Dodaj do ulubionych

Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam!

27.09.11, 19:24
Wszystkim odradzam kupowanie w firmie Windoor.
Zamawiając drzwi w salonie na Pomorskiej zapewniano mnie, że drzwi będą dostarczone w ciągu 7, max. 10 dni. Mija 3 tydzień, codziennie słyszę, że niestety, ale następnego dnia dopiero będą. Nikt do mnie nie zadzwonił z firmy, choć obiecują codziennie, że zatelefonują. To ja muszę wydzwaniać. Dzisiaj już miały być dostarczone drzwi, Kiedy dzwoniłem w południe pan był ‘w trasie’ z Radomia do Łodzi. Teraz jest wieczór, drzwi nie mam, telefon wyłączony. Mam 2 numery kom do salonu i 2 numery z zamówienia i na żaden nie można się dodzwonić. Jeden wielki przekręt, ta firma to firma ‘krzak’. Jestem strasznie zdenerwowany, bo nie mogę skończyć remontu mieszkania bez drzwi i dlatego postanowiłem opisać to na forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewelina Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.centertel.pl 03.07.12, 11:35
      ja też odradzam windoora tandeta i nic więcej, futryny porysowane popękane farba z drzwi schodzi lepiej dołożyć kasy i kupić coś lepszego nie dajcie się nabrać
      • Gość: KatarzynaCzub Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.13, 14:34
        Nie rozumiem jednego.
        Sama posiadam drzwi z ich firmy i od samego początku Pani z Poznania uprzedzała,żeby przy rozpakowywaniu drzwi nie zgubić karty gwarancyjnej,która jest w środku.
        I jeśli cokolwiek by było nie tak z drzwiami,to prosi aby jak najszybciej to zgłosić,żeby reklamacja trwała jak najkrócej.
        Więc skoro Pan nabył drzwi Z tej samej firmy co ja to dlaczego Pan ich nie zareklamował, tylko szkaluje Pan firmę i nie słusznie wprowadza innych klientów w błąd, bo drzwi fakt są b.tanie ale wcale nie są wykonane z byle czego!
        Zresztą gdyby było coś z nimi nie tak to nie byłoby ich w castoramach,praktikerach itp...
        Bezsensowne podawanie nieprawdziwych informacji...
    • Gość: mądry po szkodzie Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: 94.42.233.* 15.09.12, 15:23
      przed kupnem drzwi w tej firmie przeczytałam Pańską opinię, ale nie wzięłam jej pod uwagę, no i niestety to co Pan napisał to prawda, nie uprzedzono nas o kosztach montażu drzwi, dopiero montażyści zapytali nas o pieniądze, co trochę nas zaskoczyło, w sumie 500 zł to niemałe pieniądze, nie przywieziono nam też klamek do drzwi, musieliśmy się o nie upomnieć pomimo, że były zakupione, nie wspominając o żle założonych futrynach, które musieli poprawiać,naprawdę nie polecam tej firmy, produkty wcale nie są takie tanie, obsługa też taka sobie, a kupowałam drzwi w Radomiu, gdyby wspomnieli o kosztach montażu wcześniej napewno byśmy ich nie wybrali, jak dla mnie porażka
      • Gość: gość Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.13, 14:43
        A ktoś się kiedyś spotkał z tym żeby montowano drzwi za darmo :O:O:O
        Bo to co tu napisałeś/napisałaś to kompletna bzdura...
        Nie ma to jak konkurencja podbija sobie opinie kosztem innych firm.
        Żałosne
        • Gość: Becia3 Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.ip.netia.com.pl 17.04.14, 15:24
          Drzwi Słupsk , polecam firmę vox najlepsze ceny, sprawdzony fachowy montaż
      • Gość: JoannaLachowska Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.13, 15:42
        Stek kłamstw!!!
        Widać,że konkurencja chce pogrzebać firmę,która nie dość,że ma tanie drzwi to jeszcze w solidny sposób wykonane.
        Ja zamawiałam drzwi w salonie w Radomiu na ul.Sienkiewicza 30, byłam bardzo zadowolona z obslugi, jak i czasu realizacji mojego zamówienia.
        Wszystko dopięte na ostatni guzik.
        Jak najbardziej polecam!!
      • Gość: kamil Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.15, 11:17
        to trzeba byc totalnym idiota zeby myslec ze montaz jest w cenie
    • Gość: Jacek Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.12, 19:33
      Zgadzam sie akurat zle Pan trafil trzeba bylo kupic te drzwi w firmie drzwidladomu drzwi mialem w 7 dni elegancko z wniesieniem towar obejrzaem zaplacilem kierowcy zero jakich kolwiek problemow pozdrawiam
      • napierajaca Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! 12.03.17, 23:45
        Niestety nie polwielam twoje zdania. kupilam właśnie u nich drzwi i przyjechały z dużym opóźnieniem, purchlami na skrzydłach i skazą na szybie. Zobaczyłam te wszystkie usterki po remoncie kiedy posprzątałam dom. Zgłosiłam reklamację a oni stwierdzili, że jej nie uznają bo są zamontowane klamki w drzwiach!!! Ta firma to jakaś wielka pomyłka. Mało tego kobieta która do mnie zadzwoniła była bardzo arogancka do klienta. Wprost śmiała mi się do słuchawki rozmawiając ze mną. na dodatek twierdzą, że nie mają obowiązku sprawdzać stanu towaru. Kupiłam towar pierwszej jakości a otrzymałam drugiej.. Oni są od tego aby sprawdzać co dostają, sprzedają i przekazują klientowi skoro biorą za to pieniądze...Jednym słowem nie podaruje im tego (zakładam sprawę sądową)...
        • odrzuconareklamacja.pl Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! 13.03.17, 12:41
          Tutaj fajny schemat co robić
          konsumentwsieci.pl/kolejna-reklamacja-wadliwego-towaru-na-podstawie-rekojmi-procedura/

Wiecej porad na naszych stronach:
          www.facebook.com/odrzuconareklamacja/
          odrzuconareklamacja.pl/
    • Gość: monika Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.12, 19:38
      super drzwi bardzo goraco polecam tez mialam doczynienia z firma drzwidladomu i jestem zadowolona za ta cene drzwi niezle jesli kogos stac na to zeby dolozyc i kupic np DRE lub ERKADO to tak jednak mnie nie bylo stac pozdrawiam
      • Gość: tom Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.toya.net.pl 19.09.12, 20:20
        Jesli już robisz reklamę własnej firmie to przynajmniej na swój post 'odpowiedz' troszkę później, a nie zaraz po 5 minutach:)
        • Gość: Elol Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.play-internet.pl 22.08.14, 09:44
          Dobra uwaga :D Windoor sam sobie pozytywną opinię tu wystawia, bo tak jakość ich drzwi pozostawia wieeele do życzenia...
      • Gość: Piotrek Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.12, 01:38
        Ja kupiłem drzwi ale dre w firmie drzwidladomu w Warszawie i bez najmniejszych problemów dostawa w 3 tygodnie pomiar montaż i kontakt 100% ok spory wybór klamek i dostałem najlepsza cenę a wyceny robiłem w 10. Firmach przynajmniej
    • Gość: magda Re: Windoor - Drzwidladomu- polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.12, 20:34
      kupilam drzwi windoor w sklepie w warszawie na bartyckiej ( maja wszystkie firmy) mila i fachowa obsluga drzwi super jak za te pieniadze naprawde polecam przywiezione na czas z wniesieniem jestem super zadowolona polecam i pozdrawiam
      • ango5 Re: Windoor - Drzwidladomu- polecam 21.09.12, 07:56
        Też odradzam Windoor. Nawet się zalogowałam, żeby ktoś nie pomyślał, że może jedna osoba wszystko pisze. Ja drzwi kupiłam na początku roku ale widzę, że wymówki co do niedotrzymania terminu dostawy nadal są te same, np. Pan właśnie w trasie z Radomia.... ;-) Teraz potrzebuję domówić listwę maskującą do drzwi i dodzwonić się nie mogę w żaden sposób. Szyby w drzwiach mają jakieś dziwne jakby zacieki i nie wygląda to estetycznie. No i cena nie powala.
        No, ale mądry Polak po szkodzie....
        • Gość: Piotr Re: Windoor - Drzwidladomu- polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.12, 18:48
          Drzwi Windoor średniej klasy ale przystępnej ceny no i termin do 2 tyg nigdzie nie ma lepszego a z firma drzwidladomu miałem doczynienia no i jestem super zadowolony polecam
          • Gość: Rusek Re: Windoor - Drzwidladomu- polecam IP: *.centertel.pl 05.11.13, 12:12
            Odradzam firmę drzwidladomu oszuści
      • Gość: Rusek Re: Windoor - Drzwidladomu- polecam IP: *.centertel.pl 05.11.13, 11:58
        Odradzam, oszuści, krentacze, cała ta firma drzwi dla domu to jakaś kpina! Nie odbierają telefonu, jak chciałem zamówić to do rany ich przyłożyć, a jak upomnialem się o fakturę i chciałem zareklamować pomyłkę z ich winy to nagle na żaden z trzech telefonów nie moge się dodzwonić! Pomyłka, porażka, czytam o niektórych uczciwych sprzedawcach i bardzo żałuje, ze kupiłem drzwi w drzwi dla domu. Odradzam oszuści
        • Gość: Klient Re: Windoor - Drzwidladomu- polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.15, 22:33
          Również odradzam tą firme..telefonu nie odbieraja, nie dotrzymuja terminu dostawy oraz nie traktuja klienta poważnie! Drzwi tanie ale tu sprawdz sie co tanie odpowiada cenie tu się zgadza drzwi kiepskiej jakości. Szkoda nerwów !
      • Gość: Babula Re: Windoor Polskie Centrum Drzwi i Okien Polecam IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.11.13, 12:59
        kupiłem drzwi Windoor w firmie Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia, poszło bardzo sprawnie, drzwi są super, naprawde firma godna polecenia każdemu kto szuka dobrze i tanio :) Ofertę znalazłem na allegro skąd sprzedawca przekierował mnie na ich stronę www.e-drzwi.co, co pozwoliło na zejscie z ceny 399zł za skrzydło do ceny 369zł za skrzydło :) dodatkowo za futryne zamiast zapłacić 260zł zapłaciłem 250zł :) na całym zamówieniu wyszła niezła kwota do przodu :) Wykonali mi też montaż i też jestem zadowolony, co do drzwi firmy WINDOOR to wpisy pokazują raczej je ze złej strony, a ja twierdze, ze to bardzo dobry i godny polecenia produkt!!! Polecam firme Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia
    • Gość: magda Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.13, 19:31
      ta firma to poprostu jakaś pomyłka też nie mogę dokończyć remontu bo czekam już drugi miesiąc Ludzie nie kupujcie tam
      • Gość: windoor Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.radom.vectranet.pl 10.01.13, 18:28
        Prosze sie nie chce sugerowac lecz zapraszam i sami panstwo ocenice nasza firme.
    • Gość: just Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.opek.com.pl 15.02.13, 16:13
      jakaś totalna pomyłka!!!!!!!!!!!3 tyg temu zamawiałam drzwi, wczoraj mnie zapewniano że już wszystko jest na sklepie do odebrania...........w dniu dzisiejszym musimy czekać na drzwi bo nie dojechały....to ja się pytam jak wczoraj mogły byc a dzisiaj nie????????aukcje na portalu to wielka ściema!!! pan pod nr tel w Radomiu był bardzo miły do czasu aż drzwi nie zostały odebrane!!!!póżniej stwierdził, że zamówienie na komplet 3 szt drzwi ze wszystkimi dodatkami to dla niego mały zarobek!!!!!!!!!!łapy mi opadają i jeszcze moge wystawili faktury na miejscu tylko musimy czekać na nią nie wiadomo ile. Jak cos u nich kupujecie buierzcie nr dow osobistego, podpis i pieczątkę na dok odbioru!!!firma krzak--nigdy więcej!!
    • Gość: classpanel @WP.PL Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.13, 19:57
      CO ZA DEBIL CHCIAŁ MIEĆ DRZWI W 7 DNI JAK SAM CYKL PRODUKCYJNY TO 2 TYGODNIE NAIWNIAK PEWNIE WYBORCA PO BO TYLKO TACY KRETYNI WIERZĄ W DYRDYMALY
      • Gość: ktoś Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.messagelabs.net 28.02.13, 02:11
        dyrdymały to sam opowiadasz; firma jest niesolidna i nieuczciwa; i tyle. A kto chce to niech kupuje...
        • Gość: Mk Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: 78.155.118.* 13.03.13, 07:58
          To czemu ta firma na wszystkich aukcjach pisze że dostawa w 7 dni w całym kraju?????
          • Gość: ttt Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.radom.vectranet.pl 19.03.13, 19:55
            windoor tandeta odradzam
            • Gość: prawdziwaprawda Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.04.13, 15:37
              Dla mnie ta firma to totalne nieporozumienie. A pan montażysta/konsultant z salonu na Zegara Słonecznego w Radomiu kompletnie nie zna się na tym co robi,jednym słowem masakra. Nie mówię już że przyszedł zakładać mi drzwi bez pełnego wyposażenia narzędzi i na koniec spartolił mi drzwi. Oczywiście kwestia finansowa za montaż też uległa zmianie, oczywiście na moją niekorzyść. Nie polecam tej firmy!!!!
    • Gość: jjj Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.13, 14:43
      Czytając komentarze tu i na innym forum cieszę się, że zrezygnowałem z ich usług. Niemniej powodem dla którego im podziękowałem i zdecydowałem się na konkurencję był kompletny brak profesjonalizmu w podejściu do klienta. Bo co to za postawa, jeśli się niechętnie godzą na rzecz podstawową, jaką są pomiary - musiałem się spierać by w ogóle zgodzili się przyjechać! Wykręcają się z terminami, a potem dzwonią że znowu im coś nie pasuje. Gdy podziękowałem odniosłem takie wrażenie, jakby pracownik... ucieszył się, że nie musi jechać. Za co mu płacą? Jest antyreklamą dla swojego szefa.
      • Gość: iwi Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.static.korbank.pl 27.08.13, 21:22
        Witam. Niestety jestem kolejnym (a właściwie moja mama) niezadowolonym klientem tej firmy... Nie dość że na drzwi czekaliśmy prawie miesiąc to po odebraniu okazało się że są za długie... Zamawiając umawialiśmy się że drzwi będą do odbioru za max 3 tygodnie,dawali namiary na firmę która robi wymiary bo niestety oni tego nie robią a drzwi i tak sa za długie bo "idą taśmowo" więc pytanie po co firma która mierzy skoro takich drzwi nie robią??? Kiedy wreszcie doczekalismy się odbioru przez telefon powiedziano nam że możemy ubiegać się o gratis za niedotrzymanie terminu. Po dojechaniu na miejsce Pani powiedziała że widocznie KOLEGA SOBIE ŻARTOWAŁ i ona nie może ani oddać części gotówki ani nic w zamian, po słownych przepychankach stwierdziła że nie mam z nia co dyskutować bo i tak nic nie wskóram... Po dojechaniu do domu i zorientowaniu się że drzwi są za długie powiedziano nam że oni ich nie przytną tylko my we własnym zakresie a co za tym idzie DRZWI NIE MAJĄ GWARANCJI!!! Ponad 2,5 tysiąca wywalone w błoto!!!!
        • Gość: MagdalenaNowak Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.13, 14:26
          Witam
          A ja absolutnie nie zgadzam się z Pana opinią.
          Przy składaniu zamówienia w Poznaniu,Pani mnie uprzedziła,że termin oczekiwania to od 5 do 21dni.
          Miałam nawet zaznaczone to na formularzu zamówienia.
          Komplet 5drzwi wraz z ościeżnicami dotarł do nas już po 5dniach.
          Żadnych komplikacji, cały czas pozostawałam w kontakcie telefonicznym z Panią u której zamawiałam drzwi,tak więc byłam o wszystkim na bieżąco poinformowana.
          Co do samych drzwi,są bardzo ładne i naprawdę w konkurencyjnej cenie w porównaniu z innymi firmami.
          Tak więc z ręką na sercu mogę polecić firmę P.H.U DOOR,która sprzedaje właśnie drzwi firmy Windoor.
          • Gość: iwi Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.static.korbank.pl 30.08.13, 10:25
            Może w Poznaniu jest inna obsługa i jak sama Panie napisała kupowała przez pośrednika a to zmienia postać rzeczy. Ja na drzwi czekałam 28 dni i nikt nas nie poinformował że nie zrobią nam drzwi na wymiar (chodzi o długość) bo drzwi idą "taśmowo". Nie pisałam że nie podoba mi się firma zbierająca wymiary tylko obsługa i wykonanie firmy WINDOOR
          • Gość: Czajen Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.centertel.pl 05.11.13, 11:51
            A ja polecam drzwi Windoor przynajmniej panelowe bo co do tych tanich plaster miodu to się nie wypowiadam, sprzedawca przekonał mnie aby kupic drzwi właśnie Windoor i panelowe trochę droższe ale na zestawie wyszło chyba z 600zl drożej niż wspomniany plaster miodu. Drzwi zamówiłem 16 października 2013r , a ich montaż odbył się już w poniedziałek 28 października 2013r!!! Szok, bo każda inna firma oferowała termin 4-5 tygodni!!! Zamówiłem drzwi Windoor Jasper Mocca i mam najladniejsze drzwi jakie w życiu miałem, a i nie wiem czy widziałem gdzieś ładniejsze :) Drzwi zamówiłem przez stronę www.e-drzwi.co, jest to chyba przedstwiciel Windoora i kilku innych producentów, nazwa firmy to Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia, brzmi profesjonalnie i tak też działają. Polecam
      • Gość: Mateusz Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.13, 14:38
        U mnie pomiar był bez problemu na drugi dzień,mimo,że montażysta musiał z Poznania kawałek dojechać do Pobiedzisk to jeszcze pomiar był bezpłatny, o firmie usłyszałem od znajomych z polecenia i u nich również pomiar oraz montaż odbywał się bezproblemowo.
    • Gość: zbulwersowana porażka windoor ul. jana kazimierza60/3a w-wa IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.13, 13:17
      Szczerze przestrzegam przed zakupami w salonie windoor ul. jana kazimierza 60/3a w warszawie. Pracują tam nierzetelni ludzie, którzy nie dotrzymują danego słowa. Są bardzo mili podczas sprzedaży swoich produktów ale jeśli pojawiają się choćby małe zastrzeżenia ze strony klienta okazują się aroganccy, straszą sądami itp. Jestem zbulwersowana tak niskim poziomem kultury osobistej zaprezentowanej przez osobę decyzyjną w owym salonie. Moja sprawa nie zakończyła się pozytywnie choć była doprawdy błahostką dlatego też zmuszona jestem wystawić taką opinię. czuje się ponad to oszukanym klientem.!!!!!przestrzegam!
      • stiv32 PHU DOOR Kamil Jakóbiak 30.09.13, 17:52
        I ja dołożę kamyczek do ogródka:
        PHU DOOR Kamil Jakóbiak - rzadko się zdarza taki handlowiec - zamówiłem drzwi - termin na zamówieniu 7-14 dni - mija miesiąc, przywieziono część zamówienia -reszta albo uszkodzona albo nie zamieniona prawa/lewa albo po prostu brak, zero kontaktu, opowieści przez telefon o problemach, pogrzebach, chorobach i co tam jeszcze w repertuarze tacy goście mają. Już nie odbierają telefonów a terminy podają byle się odczepić na kilka dni. NIE POLECAM - serdecznie mam dość krętaczy.
        • Gość: Solddier Re: PHU DOOR Kamil Jakóbiak IP: *.komster.pl 08.01.14, 10:16
          Bubel i tandeta - to najłagodniejsze określenia dla produktów Windoor. Miałem to nieszczęście, że kupiłem od nich drzwi wewnętrzne do całego domu, skuszony oczywiście niską ceną. Znalazłem ich produkty na allegro, a zamówienie złożyłem w salonie w Poznaniu. Następnie nastąpiło twarde zderzenie z obyczajami panującymi w tej firemce:
          1. Deklarowany termin realizacji zamówienia: 14-21 dni. Dostarczono po 2 miesiącach, oczywiście jedne drzwi pomylone, nie mając czasu na czekanie przez kolejne 2 miesiące na wymianę nie reklamowałem, tylko poszerzyłem otwór drzwiowy.
          2. Odczekałem na obiecaną fakturę VAT 3 tygodnie, kontaktując się ze sklepem w Poznaniu. W końcu udało mi się wyciągnąć od sprzedawcy numer komórki osoby decyzyjnej w centrali i już po 6 tygodniach od dostawy dostałem fakturę.
          3. Po roku użytkowania ościeżnica drzwi łazienkowych napuchła i popękała. Kilka pisemnych reklamacji bez odpowiedzi, w końcu "szef" raczył zadzwonić do sprzedawcy w Poznaniu i oświadczył, że ościeżnica na pewno uległa zalaniu, co nie podlega gwarancji (oczywiści nie była zalana).
          4. Przekazałem sprawę do Powiatowego Rzecznika Konsumentów. Po przeszło miesiącu rzecznik poradził mi drogę sądową. Załączył też odpowiedź pana Kamila Jakóbiaka (z dnia 27.11.2013 na pismo rzecznika z 30.10.2013 !!!), który w 1 krótkim e-mailu minął się z prawdą wielokrotnie:
          - pisze, że gwarancja producenta obowiązywała 12 miesięcy - tymczasem zarówno sprzedawcy w sklepie, jak i sam Windoor na swoich aukcjach na allegro informuje o gwarancji 24 miesięcznej;
          - pisze, że uszkodzenia ościeżnicy nastąpiły wskutek zalania - no cóż, ja wiem, że zalania nie było, a wizytę rzeczoznawcy z firmy Windoor musiałem chyba przegapić...;
          - twierdzi, że odpisał na moją reklamację (i to jak twierdzi - tak w oryginale - "odrazu") - to już bez komentarza;
          - oczywiście tłumaczy swoją niemal miesięczną zwłokę na pismo Powiatowego Rzecznika Konsumentów swoją stałą śpiewką, cytuję: "miałem problemy rodzinne".
          Podsumowując:
          WINDOOR TO SYNONIM BRAKU PROFESJONALIZMU, FIRMA TYPU "SPRZEDAJ I ZAPOMNIJ", A JEJ WŁAŚCICIEL - TU BRAKUJE MI ODPOWIEDNICH SŁÓW.
          ODRADZAM JAKIEKOLWIEK ZAKUPY W FIRMIE WINDOOR.
          • Gość: a Re: PHU DOOR Kamil Jakóbiak IP: *.interkonekt.pl 02.07.18, 17:38
            Sprzedaj i zapomnij. Dobrze powiedziane. Miałam okazję przekonać się na własnej skórze że jakakolwiek opieka po sprzedażowa w tej firmie nie działa. Dostarczyli błędne zamówienie , wyjaśniać nie ma komu. Radź sobie kliencie.
        • Gość: Ewelina Re: PHU DOOR Kamil Jakóbiak IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.15, 22:33
          Słuchaj nie oceniaj bo to powody rodzinne mnie obsłużyli super...
          Polecam
    • Gość: Anna Mietnik Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 10:30
      -> SKARGI <-
      wpisujcie tu swoje skargi na nich. Ja już czekam 2 tygodnie mimo że pieniążki zapłaciłam od razu. Kpina z klienta !
    • m5sport Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia Polecam 05.11.13, 12:44
      A ja polecam drzwi Windoor przynajmniej panelowe bo co do tych tanich plaster miodu to się nie wypowiadam, sprzedawca przekonał mnie aby kupic drzwi właśnie Windoor i panelowe trochę droższe ale na zestawie wyszło chyba z 600zl drożej niż wspomniany plaster miodu. Drzwi zamówiłem 16 października 2013r , a ich montaż odbył się już w poniedziałek 28 października 2013r!!! Szok, bo każda inna firma oferowała termin 4-5 tygodni!!! Zamówiłem drzwi Windoor Jasper Mocca i mam najladniejsze drzwi jakie w życiu miałem, a i nie wiem czy widziałem gdzieś ładniejsze :) Drzwi zamówiłem przez stronę www.e-drzwi.co, jest to chyba przedstwiciel Windoora i kilku innych producentów, nazwa firmy to Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia, brzmi profesjonalnie i tak też działają. Polecam www.e-drzwi.co
      • m5sport Re: Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia Polec 05.11.13, 13:38
        Dodam coś od siebie, pożądany handlowiec, polecam firmę Polskie Centrum Drzwi i Okien, zero zastrzeżeń, wszystko na 100%
      • Gość: Fachowiec Re: Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia Polec IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.11.13, 13:44
        Jestem monterem drzwi wewnętrznych i prac wykończeniowych, zamawiam głównie drzwi firmy Windoor, a i trafia się Intenso czy DRE, wszystko bezpośrednio w firmie Polskie Centrum Drzwi i Okien i jeszcze nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów, zawsze terminowo, bez pomyłek, a i jak coś pójdzie nie tak (uszkodzenie w trakcie montażu) to i listwę potrafią od razu podesłać, że na kolejny dzień jest. Polecam naprawdę dobra firma mieszczą się w Radomiu ul. Sienkiewicza.
        Polecam
        • Gość: Fila Re: Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia Polec IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.11.13, 12:12
          miałem kontakt z ta firmą i wszystko przebiegło podobnie jak u przedmówcy, szybko i bezproblemowo. Polecam
          • Gość: Felicjan Re: Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia Polec IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.13, 15:26
            Polecam ta firmę, bardzo szybko i sprawnie dostałem swoje drzwi, super firma, uczciwi
      • Gość: Kasia1978 Re: Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia Polec IP: *.173.21.182.tesatnet.pl 11.12.13, 17:16
        Ja także polecam Polskie Centrum Drzwi i Okien - firmę z Radomia. Zamówione drzwi dotarły zgodnie z zaplanowanym czasem, bardzo fajny model Minoris (drzwi panelowe - jakość EKSTRA!, wykończenie bardzo dobre), jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim szukającym drzwi do swojego mieszkania, ładne, solidne, bez skazy, bardzo solidny dostawca - drzwi dostarczyli własnym transportem i zamontowali w dobrej cenie. Mam teraz piękne drzwi w domu :) pozdrawiam!
    • m5sport Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! 07.11.13, 20:30
      Witam,

No nie wiem jak w Łodzi być może rzeczywiście dno... :)

Ja dokonałem zakupu z Radomia, znalazłem firmę na www.e-drzwi.co i wszystko poszło naprawdę sprawnie i terminowo, a i drzwi niczego sobie i w dobrej cenie... Jak by co to podsylam numer na infolinie do tej tez firmy 532320000.

Polecam
    • Gość: buntownik warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.13, 20:57
      www.facebook.com/1000powodow
      1000 powodow dla ktorych Łódź jest gorsza od Warszawy
    • Gość: Felicjan Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.13, 15:24
      Jestem zadowolony z drzwi windoor kupiłem je w Radomiu na ul. Sienkiewicza, naprawdę godne polecenia, znalazłem ich na alkegro
      • Gość: gość Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.173.21.182.tesatnet.pl 11.12.13, 18:06
        Też kupowałem w Radiomu w Polskim Centrum Drzwi i Okien - drzwi Toplux, kolor wenge. Jakość drzwi wysoka, wykończenie na wysokim poziomie, obsługa uprzejma i grzeczna, przyszli, zamontowali, bez zastrzeżeń. Polecam ich!
    • Gość: Prezes Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.radom.vectranet.pl 08.01.14, 20:11
      Witam,

Sklep na ulicy pomorskiej nigdy nie był sklepem autoryzowanym firmy windoor, jest to prywatny sprzedawca który jest pośrednikiem i sprzedaje produkty firmy windoor i inne drzwi dre, intenso itp. Oczernianie w ten sposób producenta drzwi moze i nawet chyba jest niezgodne z prawem.

firma windoor mieści się w Radomiu, oddziały firmowe sa w Radomiu, Poznaniu, minsku mazowieckim, bialobrzegach, Wrocławiu, pruszkowie i we wsoli

Termin realizacji np w Poznaniu czy Radomiu pokrywa się w czasie 7–10 dni (sprawdzone kilkukrotnie)
      Pozdrawiam "trochę lepiej zorientowany"
      • Gość: slawek Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.play-internet.pl 14.01.14, 23:56
        Trudno mi ocenić jakość drzwi firmy WINDOOR, ponieważ od 17 grudnia 2013r. oczekuje na ich dostawę. Zakupu dokonałem w sklepie w Łodzi przy ul. Pomorskiej. Terminów dostawy miałem już kilka - oczywiście po wielokrotnych rozmowach z pracownikiem sklepu, a ostatnio podobno, z właścicielem. Zapewnienia o nawet 1000 % ostatnim terminie dostawy na godzinę 11,00, 14 stycznia niesprawdziły się w tych 1000%, gdyż "już" o 14.30 tego dnia był telefon - pierwszy z ich strony, że nastąpiły utrudnienia i zostaną dowiezione o 19.00 - co oczywiście się nie stało. Próby kontaktu z właścicielem były bezskuteczne - nieodbierał telefonu. TAK OTO WYGLĄDA RZETELNOŚĆ I PROFESJONALIZM FIRMY Z ŁODZI WSPÓŁPRACUJĄCEJ Z PRODUCENTEM!
        • Gość: salon drzwi Lodz Re: Windoor - salon Lodz ul.pomorska 107/113 IP: *.play-internet.pl 27.04.14, 12:29
          Witam naszych klijetow i nieuczciwa konkurencje .
          zapraszam do naszego salonu tam panstwo dostana od naszych pracownikow profesjonalną i rzetelną opinie na temat naszego produktu. Na temat drzwi ,okien ,deski tarasowej WPC.
          pozdrawiam Salon
          Lodz,Gliwice,Kielce.
      • Gość: salon lodz Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.play-internet.pl 27.04.14, 12:14

witam prosze nastepnym razem nie pisac na forum takich bzdur. ze sklep przy pomorskiej nie jest salonem firmowym windoor-a i przez to nie oczerniac salonu w lodzi. pozdrawiam nieuczywą konkurencje.
        • Gość: ania Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.15, 11:21
          a ja kupilam drzwi firmy perfectdoor w firmie drzwidladomu drzwi w 2 tygodnie i nigdzie nie znalazlam takiej ceny panowie wniesli mi towar do domu na 5 pietro dostali po piwku goraco polecam i pozdrawiam
          • Gość: Michal Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.play-internet.pl 25.05.15, 07:27
            Prosze napisac gdzie takie cuda sie dzieją . Ja kupiłem tam drzwi i czekałem miesiąc zanim dojechalem do Wrocławia a o wniesieniu to tylko mogłem pomarzyć !!!!!
    • Gość: Paweł Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.183.198.113.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.10.15, 17:08
      A ja kupiłem 10 kpl drzwi z oscieznicami regulowanymi w firmie Drzwidladomu dostawa w 2 tygodnie bez problemow i profesionalny montaż wszystko super gorąco polecam
      • Gość: MartinS Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.16, 17:01
        Ja co prawda zamawiałem mniejszą ilość ale też wszystko ok. Zadzwoniłem do sklepu i umówiłem się na pomiar, trzeba było czekać 3 dni bo Pan akurat nie miał wolnych terminów. Od momentu zamówienia minęły też gdzieś 2 tygodnie i towar dostarczono mi do domu.
    • Gość: piotrsw71 Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.16, 12:21
      Może przez ten czas coś się zmieniło ja kupiłem 4 szt do mieszkania oraz ościeżnice ale w sklepie we Wrocławiu. Konkretnie chodzi o drzwi Minoris. Drzwi jak na cenę wyglądają rewelacyjnie i wydają się być masywne. Na dostawę czekałem chyba 1,5 tygodnia, wcześniej był Pan z tej firmy który wszystko wymierzył. Na szczęście nie trzeba było przerabiać otworów pod drzwi więc ogólnie polecam.
      • Gość: lukasz Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.play-internet.pl 08.05.16, 22:35
        Zamówiłem w firmie Windoor-Łódź 10 szt drzwi z serii Minoris.
        Drzwi przyszły mniej więcej o czasie. Niestety ich wysokość była niezgodna z zamówieniem (każdą sztukę musiałem skracać - całe szczęście, że nie były za krótkie), jedne drzwi niestety okazały się używane (ślady zadrapań oraz zaschniętego brudnego kleju na zawiasach) a ponadto nie otrzymałem za zamówiony towar faktury. Ze strony sprzedawcy (serdecznie pozdrawiam tu Pana Daniela Z.) oczywiście nie było żadnej odpowiedzi.
    • Gość: pkam Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.docsis.tczew.net.pl 22.03.17, 16:59
      Ostrzegam !!!!!!!!! Nie kupujcie drzwi windoor. Oszuści i partacze.
      Okropne drzwi z wadami. Serwis przyjechał wstawiać nowe - jeszcze gorsze przywieźli. Klamki powyrywali.
      Jeszcze raz partacze!!!
    • Gość: Razor Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.darnet.pl 08.05.17, 14:59
      No ja też myślę, że od czasu kiedy ten wątek powstał, to wiele się u nich zmieniło. Zakupione przeze mnie drzwi w www.windoor.pl/ były bardzo dobre, a dodatkowo tanie. Obsługa w sklepie również profesjonalna i miła. Uważam, że jak najbardziej warto sprawdzić ofertę tego producenta.
    • Gość: Trini Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.04.20, 11:58
      UWAGA, sklep, firma znajduje sie jedna "noga w bankrutctwie", jest niewyplacalna, zaliczka zginela i chca aby przed dostarczeniem towaru wszystko przelac na ich konto, czego nie ma w umowie, poniewaz reszta jest placona przy dostawie. 2 miesiace czekania na zamowienie, zadaja dodatkowe oplaty za skladowanie, ktorych tez nie ma w umowie. Plynnosc finansowa, rowniez od innych klijentow nie istnieje.
      Chcesz jako klijent stracic pare tysiecy, to polecam, ja nigdy wiecej i zaliczka zniknela!
    • Gość: Znyszek62 Re: Windoor - prod. drzwi z Radomia. Odradzam! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.04.20, 15:58
      Witam
      Do tego Firma drzwidodomu sprzedaje powyzszy produkt, a ze jedna noga stoi w bankructwie to zaplacone zaliczki przepadaja i nie ma ani pieniedzy, ani drzwi.
      Uwaga na firme Drzwidodomu, chcesz stracic pieniadze to zamow, czego nikomu nie zycze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka