boards_of_canada 17.04.04, 17:09 www.uml.lodz.pl/news/jotpegi/221742_list1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boards zalamka IP: *.lodz.mm.pl 17.04.04, 19:00 to wczytaj sie, moze po wnikliwej analizie tresci uda ci sie pojac zabawnosc listu. chociaz zawsze istnieje ewentualnosc, ze musisz jeszcze pozyc pare latek, zeby czytanie pism ze zrozumieniem nie stanowilo dla ciebie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen badz vice versa... 17.04.04, 19:02 tej ewentualnosci zapewne nie wzial waszmosc pod uwage... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards nie kompromituj sie IP: *.lodz.mm.pl 17.04.04, 19:08 nie dosc, ze nie rozumiesz absurdalnosci pisma, to jeszcze masz wielkie przekonanie o tym, ze rozumiesz. dla mnie to naprawde szok, jak malo soba reprezentuje o kilka lat ode mnie mlodsza mlodziez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards Re: nie kompromituj sie IP: *.lodz.mm.pl 17.04.04, 19:11 przepraszam za to "malo soba reprezentuje". wlasciwie to powinienem napisac, ze jestem zaszokowany tym jak bardzo jestescie pogubieni. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen nie musze, ty kompromitujesz sie za .... 17.04.04, 19:12 nas wszystkich. kwiecie mlodziezy, co na trawie juz nie lezy. eot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards :( IP: *.lodz.mm.pl 17.04.04, 19:20 powiem tylko tyle. nie rokuje dobrze Polsce skoro taka mamy mlodziez. niedouczona i przekonana o swojej genialnosci. ale to efekt wysypu tych wszystkich prywatnych szkol wyzszych. gdybys uczyla sie w normalnej szkole (Uniwerek, Polibuda) to moze nie wypisywalabys takich bzdur. jest wyrazna roznica miedzy stazystami, ktorzy skonczyli np Uniwersytet albo Politechnike, a tymi po WSHE i innych prywatnych. wiem, ze uczylas sie w jednej prywatnej szkole wyzszej i to niestety widac. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen rzeczywiscie... 17.04.04, 19:26 miedzy nami, tudziez takim elvizem po polibudzie, rzeczywiscie jest olbrzymia przepasc. a zadufana jestem, bo widocznie mam powody. stosik nagrod i podziekowan w szafie. nie kazdy dochodzi do czegos poprzez [hm........] lizanie tylkow. ja wole pracowac, placic i wymagac. a nie czekac na gratke od tego, ktoremu buty czyszcze. w sprawiedliwosc wierza tylko glupcy. pozdrawiam pana gorujacego nad nami. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen btw. 17.04.04, 19:32 czy tych, co skonczyli ul i pl nie uczono, ze po skrocie 'np.' stawia sie kropke...? ja tak tylko.. wcale sie nie czepiam. ale zawszem myslala, ze sluzba u czlowieka o tak znaczacym nazwisku do czegos zobowiazuje...... Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: nie musze, ty kompromitujesz sie za .... 18.04.04, 10:24 Przestań się ośmieszać. Twoja chęć pisania na forum doprowadziła do całkowitego obnażenia twojej zdolności percepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: nie kompromituj sie 17.04.04, 19:16 treść listu to kompletnie niezrozumiały bełkot. być może, ktoś chciał napisać coś bardzo mądrego i się w tym zakręcił. list nie jest dla mnie śmieszny w najmniejszym stopniu. śmieszą mnie żarty sensowne lub pozornie nonsensowne (np. monthy python). ciebie, jak widać, śmieszą rzeczy pokroju serii scary movie tylko po czesku i puszczone od tyłu - jak niski poziom sobą reprezentuje o kilka lat ode mnie starszy... pracownik UMŁ :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards Re: nie kompromituj sie IP: *.lodz.mm.pl 17.04.04, 19:23 owszem. tekst jest belkotem, ale jedno w nim jest smieszne na pewno. pan redaktor twierdzi, ze jest zobowiazany publikowac "nieprawdziwe informacje" ;))); no ale to rzeczywiscie moze kwestia roznicy wieku miedzy nami, bo mnie to smieszy ;) p.s. a Latajacy Cyrk Monthy Pythona, w tlumaczeniu Beksinskiego, jak najbardziej byl jednym z moich ulubionych programow. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: nie kompromituj sie 17.04.04, 19:31 nadal nie widzę w tym nic śmiesznego. co najwyżej to, że gafę strzelił redaktor ważny ale fakt, że z expressu zdaje się wiele wyjaśniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards Re: nie kompromituj sie IP: *.lodz.mm.pl 17.04.04, 19:34 a ja widze w tym sporo smiesznego. to pismo jest odmowa publikacji sprostowania. zreszta moze to bardziej tragiczne, niz smieszne. EI jest w koncu najbardziej poczytnym dziennikiem w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart O co chodzi w tym bełkocie IP: *.tpnets.com 18.04.04, 01:55 bo chyba ktoś dał ciała pisząc te brednie (jeśli to nie fotomontaż) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. A mnie to smieszy IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.04.04, 12:29 "redakcja zobowiazana jest publikowac nieprawdziwe informacje" - jak ulal opisuje to artykuly, ktore pojawiaja sie w EI (no moze nie liczac ostatniego "Dokad jedzie lodzki tramwaj") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisak Re: Pan Redaktor Kowalczyk dixit IP: *.retsat1.com.pl 18.04.04, 13:33 A gdzie mozna zobaczyc to pismo, do ktorego przedmiotowe nawiazuje? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Pan Redaktor Kowalczyk dixit 18.04.04, 13:47 To pismo jest żałosne a nie śmieszne... chociaż dobrze przedstawia poziom artykułów w ei. Odpowiedz Link Zgłoś