Dodaj do ulubionych

Karty, iluzja i... miłość. Magicy znów zaczarow...

09.10.11, 12:10
> Wsparcia magikom udzielił marszałek województwa łódzkiego.

Dobry marszałek ze swojej kieszeni wyjął i dał ...
Obserwuj wątek
    • kiszkoteusz Karty, iluzja i... miłość. Magicy znów zaczarow... 09.10.11, 12:16
      Byłem, widziałem. Cudo. Zwłaszcza numer z ptakami...
      I żenada jeśli chodzi o władze miasta. Taka impreza. 33 edycja. Największe światowe gwiazdy iluzji i magii w Polsce. Możliwość wypromowania Magicznej Łodzi...
      Transmisja tv na cały kraj, itp.itd. Władze miasta mogą dać kasę na jarmark kiełbasy i ciasta drożdżowego na Piotrkowskiej, który szumnie nazywają świętem Łodzi.
      Czy w tym mieście nie ma żadnych menażerów kultury???
      Czy miastu nie zależy na promocji???
      Zdanowska była po prostu ( a była na widowni wśród VIP-ów ) wykpiona przez Piestrzeniewicza w trakcie programu.
      Arsen Lupin- ja i moi Przyjaciele jesteśmy z Tobą:-)
      Jesteś wielki i możesz spokojnie wykpiwać głupców.
      • kiszkoteusz BTW TVP Łódź 09.10.11, 12:23
        Nawet nie było tam jakiegokolwiek " dziennikarzyny " ani " kamerzysty " z łódzkiej trójki.
        Ż A Ł O S N E.
        • zbig1113 Re: BTW TVP Łódź 09.10.11, 12:50
          TVP Łódź swoje zadania wypełnia z takim samym zaangażowaniem jak Straż Miejska. Gdyby obie te instytucje zniknęły - nikt nie zauważyłby różnicy
    • Gość: kolo Karty, iluzja i... miłość. Magicy znów zaczarow... IP: *.toya.net.pl 09.10.11, 17:02
      Pietrzeniewicz to narcyz? Nie wyłudził pieniędzy z miasta to lży Zdanowską. Malutki, zakochany w sobie mały człowieczek. O przepraszam - Arsen Lupin, he, he.
    • Gość: K Karty, iluzja i... miłość. Magicy znów zaczarow... IP: 80.51.92.* 10.10.11, 11:43
      To był NIESAMOWITY spektakl. Nine do opisania... Piękne wspomnienia zostaną...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka