Dodaj do ulubionych

Koszyk Jarosława Kaczyńskiego tańszy i w Łodzi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 20:11
1.Efekt osiągnięty!!! na zdjęciu Kaczor to potwór
2.Dla ścisłości:to po wypowiedzi Tuska, rynki oceniły,że Biedronka zyska dodatkowo 600 mln!!!
3.Bardzo dziękuję Gazecie za wyjaśnienie manipulacji jakiej dokonał ten cholerny pisior
4.Sklepy osiedlowe należy spalić a właścicieli wysłać na Madagaskar
Obserwuj wątek
    • Gość: łodzianin spłata długów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 20:27
      Wyborcza to "organ" prasowy Platformy Obywatelskiej. Organ dosłownie i w przenośni. Szczególnie widać to na łódzkim przykładzie, gdzie dziennikarze tej szmaty gromadnie przenieśli się na stołki w urzędzie miasta - pani "prezyDĘTKA" spłaca dług za niszczenie SLD w kampanii wyborczej.

Mogę powiedzieć tylko tyle - im więcej nachalnej proPOrażkowej propagandy, tym większa sympatia ludzi do SLD i PiSuaru.
      • Gość: jacyk Re: spłata długów IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 22:55
        trudno mi sie nie zgodzic z tym fragmentem o propagandzie. tekst oczywiscie manipuluje czytalnikami, ktorzy nie sa zbyt spostrzegawczy. niby u nas kupili za 31 (czyli za rzadow po drozyzny nie ma) i napisali, ze po kilogramie, ale nigdzie nie wspomnieli ile kupil kaczynski. wspomnieli, ze dziennikarze kupili tyle samo, sugerujac, ze w lodzkim przypadku bylo podobnie. ogladajac filmik z zakupow kaczynskiego, widzialem, ze maki mial np 2 kg w koszyku... nie wiem, jak z reszta.
    • Gość: lokis Jeszcze niedawno gardzili, a teraz się chwalą... IP: *.rev.netart.pl 24.03.11, 21:07
      Jeszcze niedawno gardzili, podśmiechiwali z klientów, a teraz się chwalą zakupami w Biedronce. Niemieckim odpowiednikiem Biedronki jest Aldi. Nikt się tam raczej nie chwali, że kupuje u Aldiego, ale w Polsce bardzo szybko zmienia się zdanie, byleby dopierd_lić Kaczorowi. Fakt, za rządów Tuska wszytko staniało do tego stopnia, że trzeba przeprosić się ze sklepami dla biedoty, jak nazywali dyskonty ci, którzy dumnie teraz tam kupują.

Wracając do dumnej bohaterki artykułu. Kupiłaś wino w Biedronce? Przeczytaj, co o nim napisano na twoim ulubionym portalu: Dyskonty to nie jest dla nas konkurencja - wyjaśnia krótko Robert Mielżyński, Polonus z Kanady, jeden z czołowych importerów markowych win do Polski.

- Sprzedawane za bezcen klejnoty to po prostu spady produkcyjne. Do rzeczonego Barolo przyznaje się Casa Vinicola Morando, duży przemysłowy producent z Asti, który w myśl przepisów w ogóle nie powinien mieć prawa butelkować DOCG Barolo - pisze na swoim blogu o biedronkowym Barolo Wojciech Bońkowski, współautor przewodnika "Wina Europy" i wicenaczelny magazynu "Wino".

I dodaje: - Piemonccy producenci, których poprosiłem o komentarz w sprawie Barolo Morando, ubolewali nad całą sytuacją, ale przyznawali, że jest ona normą. We Włoszech rekord taniochy za Barolo to dotąd 11,50 euro, a w Niemczech w zeszłym roku chodziło po 7,99 euro. Udało nam się nad Wisłą pobić zatem kolejny rekord. wyborcza.biz/biznes/1,101562,8873940,Co_piata_zlotowka_wydana_na_wino_wedruje_do____dyskontow.html
    • Gość: krakus Kupuję w Biedronce - jestem ubogi! Facebook o k... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 22:06
      zawsze znajdzie się jakiś matoł lub zdrajca... Jasne jest coraz taniej, coraz lepiej, cudnie po prostu. jeszcze parę lat, może miesięcy takiego "pikowania" w dół a nawet jadłodajni dla ubogich w tym kraju nie będzie ty matole z gw...
    • Gość: fg Kupuję w Biedronce - jestem ubogi! Facebook o k... IP: 95.175.3.* 24.03.11, 23:51
      Po przeczytaniu artykułu ma się wrażenie że z cenami nie jest tak źle - generalnie jest tanio, tylko jakiś idiota czepia się Biedronki. Brawo.
    • madox44 Jarkacz niemota 24.03.11, 23:58
      chyba po raz 1 coś kupował, A tę biedronkę co od Olejnikowej dostał niech w klapę sobie wepnie
    • Gość: as Kupuję w Biedronce - jestem ubogi! Facebook o k... IP: *.zb.lnet.pl 25.03.11, 00:21
      Gdzie jest korekta?
      Autor do szkoły!
    • Gość: ap a kto inteligentny ma profil Facebooku?hehehe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.11, 02:12
      na pewno nie ci co muszą przeżyć od 1 do 1 za tysiaka ale na pewno tak gó...arzeria żyjąca na koszt innych, nienoniecznie rodziców, ot takie życiowe pojebki i nieudaczniki jak stażysta piszący ten tekścik:)))
    • Gość: dlaŁodzi prawi i sprawiedliwi PR-owcami dyskontów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.11, 08:08
      piersi kurczaka dostał za darmo za reklamę
    • Gość: konsument Kupuję w Biedronce - jestem ubogi! Facebook o k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 08:25
      To ,że artykuły drożeją to jest nasza wina-nie powinniśmy tych artykułów kupować-wtedy po paru dniach ceny by spadły.
    • Gość: Maxxx Kupuję w Biedronce - jestem ubogi! Facebook o k... IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 08:30
      Piwo Tatra Mocne w sklepie sieciowym ok 20 metrów od mojego domu 2.53zł, w sklepie osiedlowym ok 100 m od mojego domu 3,20zł... - Łódź
    • grastep00 Darmowy teatr pana...... 25.03.11, 10:33
      Czy ten człowieczek nie zdaje sobie sprawy,ze robi z siebie pośmiewisko?
      --Każda jego /celowo mała litera/wypowiedź,każde publiczne wystąpienie
      budzi śmiech i zażenowanie .Kiedy ten WIELKI GURU wreszcie opamieta się?! Jak mozna tak szkodzić Polsce, jednocześnie uważając się, za prawdziwego patriotę?
      GRAŻKA
    • Gość: mpl Kupuję w Biedronce - jestem ubogi! Facebook o k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 13:03
      Rynek tez odpowiada. Biedronka billboardem a fresh24.pl wyslal kaczynskiemu i tuskowi zakupy z listem ;) www.wykop.pl/link/677877/tusk-i-kaczynski-wspolne-zakupy/
    • Gość: biedronka super-market IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 17:21
      Polityków stać na paliwo więc podjadą do biedronki nie każdy ma super market pod nosem .Na pewno drogi polityku kupisz dla swego niemowlaka tam produkty tak zdrowe i smaczne a nawet jak zaprosisz kogoś na obiad też kup w super markecie 10gram rybki 90gram lodu smacznego jełopie ci życzę .A za co kupić książkę prase wydać na naukę.leki,rozrywkę wczasy jesteście dla ludu trędowaci a na dodatek chamscy wasze miejsce jest w rynsztoku .Ja kupuje w osiedlowych sklepach i wiem gdzie jest lepszy chleb,masło,lub ryba...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka