23.02.02, 13:59
Ostatnio dowiedziałem się, że niedzielnego Władcę oglądać będę wraz z Saperem.
Dzisiaj wybieram się na Nocny Maraton Filmowy. W Capitolu wyświetlane będą
filmy Kevina Smitha: Jay i Silent Bob Kontratakują, W pogoni za Amy, Clerks i
Dogma. Może ktoś się wybiera?! Albo był i powie mi czy trudno wysiedzieć całą
noc w kinie:)
Pozdrawiam
GROVER

PS. Mam nadzieję, że na jutrzejszym Władcy nie zasnę:)
Obserwuj wątek
    • blenda Re: eNeMeF 23.02.02, 14:09
      Niestety nie powiem Ci czy latwo, wiem że byly moje koleżanki i dzisiaj tez
      najprawdopodobniej idą, ja bede tylko przed kinem;)na momencik.

pozdrówki

ps. bede z nimi rozmawiala za jakis czas to napisze ich wrazenia:)
      • grover Re: eNeMeF 23.02.02, 14:13
        Jak jutro dam radę, to też coś skrobnę:)
        • blenda Re: eNeMeF 23.02.02, 14:18
          grover napisał(a):

> Jak jutro dam radę, to też coś skrobnę:)

dlaczego miał byś nie dać rady przecież my forumowicze to wytrwały naród;))
          • grover Re: eNeMeF (przemyślenia) 24.02.02, 08:40
            A więc stało się, jestem na nogach ponad 25 godzin, wróciłem z eNeMeF'u,
            bawiłem się świetnie, szczególnie na filmie "Jay i Silent Bob kontratakują"
            Polecam wszystkim:), Kevin Smith to niesamowity reżyser, ale jego filmy trzeba
            czuć.
            Poza tym, że w przerwie zorganizowano konkurs o żenującym poziomie (kilku
            uczestników totalnie zalanych - swoją drogą nie wiem czy dużo z filmów
            zobaczyli?) maraton był nieźle zorganizowany, chociaż nie widziałem napojów ,
            które obiecali:(
            Pod koniec DOGMY, która zaczęła się ok 5:00 kilka osób ostro spało, nie
            obudził ich nawet koleś nawijający przez pół filmu do swojej dziewczyny za
            moimi plecami. Ogólnie było super, jak będą kolejnae fajne filmy to znowu pójdę.
            Teraz idę popić trochę kawy, bo o 11:45 idę na Władcę pierścieni...
            Grover
            • Gość: blenda Re: eNeMeF (przemyślenia) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 09:33
              No no no widzeę że z Cibie niezły maniak filmowy:)). NO widzisz mówiłam Ci że
              wytrwasz, a Ty nie tylko wytrwałeś a jeszcze przyszedłeś o 9 na forum, godne
              naśladowania;).
              a co do Władcy to słyszałam że jest cienki.

pozdrówka

ps. nie moge sie zalogować:(
              • kasiaprim Re: eNeMeF (przemyślenia) 24.02.02, 10:01
                Gość portalu: blenda napisał(a): > ps. nie moge sie zalogować:(

To przeczytaj wątek o logowaniu...

• blenda Re: eNeMeF (przemyślenia) 24.02.02, 10:33
                  to były chwilowe problemy komputerka teraz jest juz ok zrobiłam to drugim
                  sposobem. ale dzieki:)

pozdrówka
                  • geograf Re: eNeMeF (przemyślenia) 24.02.02, 11:07
                    Władca jest zajebisty. inny filmowy hit (Harry) jest przy tym tak cienki, że nie powiem jak. Z reszta, może ten kto czytał trylogię Tolkiena myśli inaczej, ale mi się bardzo podobał- no i w wakacje już wiem jakie ksiażki będę czytał...:))
                    • blenda Re: eNeMeF (przemyślenia) 24.02.02, 11:20
                      A ja Władcy pewnie znów nie obejrzę bo jak znajdę czas żeby pojść do kina to
                      już nie bedzie grany. Ehh
                      • geograf Re: eNeMeF (przemyślenia) 24.02.02, 11:28
                        oj tu bym się nie zgodził. Amelie graja już od pół roku w Silver, a to nie był znowu taaaaki hit. Władca pewnie też będzie grany przez kilka miesięcy...zobaczysz..na pewno:))
                        • Gość: blenda Re: eNeMeF (przemyślenia) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 15:44
                          tu mnie pocieszyłeś :))
                          • geograf Re: eNeMeF (przemyślenia) 24.02.02, 15:52
                            no widzisz:))
                            • Gość: blenda Re: eNeMeF (przemyślenia) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 15:56
                              widze widze ale niestey mam problemy z wyduszeniem z siebie suśmiechu [sory
                              lezki go troche przebyjają].

pozdrówki
                              • geograf Re: eNeMeF (przemyślenia) 24.02.02, 16:07
                                a co się takiego stało?
                                • Gość: blenda Re: eNeMeF (przemyślenia) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 16:12
                                  zajżyj to sie dowiesz
                                  www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=1221864&aid=1221939
                                  • geograf Re: eNeMeF (przemyślenia) 24.02.02, 16:17
                                    po napisania poprzedniego postu, wpadłem na tamten watek i już wiem...
                                    współczuję...
                                    • Gość: blenda Re: eNeMeF (przemyślenia) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 16:24
                                      geograf napisał(a):

> po napisania poprzedniego postu, wpadłem na tamten watek i już wiem...
                                      > współczuję...

kurcze nawet nie mam czasu zeby gdzies wyjśc i z kimś pogadać.
                                    • Gość: blenda Re: eNeMeF (przemyślenia) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 16:53
                                      widze że mam ten sam problem który ty miałes jakis czas temu. kurcze czemu nam
                                      sie to przytrafia:(((

pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka