Gość: BEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 08:11 BARDZP PROSZĘ O ODPOWIEDŻ GDZIE MOGĘ TEN LEK KUPIĆ????????? TZN. WIEM ŻE NIE W POLSCE... ALE MOŻE KTOŚ MI ODSPRZEDA ??????? TO MOJ E-MAIL: beciarella@wp.pl I NR. GG: 1071909 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: GDZIE KUPIĆ ADIPEX RETARD??????? 01.05.04, 14:38 na zagranicznych akcjach ebay. wystarczylo wpisac w yahoo. jak od tego umrzesz, to bede miala wyrzuty, ze Ci powiedzialam. Nie wierz w schudniecie po 100 tabletkach. Duzo juz o tym tu bylo 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska261@wp.pl Re: GDZIE KUPIĆ ADIPEX RETARD??????? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 08:45 Bardzo prosze o informacje gdzie moge kupic te tabletki bardzo pilne czekam niecierpliwie na odpowiedz Baska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: GDZIE KUPIĆ ADIPEX RETARD??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 17:19 Bea, podaje maila: werka-34@tlen.pl Sama od niej kupowałam. Obecnie 30 sztuk kosztuje: 60 PLN + Koszta wysyłki. Napisz do niej a oddzwoni.. Pozdrawiam, Alinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEA ADIPEX- ALINKA!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 11:38 WITAJ ALINKO!!!!!!! DZIEKUJĘ ZA PODPOWIEDZ GDZIE MAM NAPISAĆ. ALE CHCIAŁYBYM SKONTAKTOWAC SIE Z TOBĄ ( PO PRZEZ E-MAIL) MOŻE PODZIELIŁABYS SIE OPINIAMI NA TEMAT ADIPEXU???? PROSZE ODPISZ MI, BO TWOJEGO E-MAILA NIE MAM POZDRAWIAM BEA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parole Re: GDZIE KUPIĆ ADIPEX RETARD??????? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:16 ja bym nie ryzykowała kupować od niej w ciemno to ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska261@wp.pl Re: GDZIE KUPIĆ ADIPEX RETARD??????? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 08:47 Bardzo prosze o udostepnienie dojcsia na kupno tych tabletek bardzo prosze Baska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parole Re: GDZIE KUPIĆ ADIPEX RETARD??????? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:27 Jak mieszkasz blisko jakiejs granicy to w Czechach.A tak nigdy nie wiadomo co w takiej paczce dostaniesz.W Czechach zaplacisz 30 zl.Ja juz sie kiedys nabralam a jak chcesz kupic u nas to najlepiej odebrac samemu .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska261@wp.pl Re: GDZIE KUPIĆ ADIPEX RETARD??????? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 08:44 Jak masz jakies wiadomosci na temat tych tabletek gdzie je kupic prosze o informacje bardzo pilne Baska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: GDZIE KUPIĆ ADIPEX RETARD??????? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 13:26 mam, duzy zapas, ile dajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
shea2 Re: GDZIE KUPIĆ ADIPEX RETARD??????? 14.05.04, 16:32 Polecam watek o Adipexie na forum: odchudzanie ! Sama jestem na na nim 4 dzien /Adi mam od Werki i nie jest to zadna sciema !!?/ A takie rady sa do kitu: ja mieszkam w Wawie i moze mam wsiasc w samochod i jechac do Czech ???? Poza tym nie wszyscy lekarze chca przepisywac lek, o ktorym zazwyczaj nic nie wiedza !!! A bez recepty na pewno go nie kupisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGUSIA Re: GDZIE KUPIĆ ADIPEX RETARD??????? IP: *.man.rsk.pl 14.05.04, 10:25 W kazdej aptece na recepte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parole Re: GDZIE KUPIĆ ADIPEX RETARD??????? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 12:15 a kupujcie sobie od tej jak tam werki/ ? ale nie mijcie potem pretensji ze jakies swinstwo dostaniecie ja nie moge leki kupowac z internetu na dodatek takie co sa na recepte skandal ale na glupote nie ma rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlenka Re: GDZIE KUPIĆ ADIPEX RETARD??????? IP: *.tvkpuck.com.pl / 81.210.11.* 25.05.04, 21:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlenka Re: GDZIE KUPIĆ ADIPEX RETARD??????? IP: *.tvkpuck.com.pl / 81.210.11.* 25.05.04, 21:45 czy mozna go kupić w polskich aptekach? jutro węjdę na tę stronę i sprawdzę czy ktoś odpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś