Dodaj do ulubionych

Widzew: Sami zamkniemy nasz stadion. Na kilka m...

IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.05.11, 19:43
Szanowny Panie Prezesie!
Ostatni mecz z GKS Bełchatów oglądałem z trybuny C zamierzam wnieść protest do Pani wojewody forum.gazeta.pl/forum/w,486,125169222,125172009,To_juz_pewne_Widzew_zagra_w_niedziele_bez_kibicow.html
Pragnę wyrazić poparcie dla działań klubu i zapewnić Pana, że na organizowanym przez Widzew ostatnim meczu ligowym czułem się bezpiecznie i czułem, że mecz jest dobrze zorganizowany i zabezpieczony. Całość zarzutów uważam za polityczne, pokazowe, a całą sytuację postrzegam jako absurdalną. Jako, że nie mam pomysłu jak można odnosić się do decyzji jawnie lekceważących fakty i racje Klubu i jego kibiców pragnę zapewnić o swoim poparciu dla decyzji zarządu Klubu.
Z poważaniem
Jeden z wielu kibiców Widzewa Łódź
Obserwuj wątek
    • Gość: maksiu Re: Widzew: Sami zamkniemy nasz stadion. Na kilka IP: *.toya.net.pl 13.05.11, 19:49
      ja tez czułem się bezpiecznie.

Chce wejsc na mecz na własną odpowiedzialność.

Nie potrzebujemy policji politycznej na stadionach!
    • Gość: grabarz Widzew: Sami zamkniemy nasz stadion. Na kilka m... IP: *.netburg.pl 13.05.11, 19:57
      Ja się dołącze ...też wyrażam chceć i ochotę wejścia na stadion na własną odpowiedzialność!!!
    • Gość: marcinz Widzew: Sami zamkniemy nasz stadion. Na kilka m... IP: 91.218.157.* 13.05.11, 20:01
      Popieram w całej rozciągłości
    • Gość: xxx Re: Widzew: Sami zamkniemy nasz stadion. Na kilka IP: *.xdsl.centertel.pl 13.05.11, 20:04
      jak to policjanci w cywilu wchodzą anonimowo? Jak jest w cywilu to nie wpuszczać. Jak pokazuje odznakę to spisać i juz nie jest anonimowy. Oni nie stoją ponad prawem!
    • Gość: z_o_z Widzew: Sami zamkniemy nasz stadion. Na kilka m... IP: *.lodz.mm.pl 13.05.11, 20:06
      zamknąć! osądzić! zaorać!
    • Gość: ... Widzew: Sami zamkniemy nasz stadion. Na kilka m... IP: *.toya.net.pl 13.05.11, 20:30
      Popieram - chodzę na mecze Widzewa od 15 lat i nigdy na naszym stadionie nie czułam się zagrożona ... !!! Jestem kobietą, matką 2-letniego dziecka, pracuję, płacę podatki ... i tylko raz na jakiś czas mam ochotę zrelaksować się podczas meczu na stadionie (no taka pasja). Nie rozumiem, dlaczego pani wojewoda mi tego bezpodstawnie zabrania !
    • Gość: wyborca PO? Zenada IP: *.play-internet.pl 13.05.11, 20:32
      "Były już plany, by obiekt Widzewa zamknąć na środowe spotkanie. Nic z tego nie wyszło, bo nie znaleziono wystarczających argumentów."
    • Gość: muminka Macie racje zamknijcie i to na zawsze!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 13.05.11, 20:46
      i ten i każdy inny w tym kraju :)
      • Gość: rafi Re: Macie racje zamknijcie i to na zawsze!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.11, 21:03
        Odrobiłaś (eś) już lekcje? Rodzice dopuścili cię do netu? Przenieś się na forum bravo girl i nie zabieraj głosu w poważnej dyskusji.
        • Gość: muminka Re: Macie racje zamknijcie i to na zawsze!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 13.05.11, 22:24
          Prawdziwych dyskusji idiotów i ćpunów takich jak ty....jak takiś poważny to sam się przenieś na forum radia maryja
          • Gość: spostrzegawczy Re: Macie racje zamknijcie i to na zawsze!!!!!!!! IP: *.145.rev.vline.pl 14.05.11, 01:58
            POpraw beret moherowy, bo Ci opada na oczy.:)
    • Gość: Precz! Widzew: Sami zamkniemy nasz stadion. Na kilka m... IP: *.toya.net.pl 13.05.11, 21:52
      Precz z komuną! Precz z precelkami! Precz z preczem!
      • Gość: zadeklarowany Re: Widzew: Sami zamkniemy nasz stadion. Na kilka IP: *.145.rev.vline.pl 14.05.11, 02:00
        No nareszcie, to oczywista oczywistość!!!!
    • Gość: Baki 100% poparcia dla Prezesa IP: *.toya.net.pl 13.05.11, 22:00
      100% poparcia dla Prezesa
    • Gość: si W niedzielę wszyscy pod stadion!!! IP: *.toya.net.pl 13.05.11, 22:30
      • Gość: si Re: W niedzielę wszyscy pod stadion!!! IP: *.toya.net.pl 13.05.11, 22:31
        Kibice Dumą Widzewa!
        • Gość: gość Re: W niedzielę wszyscy pod stadion!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 22:43
          świetny pomysł, będzie was łatwiej zwinąć w jednym miejscu zadymiarze
          • Gość: si Re: W niedzielę wszyscy pod stadion!!! IP: *.toya.net.pl 13.05.11, 22:59
            Za co?
    • Gość: gość Do wszystkich kiboli wylewających żale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 22:33
      zamiast wylewać żale radzę zastanowić sie nad samym sobą, może spróbujcie przetłumaczyć swoim kumplom z zakłutymi łbami że na mecz przychodzi się kibicować a nie terroryzować to coś osiągniecie bo jak na razie wychodzi na to że na mecz można przyjść ale nie wiadomo czy się z niego wróci bo jakaś banda debili będzie chciała wyładować swoje frustracje na pierwszym lepszym kibicu
      • Gość: K.P Re: Do wszystkich kiboli wylewających żale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 22:38
        Taak aleś ty mądry.
        Na meczu jest powiedzmy 10 tysięcy luda (nie koniecznie Widzewa) w tym tysiąc debili (no przesadziłem ale niech będzie).
        Na jakiej podstawie zabrania się tym 9 tysiącom oglądać mecz ?
        Dlaczego nie karać idiotów a w zamian wszystkich ?
        Niestety (i trochę na szczęście) cywilizowani ludzie rzadko innych siłą zmuszają do zachowania spokoju. Stąd te 9 tys. nie zawsze jest w stanie uspokoić drobny odsetek debili. Niestety dlatego potrzebna jest policja na meczach.

NIE udawaniu iż próbuje się rozwiązać problem wandalizmu kiboli!!!
        • Gość: gość Re: Do wszystkich kiboli wylewających żale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 22:41
          jak masz pomysł jak temu zaradzić to się nim podziel a nie tylko wylewasz żale że stadion zamknięty
          • Gość: K.P Re: Do wszystkich kiboli wylewających żale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 22:49
            A w czym zamknięcie stadionu pomoże ?
            Jakoś to nie działa a czasami zamykane są stadiony.

Rozumiem zamknięcie stadionu po rozróbie (nie popieram ale rozumiem)
            Ale za wyzwiska? Zamknijmy sejm bo tam się dopiero dzieje!

Jest rozwiązanie (i to sprawdzone) efektywnie karać złapanych i skutecznie łapać rozrabiających. Po co nam monitoring?
            Dlaczego nie można wnosić rac a jednak są na stadionie?
            Ile musi mieć dureń zakazów stadionowych aby nie wyjechać za swoim klubem np do Wilna czy Bydgoszczy?
          • Gość: K.P Re: Do wszystkich kiboli wylewających żale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 22:53
            Jeszcze jedno
            Czy zamknięcie stadionu Widzewa/LKSu w przyszłym roku zapobiegnie rozróbom na mieście?
            Wyciszy (zlikwiduje) problem kiboli ?

OCZYWIŚCIE NIE. TO NIE POMOŻE.
            Problemem nie jest istnienie stadionu, nawet nie piłka nożna. Jak nie na mecz piłki pójdą na siatkówkę/koszykówkę/...
            • Gość: rozbawiony Re: Do wszystkich kiboli wylewających żale IP: *.145.rev.vline.pl 14.05.11, 02:06
              Taaak. Na siatkówce zadymiarzy "Ci u nas dostatek" HAHAHAHA. Zlikwidować rozgrywki siatkówki w Polsce, bo kibice piłki nożnej się przerzucają!!!!! UWAGA!!! Hale sportowe zrównać z ziemią, żeby nie mieli gdzie wejść!!!
        • Gość: zszokowany Re: Do wszystkich kiboli wylewających żale IP: *.145.rev.vline.pl 14.05.11, 02:02
          K.P konfabulujesz zadymiarzu...
    • Gość: Sunny Widzew: Sami zamkniemy nasz stadion. Na kilka m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 22:33
      Bardzo dobra odpowiedź klubu.
      POkraki nie dbają już nawet o stwarzanie pozorów sensownego działania.
      Kibol od paru dni jest winny wszystkiemu ...
      Mamy drugą Białoruś
    • Gość: andy Widzew: Sami zamkniemy nasz stadion. Na kilka m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 22:50
      >>Ze to decyzja polityczna to oczywista oczywistość. Z wulgartzmami trzeba walczyć,ale wszędzie nie tylko na stadionach. Dlatego uważam,że to nie może stanowić podstawy do zamknięcia stadionu. Mam podejrzenie,że tylko jeden stadion może czuć się bezpieczny to stadiom Lechii Gdańsk. Zarząd Widzewa i jego prawnicy powinni zaskarżyć tą decyzję do sądu administracyjnego i domagać sie odszkodowania.
    • Gość: JA Trening przed euro IP: *.toya.net.pl 14.05.11, 07:20
      Już wiem dlaczego władza lokalna chce wybudować stadion. To jest działanie polityczne. Ma na celu poparcie polityki rządu w akcji zamykania stadionów. Nie ma stadionu, nie ma zamknięcia. Nie budujesz stadionu, a potem nie zamykasz stadionu, nie popierasz polityki rządu. Aby stadion zamknąć trzeba mieć stadion. Ja bym poszedł dalej. Mecze tylko w telewizji. Stadiony zawsze bez kibiców. Odnoszę wrażenie, że to zamykanie stadionów to trening przed EURO. Tam dopiero będzie co zamykać. I jeszcze jedno - ma powstać nowy program telewizyjny "Kibol PL" . W tym kraju nie może być nic normalnie.
    • Gość: kibic Widzewa z PT Widzew: Sami zamkniemy nasz stadion. Na kilka m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 08:00
      O Animuckim, jako prezesie, mam wyrobione zdanie. Nie jest ono najwyższą ocena, jako, że uważam go za sportowego ignoranta. Ale z ta ocena się zgadzam. Po raz pierwszy. Stadion Widzewa, w porównaniu z zachowaniem się kiboli na innych stadionach jest bezpieczny. Ale cóż... Zbliżają się wybory, i trzeba być posłusznym swemu szefowi. Szkoda.
    • Gość: (V)endetta decyzja wojewodiny jest jak polityka Tuska i IP: *.toya.net.pl 14.05.11, 09:31
      ministra infrastruktury - do d.py. PO tak walnie w najbliższych wyborach, że sondaże, które nic nie pokazują, nie pomogą. Porażka jest nieunikniona. Część zagłosuje na PiS, część na SLD. A w związku z tym, że jarek z grzesiem chcą się pozbyć Donka - katastrofa nieunikniona. I co by tu nie napisali klakierzy Platformy to zastanawiające jest jakie to puste mózgi ją reprezentują i jakim dziwnym trafem nie zamknięto stadionu Lechii. Zatem droga PO - macie jesienią przechlapane. I nie piszcie, że to przeciwko kibolom. Bo gdzie byliście przez te 4 lata. W d.pie chyba. A jak widzę tego młotka Półgrabskiego to nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jeżeli to jest ta irlandzka yteligencja to współczuję Polsce. Pamiętam jak "obiekt" tłumaczył się z kontaktów z doradcą z "Tilii" w reportażu TVN. Potrzebował podpowiadacza bo prawie się spier.dział ze strachu. I tym boski Donek się nie zajął. hahahahaha. Na tym polega obłuda i hipokryzja Platformy Obywatelskiej. Idą wybory...szykujcie się na ofensywę...hahahaha
    • przekorny_lodzianin Ech... 14.05.11, 11:53
      Jak jeszcze działacze Widzewa zamierzają tracić głowę, to już w ogóle -za przeproszeniem- burdel będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka