Dodaj do ulubionych

Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądze

IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.11, 19:42
walczyk jak cie spotkam to dostaniesz kopa w pedalsko-widzewski tyłek.Agnieszka z kim ty jesteś?
Obserwuj wątek
    • Gość: bro. Przelew od miasta poszedł. IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 19:49
      Czyli 800tyś na "remont" już jest w drodze. Miasto zapłaci easy.
    • Gość: kmwtw Re: Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 19:52
      kwity na barbi znowu sie przydaly
    • Gość: mex "wracamy do normalności..." hehehehe IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 19:55
      Można przejrzeć archiwa i co roku znaleźć te same wypowiedzi - wracamy do normalności, idzie ku lepszemu, pojawiło się światełko w tunelu.... Od lat te same tunele, światełka, powroty do normalności... I gnój w którym jesteście po pachy też jest ten sam.
      Przykro mi kibice pasoŻydów - to tylko chwilowa dawka tlenu, a za tydzień będzie ta sama beznadzieja, bo wy macie taki potencjał jak Odra Wodzisław.
      • Gość: ełksagol Re: "wracamy do normalności..." hehehehe IP: *.152.140.223.dsl.dynamic.eranet.pl 26.04.11, 20:02
        z odry sie nie śmiej bo to rówieśnik twojego klubu.
    • Gość: rado1908 No i wszystko wyjasnione. i po co te "sensacje" ? IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 20:14
      TYLKO ŁKS !!!

• Gość: kiki Re: No i wszystko wyjasnione. i po co te "sensacj IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.11, 20:36
        człowieku, łks się nie wyżywi, weź się za robotę, naukę. właśnie przez takich idiotów to miasto obumiera. w głowie pusta bo liczy się tylko łks, a żyć trzeba. a jak się jest głąbem to trzeba kraść, zastraszać itp.
    • Gość: kiki Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądze IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.11, 20:31
      " Szukamy inwestorów, sponsorów, ale nikt nie chce przekazywać pieniędzy pierwszoligowemu klubowi bez stadionu. "

człowieku obudź się!! tu chodzi o coś innego!! żadna szanująca się firma nie chce mieć z wami NIC wspólnego. z klubem z którego różnymi wałkami śmierdzi z daleka. z klubem na mecze którego chodzi 3 tys. ludzi i z tego 3/4 to patologia z Limanowskiego, Wschodniej czy Radwańskiej. nikt z czym takim nie chce być utożsamiany. a jeśli kiedyś miasto coś wam wybuduje (przecież nie wy, bo żebracy potrafią tylko żebrać) to nić się nie zmienić. jedynie to tylko tyle że ta cała patologia na chwile dotknie luksusu. a czemu na chwile? bo za rok czy dwa stadion zacznie niszczeć dzięki temu że ta patologia będzie na nim się tak zachowywać jak u siebie w rozwalonej kamienicy oraz dlatego że wy (ŁKS PPS) nie będziecie płacić za niego utrzymanie bo za co!?
      • Gość: nnn kiki pelen kompelksow :) IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 20:43
        kto ci takich bzdur do glowy czlowieku nakladl :)

A ze sponsorem sa prowadzone rozmowy i jesli bedzie awans to klopoty finansowe sie skoncza.

I z patologia to mnie rozwaliles. nie ma cos nawet nas porownywac do zulow z pomorskiej latajcych na wstydzew.
        • Gość: kiki Re: kiki pelen kompelksow :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.11, 20:53
          nie wiem o jakim klubie piszesz. a jesli cię to interesuje jestem kibicem Orła Łódź i tylko ten klub zaprząta mi głowę.

o tych sponsorach słychać od lat i nadal się nic mie zmienia. nie wiem komu jeszcze oczy mydlisz.
          • Gość: her Re: kiki pelen kompelksow :) IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 21:34
            Kiki,myślę że ten orzeł to do łba ci nasrał
        • Gość: mex Sponsor w łks??? hehehe IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 20:58
          Chodzi ci o tego z Dubaju czy może o Pana Tanie Wino? Ku..a chłopcze, wy jesteście kojarzeni tylko z podopiecznymi Brata Alberta, więc może to schronisko jest tym sponsorem??? Żadna rozsądna firma nie chce być łączona z takim tyfusem jak łks. I nie bajdurz na forum kogo to chcecie ściągnąć, bo to żałosne.
          • Gość: cynik Własnie podrzuciłeś mi pomysł chłopie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 09:43
            Stadion Miejski im. Brata Alberta przy al.Unii. ;-)

• Gość: Marchel Re: kiki pelen kompelksow :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 21:06
          > A ze sponsorem sa prowadzone rozmowy

nawet z trzema jesli jestes zainteresowany.
          nazw nie podam, podam branze:
          - siec warsztatow samochodowych
          - regionalny producent wedlin
          - spora hurtownia konfekcji
          • Gość: mex bądźmy poważni..... IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 21:16
            To by do was pasowało gdybyście reklamowali jakieś parówki hehehe, ale czy ty naprawdę myślisz, że takie firmy (nic do nich nie mam, szacunek za chęć dawania kasy na sport) - małe, regionalne, mające ograniczoną możliwości są w stanie sfinansować profesjonalny klub??? To co takie firmy dają, to jest "na waciki"..... Ten klub ma chu.owy wizerunek i dekady upłyną, zanim coś się w tej kwestii zmieni.
            • Gość: Marchel Re: bądźmy poważni..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 21:46
              jedna firma, owszem, da na waciki, ale gdy bedzie ich 20+kasa z promocji miasta+C+...
              • Gość: lewiatan137 Re: bądźmy poważni..... IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 22:06
                Ale wiesz ze pieniędzy z C+ moze nie byc.Piszesz pierdoly ze glowa boli.Spójrz na Koronę maja wszystko czego wy nie macie czyli ex własny stadion małych sponsorów i dużego czyli miasto i co i wielkie G.Czasy budzetow na poziomie 10-15 mln staja się przeszloscia.Teraz majac 20 mln mozna spasc.Zresztą co ty piszesz o sponsorach.Co to za milosnicy Lks którzy nie pomagają klubowi kiedy jest w 1 lidze. Prawdziwych sponsorów poznajemy po tym ze sponsorują klub bez względu na to w jakiej lidze gra.Spójrz na Widzew.Widzew spadl a sponsor czyli Harnas podpisał kontrakt na następne 3 lata pomimo gry w 1 lidze.
        • Gość: Widzewiak Re: kiki pelen kompelksow :) IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 22:16
          taa sa prowadzone rozmowy,a co mieli powiedziec prawde? przeciez nikt nie wejdzie w ten klub nawet jak awansujecie do ex? dzis w TOYI w wiadomosciach sportowych wasz rzecznik prasowy powiedzial "nie bylo zadnego protestu pilkarzy poprostu dostali wolne przed swietami dlatego nie przyszli na trening? na Sport Opinie w Toya mowili ze lks ma 2 mln zadluzenia,z licencji beda chyba nici:-) Oj! nie ladnie tak klamac rodowici i......ci? i znow zacznie sie zebranie do miasta! daj,daj,daj? chyba juz starczy tego skamlenia
          • Gość: Widzewiak Re: kiki pelen kompelksow :) IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 22:36
            od tylu lat nie mieliscie powaznego inwestora (oj przepraszam mieliscie PTAKA) i co? zero? to teraz ktos wejdzie do waszego klubu? zejdzie na ziemie,powinniscie oglosic upadlosc juz wczesniej ale po co lepiej wyciagac lapy do miasta bo wam sie wszystko nalezy? wszystko na sile robicie? przeciez to kedyny Łódzki klub ktory zakladal lige tak ciagle mowicie? dopiero bylby lament pisanie pism do pzpn co lks klub ponad 100 letni ma nie istniec nie takie kluby upadaly! jaki wy macie budzet na ex 5 mln nie oszukujmy sie z takim budzetem nie utrzymacie sie w ekstraklasie,jak szybko awansujecie tak szybko spadniecie, zejdzie na ziemie pejsiki? tyle
      • Gość: NL Re: Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądz IP: *.adsl.wanadoo.nl 27.04.11, 16:52
        Pisałem już wielokrotnie do Kolegów widzewiaków z "Łatwych do kibicowania RTS dzielnic i ulic" o uprzejme odpie...nie się i nie obrażanie kolegów Widzewiaków mieszkających własnie na wschodniej.Twardziele z olechowa itp.
    • Gość: jazz Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądze IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 20:43
      z czym do ekstraklasy. lepiej kopcie piłkę w A klasie, na to kasy starczy... chyba
    • rycerzewiosny1-4 Re: Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądz 26.04.11, 21:02
      to samo jak co roku:

czapki z głów Panowie idą Rycerze Wiosny
      prezes przejdzie i rzuci do czapeczek trochę bilonu i na miesiąc ucichnie rwetes

później brak licencji i jakoś poleci:)
      • Gość: r Re: Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądz IP: *.toya.net.pl 27.04.11, 19:58
        r
    • petruszek Rozumiem kibiców Orła Łódź 26.04.11, 21:29
      Rozumiem kibiców Orła Łódź ale już kibiców Widzewa nie bardzo. Może nie pamiętają ale w latach 70-tych ubiegłego wieku za Niciarnianą pasły się krowy i rosło żyto. Zresztą dla mnie, Łodzianina od kilku pokoleń na wschód od Kilińskiego Łódź się kończy, a za Kopcińskiego na pewno.
      Oczywiście nie zmienia to faktu, że Łódź zasługuje na dwa kluby w tak zwanej Ekstraklasie. Tym bardziej, że ta Ekstraklasa jest tylko tak zwana.
      A co do stadionu to w Łodzi raczej nie sprawdzi się model mediolański... Potrzeba dwóch stadionów.
      Jeżeli chodzi o finanse ŁKS'u to panowie od sztucznej trawy mieli dobry pomysł tylko nie przewidzieli, że drużyna piłkarska kosztuje znacznie więcej nisz koszykarska. Jeżeli w tym sezonie ŁKS nie awansuje lub nie dostanie licencji na grę w Ekstraklasie to zniknie z piłkarskiej mapy polski. Zniknią łódzkie derby, których klimat od niemal 40 lat jest niepowtarzalny, bo czymże są derby Krakowa lub Warszawy przy tych naszych, łódzkich?
      I jeszcze jedno. Panowie, rywalizujcie na trybunach robiąc niepowtarzalne oprawy, windując frekfencję ale nie róbcie ustawek, bo to debilizm w czystej postaci, który do niczego nie prowadzi. Specyfiką Łodzi jest to, że w rodzinie jeden brat chodzi na Widzew, a drugi na ŁKS. Zabiłbyś brata tylko dlatego, że kibicuje innej drużynie? Mam nadzieję, że to pytanie pozostanie tylko retoryczne...
      • Gość: ewa_j Re: Rozumiem kibiców Orła Łódź IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.11, 22:38
        ja pamietam jak byłam dzieckiem (teraz już niestety trójka z przodu :() i jeździłem do babci na Retkinię. wtedy można było spotkać krowy które pasły się na łąkach. takie czasy.
        • Gość: pamietam Re: Rozumiem kibiców Orła Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 22:58
          krowy na Retkini (np przy dzikim boisku na Maratonskiej) to byla codziennosc w polowie lat 90tych
        • petruszek Re: Rozumiem kibiców Orła Łódź 30.04.11, 17:30
          Skąd wniosek, że mieszkam na Retkini? Dziewczynko ogarnij się. Dla mnie Dworzec Kaliski to też koniec Łodzi.

Gość portalu: ewa_j napisał(a):

> ja pamietam jak byłam dzieckiem (teraz już niestety trójka z przodu :() i jeźdz
          > iłem do babci na Retkinię. wtedy można było spotkać krowy które pasły się na łą
          > kach. takie czasy.
      • Gość: X Re: Rozumiem kibiców Orła Łódź IP: 81.168.187.* 27.04.11, 09:06
        tak dla kolegi pozującego na wiekowego Łódź się kończy za kilińskiego..co za debil :) i nie pamięta krów przystanek od swojego bastionu rodowitości i dumy na al. Unii... pigalaka gejowskiego i amatorów kompotu pod halą pewnie też nie pamięta a teraznie zauważa :)

co za ludzie

podziwiam to w jaki sposób od tylu lat pryatna spólka pod różnymi nazwami potrafi tak ładnie żerować na kieszeni podatników,zresztą żyje tak jak większość jej kibiców- wszlkiej maści patologii z najgorszych rejonów tego miasta (np cmentarna) i jaka normalna firma wejdzie w sponsoring czegoś takiego? przeciez to marketingowy strzał w stopę :)
      • Gość: ccc Re: Rozumiem kibiców Orła Łódź IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.04.11, 21:13
        "Specyfiką Łodzi jest to, że w rodzinie jeden brat chodzi na Widzew, a drugi na ŁKS."
        i wychodzi ci ze w Łodzi kibicow Widzewa i PSS jest po rowno?
        Marzyciel!
    • Gość: jak_ty_mówisz Re: Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądz IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.11, 21:46
      mówi się "wstydzewski".
    • Gość: jan Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądze IP: *.centertel.pl 26.04.11, 21:47
      to jakieś nieporozumienie.... jeszcze niedawno ekipa obecnego prezesa (tego od trawy, dodatkowo kojarzona z Marcinen Gortatem) byłą przez Pana Tomaszewskiego przedstawiana jako zbawienie dla ŁKS-u, z potencjałem finansowym. Teraz (po zakłądam odchudzeniu budżetu) nie są w stanie utrzymać klubu 1-ligowego na minimalnym poziomie, porobili długi, a pieniędzy szukają w urzędzie miasta....
      No jak tak mają działąć prywatne zawodowe kluby sportowe to ja dziękuję....
      • Gość: haze Re: Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądz IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 22:38
        ludzie, co Wy tu PIE.....CIE za bzdury? Chłopaki spłacają długi poprzedników. Syf w papierach spowodował,że jest tego więcej niż się spodziewano. Dlaczego nikt o tym nie mówi? Nie siedzę może tak głęboko w piłce ale podajcie klub,który spłaca systematycznie zobowiązania pożal sie Boże poprzedników
        • Gość: popatrz Re: Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 23:02
          mogli zaczac od zera, bez dlugow.
          • Gość: jan Re: Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądz IP: 217.153.39.* 27.04.11, 11:39
            dokładnie, jak wchodzili w lsk to powinni wiedzieć w co wchodzą.... ciekwe czy swój biznes też tak prowadzą? czy z góry założyli, że jakoś to będzie i w razie czego wyciągną rękę po publiczne pieniądze? chyba tak....
    • Gość: Bartolini Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądze IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 22:07

A wspaniały napój sprzedawany w setkach hektolitrów tym razem sprawy nie załatwi?
    • Gość: xxx zlikwidować te łódzkie klubiki IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 22:55
      może na scianach budynków zrobi się czyściej gdy hołota przestanie mazać mury niczym piski szczające na śmietniki
    • Gość: Widzewiak Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądze IP: *.toya.net.pl 27.04.11, 20:49
      powinni zaczac od zera (tz. upadlosc) juz dawno,tylko oni sie boja ze ich klub przestanie istniec? nie przestal by istniec zaczeli by A-klasy albo od 4 ligi dlatego na sile ciagna od Miasta.bo im sie wszystko nalezy? k...a smieszne!!! kazdy klub jakies tam pieniadze dostaje od Miasta ale nie jak robi to elkaes.bo nikt w ten klub nie wejdzie,nie mowie dlatego ze ich nie lubie,od lat nie mieli plynnosci finansowej? dziwne ze do tej pory ten klub jeszcze istnieje! dlaczego? bo zawsze ciagnal od Miasta? jedynym inwestorem ktory byl w tym klubie byl Ptak,od tamtej pory zaden powazny inwestor nie wszedl w ten (nie wejdzie) klub? 0 sukcesow na arenie miedzy narodowej,2 mistrzostwa,nie oszukujcie sie lksiacy? nam 6 lat temu grozila upadlosc miasto na nas sie wypielo,gdyby nie Boniek to gralibysmy w A-klasie albo w 4 lidze i nikt by nie mial o to pretensji trudno taskie zycie, jak wy,z nas sie smielsciei a macie to samo? jestescie druga Cracovia Polonia wawa,taka jest prawda pejsiki,nas wyzywacie od z...w a dobrze wiecie kto zalozyl wasz klub,nie ma sie czego wstydzic? przyklad Cracovii tylko oni sie tego nie wstydza maja nawet flage "JUDE GANG" a wy to ukrywacie! nie ladnie tak klamac:-) "BANDYCKIE SRODMIESCIE" RTSHKS
    • Gość: Adamsky Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądze IP: *.unknown.vectranet.pl 28.04.11, 09:47
      Co ja tutaj czytam to szlag mnie trafia. Przeciez Lodzi nie stac zeby miec 2 kluby w extraklasie i tyle! Dwa stadiony sie marza, a tu ani jednego nie ma! Kibole robia ustawki, tluka sie po glowach, jeden to ostatnoio nawet nie przezyl takiej bijatyki! I kto rozsadny ma tu kase wylozyc patrzac na to co sie w Lodzi dzieje!? Uczcie sie od Poznania, 15 lat temu byly 3 kluby w ex (Lech, Warta i Olimpia) dodatkowo Gloclin i Amica w okolicy. Zamiast reanimowac 3 trupy, zostal jeden Lech a pieknym stadionem, mistrzem Polski i 45tys kibicow na trybunach. A i Warta zaczela sie odradzac, znalazla sponsora (bo jest bez dlugow, nie jak obecnie LKS) i w przyszlym sezonie bedzie walczy o Extraklase! Co z bzdura, ze w Lodzi musza byc 2 stadiony! A kto je postawi i za co?! Jeden porzadny na 25-30tys wystarczy, a tym co beda wyrywac krzeselka, dowalic zakazy stadionowe i tyle! Po europejsku :)
    • Gość: fix Piłkarze ŁKS-u znów trenują. Dostaną pieniądze IP: *.xdsl.centertel.pl 28.04.11, 19:05
      Niech poproszą największego krzykacza Łodzi Jana T....bałwana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka