trampek63 01.02.11, 01:48 witam, kojarzycie może gdzie można znaleźć jakiś dobry, tani (a raczej najtańszy :)) kurs tańca w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r Re: kurs tańca IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.11, 17:15 zobacz tutaj: www.kamaduo.pl To Nowa szkoła, dopiero się rozkręcają. Dlatego też mają niskie ceny i dobre warunki do nawet i indywidualnych lekcji tańca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: kurs tańca IP: *.zb.lnet.pl 17.05.11, 12:33 To zależy jakiego tańca chcesz się nauczyć :) Niskie ceny mają w Dance & Fit www.danceandfit.com.pl Ale tam bardziej są kursy dla kobiet, a sądząc po nicku chyba jesteś chłopcem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_rada Re: kurs tańca 18.05.11, 20:21 a ja polecam Studio Tańca 4You. Mieści się na górniaku, sama tam chodziłam w tamtym roku i naprawdę dobrze się bawiłam. Chyba 70zł za kurs dla 1 os płaciłam...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: kurs tańca IP: *.retsat1.com.pl 21.05.11, 08:40 4u ma kiepską lokalizację, no i te same kursy co wszędzie w dance & fit są kursy tańców, których w innych szkołach się nie nauczysz, a do tego lokalizacja w ścisłym centrum nie mówiąc o tym, że większość kursów to koszt 60zł za karnet :) Odpowiedz Link Zgłoś