04.04.04, 11:07
Wlasnie po raz pierwszy od wielu, wielu lat napilem sie Fanty. Jej smak mnie rozczarowal.
Myslalem, ze smakuje tak samo jak wtedy, kiedy puszka z tym napojem przywieziona z
Niemiec czy Austrii byla czyms fascynujacym i tajemniczym zarazem.
A moze ta Fanta smakuje tak samo, ale dzis, kiedy jest ona na wyciagniecie reki, jej smak nie
jest juz taki 'niebianski' jak wtedy.. Kolejny mit czasow dziecka upadl?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maruda Re: Fanta.. IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.04.04, 23:38
      Mnie tam fanta ani inne mirindy niegdy nie smakowały :))) Jakoś smak pomarańczy gryzie się u mnie z bąbelkowaniem... :)
      • orientman Re: Fanta.. 05.04.04, 10:21
        Wiesz. Nie o to chodzi mi czy ktos cos lubi, ale o porownanie smakow.
        Nie miales takiego przypadku, ze cos, czego smak, zapach itd pamietales z dziecinstwa, po latach
        okazal sie calkiem inny?
        • Gość: Maruda Re: Fanta.. IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.04.04, 12:33
          Przesłanie wątku zrozumiałem :) Nie dopisałem do swojej odpowiedzi zdania "więc nigdy ich nie piłem, nie moge mieć teraz porównania" :)))

Hmmm a wracajac do tego o czym piszesz... co jakis czas przypomina mi się pewnien smak czy zapach (np charakterystyczny zapach gumowego psa w plastikowym autku :P) ale jak do tej pory nie przeżyłem żadnego rozczarowania tym co sobie przypomnę :) Póki co smaki czy zapachy, które znam i pamiętam pozostały niezmienione.... ale może za młody na to jeszcze jestem ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka