Gość: Łodzianin IP: *.4web.pl 01.06.11, 13:14 Jestem na "tak"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oj_dana_dana Dziś radni zadecydują o przyszłości stadionu mi... IP: 194.42.116.* 01.06.11, 13:18 Łódź i łodzianie żądają stadionu miejskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Mżyk Re: Dziś radni zadecydują o przyszłości stadionu IP: *.toya.net.pl 01.06.11, 13:55 Łódź i łodzianie żądają wyremontowania Śródmieścia. A stadionu na sam koniec, jak w Łodzi będzie już przyjemnie żyć. Stadion nam tego nie zapewni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko_nie_to Re: Dziś radni zadecydują o przyszłości stadionu IP: 194.42.116.* 01.06.11, 14:19 śródmieścia? a po cholerę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dziś radni zadecydują o przyszłości stadionu IP: 212.160.172.* 01.06.11, 14:23 A po co nam stadion? Dla 5tysięcy Łodzian (wątpię żeby więcej ich tam poszło)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_to_co Re: Dziś radni zadecydują o przyszłości stadionu IP: 194.42.116.* 01.06.11, 14:38 dla mnie może przychodzić i tysiąc. nie mam zamiaru REMONTOWAĆ sródmieścia. zburzyć, zaorać, wybudować biurowce. owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dziś radni zadecydują o przyszłości stadionu IP: 212.160.172.* 01.06.11, 14:42 Ale pewnie wolisz jeździć po dziurawych drogach narażając się dzień w dzień na stratę życia? No tak najważniejszy jest stadion dla 5% Łodzian.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Dziś radni zadecydują o przyszłości stadionu IP: *.internetunion.pl 02.06.11, 08:58 Jeżeli szalikowcy chcą mieć stadiony to niech budują za własne pieniądze, tak jak zawsze było. Pieniądze podatników mają iść na potrzeby wszystkich obywateli: szpitale, szkoły,wojsko, bezpieczeństwo. Ci radni dostali chyba pomiesznia zmysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzianin Re: Dziś radni zadecydują o przyszłości stadionu IP: *.toya.net.pl 01.06.11, 19:03 ale takie góra 5-6 pieter, bo jak jak wybuduja 10 biurowcow po 20 pieter obok siebie to same w sobie zrobia takie korki w centrum ze ja dziekuje. Wiezowce na peryferia a nie w centrum! i NIE dla stadionu miejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dziś radni zadecydują o przyszłości stadionu IP: 212.160.172.* 01.06.11, 14:22 Nie Łodzianie, a kibice, konkretniej kibice ŁKS żądają. Bo większość Łodzian woli bezpieczne ulice bez dziur! W łodzi kibiców jest mały procent w porównaniu do mieszkańców. Więc może w końcu należałoby zrobić coś dla większości nie mniejszości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzium Re: Dziś radni zadecydują o przyszłości stadionu IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.11, 17:56 Łódź i łodzianie, żądają dostępu do morza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Fotografia przypomina o poważnym problemie IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.06.11, 14:00 Umieszczanie najważniejszego symbolu religii katolickiej na najbardziej eksponowanym miejscu powinno zobowiązywać użytkowników pomieszczeń do odpowiedniego zachowania. Byłem niedawno w Wydz. Komunikacji przy ul. Smugowej. Tam, podobnie jak w innych wydziałach, delegaturach czy placówkach urzędów państwowych i samorządowych, wisi Krzyż, więc - respektując wynikające stąd normy zachowań - po podejściu do stanowiska powitałem pracującą tam kobietę chrześcijańskim pozdrowieniem: "Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus". Niestety, zamiast spodziewanego: "Na wieki wieków. Amen." usłyszałem: "Dzień dobry"! Czy to jest w porządku? Czyżby urzędnicy nie mieli swego kapelana, który powinien ich odpowiednio pouczyć? Czy nie powinno się organizować też rekolekcji dla pracowników tych urzędów? Podobny problem występuje też w szkołach, placówkach służby zdrowia, na pocztach itd. Zacznijmy wreszcie traktować serio wymowę naszego religijnego znaku i wcielajmy w życie zalecenia Jana Pawła II w tym względzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anthlrz Re: Fotografia przypomina o poważnym problemie IP: *.toya.net.pl 01.06.11, 14:27 Jestem ateista i nie życzę sobie wywieszania symboli religijnych w miejcach publicznych !!! "Niech będzie pochwalony ..." mozesz sobie mówic gdzie chcesz ale oczekiwanie,że ktos odpowie na wieki...." graniczy z debilizmem.Zacznijmy na serio traktowac wolność wyznaniową. STADOIN MIEJSKI NA ŁKS-IE !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Fotografia przypomina o poważnym problemie IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.06.11, 23:52 Oj, chyba nie jesteś prawdziwym Polakiem. Trzeba wreszcie skończyć z obłudą władz umieszczających Krzyże w swych siedzibach i uważających, że tym samym spełniły powinność wobec Kościoła w Polsce. To nie mogą być nadal puste gesty, bez dopełnienia treścią właściwą dla znaczenia tego symbolu. Odpowiednie instruktaże i szkolenia urzędników są w tym względzie nieodzowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Fotografia przypomina o poważnym problemie IP: *.internetunion.pl 02.06.11, 09:02 Ateisto masz wolność i wyjedź sobie do Chin, kraju wolności wyznaniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Fotografia przypomina o poważnym problemie 01.06.11, 14:52 Bardzo dobre... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Dziś radni zadecydują o przyszłości stadionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.11, 14:22 stadion - tak hala - nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Dziś radni zadecydują o przyszłości stadionu mi... IP: *.toya.net.pl 01.06.11, 14:30 Radni lewicy nie moga pojąć jak mozna pomagać ŁKS-owi wszak ich poprzednicy ładowali publiczna i nie tylko kase we wstydz..w.Ale kto o tym pamięta.Na pewno nie oni........ www.lodz.ap.gov.pl/pilka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dziś radni zadecydują o przyszłości stadionu IP: 212.160.172.* 01.06.11, 14:43 Wstydzew? A co to jest? Nigdzie oficjalnie nie funkcjonuje taka nazwa.. Czyżby jakieś kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew oczywiście kłamiesz jak zwykle i powielasz brednie IP: *.ip.netia.com.pl 01.06.11, 16:38 pseudobadaczy pokroju Bogusiaka.ICH TEORIE SĄ JUŻ NIEAKTUALNE.Oczywistym kłamstwem jest też pomoc dla Widzewa ze strony miasta.Natomiast miasto pomaga cały czas łksPSSowi m.in.nie egzekwując należności za wynajem stadionu i ratując go przed unisestwieniem,robiąc za działaczy. A poniżej cała prawda o historii sportu łódzkigo. www.widzewtomy.net/index.php?option=com_content&view=article&id=724:widzew-ma-99-lat-nie-ma-ju-wtpliwoci&catid=41:kontrowersje&Itemid=89 www.widzewtomy.net/index.php?option=com_content&view=article&id=661:zakamana-historia-ks-u-kamstwa-propaganda-i-fakty&catid=41:kontrowersje&Itemid=89 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe jakość źródła adekwatna do bzdur jakie wypisujesz. IP: *.toya.net.pl 01.06.11, 17:29 żyjcie dalej w swoim zakłamaniu..w latach 90-tych pomagali wam bandyci wspierani przez radnych....więc zamknij jadaczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_piszczyk Brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.11, 14:45 Wreszcie skończyło się gadanie, a zaczęło działanie. Wielkie brawa dla Pani Prezydent i radnych, którzy poparli tę inwestycję. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bra_wo_bra_wo Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od m... IP: 194.42.116.* 01.06.11, 14:55 nie będzie to wymarzony stadion łodzian, ale BĘDZIE! Łodzianie są wdzięczni radzie miejskiej za podjęcie słusznej decyzji. Głosowanie głosowanie, ale teraz czekamy na realne działania! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od IP: 212.160.172.* 01.06.11, 15:05 Wątpię że Łodzianie, raczej kibice ŁKS.. Cóż dobro ogółu poszło w las.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonifacy Re: Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od IP: *.internetunion.pl 02.06.11, 09:07 Przyjdą po rozum do głowy ,gdy zachorują na raka i dowiedzą się ,że nie ma kasy na leczenie. Ciekawe czy na stadionie ich wyleczą? Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Brawo...! Niech żyją...! 01.06.11, 14:56 To jest najniezbędniejsza inwestycja Łodzi...! Wesprzyjmy ją wszyscy...! Ale co z torem Formuły 1...? Był obiecany, a teraz cisza o nim...? Redaktorzy! napiszcie coś o tym, bo wyjdzie na to, że obietnica F1 była tylko zagraniem wyborczym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Yes, yes, yes!!! IP: *.ghnet.pl 01.06.11, 14:56 Tylko Łódzki Klub Sportowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
old_lodzer Łodzianie chcą ... 01.06.11, 15:04 Łodzianie chcą od radnych dobrych dróg i chodników, dobrej komunikacji, wyremontowanych szkół, placów zabaw, osiedlowych boisk i zadbanych terenów zielonych, interweniującej policji ..... W d..... mają prywatne kluby piłkarskie .... Problem w tym, że rządzący też mają Łodzian w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale_teraz_będzie Re: Łodzianie chcą ... IP: 194.42.116.* 01.06.11, 15:08 będą i drogi. STADION NAJWAŻNIEJSZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sektor B Re: Łodzianie chcą ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 17:20 Proszę sobie wyobrazić, że w tym mieście żyją też łodzianie, którzy chcą oglądać mecze piłkarskie w komfortowych warunkach, też płacący podatki i chętnie godzący się na to, by ich pieniądze poszły na taki cel. Nie ma dylematu - chodniki i jezdnie czy stadiony: powinno być i to, i to. a rzeczą władzy jest tak rządzić, żeby znalazły się fundusze na jedno, drugie i trzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Łodzianie chcą ... IP: *.smrw.lodz.pl 01.06.11, 19:04 no to niech chodza na widzew, ktory buduje sobie stadion sam za swoje pieniadze. Dlaczego miasto ma budowac stadion ŁKSowi? Przeciez miejski bedzie on tylko z nazwy... Ja kibicem nie jestem i nic mnie nie obchodza waśnie troglodytow, ale sprzeciwiam sie wydawaniu 200 milionow na stadion, z ktorego korzysci bedzie czerpal prywatny klub, w miescie w ktorym centrum sie sypie a w drogach jest wiecej dziur niz asfaltu! Odpowiedz Link Zgłoś
old_lodzer a ilu was? 01.06.11, 19:10 a ilu was? Zdanowska jest ( niestety ..) prezydentem Łodzi, a nie właścicielem prywatnego biznesu, który ze swoją forsą może robić co chce, bo jego forsa - jego brocha .... To pieniądze wszystkich mieszkańców i powinny być wydawane w interesie wszystkich .... Radnym też się pomyliły interesy .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Łodzianie chcą ... IP: *.internetunion.pl 02.06.11, 09:10 Racja, pieniądze publiczne nie są na potrzeby kibiców i klubów sportowych. To jest ich prywatna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzaik Nareszcie będzie porządny stadion IP: *.toya.net.pl 01.06.11, 15:06 Hura jestem na tak stadion miejski na Aleja Unii 2 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikrus Nie róbmy polityki ... IP: *.toya.net.pl 01.06.11, 15:08 I będzie tak samo jak ze szkołami (Nie róbmy polityki. Budujmy szkoły.). Pani Prezydent wstyd, po prostu wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od m... 01.06.11, 15:10 Świetnie, jest więc forsa na wymianę torów tramwajowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od m... IP: 212.160.172.* 01.06.11, 15:15 Czemu cieszą się wyłącznie kibice ŁKS (5%), a reszta Łodzi jest stanowczo na nie? Cóż widać prywatna spółka lepiej smaruje niż mieszkańcy miasta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całe_5% Re: Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od IP: 194.42.116.* 01.06.11, 15:24 hura! hura! i te "5%" wystarczy na wstydzewskie szczekanie :) brawo hania, tą decyzją dostaniesz mój głos w wyborach, chociaż GARDZĘ po-wcami. dobro Łódzkiego Klubu Sportowego NAJWAŻNIEJSZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od IP: 212.160.172.* 01.06.11, 15:31 Cóż jednak jesteś tępy.. Szkoda że ten odsetek kibiców nie odda po 100zł pensji na stadion tylko liczy na to że pójdą podatki nas wszystkich mieszkańców na prywatną spółkę.. Jakbyś musiał wyjąć z portfela i oddać swoje pieniądze inaczej byś "szczekał". A ja i 90% ludzi widzi że jednak te pieniądze idą z naszych portfeli (tylko w nie do końca odczuwalny dla nas sposób).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_matematyk Re: Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od IP: 194.42.116.* 01.06.11, 15:50 a gdzie się podziało ostatnie 5%. a, 5% ŁKS, 90% reszta Łodzi i Ty (5%). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od IP: 212.160.172.* 01.06.11, 15:55 5% kibice ŁKS 5% kibice RTS 90% reszta mieszkańców Wystarczy pomyśleć logicznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od IP: *.toya.net.pl 01.06.11, 19:17 jakbys pomyslał logicznie to byś wiedział, że tak sie nie da tego okreslic. Bo czemu zakładasz ze zwykły mieszkaniec, ktory nie chodzi na mecze nie jest kibicem danego klubu? Ja znam dziesiątki osob co na meczu są raz na rok, na dwa i rzadziej ale są kibicami danego klubu ale z różnych wzgledów nie mogą być częściej. Z danych podanych kiedyś przez klub RTS Widzew Łódź wynika, że prawie 5% łodzian było conajmniej raz na meczu Widzewa w ciągu ostatnich 3 lat. A według ostatniego badania zleconego na zamówienie Urzedu Miasta Łodzi, potencjał kibiców Widzewa w mieści Łodzi szacowany jest na około 35-40tyś, oznacza to że tyle osób w miare regularnie może pojawiać się na nowym stadionie Widzewa. Z tych samych badań wynika, że potencjał ŁKS szacuje się na 4-7tys łodzian. Dlatego też miasto zaakceptowało koncepcję budowy 16,5tys obiektu miejskiego na ŁKS oraz dołożenie się do 32-33tys obiektu Widzewa Łódź ( a dokładnie miasto chce sfinansować budowę jednej z trybun na 9tys miejsc). Łącznie potencjał pilkarski Łodzi to około 40tys kibiców - więcej niż Poznań i Gdańsk, porównywalnie do Krakowa i Warszawy. A w tych miastach łączne pojemności nowoczesnych stadionów piłkarskich wynoszą od około 50tys do trochę ponad 100tys w przypadku Warszawy. Zastanawiająca jest tylko konieczność budowania kolejnej hali sportowej, po co? Czyż nie lepiej obniżyć cene w arenie, lub wyremontować za podobno 5mln hali na skorupki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Stadion miejski.. IP: 212.160.172.* 01.06.11, 15:23 Skoro ŁKS dostanie stadion jako prywatna spółka to ja chcę dostać jako prywatna osoba hektar ziemi budowlanej w środku miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do_gogolina Re: Stadion miejski.. IP: 194.42.116.* 01.06.11, 15:25 hektar? i co tam postawisz? kolportera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Stadion miejski.. IP: 212.160.172.* 01.06.11, 15:32 Co postawię to moja sprawa w końcu jestem prywatną osobą. A za co utrzyma taki stadion prywatna spółka tonąca w długach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_taaak_tak Re: Stadion miejski.. IP: 194.42.116.* 01.06.11, 15:49 chodzi o to, że hektar to strasznie mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Stadion miejski.. IP: 212.160.172.* 01.06.11, 15:55 Ale ja stadionu stawiać nie chce, chce na swoje prywatno-komercyjne cele.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Tłuku, od kiedy tereny na al Unii należą do ŁKS-u? IP: *.net 01.06.11, 15:43 Wasza typowa, mendowata, widzewska zawiść, sięgnęła zenitu. Z jednej strony, wyzywacie ich od bezdomnych bo stadion i tereny niby należą do miasta, a z drugiej wszelki syf związany z tym obiektem przypisujecie właśnie im. Zdecydujcie się wreszcie, kto jest właścicielem, a co za tym idzie, kto odpowiada za stadionowy syf. W swym zawistnym bełkocie już się chyba sami pogubiliście. Wracając do twojego, durnego posta; zawiść mózg ci zżera, dlatego z rozumem krucho? Skoro teren należy do miasta, to jakiej prywatnej spółce stawiają stadion? Obiekt będzie miejski, wynajmowany chcącym z niego korzystać. Prywatnej spółce stawiają trybunę na Piłsudskiego, ale z wiadomego powodu o tym już nie wspomnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Tłuku, od kiedy tereny na al Unii należą do Ł IP: 212.160.172.* 01.06.11, 15:54 Od tłuków możesz wyzwać swoje lustrzane odbicie bo tak się jakoś składa że nie kibicuje żadnemu klubowi piłkarskiemu. Sugeruje zacząć myśleć jak łodzianin a nie jak zawistny kibic. Jestem na nie dla trybuny z moich podatków na Widzewie i dla stadionu na ŁKS-ie który bądź budowany jest dla ŁKS a nie dla Łodzi bo żaden inny klub nie będzie z niego korzystał. Odświeżyło się już coś w mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Stadion miejski.. IP: *.toya.net.pl 01.06.11, 19:24 Nie rozumiem Twojego "szczekania". Ostatnio była informacja, że jedną z trybun na Widzewie wybuduje Miasto. A Cacek cały czas zapewniał, że chce tylko od miasta otaczającej infrastruktury. Hala przy ŁKS-ie będzie przydatna nie tylko ŁKS-owi, ale także innym klubom/sekcjom, na które zazwyczaj będą chodzić osoby niezwiązane z piłką nożną na ŁKS-ie. Np. siatkarki Startu, siatkarki ŁKS-u, kibice koszykówki. W sportach halowych nie ma już takiego dużego podziału, bo na meczu siatkarek lub koszykarzy ŁKS-u widziałem znajome twarze zagorzałych kibiców Widzewa. Poza tym stadiony, hala i wiele klubów z miasta w najwyższych klasach rozgrywkowych to promocja miasta. Przez ostatnie lata ile wiadomości w ogólnopolskich mediach było np. o Kielcach? Ile z nich było związane z pierwszym nowoczesnym stadionem? Co do dziurawych chodników - podziękujcie debilnym ustawom i przepisom. Sam byłem radnym osiedla, wydawaliśmy kasę na pierdoły (np. prezenty dla szkół na dzień dziecka), chociaż mogliśmy za to zrobić chodniki albo boisko dla szkoły. Tylko że nie mogliśmy, bo by nas ścigał prokurator. Szkoły - tylko ministerstwo edukacji może dopłacać do infrastruktury. Zarządca mojego bloku pięknie wyremontował drogę wewnętrzną i parkingi, ale kilka metrów dojazdu należało do gminy, i już nie mógł bez masy zezwoleń... Efekt - do ślicznych dojazdów i parkingów i tak trzeba połamać zawieszenie samochodu na dwóch metrach wybojów, bo urzędnikom nie chce się rozpatrywać takich spraw "od ręki" i bez problemów. To nie miasto paranoi, tylko KRAJ PARANOI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Stadion miejski.. IP: *.toya.net.pl 01.06.11, 23:59 powiedz mi jaki inny klub poza ŁKS rozgrywał mecze w hali pod trybuna, bo mam wrazenie ze masz skleroze... jakos inne kluby graja gdzie indziej. wuobrazasz sobie by mecze tam graly koszykarki Widzewa? bo ja nie bardzo... dlatego wolalbym remont hali na skorupki. piszesz o promocji przez hale na 3tys widownie... a jakby zupelnie zapominasz ze obok jest hala na 14tys a 2km dalej hala na 11 tys... i kilka jeszcze mniejszych hal. Po jaka cholere kolejna hala ktora trzeba bedzie utrzymywac? Odpowiedz Link Zgłoś
lemin44 Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od m... 01.06.11, 15:31 Brawo Pani Prezydent , brawo radni. Miasto i Łodzianie potrzebują stadionu z prawdziwego zdarzenia. Szykuje nam sie piękny kompleks sportowo - rekreacyjny na terenach Łódzkiego Klubu Sportowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od IP: 212.160.172.* 01.06.11, 15:34 Ciekawe tylko jak masz zamiar korzystać z tego kompleksu który dla szarego człowieka będzie niedostępny.. Prócz siedzenia na trybunach rzecz jasna.. Myślę że Łodzianie mają inne potrzeby pierwszego sortu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobołek Re: Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 17:26 kompleks to juz tam, na al. Unii 2, jest. i to wiekszy niz ci sie zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryk Re: Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od IP: *.internetunion.pl 02.06.11, 09:20 Czy ci zagorzakli kibice sami uprawiają sport, czy są tylko oglądaczmi? Odpowiedz Link Zgłoś
expert102 Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od m... 01.06.11, 15:37 ...NARESZCIE NADCHODZI NORMALNOŚĆ BRAVO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zitekzzaroga Brawo 01.06.11, 15:37 Na środowej sesji radni głosowali nad wyprowadzeniem z budżetu miast kolejnych 120 milionow, a podatnic nic nie moga zrobic. Kto zaplacil lapowki? Ile na tych zarobia? i ile wzieli ci radni? Odpowiedz Link Zgłoś
lemin44 Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od m... 01.06.11, 15:42 Radni lewicy nie moga pojąć jak można pomagać ŁKS-owi. Zapomnieli jednak jak ich poprzednicy ładowali publiczna pieniadze na remont i zadaszenie stadionu Widzewa Wiarygodność kolegów z SLD jest żenująca. Odpowiedz Link Zgłoś
expert102 Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od m... 01.06.11, 15:45 Jestem za nowym dla Widzewa i ŁKS-u stadionem i mam wszystkich napinaczy w d...e w innych miastach są w Łodzie niech tak tez sie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Bezczelna arogantka 01.06.11, 16:05 Jak Pani Prezydent moze pisac taki stek impertynenckich inwektyw i liczyc na poparcie SLD? To co napisala bylo obrazliwe, a to co proponuje ociera sie o niegospodarnosc. Budowa dwoch stadionow? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Bezczelna arogantka IP: *.internetunion.pl 02.06.11, 09:23 W Kielcach wybudowano stadion a teraz miasto ma problemy z jego utrzymanie, bo koszty są za wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁODZIANIN Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od m... IP: *.toya.net.pl 01.06.11, 16:12 CZAS BUDOWAĆ CZYM WIĘCEJ TYM LEPIEJ DLA MIASTA I MIESZKAŃCÓW,WSZYSTKIM I TAK SIĘ NIE DOGODZI A OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ BUDOWAĆ PRESTIŻ MIASTA,SKOŃCZYĆ JEDNO I NATYCHMIAST ZABIERAĆ SIĘ ZA NASTĘPNESPRAWY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty kibol Oby nikt z rodziny Zdanowskiej nie starcił zdrowia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.11, 16:12 przez kiboli na tym stadionie! Postawiła pani na populistyczne podlizanie sie kibolstwu! Znowu pani okłamała Łodzian, bo z dnao na dzien zwiekszyła dotacje dla stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od m... IP: *.play-internet.pl 01.06.11, 16:35 Brawo kibice łks-u ! Ogólnopolski protest przeciwko POlityce już was nie dotyczy !!! Biegiem do urny i głosować na PO Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Stadion miejski: jest dodatkowe 128 mln zł od m... 01.06.11, 16:47 Zagadka dla radnych (za prof. Parkinsonem): 130 00 00 zł zmieści się w teczce, czy potrzebna będzie walizka? Odpowiedz Link Zgłoś