Gość: Tamar IP: *.toya.net.pl 06.04.04, 01:07 Poszukuję osób, które planują kupno mieszkań od firmy J.W Constraction na terenie pomiędzy Tymienieckiego a Tylną! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yarro Re: J.M Constraction 06.04.04, 16:45 Gość portalu: Tamar napisał(a): > Poszukuję osób, które planują kupno mieszkań od firmy J.W Constraction na > terenie pomiędzy Tymienieckiego a Tylną! -- Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamar Re: J.M Constraction IP: *.toya.net.pl 08.04.04, 00:30 Jeśli nie jesteś zainteresowany po co pytasz? T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiak Re: J.M Constraction IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.04, 13:50 Ja zastanawiam się nad kupnem, ale trochę nie bardzo mi to odpowiada, że mają to oddać dopiero za 18 miesięcy. Poza tym byłam tam wczoraj. Mieli zacząć w marcu, a na razie nawet nie wywieźli gruzu. Niby znana firma warszawska, dobre lokalizacje, ale w sumie nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamar Re: J.M Constraction IP: *.toya.net.pl 12.04.04, 21:35 Ja się prawie zdecydowałam. Za -jest w sumie niazła lokalizacja, mieszkanka z tarasami i elewacja z cegły klinkierowej(tynkowane elewacje bardzo szybko się niszczą)i chyba cena. Przeciw- "bloczkowatość" inwestycji, obawa jak to będzie naprawdę wyglądało,i wys. mieszkań-tylko 255 cm. Ale w sumie w centrum nic lepszego na razie chyba nie powstanie....a tak czekałam na mieszkania w starych fabrykach! TamaR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: J.M Constraction IP: *.retsat1.com.pl 12.04.04, 21:44 Gość portalu: Tamar napisał(a): > Ale w sumie w centrum nic lepszego na razie chyba nie powstanie....a tak > czekałam na mieszkania w starych fabrykach! Mam nadzieję, że zarówno Ty, jak i inni mieszkańcy nowego osiedla będziecie z miejsca zamieszkania zadowoleni. W pewnym sensie jesteście pionierami, jeśli chodzi o nową zabudowę mieszkalną w śródmieściu. I dobrze by było, gdyby za Waszym - pozytywnym przykładem, rozwijało się budownictwo w tej części miasta. Jeśli uda się ożywić popyt na śródmiejskie mieszkania, to i pewnie na remonty i adaptację do współczesnych wymogów starych kamienic znajdą się środki. A wtedy jest szansa na to, że śródmieście Łodzi przestanie straszyć sypiącymi się budynkami. A co do mieszkania w starej fabryce, to chyba póki co jedynym takim obiektem jest niewielka fabryka na rogu Kopernika i Włókniarzy, która akuratnie jest przebudowywana na potrzeby mieszkaniowe. Tylko nie wiem czy tamtejsze mieszkania już nie zostały wysprzedane, bo jakiś czas temu zniknęło ogłoszenie o mieszkaniach na sprzedaż. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamar Re: J.W Constraction IP: *.toya.net.pl 14.04.04, 11:18 Poproszę o dokładniejszą lokalizację tej fabryczki. Wiele razy tamtędy przejeżdzałm i nic takiego nie mogłam wypatrzeć, T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: J.W Constraction IP: *.retsat1.com.pl 14.04.04, 16:53 Gość portalu: Tamar napisał(a): > Poproszę o dokładniejszą lokalizację tej fabryczki. Wiele razy tamtędy > przejeżdzałm i nic takiego nie mogłam wypatrzeć, > T. Fabryka znajduje się po północnej stronie Kopernika, prawie na wprost wytwórni papierosów. Od strony Kopernika przypomina swym wyglądem zwykłą kamienicę. Póki co oznakami remontu od strony ulicy są tylko wymienione okna. Nastomiast odnowiono już podwórko, na które można dostać się bodajże drugą lub trzecią licząc od Włókniarzy bramą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamar Re: J.W Constraction IP: *.toya.net.pl 15.04.04, 00:18 Dzięki! Spróbuję ją znaleźć! TamaR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TamaR Re: J.W Constraction IP: *.toya.net.pl 20.04.04, 00:29 No wiec byłam tam. Co prawda to nie jest fabryka ,ale byłe magazyny wojskowe. Poza tym mieszaknia sa ciekawe i dają możliwość aranżacji. Tylko mnie jednak okolica nie oddpowiada. A wracając do J.W- czemu tam się prawie nic nie dzieje- czyżby poslizg już na starcie? T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: J.W Constraction IP: *.retsat1.com.pl 20.04.04, 10:20 Gość portalu: TamaR napisał(a): > No wiec byłam tam. Co prawda to nie jest fabryka ,ale byłe magazyny wojskowe. > Poza tym mieszaknia sa ciekawe i dają możliwość aranżacji. Tylko mnie jednak > okolica nie oddpowiada. Aha - komin był mylący, wskazywał na fabrykę. Ale i magazyny dobre :) Dlaczego sąsiedztwo Ci nie odpowiada?? Chodzi o bliskość Włókniarzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TamaR Re: J.W Constraction IP: *.toya.net.pl 22.04.04, 00:00 Wolne są jeszcze tylko mieszkania od ulicy Kopernika - i tylko od tej strony mieszkanie miałoby okna. Nawet wymyśliłam sobie taras na dachu przylegającego budynku ,ale to byłoby nad samą ulicą, więc trochę głośno. Ogólnie się nie zdecydowałam. TamaR Odpowiedz Link Zgłoś