opozycyjnykoalicjant 19.07.11, 07:06 podmiejskie daj daje =) żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.11, 07:26 Wstydze.w nigdy nie będzie jak ŁKS.Łódzki klub jest tylko jeden.DAJ DAJ WSTYDZE>W !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1908fan złodziejskie czerwone nochale mam propozycje 19.07.11, 09:03 idzie kampania, to się zgłoście do millera, może założy wam nowe krzesełka na kurniku a pęczak znowu zrobi rundę po firmach żebrząc o kasę hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipiak Re: złodziejskie czerwone nochale mam propozycje IP: *.toya.net.pl 19.07.11, 09:07 Na kurniku? Chłopie ,spójrz na swój śmieszny stadionik(?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moj__stadion_ruina Re: złodziejskie czerwone nochale mam propozycje IP: 194.42.116.* 19.07.11, 09:32 stadion, na którym rozgrywa swoje mecze ukochany przez Łodzian Łódzki Klub Sportowy jest w opłakanym stanie - wszyscy to wiedzą. wszyscy wiedzą również to, że na terenach dzisiejszego MOSiRu, już za kilka lat powstanie nowy, piękny stadion, na którym znów będzie mógł rozgrywać swoje mecze Łódzki Klub Sportowy, który to od lat przynosi dumę i radość pokoleniom łódzkich kibiców. Na nowy stadion czeka cała Łódź, na nowy stadion czeka Łódzki Klub Sportowy. do tego czasu, uzbroimy się w cierpliwość i z godnością znośmy głośne szczekanie kibuców wstydzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew Re: złodziejskie czerwone nochale mam propozycje IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 11:00 na pewno Łodzianie są dumni z tego że kibuce PejSSa2009 plują na swoich piłkarzy,wchodza przez dziure w płocie na stadion żeby nie płacić i obszczywaja regularnie swój stadion.(Przepraszam oni nie maja własnego stadionu i mieć nie będą bo znów by go zaszczali i powyrywali krzesełka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonkers_w_akcji Re: złodziejskie czerwone nochale mam propozycje IP: 194.42.116.* 19.07.11, 11:35 bardzo proszę. najprostszy przykład wstydzewskiej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko WIDZEW Kibuce niepolskiego tworu z Unii 2 udają że nie IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 13:06 pamietaja ale to są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pajaca wyżej Re: złodziejskie czerwone nochale mam propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 13:07 wcale nie czeka cała Łódź. Ja np. czekam z utęsknieniem na moment gdy ruina przy al. Żulii 2 zawali się do reszty. Trzeba było napisać: "czeka cała Limanka i kawałek Retkini oraz Bedoń- wtedy byłoby zgodne z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale jaja Re: złodziejskie czerwone nochale mam propozycje IP: 91.225.184.* 19.07.11, 13:45 Ale dowaliłeś ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew Re: złodziejskie czerwone nochale mam propozycje IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 11:17 He,He.A bezdomne PSSy2009 NIGDY nie będą miały nawet swojej budy tylko zawsze ktoś musi ich przygarniać.Takie intelektualne zera które TYLKO potrafią skomleć żeby im zrobić bo samemu nic nie potrafią i trzeba się nad nimi w końcu ulitować bo by zdechły z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: złodziejskie czerwone nochale mam propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 13:06 stadion na al unii jest miasta więc miasto inwestuje w swój stadion, administruje go itd itp. stadion widzewa też jest miasta ale od lat jego użytkowanie i obsługa leżą w woli widzewa jako dzierżawcy i jeśli widzew nie zamierza korzystać z sprzedaży biletów to niech sobie w stadion nie inwestuje - co to miasto obchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 11:08 Całe szczęście że nie będzie nigdy taki jak PejSS2009.Klubik bez ambicji,osiągnięć i perspektyw z kibicami plującymi na swoich piłkarzy i szczacymi na trybune. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piramida_masłowa Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: 194.42.116.* 19.07.11, 11:38 a co? trzymałeś takiego za siusiaka, że wiesz, że sikają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko WIDZEW Bezdomny PieSS2009 nadaje się tylko do uśpienia IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 13:40 Co tak śmierdzi na tym Kaliskim?A tu wszystko jasne.Kibuce PSSa2009 zaszczali swój stadion.Przecież to normalne.Od lat tak robią.Taka PieSSka tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_jednak_trzymał Re: Bezdomny PieSS2009 nadaje się tylko do uśpien IP: 194.42.116.* 19.07.11, 14:35 trzymałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Bezdomny PieSS2009 nadaje się tylko do uśpien IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.11, 11:24 zaszczają też ten nowy stadion.(O ile powstanie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wrocławsioka ww Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 13:13 www, wrocławsioku zajmij ty się swoją Ślęzą, Parasolem, czy Motobi (bo na stadion Śląska boisz się iść) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej_www Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: 194.42.116.* 19.07.11, 13:50 i dasz się tak obrażać www? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WDBWA Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.11, 07:41 ŁÓDZKI JEST TYLKO WIDZEW a ł#s co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak_to_nie_wiesz Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: 194.42.116.* 19.07.11, 09:45 to klub, który od ponad STU LAT przynosi chlubę Miastu ŁODZI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abram Heiman łks to nie polski klub IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 11:25 to klub, który od ponad STU LAT przynosi hańbę Miastu ŁODZI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_następny Re: łks to nie polski klub IP: 194.42.116.* 19.07.11, 11:28 UWAGA! PROWOKATOR, ANTYSEMITA I CHAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miasto Łódź ŁKS WRW IP: *.home.aster.pl 19.07.11, 22:06 brawo brawo brawo - każdy kto zna historię tego miasta i ją kocha, będzie sie oburzał na antysemickie teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony LUKOIL IP: *.toya.net.pl 19.07.11, 11:07 Szanowalem pana Cacka szkoda, ze nie potrafi wyjsc z tego z klasa, to juz przesadzone, ze sprzedaje klub szkoda tylko, ze zostanie zapamietany z tego co robil przed sprzedaza a nie z tego co robil po wejsciu do Widzewa. Trzeba przeczekac te 1,5miesiaca i tyle. Pozdrawiam kibicow Widzewa i Lksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts wstydzew Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: *.home.aster.pl 19.07.11, 22:08 poczytaj sobie historię swojego klubiku i sprawdź od kiedy "Łódź" jest w nazwie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: *.toya.net.pl 19.07.11, 07:51 zebrac moze kazdy, ale widzew jest w tym bezczelny! skoro ten zalosny klubik dzierzawi sobie stadion i czerpie z niego korzysci to niech sam go sobie remontuje. miasto MUSI im w takim wypadku pokazac srodkowy palec. stadion miejski na al. Unii to inna sprawa - miasto ma obowiazaek remontowac swoj obiekt. pomysl z pozyczaniem wrecz genialny w swoiej glupocie (az poplulem minitor) moze animucki pilkarzy z ŁKS tez chcesz pozyczyc bo u was same ogorki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipak Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: *.toya.net.pl 19.07.11, 09:08 To jasne ,że poplułeś mo nitor ,jak się ma dwa zęby to często tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew ty hipokryto asd IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 11:37 Koniec z niepłaceniem przez PSSa2009 za wynajem stadionu.Wystarczy tego dobrego.Jak nie płaci to won.Jaki stadion dla tych NIEWYPŁACALNYCH NACIĄGACZY?Po co?Zeby znów nie płacili?Tak miasto powinno pokazać środkowy palec tym żebrakom z Unii juz dawno.JAKIM PRAWEM MIASTO TOLERUJE NIEPŁACENIE ZA WYNAJEM?MIASTO MA OBOWIĄZEK EGZEKWOWANIA DŁUGÓW ZE STRONY PSSa2009 I POWINNO ODDAĆ SPRAWĘ DO SĄDU A POTEM KOMORNIK powinien zabezpieczyć to co jeszcze ten bezdomny PejSS2009 posiada (łacznie z odzieżą osobistą) i puścic go gołego.(Najlepiej pędząc Piotrkowską w południe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek_s Re: ty hipokryto asd IP: 194.42.116.* 19.07.11, 11:40 ale przecież płaci ty czerwony, wstydzewski propagandzisto! (Panie Tadeuszu, czy ja obrażam?! ależ skąd!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do julka_s Re: ty hipokryto asd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 13:18 co płaci i komu płaci? za "przejęcie" spółki - miał zapłacić 1 mln zł, zapłacił 214 tys. O reszcie lipni koszykarze "zapomnieli" za "korzystanie ze stadionu miejskiego przy al. U2" - nie płaci, choć to są grosze, za ZUS zawodników nie płaci - okradając już nie tylko łódzkich podatników, ale wszystkich podatników w Polsce więc nie kłam PSSie 2009 ta patologia nadaje się do prokuratury. Poczekajcie, aż wasz kibol "mały Ster" K. padnie przy wyborach, to wtedy się PSSu do tyłka dobiorą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały_ster Re: ty hipokryto asd IP: 194.42.116.* 19.07.11, 13:22 udowodnij, a nie rzucasz kalumnie! pokaż spis zaległości! faktem jest wstydzewskie dajdajenie, które od pewnego czasu rozchodzi się po mieście Łodzi. i to jest fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyq Oczywiście że PSS2009 regularnie płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 21:55 a raczej płaci za niego nowy sponsor: www.dajdaj.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: ty hipokryto asd IP: *.pai.net.pl 19.07.11, 23:01 ciekawy jestem skąd ty masz taką wiedze,chyba masz wszystkie ksiegi rachunkowe ŁKS w domu,bo informacje przednie,szkoda tylko że ci sie coś w głowie uroiło,albo ktoś ci takich głupot na opowiadał a ty powtarzasz jak idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pss-a asd Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 13:11 natomiast PieSS2009 oczywiście nie ma żadnych korzyści z tego, że gra na dzierżawionym stadionie, za który nie płaci okradając lódzkich podatników , geniuszu asd? Cóż - spożywanie denaturatu w bramie na Limance - jak widać - działa negatywnie na mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jude łks Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: *.smrw.lodz.pl 19.07.11, 15:23 żydki spłaćcie długi za obecne e stadio de la gruz przepraszam zacznijcie w ogóle płacić bo już się trochę tego uzbierało a nie nowy wam się marzy w Łodzi żaden stadion nie zostanie wybudowany z publicznych pieniędzy a wam to gruzowisko na 3000 wystarczy i tak was więcej na mecze nie chodzi. pamiętajcie że to ŻYDZI was założyli w 1909 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnaar Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: 217.153.148.* 19.07.11, 07:54 I bardzo dobrze. Nie odpuszczac dajdajowskim scierwom ani zlotowki. Jak Widzew sie nic nie odzywal to miasto spelnialo ich kazda zachcianke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliver kupienie karnetu było jednak błędem IP: *.play-internet.pl 19.07.11, 07:58 zostałem wprowadzony w błąd przez działaczy Widzewa, którzy zapraszali mnie na stadion, przedstawili jakie mecze moge obejrzeć w ofercie karnetu, wiedząc że mecze te prawdopodobnie odbędzie się bez publiczności. ciekawa sytuacja, czyżby kibice mieli wystąpić z pozwem zbiorowym przeciwko swojemu klubowi? sytuacją z zagłębiem lubin działacze stworzyli sobie precedens a nam kibicom furtkę do odbioru kasy za mecze które odbędą się bez udziału publiczności. ciekawe jak do tego ustosunkuje sie nasz prezes.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew zrobienie ciebie przez ojca było błędem... IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 11:41 Ja się ustosunkuje.Spie...j do budy PSSa2009 na Unii 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliver Re: zrobienie ciebie przez ojca było błędem... IP: *.play-internet.pl 19.07.11, 13:43 długo nad tym myslałes czy ty juz tam chodzisz i chcesz mnie zachęcic? a masz może jeszcze jakieś ciekawe propozycje dla mnie? cos w stylu: zrob kenigowi laskę? skończyłeś chociaz ze dwie klasy SP? uwielbiam jak ktos ma cos mądrego do powiedzenia... jak pomysle ze ktos taki jak ty moze siedziec przy mnie na trybunie to mam odruch wymiotny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: make_peace Re: zrobienie ciebie przez ojca było błędem... IP: 194.42.116.* 19.07.11, 13:53 sektor rodzinny na wstydzewie się prosi. jak już kibuce tego samego klubu zaczynają się obrażać, to jak tam musi być źle? a będzie jeszcze gorzej. cenzura własnych kibuców. nieźle. nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Bezdomny PieSS2009 musi zdechnąć... IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.11, 16:33 Nie płacz PieSSku2009.U nas NIDGY nie będzie tak źle jak jest u was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzień_dobry Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: 194.42.116.* 19.07.11, 08:10 no i proszę. człowiek ledwo zdążył otworzyć oczy, wyprasować koszulę, zjeść śniadanie...na spokojnie...a tu od razu roznosi się głośne dajdajowanie tego podłódzkiego wrzodu o nazwie wstydzew. daj im to, daj im tamto. swoim chamstwem i bezczelnością przechodzą samych siebie. a banda chuliganów z wstydzewa podbija temat i przez to ludzie z Łodzi nie mogą spać. z okolicznych wiosek słuchać głośnie daj, daj, daj dla wstydzewa! dzierżawę: dostali, trybunę: dostali, remont dróg w okolicy tego wrzodu: dostali...skandal! Łodzianie mówią NIE bezczelnemu wykorzystywaniu miejskich pieniędzy na prywatny folwark pana c. i bandy kibuców w czerwono - biało - czerwonych pampersach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilos Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: *.toya.net.pl 19.07.11, 09:10 Nie wiem czy wiesz ,ale ten klub to WIDZEW ,więc pomyliłeś nazwy.Nic nie bój zaraz koniec wakacji to w zaocznej podstawówce nadrobisz braki intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzorowy_uczeń Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: 194.42.116.* 19.07.11, 09:21 ty się o moje wakacje i mój poziom języka polskiego nie martw. martw się lepiej o swój podłódzki wrzód o nazwie wstydzew, który jest jak rak na zdrowie tkance biało - czerwono - białej Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew Abram Heiman i Wassercug Fajwel waszą dumą IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 12:05 przestań już płakać niedowartościowany PejSSku2009.Muszę cie wyprowadzić z błędu.Rakiem to jest ten NIEPOLSKI NOWOTWÓR z Unii 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płacz_i_rak Re: Abram Heiman i Wassercug Fajwel waszą dumą IP: 194.42.116.* 19.07.11, 13:20 toś się wykazał inteligencją. typowy wstydzewiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko WIDZEW Re: Abram Heiman i Wassercug Fajwel waszą dumą IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 13:34 piszesz tylko po to zeby pisać?Czy masz coś mądrego do powiedzenia PejSSku2009? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_to_jest_mądre Re: Abram Heiman i Wassercug Fajwel waszą dumą IP: 194.42.116.* 19.07.11, 13:38 myślę, że Łódź to Łódzki Klub Sportowy, a Łódzki Klub Sportowy to Łódź na ciebie wystarczy żebyś zaczął się moczyć w nocy, a już za chwilę łapał się za głowę z frustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko WIDZEW Re: Abram Heiman i Wassercug Fajwel waszą dumą IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.11, 10:01 PieSS2009 to PieSS2009 to fakt.Jak i to że swojej budy nie ma.I nie ma także perspektyw bo nikt nie zainwestuje w to łajno.Tak więc po tym sezonie PieSS2009 zdechnie.Frustracje?Z jakiego powodu?Że PieSS2009 zdechnie? OCZYWIŚCIE MOŻNA MU TROCHĘ POMÓC. UŚPIĆ GO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieRdziel Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: *.play-internet.pl 19.07.11, 20:15 Kolega pisał enigmatycznie o podłódzkim, żebrającym, dajdaj wrzodzie wstydzewie. Dobrze, że sami kibice Widzewa otwarcie przyznają, że to chodzi właśnie o ich klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do dzień dobry Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: 91.225.184.* 19.07.11, 13:58 Do gumofilców zakładasz koszule. To nic ci nie da słoma i tak ci z butów wystaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_tam_słoma Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: 194.42.116.* 19.07.11, 14:22 wypycham gazetą...wybiórczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin B Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: *.204.57.247.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.07.11, 08:15 Widzew? Nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
przygoda Jeżeli oni dostaną monitoring i bramki.. 19.07.11, 08:28 to ja zażądam ogrodzenia i monitoringu mojej działki! W imię czego miasto (czyli MY wszyscy) mamy płacić za infrastrukturę prywatnej spółki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca zgadzam się w 100%, co to obchodzi mimasto, że ŁKS IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 09:41 nie ma gdzie grać, bo stadion nie spełnia wmogów. To problem tej prywatnej spółki. Mamy do czynienia z marnotrastwem ponad 1,5 mln zł na budowę prowizorek na stadionie przy al.unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: a jak dawano kasę dajdają to ci pasiło?:))) IP: *.play-internet.pl 19.07.11, 11:51 i jak tylko dla nich ten pseudomiejski stadion ma powstać to też ok mośku?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko WIDZEW w dupie byłeś,gó... wiesz... IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 12:35 W imię czego miasto nie egzekwuje długów prywatnej spółki PejSS2009 wobec miasta (czyli NAS wszystkich) za wynajem stadionu MOSiR? Byłyby pieniądze na ogrodzenie i monitoring twojej działki wraz z trwałym umieszczeniem tam ciebie. W imię czego miasto (czyli MY wszyscy) mamy płacić z naszych podatków na wykształcenie takiego prywatnego matoła jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_ja_się_pytam Re: w dupie byłeś,gó... wiesz... IP: 194.42.116.* 19.07.11, 14:24 nie egzekwuje, bo pieniądze są płacone regularnie w transzach. tak więc, czy nie lepiej byłoby zawrzeć japę i zastanowić się, jak tu można pomóc wstydzewowi w staczaniu się na samo dno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja ci odpowiadam Re: w dupie byłeś,gó... wiesz... IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.11, 11:45 W transzach to PieSS2009 płaci za akcje.Natomiast za wynajem stadionu zalega.Więc może jednak ty raczył byś zamknać morde i dopomógł w humanitarny sposób w skróceniu męk tego konającego PSSa2009? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Re: Jeżeli oni dostaną monitoring i bramki.. IP: 95.178.7.* 19.07.11, 16:35 a ŁKS to przepraszam intytucja harytatywna???Wiec dlaczego im to robia???Zaorac piłke i bedzie spokój pozniej koszykówke siatkówke i rugby a bedzie spokój.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już_nerwy_od_rana Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: 194.42.116.* 19.07.11, 08:30 "pożyczenie nowych bram i monitoringu ze stadionu przy al. Unii. - ŁKS, który będzie potrzebował tego wyposażenia najwcześniej w październiku."...nigdy! to co robi ten podłódzki wrzód - wstydzew przechodzi ludzkie pojęcie! wydajdajowali wszystko co się dało...i jeszcze im mało! teraz chcą jeszcze wypożyczyć bramy i monitoring, który jest własnością miasta, i należy się Łódzkiemu Klubowi Sportowemu!!! Łodzianie mówią NIE rozkradaniu własności miasta przez wstydzew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko WIDZEW hipokryzja i bezczelność żuli z Unii 2 IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 13:02 przechodzi ludzkie pojęcie.ł-AJNU k-UPIE s-MRODU z Unii 2 nic sie nie należy od miasta.Wręcz przeciwnie to miastu należą się ze strony tego nowotworu2009 pieniądze za wynajem stadionu MOSiRu których do tej pory niezapłacili. Łodzianie mówią NIE dalszemu tolerowaniu wyłudzania pieniędzy łódzkich podatników przez PejSSa2009 i żadają złożenia pozwu przeciwko złodziejom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiu_krauze Re: hipokryzja i bezczelność żuli z Unii 2 IP: 194.42.116.* 19.07.11, 13:40 udowodnij długi Łódzkiego Klubu Sportowego capie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio_pysio Re: hipokryzja i bezczelność żuli z Unii 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 21:50 a ty udowodnij że PSS 2009 płaci kulturalny spożywaczu denaturatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x bezczelność żuli z al armii czerwonej IP: *.home.aster.pl 19.07.11, 22:17 a ty robisz loda w bramie na pomorkiej za puszke po piwie - udowodnij ze tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Kundel auuuu, auuuuu IP: *.formlessnetworking.net 19.07.11, 08:36 auuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolo Co ten Cacek wyprawia? IP: *.sgnet01.solardis.com 19.07.11, 08:45 Jestem kibicem ŁKS, ale żal mi kibiców Widzewa jak widzę co ten Cacek zacząl wyprawiać. Wpierw zwolnił Michniewicza, który uratował zesół przed spadkiem w ostatnim sezonie. Potem posprzedawał co lepszych zawodników a teraz nie chce zainwestować nawet złotówki w dzierżawiony przez siebie obiekt. W sumie to wygodniej dla niego nie wpuszczać kibiców i zgonić wszystko na miasto. Kibice to pewnie dla niego po prostu dodatkowy, niepotrzebny problem - pozbywa się kosztów ochrony, modernizacji, odpowiedzialności za zachowanie kibiców. Łódzkie kluby nie mają szczęścia do właścicieli (wyjątkiem póki co okazują się być Kenig i Urbanowicz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_oczywiste Re: Co ten Cacek wyprawia? IP: 194.42.116.* 19.07.11, 08:53 bo to są ludzie, którzy kochają Łódzki Klub Sportowy, a wstydzew od lat był miejscem gdzie szemrany element mógł robić swoje szemrane interesy. wstydzew to także tuba propagandowa. teraz coś "nie idzie", ale jak znając ten podłódzki wrzód to tylko kwesta czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to bardziej elementy zaszczały ruine na Unii2 IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 13:15 prostytucja szerzy się wsród galerianek.Próbują jakoś załatać "dziure" w budżecie.Niestety w/w "dziura" powiększy się w obecnym sezonie w którym gó... z Unii będzie musiało grać w Bełchatowie.Zeby ją załatac trzeba bedzie skorzystać z usług konia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski Łodzianin Re: Co to miasto wyprawia? IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 13:21 PejSS2009 musi w końcu wywiązać się z umów i zapłacić miastu za wynajem stadionu MOSiRu.Panowie Kenig i Urbanowicz przedsiebiorcy roku 2009,2010 i 2011 nalezy regulować swoje zobowiazania.Czy nikt wam o tym nie mówił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: *.pg.com 19.07.11, 08:55 Od zawsze jestem kibicem Widzewa i zawsze bawiły mnie opowieści i filmy o 'dajdajach'. Z przerażeniem stwierdzam, że role się odwróciły i właściciele Widzewa robią wszystko żeby jak najwięcej wynieść przed sprzedażą klubu..:/ Zero charakteru, zero godności:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 08:58 Odezwali się rodowici izraelici - kseroboye którzy nic nie potrafią wymyslić sami :-) Kserują piosenki od Białegostoku po Poznań, a teraz podponaja się pod swoje daj dajostwo. Daj daje to wy tak było jest i bedzie. Najpierw oddajcie dług mosirowi biznesmeni pracujacy koszule z rana a później stojacy w bramie na limance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biznesmen_limanka Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: 194.42.116.* 19.07.11, 09:07 e, mądrala. Łódzki Klub Sportowy nie musi nikomu niczego oddawać bo jest DOBREM NARODOWYM. życzę ci spotkania z biznesmenem z "limanki" wstydzewska łachudro. taki to cię nauczy ekonomi i jednocześnie marketingu politycznego i zasady, że jak się nie ma nic do powiedzenia to należy zawrzeć japę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun_tastik Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: *.toya.net.pl 19.07.11, 09:14 ...dobrem narodowym ,chyba w Indonezji - buehehehehehehehehehe.Śmierdzące cwaniaki z limanki.Weźcie się najpierw umyjcie i nie zapomnijcie skarpet isandałow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 10:22 Zdania się nie zaczyna od "e" Choć domyślam sie genezy tego zwrotu: "e daj 2 złote - brakuje do wina"" albo [b]"e chłopaki wchodzimy przez płot, jest fajna dziura"[]/b Taka jest wasza ekonomia i marketing - od bramy na limance, aż po gruzowisko. O zasadach załatwiania potrzeb fizjologicznych już nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_marketing Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: 194.42.116.* 19.07.11, 10:30 a ja właśnie, że zaczynam! ponadto, mimo fatalnej kondycji stadionu, na którym rozgrywa swoje mecze ukochany przez Łodzian Łódzki Klub Sportowy nigdy nie nazwę go ruiną. i po drugie, kończąc, desperackie komentarze kibuców wstydzewa działają na mnie kojąco. w samym sercu biało - czerwono - białej Łodzi od rana roznosi się gromkie daj, daj, daj! radni miejscy! proszę o opamiętanie się i nieuleganie szantażowi ten czerwonej hałastry! Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. 19.07.11, 10:57 Stary nie wiem co bierzesz/palisz ale odstaw bo ci szkodzi i to bardzo najpierw ukochany przez Łodzian a teraz dobrem narodowym... ROTFL A na świecie mylą z Widzewem a w Polsce poniżej Widzewa w każdym plebiscycie jak chociażby wybory ikony łodzi gdzie nawet do pierwszej piątki się nie załapał. Megalomanią to przerastasz Kaczyńskiego i Tuska razem wziętych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrócił_wrócił Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. IP: 194.42.116.* 19.07.11, 11:27 daj spokój :) cieszę się, że wprawiłem cię w tak dobry nastrój wojcikumarcinie. prawdą jest to, że Łodzianie wstydzą się za wstydzew. a teraz wykaż się elokwencją godną lesia m., a ja ci później odpiszę z wrocławia i znów będzie mnie mógł wyzwać od niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. 19.07.11, 12:17 > prawdą jest to, że Łodzianie wstydzą się za wstydzew. Ty i kilku twoich kumpli to nie jest ogół Łodzian. Równie dobrze można napisać że Łodzianie wstydzą się ŁKS'u i będzie to tak samo prawdziwe. > a teraz wykaż się elokwencją godną lesia m., a ja ci później odpiszę z wrocławi > a i znów będzie mnie mógł wyzwać od niemców. Nie pamiętam abym nazwał Cie Niemcem, jakieś inne epitety pewnie się pojawiały no ale skoro teraz Ty do mnie normalnie (w miarę)to i ja tak samo. A co do Wrocławia- aktualnie widzę że na edukację do miasta Łodzi przyjechałeś i już chcesz wracać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko_łódź Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. IP: 194.42.116.* 19.07.11, 13:48 oczywiście, że nie pamiętasz. typowe dla ludzi kibicujących wstydzewowi. nie pamiętasz również o waszych protestach i bojkotach, które to organizowaliście przeciwko budowie stadionu miejskiego. nie pamiętasz również o buńczucznych zapowiedziach niejakiego pana c. - pana na wstydzewie o budowie wielkiej potęgi, i twoich kolegów, którzy to w najlepsze wyśmiewali wszystko co tylko zawierało w sobie trzy litery: ŁKS. a teraz, kiedy role się odwróciły, ty (jakoś dziwnie wyciszony) i twoi koledzy (nagle nadzwyczaj aktywni) dostaliście amnezji. ile można jeszcze ukraść z miasta? już nie będę czepiał się tych dróg, bo podobno mają służyć wszystkim, ale i dzierżawa i trybuna! na boga! teraz jeszcze pomysł pana a. - przecież tak się nie robi. wielkiego wstydzewa nigdy nie było, nie ma i nie będzie. a dlaczego? przeczytaj komentarze swoich kolegów. w kółko tylko: "pejsy z galery", "garbate nosy", "żydzi"...po prostu chamstwo. czerwone chamstwo. i dlatego też my Łodzianie nie zgadzamy się na okłamywanie i szantażowani władz miasta przez panów na wstydzewie. dać wam palca, to weźmiecie całą rękę. zamiast zrobić porządek z właścicielami wasze frustracje wylewacie na kibicach Łódzkiego Klubu Sportowego, który to jest dumą Łodzi i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. 19.07.11, 15:08 Pamięć mam bardzo dobrą. Chcesz retrospekcji prosze bardzo. Był pewien klub nazywał się ŁKS. Dzierżawił stadion. Nie dość że za tą dzierżawę nie płacił należnych miastu pieniędzy to w dodatku doprowadził stadion do ruiny choc jego obowiązkiem, jako dzierżawcy, było dbać o obiekt. Stadionu pozbył się w zamian za restrukturyzacje długu w stosunku do miasta i podmiotów zależnych. Restrukturyzacja długów nie pomogła a degrengolada trwała nadal. Nagle ktoś wpadł na pomysł wpakujmy publiczne pieniądze w prywatny biznes naruszając tym samym ustawę o finansach publicznych (zawiadomienie RIO do prokuratury) i tak oto miasto Łódź utworzyło ŁKS PSS, który nielegalnie przejął drużynę od ŁKS S.A.(wyrok SA w sprawie Grzegorza K.) (o nagięciu przepisów PZPN nawet nie warto wspominać). Jeżeli prawda jest to co mówią właściciele ŁKS PSS o karach w stosunku do miasta to ktoś ze strony urzędasów powinien zgnić w więzieniu za działanie na szkodę miasta. Wracając do stadionu. Pewien pan będący prezydentem Łodzi, gdy jego władza chyliła się ku upadkowi a frustracja mieszkańców Łodzi na jego rządy osiagneła apogeum wymyślił Stadion Miejski. Pod uwagę był brany obecny stadion przy al. Unii oraz Henryków. O ile kibice Widzewa opowiadali się za remontem obu stadionów i byli przeciwni stadionowi miejskiemu przy al. Unii Tak samo jak kibice ŁKS byli przeciwni stadionowi na Henrykowie Kropiwnicki niestety poparł nie tą stronę miasta co przyczyniło się do jego odwołania(żeby było jasne, nie pisze że to było powodem jego odwołania i że to wyłącznie kibice Widzewa spowodowali odwołanie. Oni się w znaczny sposób przyczynili). Stadion "miejski" miał być duży i typowo piłkarski (taka była koncepcja architektoniczna) Co to za miejski na którym mecze w praktyce może rozgrywać jedna drużyna? Stąd koncepcja wybudowania małego stadionu z własnych pieniędzy. Władza jednak wpada na inny pomysł. Budujemy jednak mały miejski, więc druga strona zmienia zdanie bo po co dwa małe stadiony? Liczy jednak na pomoc miasta w postaci odsprzedania gruntów z bonifikatą. Praktyka taka jest powszechna przy dużych inwestycjach. Jednak komuś to przeszkadza (może to i dobrze)i proponuje partnerstwo PP. Dzięki czemu miasto będzie miało wgląd w inwestycję i przypilnuje że na atrakcyjnej działce nie powstanie drugi Philips. Jeżeli stadion powstanie to przy aktualnych szacunkach miasto wyda na to ok 170 mln zł i drugie tyle wyda inwestor. W przypadku stadionu "miejskiego" miasto wyda też ok 170 mln a ile włoży w to przyszły jego użytkownik? Co do pomysłów A to się wcale nie dziwię. Mnie też by krew zalewał jakbym z jednej strony będąc w porządku w stosunku do miasta (opłaty za dzierżawę etc.) miał robione pod górkę podczas gdy ten drugi dostaje to co chce(stadion typowo piłkarski i w dodatku miał mieć sztuczna murawę - dobrze że w tej kwestii podniósł się hałas) na tacy i to mimo tego że ciągle robi w wała miasto nie płacąc za wynajem. Sprawy akcji celowo nie poruszam bo dwie raty które miał do tej pory zapłacić to zapłacił a trzecia największa (ponad połowa całej wartości)będzie płatna do końca tego roku. Choć ilu inwestorów może liczyć na odroczenie płatności aż na tak długi termin? Aktualnie potencjalny użytkownik przyszłego miejskiego zmaga się z długami za wynajem obecnego gruzowiska, o starych długach których nie wziął na siebie nawet nie mam ochoty pisać(był artykuł w GW ile miastu zalega KSŁ za wynajem). Co do chamstwa to cóż najwyraźniej nie pamięta wół jak cielęciem był. Pamiętasz rok 2004/2005 i wasze żegnaj RTSSSie? Pamiętasz ŚŻK? Poczytaj wpisy www jak ochoczo przekręca moje nazwisko. A co do żydów to doskonale wiesz skąd to się wzięło(oczywiście zakładam że znasz historię własnego klubu) Co do Cacka to jeżeli kłamie i stadionu nie zacznie budować to przy tym co zrobiło aktualnie miasto to straci twarz środowisku biznesowym, ja od dawna podejrzewam że chce wyciągnąć grunty zacząć budowę stadionu i potem to sprzedać. I nie widzę w tym nic dziwnego i złego. Znacznie gorsze dla miasta jest to co wyprawia się z Hiltonem czy też budyneczek Philipsa w centrum. A stadion Widzewa jeżeli powstanie w planowanej aktualnie formie będzie z reprezentacyjnym budynkiem Łodzi czego sobie i wszystkim innym łodzianom życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuciarz Re: O Babciu, dawno się tak nie uśmiałem. IP: *.retsat1.com.pl 19.07.11, 15:45 Tylu bzdur i wymysłów w jednym komentarzu jeszcze po prostu nie widziałem.Człowieku siejesz ferment i piszesz o rzeczach,o których nie masz najmniejszego pojęcia,0 faktów,0 wiarygodnych źródeł.Zajmij się lepiej jedno sekcyjnym klubikiem z wpisem w KRS w 2004r(któremu obecnie kibicujesz),albo upadłym w tym samym roku a założonym w 1922r(któremu po bankructwie przestałeś kibicować)(2 różne kluby i podpinanie trzeciego) >>>>wałek 1000lecia> Dla pewności sprawdź czy TMRF założony w 1910r też ma swój wpis.Wtedy nie musisz już brać czerwonej pigułki,bo sam odkryjesz prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: O Babciu, dawno się tak nie uśmiałem. 19.07.11, 23:20 wskaż z łaski swojej te wymysły. Wyrok sądu nie jest wiarygodny czy może zawiadomienie RIO do prokuratury? Czy może mylę się że koncepcja miejskiego była zmieniana minimum 3 razy? A twój klubik ma wpis w KRS z 2010 dodatkowo masz kolejny, któremu już nie kibicujesz jest z 2004r i trzeci założony w 1909r a nie mający nic wspólnego z tym pierwszym więc się nie sadź w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale_wierzysz_w_to? Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.11, 18:01 przesadziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. 19.07.11, 23:21 ale możesz merytorycznie podważyć to co napisałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 386 Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.11, 11:29 Może słowo komentarza do artykułu o działaniach twoich prezesów ( Animucki ,Cacek ) wójcikmarcin(ku) stać cię na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. 19.07.11, 12:27 Gość portalu: 386 napisał(a): > Może słowo komentarza do artykułu o działaniach twoich prezesów ( Animucki ,Ca > cek ) wójcikmarcin(ku) stać cię na to ? Oczywiście forum.gazeta.pl/forum/w,486,127056762,127150173,Re_Co_sie_dzieje_w_Widzewie_Czy_klub_stracil_am.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 386 Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.07.11, 15:56 >Widzewski charakter w Widzewie odszedł wraz z Bońkiem. Aktualnie mamy korporację a nie >klub. Ruch miasta z przekazaniem gruntów i zabezpieczeniem pieniędzy w WPI genialny. >Sprawdzam i teraz piłeczka po stronie panów z Piaseczna. >Co do strony sportowej to jak narazie poza Sernasem, który i tak grał piach ostatnio, nikt >znaczący nie odszedł. Zmiana trenera, w mojej opinij, niepotrzebna choć o Mroczkowskim >słyszałem pochlebne opinie w sumie o Smudzie też niewielu słyszało jak przychodził do >Widzewa. >Mam nadzieję że te wszystkie ruchy są zapowiedzią czegoś wielkiego, pozytywnego i >bardzo znaczącego dla Widzewa. Dzięki czemu Widzew będzie mógł robić to z czego jest >znany w Europie i uwielbiany przez Łodzian oraz mieszkańców reszty Polski Czytając to co napisałeś dowiedziałem się , że jest jakaś korporacja jaka jest jej nazwa ? Nie wypowiadaj się w imieniu Łodzian bo ja mam inne zdanie na temat Twojej(waszej)korporacji o której piszesz wyżej Chciałem przeczytać słowo komentarza do tekstu nad którym "debatujemy" ale .... Tak chciałem się dowiedzieć coś więcej kiedy 'pożyczycie' kołowrotki,monitoring itd - na jakich zasadach Ciekaw jestem ( Ty to wiesz zapewne dobrze ) ileż to miasto Łódź wpakowało pieniędzy w ogrodzenie na dawnej ul.A. Czerwonej ( słowa Animuckiego ) mnie interesują te sprawy i to chciałem abyś skomentował a Ty mi tu o Smudzie i , że ktoś ma pochlebne zdanie o Mroczkowskim ( niech sobie ma jego sprawa ) tego artykuł nie dotyczy Reasumując czy możesz się odnieść do ( pal licho artykuł ) do moich pytań ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. 19.07.11, 23:10 Po co negujesz kwestię korporacji skoro potem odnosisz się do niej jakbyś wiedział dokładnie o jaki podmiot chodzi? Kumpla po szalu z Wrocławia aktualnie balującemu w AHE też będziesz zwracał uwagę żeby nie wypowiadał się w imieniu Łodzian? Nie wszyscy Łodzianie podzielają jego zdanie. A teraz w kwestii tego artykułu. Nie dziwię się frustracji Animuckiego. Druga strona dostaje prezenty na tacy. Stadionik typowo piłkarski, miała być sztuczna murawa(na szczęście ktoś się opamiętał)a na dokładkę jeszcze hala mimo że mamy w Łodzi halę i znacznie taniej było by ją wyremontować niż budować od nowa na terenie przy al. Unii. Więcej obiektów na takiej przestrzeni to chyba nigdzie nie będzie. Debilizm do kwadratu. Stadion dla piłkarzy i rugbistów, mała hala dla koszykarek i koszykarzy oraz duża hala widowiskowo-sportowa. Deficyt działalności gwarantowany. Jeżeli prezydent zobowiązała się do TAKIEJ SAMEJ POMOCY obu klubom to niech się z tego wywiąże. Proste jak konstrukcja cepa. I nie zmieni tego wasze zaklinanie rzeczywistości w Łodzi jest i Widzew i ŁKS i oba powinny być traktowane jednakowo. Pomysł z wypożyczeniem jak najbardziej logiczny. Po co sprzęt ma się kurzyć w magazynie? Co do uczestniczenia miasta w budowie płotu to przyznam się że nie miałem o tym pojęcia i kwot nie znam. Jednak skoro coś takiego miało miejsce pokazuje to że można mimo dzierżawy ze strony RTS. Aczkolwiek uważam że jakakolwiek inwestycja w aktualne obiekty to wywalanie pieniędzy w błoto. Powinno się przyspieszyć prace związane z budową stadionów a nie marnotrawić publiczne pieniądze na inwestycję która za rok zostanie rozebrana. A kluby? Jeżeli obecne obiekty nie mogą być użytkowane niech poszukają i wynajmą na normalnych warunkach obiekty w innych miastach(Bełchatów, Opoczno, Radomsko, Kutno). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. IP: *.pai.net.pl 19.07.11, 23:23 nie wiem czy potrafisz czytać ze zrozumieniem,wynika że nie bardzo,po 1-nie ma tych sprzetów na magazynie,jesli przyjadą,zostaną od razu zamontowane na stadionie przy al unii,po 2- wszystkie sprzety zakupione do renowacji stadionu ŁKS zostaną wykorzystane przy budowie nowego,wiec pieniądze nie zostaną zmarnowane Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. 20.07.11, 00:21 Źle się wyraziłem, nie ma sensu żeby sprzęt stał i się kurzył bo na stadionie będą jeszcze trwały prace(trybuna, maszty). I wcale nie wszystko zostanie wykorzystane bo jedynie kołowrotki i monitoring. Zarówno "trybuna kryta" jak i podpory masztów zostaną zdemontowane i wywalone. A to już jest marnotrawstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin I jeszcze jedno. 20.07.11, 00:23 Uważam że wkładanie jakichkolwiek pieniędzy w którykolwiek ze stadionów to marnotrawstwo publicznych pieniędzy. Oczywiście biorąc pod uwage perspektywę budowy nowych po obu stronach miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 386 Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.11, 10:41 1.> Po co negujesz kwestię korporacji skoro potem odnosisz się do niej jakbyś wiedz > iał dokładnie o jaki podmiot chodzi? Gdzie neguję 'kwestię korporacji' ? Uwagę w kwestii wypowiadania się 'w imieniu Łodzian' podniosłeś Ty ( na marginesie słusznie ) wytykając komuś a w następnym poście sam to robisz czyli (Ty możesz inni nie) gdzie sens gdzie logika ? 2.> Nie dziwię się frustracji Animuckiego. O la la !! To się chłop zmartwił tylko czym ? Przecież to Twój prezes chciał dzierżawę na 29 lat dostał , na 99 ( wieczystą )dostał ,możliwość dostania gruntów za free(1%) i na deser drogi dookoła przebudowan(i)e + jeszcze trybunka i ciągle mało?Mieliście podobno wszystko sami zrealizować macie "przyklepane" , że dostaniecie i co ? Was ( Ciebie ) najbardziej boli to , że cokolwiek może być zrobione ( oby ) na ŁKS-ie !Tobie ( wam ) najbardziej zależy na tym aby na ŁKS-ie nic nie powstało i nic się nie działo ( wasze niedoczekanie ) a tu skucha ! bo po latach samozniszczenia widać , że pewne sprawy ( sportowe i organizacyjne ) idą we właściwym kierunku i ŁKS Łódź się odbudowuje i odradza !Powoli ale konsekwentnie wszyscy którym leży na sercu dobro ŁKS ŁÓDŹ dążą do celu i go osiągną !oby jak najszybciej . 3.> Jeżeli prezydent zobowiązała się do TAKIEJ SAMEJ POMOCY obu klubom to niech się > z tego wywiąże Słyszałeś czy tylko wierzysz Animuckiemu ? 4.Pomysł z wypożyczeniem jak najbardziej logiczny. Po co sprzęt ma się kur > zyć w magazynie? Podobno skończyłeś studia więc powinieneś być człowiekiem rozumnym ( chyba , że zrobiłeś je za 'masło lub łupiny' ) a piszesz rzeczy w które sam nie wierzysz ! 5.> Co do uczestniczenia miasta w budowie płotu to przyznam się że nie miałem o tym > pojęcia i kwot nie znam. Jednak skoro coś takiego miało miejsce pokazuje to że > można mimo dzierżawy ze strony RTS. Czyli wszystko co na dawnej A.Czerwonej można i jest OK a na al.Unii już nie !Jesteś żałosny 6.> Aczkolwiek uważam że jakakolwiek inwestycja w aktualne obiekty to wywalanie pie > niędzy w błoto. > . A kluby? Jeżeli obecne obiekty nie mogą być użytkowane niech poszukają i wyna > jmą na normalnych warunkach obiekty w innych miastach(Bełchatów, Opoczno, Radom > sko, Kutno). Czyli do czasu ukończenia budowy klub powinien przestać istnieć ! A w miastach które wymieniłeś to można pograć ale w ping-ponga . Żal mi Ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IREK Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.11, 11:33 Niby próbujesz zachować pozory fachowego komentarza ale i tak nadaje się to tylko do kosza. DUZO CI JESZCZE BRAKUJE ABYŚ MÓGŁ Z WÓJCIKIEM MARCINEM JAK RÓWNY Z RÓWNYM POROZMAWIAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. 20.07.11, 16:04 > Gdzie neguję 'kwestię korporacji' ? Wałkowaliśmy to. Odpowiednio postawione pytanie.... > Uwagę w kwestii wypowiadania się 'w imieniu Łodzian' podniosłeś Ty Zrobiłem to raz, celowo i w ramach prowokacji-jak widać skutecznej :) > O la la !! To się chłop zmartwił tylko czym ? Przecież to Twój prezes chciał d > zierżawę na 29 lat dostał , na 99 ( wieczystą )dostał , 29 lat owszem ale 99 lat nie dostali - nie kłam. > możliwość dostania gruntów za free(1%) i na deser drogi dookoła przebudowan(i)e + > jeszcze trybunka i ciągle mało? Z tym co napisałeś to jeszcze nic nie wiadomo bo umowy o PPP z miastem RTS nie podpisał. >Mieliście podobno wszystko sami zrealizować macie "przyklepane > " , że dostaniecie i co ? Ile razy była zmieniana koncepcja miejskiego? To wiązało się ze zmianą koncepcji stadionu Widzewa(chyba logiczne i nie trzeba tego tłumaczyć). Finalne zmiany spowodowały że 29 lat dzierżawy nie gwarantowało zwrotu inwestycji a przekazanie gruntów za 1% nie było możliwe stąd teraz PPP które powoli się tworzy. Budowanie stadionu to nie postawienie budki z hotdogami. Teraz sprawy idą powoli do przodu. RTS jest na etapie wniosku o pozwolenie na budowę. I RTS ma zainwestować w stadion ok 170 mln zł > Was ( Ciebie ) najbardziej boli to , że cokolwiek może być zrobione ( oby ) na > ŁKS-ie ! I tu się mylisz. Nie cokolwiek ale cokolwiek z publicznych pieniędzy. Pieniędzy które płacili również Ci którym ŁKS mówiąc kolokwialnie zwisa. Jeżeli pojawił by się szejk z Dubaju, kupił ŁKS i chciał wybudować drugą Macarene miał bym to tam gdzie słońce nie dochodzi. Jednak tutaj próbowano jednemu dać (zresztą dano juz ponad 1 mln)a drugiego zniechęcić. Wybacz ale na to nie będę patrzył bezczynnie. Zresztą to samo byście Wy zrobili, kurcze, przecież robiliście gdy pojawiła się koncepcja miejskiego na Henrykowie. Więc wybacz ale się mylisz. > Słyszałeś czy tylko wierzysz Animuckiemu ? A nie było przypadkiem wywiadu w którym samo powiedziała że WIdzew otrzyma taka sama pomoc jak ŁKS? A nawet jeżeli nie powiedziała tego publicznie to nie mam podstaw aby w tym wypadku nie wierzyć Animuckiemu. Druga sprawa ze jeżeli by kłamał to Zdanowska by szybko to zdementowała. > Czyli do czasu ukończenia budowy klub powinien przestać istnieć ! A w miastach > które wymieniłeś to można pograć ale w ping-ponga. Nie no lepiej wywalić publiczną kasę w błoto dla zysku prywatnych biznesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 386 Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. IP: *.devs.futuro.pl 20.07.11, 16:52 Mieszasz i tyle Nie zarzucaj mi kłamstwa Jakakolwiek "rozmowa "z tobą ( na forach) mija się z celem . Ty patrzysz sobie w swoją drużynę jak w obrazek i mimo , że coś jest źle to będziesz mówił to co tobie pasuje - żyj sobie w swoim świecie wierz swoim prezesom Mam tylko do Ciebie jedną prośbę _ Zostaw ŁKS ŁÓDŹ w spokoju , daj spokój z komentowaniem ( WSZYSTKIEGO CO DOTYCZY ŁKS ŁÓDŹ ) a będzie nam wszystkim żyło się lepiej !_ potrafisz to zrobić ? czy nadal będziesz chciał uchodzić za guru ( dla swoich możesz być dla ŁKS-iaków zawsze będziesz krętaczem,pieniaczem i .........) Sam wiesz , że to co wypisujesz to stek bzdur ( wierzę , że wykształcenie zdobyłeś uczciwie ) więc się opanuj ! PS Co to jest Macarene - czy chodziło o nazwę stadionu ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. 20.07.11, 18:02 Gość portalu: 386 napisał(a): > > Mieszasz i tyle Ty mieszasz podając nieprawdziwe informacje. > > Nie zarzucaj mi kłamstwa Podaj link do uchwały RM dającej 99 lat dzierżawy RTS'owi a odszczekam. > > Jakakolwiek "rozmowa "z tobą ( na forach) mija się z celem . > Ty patrzysz sobie w swoją drużynę jak w obrazek i mimo , że coś jest źle to będ > ziesz mówił to co tobie pasuje - żyj sobie w swoim świecie wierz swoim prezesom > Nie twierdze że jest dobrze, cieszę się że Miasto chce sprawdzić Cacka bo mu nie ufam jednak trzeba umieć spojrzeć na fakty chłodnym okiem. Od strony biznesowej jak na razie facet postępuje rozsądnie. > Mam tylko do Ciebie jedną prośbę _ Zostaw ŁKS ŁÓDŹ w spokoju , daj spokój > z komentowaniem ( WSZYSTKIEGO CO DOTYCZY ŁKS ŁÓDŹ ) a będzie nam wszystkim żył > o się lepiej !_ potrafisz to zrobić ? Prostuje wyłącznie brednie pisane przez niektórych z białymi końcówkami. A do wątków o ŁKS zaglądam sporadycznie a jeszcze rzadziej się wpisuję. > czy nadal będziesz chciał uchodzi > ć za guru >( dla swoich możesz być dla ŁKS-iaków zawsze będziesz krętacze > m,pieniaczem i .........) guru nie jestem i nigdy za takiego nie chciałem uchodzić a że znam sporo faktów to sie z nimi dzielę. A że dla ŁKS-iaków bede taki jak piszesz? Nie moja wina że są jak beton - odporni na wiedzę. Wystarczyła by odrobina samokrytyki a nie życie w iluzorycznym matrixie z lksfans > Sam wiesz , że to co wypisujesz to stek bzdur ( wierzę , że wykształceni > e zdobyłeś > uczciwie ) więc się opanuj ! Wypunktuj te bzdury i poprzyj argumentami, linkami, skanami etc... > > PS > Co to jest Macarene - czy chodziło o nazwę stadionu ? Tak o stadion, Maracana'e - nie wiem już czy źle napisałem czy automat poprawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha_aha_ahe Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.11, 20:50 bardzo proszę mnie nie obrażać, a co do jakiegoś ahe, czy to kolejny skrót, który jedynie potafi zrozumieć wstydzewski motłoch? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. 21.07.11, 10:31 Autor: Gość: wrócił_wrócił IP: 194.42.116.* 19.07.11, 11:27 daj spokój :) cieszę się, że wprawiłem cię w tak dobry nastrój wojcikumarcinie. prawdą jest to, że Łodzianie wstydzą się za wstydzew. a teraz wykaż się elokwencją godną lesia m., a ja ci później odpiszę z wrocławia i znów będzie mnie mógł wyzwać od niemców. AHE to akronim(skrótowiec) a nie skrót i powinieneś doskonale wiedzieć od czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrót_nie_skrót Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. IP: 194.42.116.* 21.07.11, 11:41 a jednak nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. IP: *.toya.net.pl 19.07.11, 11:53 co ciekawego na murach na POMORSKIEJ.W Europie tylko WSTYDZE.w !!! 0:9 !!!! www.lodz.ap.gov.pl/pilka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski Łodzianin PejSS2009 nigdy nie wywalczył IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 13:29 mistrzostwa uczciwie ani w 1958r ani w 1998r(co potwierdził Cebula) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_historyk Re: PejSS2009 nigdy nie wywalczył IP: 194.42.116.* 19.07.11, 13:56 uważaj. uważaj. bo jak ci www przypomni co robił i robi wstydzew to moczenie nocne pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: PejSS2009 nigdy nie wywalczył IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.11, 11:28 co ty ciągle z tym moczeniem?Jak masz problemy do idź do urologa.Taki lekarz.Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_kochan Re: PejSS2009 nigdy nie wywalczył IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.11, 20:54 tak? a ty do kochanówka. kapujesz? to taki szpital dla takich jak ty i twoi wstydzewscy poplecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzie_cenzura Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: 194.42.116.* 19.07.11, 13:55 UWAGA. ANTYSEMITA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun_tastik Weź,Cacek nie rób siary.Wypier... IP: *.toya.net.pl 19.07.11, 09:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: *.234.97.84.rev.sfr.net 19.07.11, 09:06 To jest juz bezczelnosc podmiejskich z wiesniewa.DAJ dzierzawe,DAJ na remont stadionu,DAJ grunty,a moze jeczcze samolotu im sie zachce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: *.xdsl.centertel.pl 19.07.11, 09:17 wypie..przyć oba kluby z Łodzi. łks i widzew to zakały i nieszczęście tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandały_i_skarpety Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: 194.42.116.* 19.07.11, 09:18 "wstydzew chce być jak ŁKS" Mistrzostwo! wsydzew NIGDY nie będzie jak Łódzki Klub Sportowy...choć to jego marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronx animucki co?? ty debilu IP: *.retsat1.com.pl 19.07.11, 09:20 Taki chu.j jak słonia nos zobaczycie cokolwiek na kurniku za miejskie pieniądze wstydzewskie pandy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: animucki co?? ty debilu IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.11, 11:22 ty śmieciu zasrany i zaszczany skup sie na swoich biznesmenach Kenigu i Urbanowiczu.Nie zniże się tutaj do twojego poziomu i nie będe ich obrażał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo_wybiÓrcza Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: 194.42.116.* 19.07.11, 09:22 niech się cała Polska dowie jak to podłódzki wstydzew szantażuje miasto Łódź! Łodzianie mówią stanowcze NIE szantażowi ze strony wstydzewskiego triumwiratu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.11, 11:13 kolejny nawąchał się kleju i płacze bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 08 Widzewska PanDa bez granic:) IP: *.toya.net.pl 19.07.11, 09:23 Zawsze wierzyłem w sukcesy Cacków.Życzę powodzenia w dalszym ośmieszaniu widzewu robią to panowie naprawdę dobrze.Dziewczyny gdzie wasz honor?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzie_on_jest? Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: 194.42.116.* 19.07.11, 09:23 marcinwójcik! marcinwójcik! marcinwójcik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p1908 Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trakto... IP: *.toya.net.pl 19.07.11, 09:28 to co garbate nosy wymyślają to przechodzi ludzkie pojęcie-oby tak dalej-kompromitują siebie i wstydzew na całego hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywstydzew 1922 prywatny teren niech sami remontują IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.11, 09:35 to ja w takim razie chce żeby Miasto wyremontowało mi mieszkanie. trzeba wymienić okna i pomalować ściany. i kto tu jest daj dajem żałosne pi.....zdy!!!!!!!!!!!! z Cycka już nie leci???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hristo Re: Widzew chce być jak ŁKS. "Chodzi o równe trak IP: *.smrw.lodz.pl 19.07.11, 09:41 Wszyscy dobrze wiemy, kogo nazywac "daj dajami" wystarczy ''przejrzeć '' założycieli klubu... Opozycyjnykoalicjant jest poprostu hipokryta.. Odpowiedz Link Zgłoś