Gość: Ka2 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 11:41 Pomóżcie. Jakie są programy komputerowe do obliczeń statystycznych? Chodzi o obliczanie wyników badań testowych. Może ktoś wie? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stv Re: programy do statystyki... IP: *.toya.net.pl / 10.0.212.* 24.02.02, 12:02 z tego, co mi wiadomo (nie jestem użytkownikiem, jedynie słyszałem opinie), profesjonalne programy statystyczne, to np. SPSS 7.0 czy STATISTICA polecam poszukać w dobrej wyszukiwarce (np. Google) - na pewno znajdziesz potrzebne ineformacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: programy do statystyki... IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 08:28 Gość portalu: Ka2 napisał(a): > Pomóżcie. Jakie są programy komputerowe do obliczeń statystycznych? Chodzi o > obliczanie wyników badań testowych. Bazarowy tłoczony rosyjski krążek 'Statistika i analiza dannych', zawiera: 1. Agilent Vee Pro 2. Data Fit 3. Maple 4. NI HIQ Pro 5. Envi 6. NoeSys 7. SPSS - Data Entry, Answer Tree 8. SPSS GoldMine 9. VIP 10. Mathematica Wofram Research 11. Statit Pro Wersje angielskie. To wszystko jest do opracowań i analizy podstawowoych danych statystycznych + kapitalne 3d prezentacje graficzne etc. Programy są Darmowe i Pirackie, tfuj. Mozna je używać tylko do celów poznawczych i/lub edukacyjnych i skasować natychmiast. Jeżeli akceptujesz, napisz chrisbto@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś