Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 15:55 Najgorsza szkoła Pabich nie przyjmie na świetlice jak się nie da kasy zwolnić babę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczeń Re: sp 42 łódż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 16:13 pani dyrektor nic nie robi tylko siedzi i żre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: sp 42 łódż IP: *.205.19.26.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.09.11, 15:22 takiego czegoś co się wyprawia w tej szkole to nie widziałam nikt się nie liczy z rodzicami,dyrektorka nie ma czasu z nami rozmawiać,za świetlice wołają kasę i jeszcze są zapisy a kto nie zapisany to niech siedzi w szatni.Ja chodziłam tam do szkoły i nigdy nie było zapisów na świetlicę i nic sie nie płaciło a wczoraj była kolejka pod gabinetem w sprawie świetlicy-koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sp 42 łódż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.13, 17:49 Jest jedna nauczycielka która uczy w klasach 1-3.istne dno w klasie robi wyścig szczurów,zadania matematyczne każe rozwiązywać w ciągu pół minuty a potem każe wypisywać w zeszycie kto jest najlepszy.Faworyzuje dzieci ma swoich pupilków których wyróżnia mimo że dziecko nie daje dobrego przykładu pozostałym dzieciom.Jest arogancka wydaje jej się że wszyscy będą jej się kłaniać w pas.Dzieci się jej boją krzyczy na nich nie dlatego że są niegrzeczne tylko dlatego że czegoś nie potrafią i wyładowuję swoją frustrację na nie udane życie prywatne, na biednych dzieciach.U większości dzieci objawia się to bólem brzucha.Także pani Jolu proponuje krowy paść na łące,ponieważ szkoła ma być przyjazna dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: sp 42 łódż IP: *.toya.net.pl 13.10.17, 18:02 Wstyd tak pisać. Pewnie dziecko miało trudności i Pani się naraził starając się czegoś nauczyć. Oby było takich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś