Dodaj do ulubionych

Cukiernicy: podnosić ceny, czy utrzymać klienta?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 08:08
coś z życia w końcu ważny temat i znany człowiek, nie u wszystkich słodkie święta jak widać
Obserwuj wątek
    • Gość: maksiu Rządy PO wychodzą nam bokiem! IP: *.toya.net.pl 22.04.11, 08:11
      Tusk i Zdanowską muszą odejsc!
      • Gość: pamiętam Re: Rządy PO wychodzą nam bokiem! IP: *.toya.net.pl 22.04.11, 18:45
        Masz racje. Jak PIS był u władzy to wszystko było darmo i komornego się nie płaciło ani za prad ani za ogrzewanie Było super.
    • Gość: dfgvhjn Cukiernicy: podnosić ceny, czy utrzymać klienta? IP: *.toya.net.pl 22.04.11, 08:30
      Trzymajcie tego klienta co macie, bo nowych rychło nie będzie!
    • Gość: dr charles kinbote Cukiernicy: podnosić ceny, czy utrzymać klienta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.11, 09:04
      Cukiernia Skórka róg Narutowicza i Kościuszki. Wczoraj babki po 8pln, dzisiaj - 18 pln. Wielkości męskiej pięści. Bez komentarza.
    • Gość: km torty IP: *.umed.pl 25.05.12, 12:57
      zamowiony przeze mnie tort okazal sie wielkim nieporozumieniem. Byl inny niz zamawialam i niesmaczny.
    • Gość: kasik torty IP: *.umed.pl 25.05.12, 13:05
      Witam, zamowilam na komunie synka tort w ksztalcie ksiazki z wkladem viktoria(kawowo-bezowy). Mial to byc smaczny i piekny tor w tym wyjatkowym dla mojego dziecka dniu oraz dla gości. Niestety nikt nie uprzedzil mnie , ze wklad tortu jest inny i wcisneli mi wstretny i niesmaczny tort, ktory nie dalo sie zjesc.
      Po mojej reklamacji wlasciciel wine nakladal na sprzedawce a sprzedawca na wlasciciela. Cala sprawa zostala brzydko zalatwiona. Przestrzegam innych klientow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka