redakcja 16.08.01, 19:35 W piątek w Gazecie piszemy o remoncie ul. Zgierskiej, który doprowadził do tego, że nie ma w tej chwili żadnego wjazdu na osiedle Radogoszcz Zachód. A jak Tobie jeździ się po łódzkich ulicach? Napisz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Radogoszcz bez wjazdu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 20:56 Porównując np. z Warszawą czy Gdańskiem nie jest tak tragicznie.Przyjezdni moga ponarzekać na kiepskie oznakowanie dróg( poziome i pionowe),dziurawe i wąskie ulice.Wąskie szczególnie w Śródmieściu. Na szczęście jest małe.Podoba mi sie nowa Sikorskiego,Łagiewnicka i Zgierska.Teraz brakuje jakiejś dwupasmówki w centrum.Liczę na przedłużenie ul. Żeligowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Radogoszcz bez wjazdu IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 21:29 Radogoszcz Zachod i tak ma tragiczny wjazd od strony al. Włókniarzy. Z powodu jakiegos ogrodnika (powiedzmy szczerze-z ukladami) dojazd do tego duzego osiedla jest waski i malo przepustowy, a jezdza przeciez tamtedy autobusy!!, na Łódzkich drogacz-przykro mi- nie znam sie zbytnio, bo korzystam z uslug MPK-i to mi odpowiada!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Radogoszcz bez wjazdu 17.08.01, 22:32 Droga redakcjo! To ja Wam mówię od początku remontu o tym problemie a Wy się teraz budzicie? Problem jest, niestetyn nawet po remoncie Zgierskiej on się nie rozwiąże- pozostaną dwa wyjazdy na Zgierską i jeden przez 11-go Listopada. Przez TEN ogródek to 11-go Listopada nie jest przedłużeniem Al. Włókniarzy i problem Zgierskiej by już dawno nie istniał , a tak widać że w Łodzi najważniejsze są układy . pozdrowy HuBar (mieszkaniec Radogoszcza Zachodu) Odpowiedz Link Zgłoś