie jakiś park, gdzie dostrzega ich nieliczni, ale na głównych arteriach i przelotówkach miasta. Po co to ?? - a po to, że jak się kampania zacznie, to p. Joński powie - byłem odpowiedzialny za drogi ?? - byłem !! - są wykonane remonty ?? - są !! - nie ma korków w Łodzi ?? - nie ma !! (bo nowych inwestycji nie ma). Są sprzątnięte trawniki ?? - są !!!
      Patrzec jak tylko późną jesienią, tuż przed wyborami pomarańczowe ekipy p. Jońskiego zaczną malowac trawniki na zielono, by dac nam trochę lata i iskierkę nadziei, że wkrótce przyjdzie wiosna ... A tą nadzieją i wiosną dla nas, Łodzian, będzie nie kto inny, tylko właśnie Dariusz Joński - ha, ha, ha :-)))
      No bo wystarczy wspomniec, z czym p. Joński szedł do referendum w zimie - że ulice dziurawe (kto przy - 20'C łata dziury) i że śnieg zalega (bo to dziwne: śnieg w styczniu). No i co ?? - no i tylko został wiceprezydentem i śnieg od razu znikł z naszych ulic. A że to już był marzec i kwiecień, więc była na to najwyższa (wiosenna) pora to inna sprawa ...

Ot, cała prawda ... - ciemny lud kupi wszystko, a jeszcze jak dostanie do tego trochę lury, znaczy się kawy, to kupi bez cienia zastanowienia.
      • Gość: ... Re: Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycierac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 11:32
        Master, trafiłeś w sedno. Oby jak najmniej ludzi dało się zwieść tym pozornym działaniom Jońskiego. Tego faceta interesuje tylko kasa i władza a nie dobro Łodzi.
        • Gość: gość do piszacego z neoplusa IP: 94.254.202.* 11.09.10, 16:09
          osoba podszywająca sie pod IP Z NEOPLUSA to jedna i ta sama osoba, ALE JAJA!!!nikogo już marny czloweczku nie nabierzesz. A JOŃSKI I TAK WYGRA WYBORY:))))))))))))
      • Gość: :) Re: Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycierac IP: *.toya.net.pl 11.09.10, 12:17
        masz racje arek
        • Gość: ae Re: Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycierac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 13:09
          > masz racje arek

w czym?! konkrety proszę, chyba tylko w cwaniactwie i kumoterskim nepotyźmie..
    • Gość: gość Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 11:18
      Nigdy nie zagłosuję na człowieka, który całą swoją karierę zawodową zawdzięcza tylko i wyłącznie kolesiostwu i politycznym układom i tym samym się obecnie kieruje upychając swoich kumpli gdzie się tylko da. NIE dla Jońskiego, NIE dla SLD !!!
    • Gość: sas Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... IP: 109.243.135.* 11.09.10, 11:50
      Panie Joński?Kiedy umyje pan moją szybę w aucie,bo nie mogę z niej zmyć kleju którym przyklejono ulotkę reklamową?Czy łodzianie też tak macie?
    • Gość: lokalny wyborca Nie wolno nam dać się podejść IP: *.ms.lnet.pl 11.09.10, 12:29
      Polityka p.Jońskiego to miłość przeniesiona rodem z P.O .Szczekanie przeniesione z PIS a że w dupie mają nas pokazał kazdy z tego ugrupowania.
      • Gość: gość dariusz joński na prezydenta:) IP: 94.254.202.* 11.09.10, 16:18
        łodzianie chcą, aby gospodarzem Łodzi była osoba tak pracowita jak pan i dlatego ma pan duże szanse:))))
        • egzorcysta_666 ma szanse sie zesr... 11.09.10, 20:24
          komuch to komuch, świnia to świnia, pies to pies, a gó... to gó...!!!
    • minigry.amor.pl Przepowiednia 11.09.10, 13:01
      Cytat z Pisma Świętego - "krowy będą się cielić, cielęta źrebić, Sodoma i Gomora". Dodać należy - "głupi na mądrych będą się kreować, a brzydcy na ładnych, początek końca świata".
      • Gość: ae Re: Przepowiednia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 13:07
        Ale ten gość to jest kompletne nieporozumienie. Fałsz dymi mu z uszu, a chłód bije z oczu, na dodatek ma wszystkich za głupszych od siebie..
        • Gość: loko Re: Przepowiednia IP: *.lodz.mm.pl 11.09.10, 13:41
          jak kazdy półkacap z pzpr dla którego linia parii jest jedynie słuszną.
        • Gość: :) Re: Przepowiednia IP: *.toya.net.pl 11.09.10, 15:31
          po co forum skoro ktos do siebie pisze? sam a ja to musze czytac?
          • Gość: keaz Re: Przepowiednia IP: *.lodz.mm.pl 11.09.10, 15:38
            > a ja to musze czytac?

Dzięki temu dowiesz się, że jesteś nikim z SLD. Podziękuj!
            • Gość: gość joński na prezydenta IP: 94.254.202.* 11.09.10, 16:21
              SLD ma 20%:)super a jonski na prezydenta!!!
              • Gość: Jaś Fasola IP. 94..... sie troi i dwoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 17:24
                nic nie wskórasz, nikt nie lubi tego pajaca czarnulko.
        • Gość: gość znów do barana z neoplusa IP: 94.254.202.* 11.09.10, 16:13
          stary skończ juz z tymi debilizmami, napisales tu około 20 komentarzy, widać, ze to jedna osoba, bo ten sam styl pisania, odpusc sobie - co chwile przepisujesz te same ppsty i wklejasz, podaj sowje prawdziwe nazwisko bo sama je tu napisze:)jesli sadzisz, że tym rzyganiem zrobisz jonskiemu krzywde jestes w duzym błędzie baranie:))))
          • Gość: ae Re: znów do barana z neoplusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 18:02
            Jesteś w błedzie gdyż jestem z neoplusa i nie mam nic wspólnego z innymi wpisami. Cieszy mnie, że jest taka zgodność w ocenie Jońskiego. Poza tym neoplus to neostrada, którą ma bardzo dużo abonentów.
            Jak ktos tutaj zauważył to ty z IP 94 spamujesz wpisy.
    • Gość: Włodziak Poniedziałkowy poranek z kawą i Jońskim ... IP: *.centertel.pl 11.09.10, 16:13
      na rolce papieru toaletowego... z napisem... Joński? Tobie już dziękujemy...
      • Gość: Kachaleczo Niech spada cwaniak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 16:23
        Łodzianie nie sa tacy głupi, już załują tego referendum.
    • Gość: Ania Śniadanko IP: *.tktelekom.pl 11.09.10, 17:16
      Panie Joński. Do pracy przychodzimy po śniadaniu. Ciekawie wygląda Pana dzień pracy: kawa, telefon do kolegi z SLD, herbata telefon do kolegi z SLD, obiad, kawa po obiedzie i koniec pracy. Tak minęły Panu wszystkie miesiące.
    • Gość: gruby Wylaszczył się jak Olejniczak IP: *.tktelekom.pl 11.09.10, 17:20
      Wylaszczył się jak Olejniczak, tylko wątłej klaty nie może pokazać.
    • Gość: adas Piątkowy poranek z kawą i Jońskim za wycieraczk... IP: *.centertel.pl 11.09.10, 17:43
      Super akcja i pomysł na poranną kawe. Pan Joński pracuje na rzecz miasta i chce by to miasto w koncu wygladalo jak jedno z miast Europiejskich. Panie Joński tak dalej. Ja i moja rodzina oraz znajomi zagłosują na Pana. Powodzenia
    • Gość: kosek Joński prezydentem IP: 188.33.235.* 11.09.10, 18:43
      Joński bije wszystkich innych potencjalnych kandydatów na prezydenta pod każdym względem. Kogo mamy w PO?? Zdanowska, której najlepszym pomysłem z ostatnich miesięcy jest eksport psów do Niemiec? Sadzyński, którego jedynym znanym znanym działaniem jest walka z pudlarzami? Chelmińska, która pada na klęczki przed każdym klechą? O PISie lepiej nie wspominać, wyciągnięty z trumny Markiewicz, albo bezjajeczny Piątkowski. Zostaje jeszcze skompromitowany Tomaszewski... Tak więc czy chcecie czy nie Joński wygra te wybory, bo jest już obecnie najlepiej rozpoznawalnym łódzkim politykiem, a w dodatku bardzo pracowity i konsekwentny. Joński prezydentem łodzi:) To pewne:)
      • aaaaaa_a Re: Joński prezydentem u siebie w domu 11.09.10, 18:49
        Gość portalu: kosek napisał(a):

> Joński bije wszystkich innych potencjalnych kandydatów na prezydenta pod każdym
        > względem. Kogo mamy w PO?? Zdanowska, której najlepszym pomysłem z ostatnich m
        > iesięcy jest eksport psów do Niemiec? Sadzyński, którego jedynym znanym znanym
        > działaniem jest walka z pudlarzami? Chelmińska, która pada na klęczki przed każ
        > dym klechą? O PISie lepiej nie wspominać, wyciągnięty z trumny Markiewicz, albo
        > bezjajeczny Piątkowski. Zostaje jeszcze skompromitowany Tomaszewski... Tak wię
        > c czy chcecie czy nie Joński wygra te wybory, bo jest już obecnie najlepiej roz
        > poznawalnym łódzkim politykiem, a w dodatku bardzo pracowity i konsekwentny. Jo
        > ński prezydentem łodzi:) To pewne:)

Tą rozpiska udowodniono mi, ze Tomaszewski sie najbardziej nadaje, bo nie jest skompromitowany i wypracował najwiecej.
        Joński to pasozyt, który przegonił ludzi z wizją Łodzi po to by sie wypromować na ich dorobku.
        Świetnie go podsumowała Magdalena Michalak w TV3 kiedy spytała co takiego zrobił ten pan bo chwali sie tym, ze był zmuszony kontynuować to co poprzednia ekipa rozpoczęła.
        Teraz jak ktos stwierdził pozamyka wszystkie inwestycje drogowe, żeby przed wyborami było ładnie i spokojnie.
    • Gość: kosek inwestycje się dopeiro zaczynaja debi... jeden IP: 188.33.235.* 11.09.10, 19:29
      To co napisałeś świadczy o twoim zupełnym braku wiedzy pajacyku. Największe inwestycje dopiero sie zaczynają, np. Limanowskiego Rudzka, Pabianicka, Rzgowska, Konstantynowska, Obywatelska.... A przerwane zostaną faktycznie, pewnie gdzieś w listopadzie, albo w grudniu jak przyjdzie zima, bo zimą pajacyku nie remontuje się dróg. Na drugi raz postaraj zdobyć się jakieś wiadomości na temat na który zamierzasz pisać, a nie powtarzasz bzdury innych. Wystarczy poczytać gazety...
      A co do tomaszewskiego to faktycznie zaczął parę rzeczy, tylko szkoda, że tak je spier..... Cala inwestycja wodno-kanalizacyjna była opóźniona o kilka miesięcy, jeszcze pół roku temu było rozkopane całe centrum, a prace w tej części łodzi powinny skończyć sie przynajmniej w połowie 2009 r. I tylko dzięki Jońskiemu i ludziom, którzy przejęli koordynacje i nadzór nad tymi inwestycjami udało się nadgonić zmarnowany przez tomasewskiego czas. Pozdrawiam pajacyku:)
      • Gość: gość Re: inwestycje się dopeiro zaczynaja debi... jede IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 00:06
        IP 188.*

Walisz same pochwały pod adresem Jońskiego przy każdej możliwej okazji. Liczysz na posadkę czy już dostałeś/aś. Remonty się skończą przed wyborami bo jak by to wyglądało gdyby wyborcy stali w korkach wkur... na remonty. Tak działa Joński. Tu obieca, tam coś zacznie, zakończy wieloletnią pracę poprzedników mówiąc że to jego zasługa. Ehh, żal mi was poplecznicy tej popłuczyny po Makowskim. Joński precz.
    • Gość: Krystyna Niski poziom dyskusji IP: *.tktelekom.pl 11.09.10, 19:57
      Brałam udział w referendum aby odwołać Kropiwnickiego - to człowiek, który swoim postępowanie obrażał Łodzian i zapracował na " do widzenia". Ale teraz obserwuję wpisy pod artykułami o Panu Jońskim i jestem przerażona rynsztokową formą wypowiedzi zwolenników Pana Jońskiego. Panie Joński z takimi prymitywami to NASZEGO MIASTA Pan nie będzie reprezentował !!!!!
      • minigry.amor.pl Oooo! 11.09.10, 20:19
        Proszę zauważyć, że Joński to kandydat żuli. Proszę zatem nie atakować jego żulerskiej mości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka