Dodaj do ulubionych

Mecz Widzewa z Wisłą coraz bliżej. Z kibicami c...

IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.11, 07:49
W ŁODZI BEZ ZMIANY WIDZEW PANY - WIDZEWSKA DĄBROWA
Obserwuj wątek
    • Gość: ŁKS Polska Re: Mecz Widzewa z Wisłą coraz bliżej. Z kibicami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 08:17
      Ty podmiejski wieśniaku. Dąbrowa jest nasza. W Łodzi bez zmiany ŁKS PANY!
      • Gość: Obserwator Re: Mecz Widzewa z Wisłą coraz bliżej. Z kibicami IP: 91.225.184.* 22.07.11, 09:29
        Co musisz sie podpisywać lks Polska bo nikt by nie uwierzył że to Polski zespół
      • Gość: ŁODZIANIN Re: Mecz Widzewa z Wisłą coraz bliżej. Z kibicami IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.11, 09:55
        haha ty placku pokaż gdzie jest ł#s na Dąbrowie
    • Gość: mojsza_nie_twojsza Mecz Widzewa z Wisłą coraz bliżej. Z kibicami c... IP: 194.42.116.* 22.07.11, 08:20
      dąbrowa jest moja!
    • Gość: konek Mecz Widzewa z Wisłą coraz bliżej. Z kibicami c... IP: *.180.38.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.07.11, 08:43
      Rzeczywiście to jest najwazniejszy temat dla nas . Ciekawe ilu procentowo obywateli to interesuje żeby taki temat dawać na pierwszym planie? Im jest ich mniej tym głosniej krzyczą.
      • Gość: fan fidzewa Re: Mecz Widzewa z Wisłą coraz bliżej. Z kibicami IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.11, 09:08
        ja mom dwie lampy naftowe to dom ibydzie widniej
        • Gość: heh Re: Mecz Widzewa z Wisłą coraz bliżej. Z kibicami IP: 91.225.184.* 22.07.11, 09:28
          Ząbki ci buraku wypadły
    • Gość: Józek w dniu meczu pokazywać się na Piłsudskiego to... IP: 158.116.224.* 22.07.11, 11:09
      wielki obciach !

chodziłem na Widzew od 1981 roku, jest mi przykro, że dzisiaj nasz klub wywołuje wyłącznie uśmiech politowania i drwiny, nie tylko w PL.
      Działania właścicieli klubu i ich przydupasów ,brak zaangażowania panienek-piłkarzy, brak jakiejkolwiek wizji w UMŁ....

kilkuletni dramat zamienił się w farsę, szkoda....
    • Gość: czerwona etykieta toy-toy IP: *.toya.net.pl 22.07.11, 11:50
      proszę tylko nie ustawiać toy-toyów bo obszczymury z niciarki i grembachu będą stały w kolejce mysląć ,że tam rozdają hot-dogi
      a jak nie dostana to pewnie zaczną nimi rzucać
      ach ci fajni kibice spod znaku czerwonej główki sałaty zamiast herbu
      • Gość: Gość Re: toy-toy IP: 91.225.184.* 22.07.11, 12:53
        Człowieczku wykaż się pod artykułami o kałesie a wtedy zobaczymy jaki jesteś ynteligentna biała parówka
    • Gość: fan szmatławca Mecz Widzewa z Wisłą coraz bliżej. Z kibicami c... IP: *.ip.netia.com.pl 22.07.11, 16:53
      oczywiscie nie może być tak żeby szmatławiec nie robił przytyków Widzewowi,taka szmatława natura tego szmatławca...
    • Gość: fan szmatławca Bezprawie w majestacie prawa IP: *.ip.netia.com.pl 22.07.11, 17:02
      Polski Łukaszenka nazwiskiem (niestety nie mogę napisać wprost o kogo chodzi ale to ten MATOŁ-cenzura szmatławca) wprowadza PAŃSTWO POLICYJNE.Może już czas aby jego rządami zainteresował sie Trybunał Konstytucyjny...
    • Gość: cyniu Mecz Widzewa z Wisłą coraz bliżej. Z kibicami c... IP: 109.76.183.* 22.07.11, 17:53
      moja jest,bo moja moja jest bardziej mojsza od twojej mojej.
    • Gość: www Re: Mecz Widzewa z Wisłą coraz bliżej. Z kibicami IP: *.toya.net.pl 22.07.11, 22:12
      Widzew jest wielka duma Łodzian.Możemy byc dumni z wstydze..wa bo : zakłamuje swoją datę powstania,bezprawnie i z naruszeniem prawa otrzymal licencję na grę w ekstraklasie,kupował mecze,został skazany za korupcję ale jako jedyny nie przyznał się do niej( 12 sztuczki,co potwierdził Szymański ale boniek o tym jako współwłaściciel nie wiedział.Wątpię),próbował skorumpować PZPN !!!! w zamian za wycofanie odwołania z SN !!!!.My jako łodzianie jestesmy również dumni z tego klubu,bo szantażował Radę Miasta przeniesieniem go pod Stryków.Dumę naszą utrwala to,że wyżebrali od Miasta :infrastrukture wokół stadionu,kupienie terenów pod stadion z 99% bonifikatą,a ostatnio wyżebrali na kolanach jedną trybune na 9 tys. mimo,iz kilka miesięcy temu twierdzili,że sami za własne pieniadze wybuduje stadion.O długach wobec piłkarzy,którzy oficjalnie o tym mówia nie wspomne.0:9 w Europie niewatpliwie wypromowało Łódź !!
      www.lodz.ap.gov.pl/pilka.html
      • Gość: Obserwator Re: Mecz Widzewa z Wisłą coraz bliżej. Z kibicami IP: 91.225.184.* 23.07.11, 08:03
        Kołku www ty znowu szczekasz nie na temat eh współczuję twoim rodzicom
      • Gość: Obserwator Re: Mecz Widzewa z Wisłą coraz bliżej. Z kibicami IP: 91.225.184.* 23.07.11, 08:06
        Dziecko co ty za bzdury wypisujesz to prosi się o pomstę
        NIE RÓB ZE SIEBIE PAJACA WIĘKSZEGO NIŻ JESTEŚ DOBRZE RADZĘ
      • Gość: diagnoza Taki poziom reprezentują sympatycy karła z Unii2 IP: *.ip.netia.com.pl 23.07.11, 11:16
        Tak.Temu człowiekowi już żaden lekarz nie pomoże.Tylko ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka