Dodaj do ulubionych

Targi INTERTELECOM

05.03.02, 14:22
dzisiaj w Łodzi rozpoczęły się największe tego typu i najbardziej prestiżowe targi w Polsce i nie tylko. Jeszcze niedawno, razem z targami dentystycznymi, miały byc przeniesione do wa-wy. Czy sa jakieś nowe wiadomości w wtej sprawie? Czy ktoś może był na tych targach?
Coś fajnego pokazali?
Co myślicie o tych targach?
Prosze o jakiekolwiek komentarze;)
Obserwuj wątek
    • aksa Re: Targi INTERTELECOM 05.03.02, 14:24
      Trochę jest w dzisiejszej Wyborczej. Dla publiczności targi są otwarte dopiero
      od czwartku.
      pozdr.
      • tulka Re: Targi INTERTELECOM 05.03.02, 14:26
        Może jak Porucznik wróci z pracy, to cos napisze na temat targów :-) A ja mogę
        przekazać wrażenia wystawców, ale dopiero w czwartek.
      • geograf Re: Targi INTERTELECOM 05.03.02, 14:30
        Dzisiejszej Wyborczej jeszcze nie mam, a może jakiś specjalista właśnie teraz nas czyta na tych targach, albo jakiś forumowicz miał tam wstep? właśnie o takich osobach myślałem....
        • Gość: Mario Re: Targi INTERTELECOM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 15:12
          Będę tam jutro więc potem postaram się podzielić wrażeniami
      • por_borewicz Re: Targi INTERTELECOM 05.03.02, 16:31
        Ploootki, dzis bylem. Tak zwyczajnie kupilismy z kolega z pracy bilety i
        weszlismy. TEORETYCZNIE byl dzis dzien dla profesjonalistow, ale wpuszczali
        wszystkich.
        Pozdrawiam
        Por. B.
    • por_borewicz Re: Targi INTERTELECOM 05.03.02, 16:40
      Targi o duzym wymiarze. Wielu wystawcow, i wiele ciekawostek. Bylo tez cos
      specjalnego dla gosci odwiedzajacych stoisko ERY GSM, pokazy tanca okraszone
      scenkami ilustrowanymi muzycznie. Oczywiscie bohaterowie scenek telefonowali do
      infolinii ERY, ale najciekawsze byly wyczyny taneczne. Trudno mi sie
      wypowiedziec fachowo na temat prezentowanych urzadzen, bo jestem
      telekomunikacyjnym (prawie) lajkonikiem. Odwiedzalem glownie kila stoisk firm
      wspolpracujacych z firma w ktorej pracuje. Ale nie ulega watpliwosci, ze jest
      to ogromna impreza, dobrze zorganizowana (wewnetrznie, bo zewnetrznie, tu mam
      na mysli zaplecze komunikacyjno parkingowe wokol terenow targowych, troszke
      kulalo, polecam dojazd srodkami MPK albo spacerek, bo to pogoda ladna i mozna
      zaparkowac jedna dwie przecznice dalej i dojsc). Co do cen biletow to... hmmm
      nawet jak dla "profesjonalistow" 25 zł za bilet to dosyc wysoka cena ;-) Moze w
      czwartek i piatek, dla nieprofesjonalistow ;-), beda normalne ceny typu 5zl...
      Jesli masz Panie Geografie jeszcze jakies pytania, pytaj.... ;-)

Pozdrawiam

Por. B.
      • geograf Re: Targi INTERTELECOM 05.03.02, 16:50
        dzięki za opis, jestem ciekawy tych nowych cacek, ale w dni otwarte dla smiertelników sie nie wybieram, bo znajac sytuacje z lat poprzednich, wiem, że będzie taki tłum, że szkoda gadac.... szkoda:((( może jutro w TVN 24 więcej pokaża:)
        pozdr.

aha, nie mów do mnie per Pan, Panie Poruczniku ;)
        • por_borewicz Re: Targi INTERTELECOM 05.03.02, 17:02
          To nie jest Pan brane "szacunkowo" a jedynie "zartobliwie" (parafrazujac pewien
          stary dobry kabaret ;-) ) moj drogi Panie Geografie ;-)

Pozdrawiam, jesli Ci to przeszkadza to juz nie bede ;-)

Por. Borewicz 8-)
        • por_borewicz Re: Targi INTERTELECOM 05.03.02, 17:06
          Sorki za multipostowanie, ale mialem Ci napisac, ze jednak warto sie wybrac, bo
          zaden TVN-24 nie pokaze Ci wszystkiego. Z Twojego zainteresowania tymi targami
          wnioskuje zes "techniczny", a z tego co wiem z autopsji wynika, ze jednak
          przyjemniej jest wziac cos do reki niz tylko zobaczyc w telewizji. Takze,
          polecam wizyte jesli znajdziesz chwile (ja dzis lazilem chyba ze 4 godziny...
          oj moje nogi... ;-) ).

Pozdrawiam

Por. B.
          • geograf Re: Targi INTERTELECOM 05.03.02, 17:12
            raczej nie jestem techniczny, ale nowe modele komórek obejrzec lubię:)

wybirac, na pewno sie nie wybiore bo mam zapalenie oskrzeli i mam zakaz wychodzenia z domu:(( tylko TVN 24 mi zostało ;)
            pozdr.
            • por_borewicz Re: Targi INTERTELECOM 05.03.02, 17:29
              Oj to wspolczujemy z Tulka serdecznie i zyczymy Ci rychlego powrotu do zdrowia
              i sil...

Pzdr
              Por. B & Co.
              • geograf Re: Targi INTERTELECOM 05.03.02, 17:51
                dzieki:)

jakby ktoś jeszcze jakieś newsy miał to piszcie!!! ZWŁASZCZA O TYM CZY PRZENOSINY TARGÓW SA NADAL AKTUALNE!!!
      • peter_ Re: Targi INTERTELECOM 05.03.02, 17:41
        Od jutra dla nieprofesjonalistow bilety maja kosztowac 15 zl i 10 zl(ulgowe)
        Tak podala TV toya.

peter
        • grover Re: Targi INTERTELECOM 05.03.02, 21:38
          A ja mogę się podzielić z wami spostrzeżeniami jutro, (mam zaproszenie:)))) i
          zamierzam zaraz po wykładach skoczyć i popatrzeć co tam ciekawego ludzie
          wymyślili:))
          Grover
    • Gość: Prawy Re: Targi INTERTELECOM IP: 212.191.130.* 06.03.02, 01:43
      Bylem dzis na Targach... uuuu troche sie nabiegalem, ale bylo bardzo
      sympatycznie.
      Mimo wszystko w porównaniu z minionym rokiem to jest ubogo.
      Nie ma wielu stoisk firm które przez lata były.
      W tym roku zabrakło przede wszystkim Telekomunikacji Polskiej SA no i związanej
      z nią IDEI. Plus i Era są.
      NIe ma też NOKII, co może dziwić, bo najwięksi jej konkurenci czyli Siemens i
      Ericsson są.
      Wprawdzie Ericsson wizualnie nie poraża - w zeszłym roku było lepiej - ale co
      do oferty to sprawdze dzis - jestem umowiony na wywiady.
      Zmasowaną ofensywę targową przygotował SIEMENS (jak zwykle) i Alcatel, który
      przez lata był, ale zawsze jakoś tak "z boku".
      Z wielkich jest jeszcze Lucent, Dialog i NOM.
      Wieczorem jak wrócę napiszę wam wiecej.

Pozdrawiam
      Prawy
      • geograf Re: Targi INTERTELECOM 06.03.02, 13:02
        Ale wielcy nieobecni niepojawili sie z powodu recesji i swowolnienia gospodarczego, czy nasze Targi traca na pozycji? Chociaż w TVN 24 mówili, że właśnie jakieś wielkie, dotychczas obecne, koncerny, pojawia się dopiero w przyszłym roku, bo maja jakieś sprawy do rozwiazania na swoim podwórku....miejmy nadzieję;)
        • Gość: Marcin Re: Targi INTERTELECOM IP: *.sirius.com.pl 06.03.02, 14:16
          Właśnie wróciłem z targów, jeśli chodzi o nowinki, którymi mógl by się
          zachwycić profesjonalista to nie było tam nic czego prawdziwy profesjonalista
          tej branży nie widzał by wcześniej, nie ma żadnych nowości.Owszem są to targi
          niesłychanie ciekawe i potrzebne łodzi! Ale sądzężę to targi lokalne, nie mają
          rangi międzynarodowej, w sensie... kontaktów handlowych czy ewentualnych
          kontraktów. Targi na których wystawiają sięfirmy raczej od kilku lat już obecne
          na rynku polskim, mające już wypromowany wizerunek... Ale Przyznaję że nawet
          laik powinien przejść sięna nie:)))
          Pozdrawiam Marcin
          Oczywiście Łódź jest kompletnie nie przygotowana do tak dużych targów, nadal
          problemy z parkowaniem, nadal problemy z noclegami, nadal problemy nawet z
          kąsupcją na samych targach!!! nadal problem z promocją targów w mediach...
          • geograf Re: Targi INTERTELECOM 06.03.02, 15:02
            a nie sadzisz, że problemy z parkingami skończyły się, gdyby "miejscowi eksperci" dojeżdżali MPK, albo po kilku w samochodzie, albo na piechotkę- w końcu dzisiaj tak słonecznie i ciepło, że aż miło:))
          • Gość: Darek Re: Targi INTERTELECOM IP: *.uni.lodz.pl 06.03.02, 15:23
            Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Właśnie wróciłem z targów, jeśli chodzi o nowinki, którymi mógl by się
            > zachwycić profesjonalista to nie było tam nic czego prawdziwy profesjonalista
            > tej branży nie widzał by wcześniej, nie ma żadnych nowości.Owszem są to targi
            > niesłychanie ciekawe i potrzebne łodzi! Ale sądzężę to targi lokalne, nie mają
            > rangi międzynarodowej, w sensie... kontaktów handlowych czy ewentualnych
            > kontraktów. Targi na których wystawiają sięfirmy raczej od kilku lat już obecne
            >
            > na rynku polskim, mające już wypromowany wizerunek... Ale Przyznaję że nawet
            > laik powinien przejść sięna nie:)))
            > Pozdrawiam Marcin
            > Oczywiście Łódź jest kompletnie nie przygotowana do tak dużych targów, nadal
            > problemy z parkowaniem, nadal problemy z noclegami, nadal problemy nawet z
            > kąsupcją na samych targach!!! nadal problem z promocją targów w mediach...
            Promocja wmediach zależy tylko od samych mediów a one wcale się z tym nie kwapią.(nie było wzmianki nawet w
            "regionalnym" Kurierze)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka