Dodaj do ulubionych

Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotropach?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 16:59
Prezydent Łodzi nie znajduje czasu dla obywatela swojego miasta.Od trzech lat staram się o spotkanie z prezydentem w bardzo ważnej życiowo dla mnie sprawie.Mimo,że jestem zapisany na liście oczekujących-poprzedni prezydent J.Kropiwnicki przez dwa lata,jak i obecnie urzędujący prezydent T.Sadzyński do którego zapisałem się 12.02.2010r. i jestem pierwszy na liście-również do tej pory nie przyjął mnie i nie podał żadnych powodów tak dużej zwłoki.N.p we Wrocławiu z prezydentem Dutkiewiczem można się spotkać w ciągu kilku dni.Ja natomiast na spotkanie z prezydentem Łodzi czekam w sumie trzy lata.Czy to jest normalne?Może ktoś podpowie mi co mam zrobić by obecnie urzędujący Pan Tomasz Sadzyński Prezydent Miasta Łodzi znalazł czas dla obywatela swojego miasta?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotro IP: *.smrw.lodz.pl 17.10.10, 17:06
      Facet, może napiszesz o co chodzi a nie płaczesz od iluś tygodni na każdym możliwym forum
    • Gość: moni Niesiołowski weź psychotro i się wyłącz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 17:30
      Nie prowokuj pyskaczu.
      • Gość: wrr Niesioł POwinien znależć się w Kochanówce IP: 87.204.177.* 17.10.10, 17:39
        jak najszybciej. Tam może się pienić do woli.
    • Gość: mops radz sobie sam i nie zawracaj gitary :] IP: *.toya.net.pl 17.10.10, 17:37
      Pracuję w MOPS. Takich co by chcieli by każdą pierdołę załatwili za nich innych jest multum. Człowieku weź się ogarnij. 98% społeczeństwa sobie radzi - ty nie. Ludzie pracują, jak tracą pracę znajdują nową.

Ludzie mieszkają, a jak im nie odpowiadają warunki to wynajmują mieszkanie gdzie indziej, albo biorą na kredyt. Nie łażą po urzędach, nie trują każdemu urzędnikowi.

Człowiek tuż po studiach. Półtora roku w tej pracy. Najpierw chciałem pomagać ludziom nieporadnym. Dziś zostawiłbym ich samym sobie, bo tylko to chyba może ich otrzeźwić i przywrócić społeczenstwu. Wyuczona bezradność to najgorsze co może być.
      • Gość: edek no właśnie - niestety są ludzie życiowo nieporadni IP: 217.76.121.* 17.10.10, 18:32
        i dlaczego właściwie trzeba im pomagać ? Tak jak napisałeś 98% ludzi musi sama sobie radzić. Prezydent nie jest od tego by załatwiać pracę czy lokal socjalny.
        Poza tym Ci nieporadni mają z reguły tylko same żądania i pretensje.
    • Gość: darecki Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotropach? IP: *.xdsl.centertel.pl 17.10.10, 18:03
      Świetna konwencja wyborcza nowoczesna i rzeczowa. Marszałek Niesiołowski w dobrej formie ,tryskał humorem, nikogo nie obrażał jedynie odniósł się do częstych przemian przedwyborczych polityków PIS oczywiście w formie żartu.
      • Gość: kki Re: Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotro IP: *.toya.net.pl 17.10.10, 18:17
        Jak ci ludzie nie wstydzą sie publicznie pokazywać - Drzewiecki, kumpel Sobiesiaka, który pokazał przed cała Polską, że interesy kumpla są ważniejsze niż sprawy kraju, Niesiołowski, który żywi się jedynie nienawiścią. To co PO wyprawia w Łodzi kompromituje ja zupełnie. Zdziwię się, gdy w Łodzi ktokolwiek na nich zagłosuje
        • Gość: anja zdanowska wygra IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 18:27
          Bez wątpienia wygra te wybory. Pora dać szansę wykształconej kobiecie, która z cała pewnością będzie pracować na sukces Łodzi.
          • Gość: loza Czy ta Pani Zahowska ma jedną marynarkę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.10, 20:31
            Ta Pani zawsze występuje w jednej marynarace, czy nie stać tej Pani na inną garderobę, chyba że ją pierze
    • Gość: adk Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotropach? IP: *.multimo.pl 17.10.10, 19:04
      dlaczego w tym kraju można zaistnieć będąc sprzedajną karykaturą,patologia łódzka?
    • Gość: koktail Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotropach? IP: *.146.180.176.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.10.10, 19:10
      Na psychotropach to jest Niesiolowski a jeżeli nie to na pewno powinien być. Objawy jakie występują u Niesiołowskiego wskazują na chorobę psychiczną. Są to takie objawy jak fizyczne opluwanie rozmówców podczas wypowiedzi (trzymajcie się jak najdalej podczas rozmowy z nim) i wytrzeszcz oczu. Są to typowe objawy dla choroby psychicznej również sposób wypowiedzi i dobór wyrazów na to wskazujje.
    • Gość: Q Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotropach? IP: *.lodz.msk.pl 17.10.10, 19:16
      Niesioł w mieście łodzi jest taki obiekt potocznie nazywany KOCHANÓWKA wiedz że to jest wspaniałe miejsce dla ciebie gamoniu.
    • Gość: anabela56 Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotropach? IP: *.toya.net.pl 17.10.10, 19:51
      Niesiłowski jest chyba na psychotropach od kilkunastu lat.Stary kretyn.
    • Gość: łowca bolszewików Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotropach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 20:02
      Ten pan za to jest chyba na dopalacxzach. Zresztą, co poseł z Zielonej Góry robi w Łodzi?
    • Gość: marta po co ten Magin ze zgierza? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.10, 20:17
      Po co wzięliście tego Pana Magina ze Zgierza na liste, facet nie zna Łodzi.
    • Gość: tomas_32 a po co Panią Zewald? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.10, 20:19
      Przecież ta Pani też nie rozumie Łodzi, nie można ich wymienić na inne zasłużone osoby z Platformy łódzkiej? To pytanie do szefowej
      • Gość: JaC Re: a po co Panią Zewald? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 09:54
        Oni są po to, żeby PO poniosła porażkę.
    • Gość: jokoono Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotropach? IP: *.toya.net.pl 17.10.10, 20:28
      ...specjalista od łagodnych wypowiedzi się odezwał!? Buuuuuchacha. Większego chama i łobuza politycznego niż Niesiołowski chyba nie ma. Zenada
    • Gość: bono33 Walczmy o Łódź! IP: *.retsat1.com.pl 17.10.10, 20:37
      Rewelacyjna konwencja, powiało nowoczesnością, konkretami, a przede wszystkim tak mało spotykanym luzem i uśmiechem. Bez napinania, sztywniactwa i jadu. Tak trzymać. Brawo dla Hanny Zdanowskiej! She's Lady! Walczmy o Łódź!
    • coo-ler Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotropach? 17.10.10, 20:48
      Niesiołowski ma rację!!! Odnosił się do SLD i jego poprzedniczki w PRL. Sorry, ale SLD w Łodzi (nie wiem jak jest gdzie indziej, ale myślę, że raczej podobnie), to SWOIMI METODAMI kontynuatorka PZPR... Zajrzyjcie do ZWiK-u :))
    • Gość: Scheibler Najlepszy Radny do Sejmiku Woj? IP: 91.193.160.* 17.10.10, 20:54
      Pytanie jest proste kto z Sejmiku woj. przy Urzędzie Marszałkowskim zbudował najwięcej dróg w województwie. Odpowiedź WITOLD STEPIEN i ważne jest aby przez następną kadencję mógł to robić
    • gagarin_2 Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotropach? 17.10.10, 21:08
      Marszałek ma rację co do SLD. A Hania wygra, bo jest najlepsza.
    • Gość: meta Zdanowska=Kropiwnicki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.10, 21:08
      Ja głosuje na Panią hannę bo wróci Pan Kropiwnicki i Tomaszewski.To prawdziwi patrioci kochający polski kościół i prezesa PiS!
      • Gość: Franek Głosując na Zdanowską, głosujesz na Tomaszewskiego IP: 178.56.86.* 17.10.10, 21:28
        Włodzio zostanie u Hani wiceprezydentem, tak jak Hania była u Kropy. Znaczy - po staremu będzie. I dobrze, po co się POLEW do władzy pcha?!
        A Pan Minister z kompasem pobłogosławi;)
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,61085,3839017.html?i=1
        • Gość: . Re: Głosując na Zdanowską, głosujesz na Tomaszews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 01:19
          Skąd wiesz, że pcha? Może właśnie po to, żeby Tomaszewski sobie więcej nic nie popsuł w Łodzi.
    • Gość: pol Platforma zniszczyła wszystko w Łodzi IP: *.toya.net.pl 17.10.10, 21:42
      Platforma wyrzuciła wszystkie festiwale, zrobiła z Łodzi grajdoł, uwaliła nas w konkursie o stolicę kultury przegraliśmy nawet z Lublinem, który jest w finale. Czy oni nie mają wstydu?, Zdanowska tylko kompromituje Łódź.
    • Gość: jula Po położył w łodzi wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 21:51
      Też mi się to nie podoba.
      Sadzyński czołowy niszczycciel i wagarowicz ma być radnym!?
    • Gość: ano Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotropach? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.10, 22:07
      gacie sobie wyprasuj, chłopie to wtedy będziesz pytał o co tylko tam chcesz
    • Gość: obserwator Niesiołowski pyta PiS: Jesteście na psychotropach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 22:11
      Pokrzywdzony napisał-Prezydent Łodzi nie znajduje czasu dla obywatela swojego miasta.Proponuję zapoznać się z zarządzeniem nr.4407/v/10 Prezydenta Miasta Łodzi z 14 czerwca 2010r./Regulamin organizacyjny Urzędu Miasta Łodzi/ § 55 punkt 2 cyt"Prezydent przyjmuje interesantów w każdy wtorek w oznaczonym czasie pracy".Zarządzenie podpisał Pełniący Funkcję Prezydenta Miasta Łodzi Tomasz SADŻYŃSKI
    • jakub.hubert Czym sie rozni Niesiolowski od Kaczynskiego... ? 17.10.10, 23:29
      Stefan Niesiołowski: "Nie możemy oddać naszego miasta tym, którzy ośmielają się z nami walczyć". Czy to wraca "stary dobry" ZChN? Koniec demokracji i "tylko my mamy racje" ?
      • Gość: xxx Re: Czym sie rozni Niesiolowski od Kaczynskiego.. IP: *.toya.net.pl 18.10.10, 05:42
        ten sam zakiet, ponczochy bez se mogla kupic i to ciemniejsze bo ma koslawe nogi, pijaczka
    • Gość: 6ik Zetchaenowiec Niesiołowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 09:08
      trafił do PO, bo w PiS go nie chciano. I teraz zieje nienawiścią. Za to, że trafił do PO?
    • Gość: lukilodz Sam jedziesz na tabletach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 09:39
      Widac to po twojej furii i obledzie w oczach. 3/4 politykow wszystkich opcji powinno zniknac z zycia publicznego czego dowodzi smieszna frekfencja. gdyby nie stronnicze media to dawno byscie stracili koryto. czekam tylko, az ludzie powiedza dosc i wyjda na ulice, a wierzcie mi, ze tak bedzie to kwestia czasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka