bibka764 02.11.10, 18:54 Witam! Poszukuję namiarów na dobrą firmę cateringową do obsługi mikro spotkania czy może mi ktoś polecić. Zależy mi na tym, żeby jedzenie nie miało smaku plastiku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zteofilowa Re: catering IP: *.centertel.pl 02.11.10, 20:57 sugeruję Zespół Szkół Gastronomicznych na Sienkiewicza. Wejdź na stronę internetową tam jest zakładka warsztaty szkolne i propozycje kulinarne. Korzystałem - bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
jelly_bean Re: catering 03.11.10, 14:38 "Pan Kanapka" zdecydowanie! rozsądnie cenowo, a jedzenie- palce lizać! no i przede wszystkim nie jest nudne i sztampowe:) na ich stronie internetowej znajdziesz aktualną ofertę, z tego co pamiętam- zmienia się sezonowo (kolejny plus!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: catering IP: *.aster.pl 30.01.11, 03:42 czterysmaki - ul wolczanska tel. 505545596 zamawialem u nich catering na przyjecie. wybralem menu jak ponizej ale wlascicielka do kazdego zamowienia podchodzi indywidualnie i nie ogranicza sie w rodzaju potraw. ceny tez bardzo przystepne. tartinki szynka z jajkiem i groszkiem w galarecie kurczak galaretce deska serów premium (ok800 g deska) deska wędlin premium(ok800 g deska) chrupkie warzywa z dipami smalczyk +ogorki 500g jajka faszerowane (mix smak) śledzie w oleju z cebulką pomidorki faszerowane mozarella i pesto roladki z szynki i szparagow konserwowych ruloniki z boczku grilowane ze sliwką i wątróbką sałatka niemiecka (800g miska) łódeczki z cykorii z łososiem i twarożkiem udko pieczone kurczka(granat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PatiPe Re: catering IP: *.centertel.pl 21.03.14, 13:37 Od dłuższego czasu zamawiamy jedzenie w Restauracji Gościnna. Obiady są smaczne i nie zalatują plastikiem ani niczym innym. I ceny nie są wygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś
lusianaa Re: catering 25.05.17, 13:58 Ja polecam catering Spiżarnia ! Wiem że dowożą na terenie Łodzi i okolic, jedzenie przepyszne, bardzo dobre zimne przystawki, a ceny też przystępne www.catering-spizarnia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paulinahordziej Re: catering 20.11.17, 18:22 Witam, serdecznie. Jesteśmy firma, która ma za sobą już nie jeden catering, współpracujemy z miedzy innymi z taka firma jak TOR Łódź. W razie zainteresowaniem naszą ofertą proszę o kontakt mailowy warsztat.smaku.bistro@gmail.com lub telefoniczny pod nr 695662575. Pozdrawiam, Warsztat Smaku Bistro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwggggjjjjjj Re: catering IP: *.play-internet.pl 21.12.17, 10:30 a nie możesz po prostu zapytać w swojej ulubionej knajpie? jeśli nie chcesz tam iść to zapytaj czy mogą oni na wynos przygotować Odpowiedz Link Zgłoś