Dodaj do ulubionych

"Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Nerga...

IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 13:44
Czy ktoś może w końcu odwołać Nowaka? Facet, nie lubisz? Nie kupuj, nie oglądaj - nie będzie miał na ciebie wpływu. To takie trudne, zrozumieć?
Obserwuj wątek
    • cambrone Cenzura!!!! 20.10.11, 13:53
      Pan Nowak chce być cenzorem?Tęskni za komuną?
      • Gość: samikus a ja lubie mr nowaka! :))) IP: *.ip.netia.com.pl 20.10.11, 22:03
        gdyby nie pan nowka, to bym nawet nie wiedzial, ze w lodzi bedzie okncert behemota :) a tak wiem i sprobuje kupic bilety, jesli jeszcze sa :)

swoja droga to ja mysle, ze nowak moze jest managerem nergala, bo swietna reklame mu robi za kazdym razem i kreuje ciekawy wizerunek:)
    • Gość: okej To pokazuje, jak bardzo kościół katolicki nienawid IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 13:59
      To pokazuje, jak bardzo kościół katolicki nienawidzi ludzi i jak bardzo się rozpasał w tym państwie…
    • Gość: ull Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner IP: *.iwacom.net.pl 20.10.11, 14:12
      To ten koncert jest obowiązkowy dla wszystkich mieszkańców? Już się cieszę, bo pewnie wejście będzie za darmoche:)
    • Gość: pszemeq Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner IP: 212.160.172.* 20.10.11, 14:25
      Chciałem zwrócić uwagę na inna grupę naszego społeczeństwa, których zwyczaje daleko odstają od ogólnie przyjętych zasad naszej kultury. Otóż grupa ta propaguje na swych spotkaniach praktyki kanibalistyczne sugerując jako jedynie regularne spożywanie krwi i ciała ich przywódcy duchowego daje poczucie wspólnoty i siły. Przykre jest też to, że grupa ta posługując się obłudnymi hasłami ( np. miłości) zdobywa duży wpływ na młodzież i życie społeczne. Czy byłoby możliwe aby wspomniany w artykule p. Ryszard Nowak zajął się również tym przypadkiem ?
      • desha69 Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner 21.10.11, 09:47
        Oj tam :D Trzeba było napisać, że grupa tak propaguje kanibalizm i mord, wyłudzanie, nękanie psychiczne, terroryzm w każdej (no prawie w każdej) postaci, pedofilię, degrengoladę, hipokryzję, manipulację słabymi umysłami, sprzeniewierzanie się własnym ideom (błogosławieni ubodzy), wiarę w bożków (Nie będziesz miał innych bogów obok mnie. 2 Mojż. 20:3 1.), czczenie "złotego cielca", brak poszanowania równości wobec prawa, nieposzanowanie godności ludzkiej, łamanie zasad demokracji, oszustwa podatkowe i malwersacje finansowe...

i wiele, wiele innych :D
    • Gość: historyk Święty Wojciech sam sobie był winien IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 14:26
      Nie wiem o co chodzi z tym świętym Wojciechem w utworze Nergala, ale co do faktów historycznych, to Wojciech wykazał sie wyjątkowa głupota albo te z ignorancją. Złamał najświętsze zasady obowiązujące w państwie Prusów i nic dziwnego, że został zabity. To trochę tak, jakby ktoś zrobił krzywdę Darskiemu za zniszczenie Biblii, gdyby Polska była rzeczywiście katolickim krajem. Na szczęście większość Polaków to całkiem spokojni i normalni ludzie, którzy specjalnie nie ekscytują się ani religią, ani polityką. A jako dziwadło postrzegają raczej Nowaka niż Darskiego. Chociażby dlatego, że Darski ma dystans do siebie i odróżnia występy sceniczne od realnego życia. Szkoda, że Nowak tego nie potrafi.
      • Gość: historyk Re: Święty Wojciech sam sobie był winien IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 14:29
        Jeszcze raz pierwsze zdanie poprzedniej wypowiedzi:
        Nie wiem o co chodzi z tym świętym Wojciechem w utworze Nergala, ale co do faktów historycznych, to Wojciech wykazał sie wyjątkową głupotą albo też ignorancją.
    • mineyko "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Nerga... 20.10.11, 14:32
      "Solidarność nr 2010" zawiesza kłamliwe tablice?
      Odwołać krętaczy!
    • Gość: freemikitwist "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Nerga... IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.10.11, 15:00
      Jestem za odwołaniem tego koncertu. Św. Wojciech to protoplasta naszej Ojczyzny. Chwała Jego mordercom - to antypatriotyzm ( cicho sza: patryjotyzm , słowo wyklęte, ale nie zarezerwowane tylko i wyłącznie dla wyborców PIS ) .... Niestety bez względu na to czy jest to kreacja artystyczna czy nie , Nergal głosząc takie treści , móglby być nazwany przez osoby używające ciętego języka, po prostu 'oszołomem'
      mikitwist.blox.pl
      • asmok6 Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner 20.10.11, 15:16
        Gość portalu: freemikitwist napisał(a):

> Jestem za odwołaniem tego koncertu. Św. Wojciech to protoplasta naszej Ojczyzny.

Sprawdzaj w słowniku znaczenia słów których używasz bo powyższe zdanie nie ma sensu.
        Nie może być protoplastą w sensie dosłownym bo żył w celibacie :)
        W sensie metaforycznym też nie może bo nasza ojczyzna istniała sporo przed nim.

> Chwała Jego mordercom - to antypatriotyzm

Dlaczego? On działał na rzecz kościoła a nie na rzecz państwa.

• Gość: freemikitwist Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.10.11, 16:16
          Na krwi przelanej , podobnie jak na krwi Popiełuszki ( wolna Polska) , zbudowao Państwo Polskie. ViVat Wojciech !
          mikitwist.blox.pl
          • Gość: ktos Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 23:48
            o losie, kolejny katolicki oszolom...
            • Gość: oszołom Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner IP: *.play-internet.pl 21.10.11, 00:32
              Gość portalu: ktos napisał(a):

> o losie, kolejny katolicki oszolom...

wole katolickiego oszołoma niz twojego idola.
    • Gość: ? Odwołać? Nie, nie przyjść. IP: *.ip.netia.com.pl 20.10.11, 15:08
      Niczego nie odwoływać. Ten facet miał garstkę fanów, a teraz jest na topie dzięki taniej popularności. I niech sobie będzie. Ja na jego koncert po prostu nie pójdę, to samo radzę innym porządnym ludziom, niekoniecznie katolikom.
      • Gość: info0 A on ma w dupie czy przyjedziesz czy nie IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 15:11
        Behemoth jest najbardziej znanym polskim zespołem za granicą tego kraju.

I za to wielki szacunek dla Adama. I bubki z Kościoła mogą sobie piać ile wlezie, ja na koncert pójdę. Mimo, że nie lubię Black Metalu :)
        • zbig1113 Re: A on ma w dupie czy przyjedziesz czy nie 20.10.11, 16:04
          A ja z kolei, mam w dupie to, że Behemoth jest w jakiś sposób znany...
          Zmusisz mnie, żebym inaczej myślał?
          • Gość: polish-crap Re: A on ma w dupie czy przyjedziesz czy nie IP: *.fbx.proxad.net 20.10.11, 20:25
            Simple...Eat shit.
        • Gość: y7 Re: A on ma w dupie czy przyjedziesz czy nie IP: *.internetia.net.pl 20.10.11, 17:50
          jest znany ... garstce. getwa w klubach dla kilkudziesięciu osób, ot cała sława.
          • Gość: polish-crap Re: A on ma w dupie czy przyjedziesz czy nie IP: *.fbx.proxad.net 20.10.11, 20:34
            Wejdz sobie na kilka swiatowych portali z metalem jak Encyclopedia Metallum czy na kilka innych nawet z Ameryki Poludniowej. Wszedzie jest Behemoth.
            A znasz taka polska grupe metalowa Cynthia Witthoft. Te dziewczyny dopiero daja czadu do pieca a w Bolandzie o nich glucho and never heard.
            cynthiawitthoftguitarplayer.blogspot.com/2011/09/cynthia-witthoft-alone-with-devil-box.html
            • Gość: ? Re: A on ma w dupie czy przyjedziesz czy nie IP: *.internetia.net.pl 20.10.11, 23:12
              no i co? I grają w halach dla kilkunastu tysiecy? Nie. Chyba , ze na festiwalach jako jeden z wielu
        • Gość: Muzyk My mamy ciebie w dupie IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.11, 22:00
          To w tytule dla wyrównania poziomu dyskusji ;-)

Gość portalu: info0 napisał(a):

> Behemoth jest najbardziej znanym polskim zespołem za granicą tego kraju.

Znanym? Żart! Znanym W BARDZO WĄSKIEJ NISZY. Tzw. cały świat ma głęboko w dup.pie cały ten gatunek, łącznie z Behemothem.

Zresztą, to nieistotne, tak! Nieistotne. Jak się komuś taka muza nie podoba, to nie idzie na koncert. Jak się komuś popularność zdobyta w Plotku nie podoba, to nie idzie na koncert. Jak się komuś jechanie na antyklerykalizmie nie podoba, to nie idzie na koncert.

> I za to wielki szacunek dla Adama.
          A za co konkretnie? Za związek z Dodą, czy za wywiad do Pudelka?

> I bubki z Kościoła mogą sobie piać ile wlezie, ja na koncert pójdę. Mimo, że nie
          > lubię Black Metalu :)
          A to już o czymś świadczy. Moim skromnym zdaniem alboś całkiem zdurniał, albo odreagowujesz stresy po lekcjach religii w szkole.
          Pójść na koncert komuś na złość. Mocne, naprawdę mocne!
    • sufler2006 "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Nerga... 20.10.11, 15:10
      oA ja sie zgadzam z tym ze palenie Bibli to przestępstwo.TEż mi gwiazda,spalił pismo święte.A czemu tego nie zrobił z Koranem?A dlatego ze sie bał!
      Religia to opium i owszem.A kościół zrobił dużo złego ale to nei powód do takich czynów/tanich zachowań pod publiczke.i wedł.mnie powinno być ścigane czy to będzie Biblia,Koran czy też Tora.
      Dodam ze nie jestem głęboko wierzący ani nie jestem fanem czy to Nergala czy Nowaka.
      • asmok6 Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner 20.10.11, 15:24
        sufler2006 napisała:

> oA ja sie zgadzam z tym ze palenie Bibli to przestępstwo.

Ty nie tworzysz prawa więc nie możesz decydować o tym co jest przestępstwem a co nie.
        Przestępstwem jest szarganie przedmiotów kultu, biblia wg katolickiej doktryny takim przedmiotem nie jest.

> TEż mi gwiazda,spalił
        > pismo święte.A czemu tego nie zrobił z Koranem?
        > A dlatego ze sie bał!

Bo po co? Nie jesteśmy krajem islamskim więc byłoby to bez sensu i bez znaczenia.

> Religia to opium i owszem.A kościół zrobił dużo złego ale to nei powód do takic
        > h czynów/tanich zachowań pod publiczke.

Dlaczego nie? Jeśli to bawi jego i lub fanow to jest dobry powód.

> i wedł.mnie powinno być ścigane czy to b
        > ędzie Biblia,Koran czy też Tora.

Na szczęście to nie ty stanowisz prawo więc twoje zdanie nie ma znaczenia. Wg. mnie jest dobrze tak jak jest. Chronione powinny być przedmioty kultu a nie wszystko co tylko ma z kultem związek bo inaczej popadniemy w skrajność i sami sobie założymy kaganiec.

> Dodam ze nie jestem głęboko wierzący ani nie jestem fanem czy to Nergala czy No
        > waka.

Ja też nie. Chociaż uwielbiam czytać wypowiedzi Nowaka :) Są tak cudownie pełne wewnętrznych sprzeczności i bezsilnej nienawiści do wszystkiego co inne.

• unhappy Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner 20.10.11, 16:32
        sufler2006 napisała:

> A czemu tego nie zrobił z Koranem?A dlatego ze sie bał!

Jest prostsze wyjaśnienie. Podarł tą książkę, a nie inną bo właśnie tą chciał podrzeć. A skoro wspominasz o strachu na myśl o podarciu Koranu.

CHCIAŁBYŚ żeby za podarcie Biblii groziła śmierć z ręki zidiociałego oszołoma?
    • Gość: mieszkaniec "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Nerga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 15:24
      11 kwietnia 2011 w Łodzi koncertował SLAYER, MEGADETH i VADER, trzeba było wtedy protestować.. Ten nurt muzyki zajmuje się tym, co toczy ten świat i nie jest to wina tych artystów. GOD HATES AS ALL - AVE SLAYER \m/
      • Gość: polish-crap Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner IP: *.fbx.proxad.net 20.10.11, 20:38
        Malutkie sprostowanko nie "as all" lecz "us all" poza tym the rest is cool.
    • cudlodzi Tego faceta trzeba olać 20.10.11, 15:47
      Nie odwoływać koncert, ale medialnie olać - to idiota.
      • kapitan_marchewa Ale problemy macie.. 20.10.11, 16:34
        A ja myśle co na kolację zjeść, pierogi czy zapiekankę?
        Znormalnieć nie można?
        Kto normalny podnieca się jakimś Nergalem albo jakimś Nowakiem?
        To już bardziej bym się podniecił tą dziurą w ziemi w centrum Łodzi co to będzie przez 15 lat minimum. Albo jakimś tunelem pod starym Polesiem-przecież zawalą pół Łodzi...
        • Gość: Joanna Re: Ale problemy macie.. IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 17:30
          Polecam łazanki z kapustą. Pycha! Właśnie jem.
          • Gość: uuuuuuuuu Re: Ale problemy macie.. IP: *.internetia.net.pl 20.10.11, 17:51
            a ja robią brukselkowo-jarmużową.
      • Gość: djqu Re: Tego faceta trzeba olać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 21:29
        Katolik, a wyzwiskami rzuca. No chyba, że jesteś świadomie grzeszącym człowiekiem, który i tak pójdzie do pana w drewnianej budce, który go rozgrzeszy. Twoja biblia to przerobiony strzępek całej reszty ksiąg i ewangelii nie uznanych przez Watykan, bo nie pasowały do zamysłów oligarchów koscielnych.
        • Gość: ? Re: Tego faceta trzeba olać IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.11, 22:05
          Gość portalu: djqu napisał(a):

> Katolik, a wyzwiskami rzuca.

A skąd wiesz, że katolik? Miałeś widzenie?

> No chyba, że jesteś świadomie grzeszącym człowiekiem,
          Tak, w nauce Kościoła to jest wyraźnie zdefiniowane: katolicy to zwykli ludzie, ze zwykłymi przywarami, grzeszni. Oni się tylko STARAJĄ być dobrzy. Zanim zaczniesz pluć na KK, to się choć trochę zapoznaj z jego nauką, bo inaczej wychodzisz na idiotę.

> który i tak pójdzie do pana w drewnianej budce, który go rozgrzeszy.
          Boi jakby była z kewlaru, a spowiednik w stroju batmana, z iPadem, to by było bardziej czadersko... I znów wychodzisz na półgłówka.

> Twoja biblia to przerobiony strzępek całej reszty ksiąg i ewangelii nie uznanych
          > przez Watykan, bo nie pasowały do zamysłów oligarchów koscielnych.
          SIę naczytał pseudohistorycznego bełkotu. Tradycyjnie bez większego zrozumienia, a co najważniejsze - całkowicie oderwane toto od tematu.

• mood_indygo "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Nerga... 20.10.11, 16:35
      najlepsza rekalama jaka może być :)
      gdyby tak Nergala po sądach nie ciągali o człowiku nie miałąm bym pojecia :)
      • Gość: . Asam! Musisz nowakowi coś odpalić za takie eventy! IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 19:50
        :D
    • Gość: marek "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Nerga... IP: 195.234.8.* 20.10.11, 16:49
      Wielki Nergal nowa gwiazda pokroju Dody?
      • asmok6 Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner 20.10.11, 17:06
        Gość portalu: marek napisał(a):

> Wielki Nergal nowa gwiazda pokroju Dody?

Nie nowa. On był gwiazdą zanim Doda w ogóle zaistniała. Z tym że trzeba wziąć poprawkę że gwiazdy dethmetalu raczej rzadko zaistnieją w kulturze pop. Więc pod tym względem to on owszem jest nowy bo usłyszeli o nim ludzie którzy nei słuchają metalu.
        • Gość: haha Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner IP: *.internetia.net.pl 20.10.11, 17:53
          gwiazda co nawet pół miliona płyt nie sprzedała... bo ta muza to sie sprzedaje w nakładach wręcz znikomych... Gwiazdy, proszę ciebie, to grają na stadionach dla kilkunastu tysięcy, a nie w klubach dla kilkudziesieciu osób.
      • cudlodzi Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner 20.10.11, 17:07
        Gość portalu: marek napisał(a):

> Wielki Nergal nowa gwiazda pokroju Dody?

jakie społeczeństwo - takie i gwiazdki, albo gwizdki :)

Nergal to smieć, który wie, ze aby sie wybić czy zaistniec, tym samy najwięcej zarobić trzeba zaszokować po to by się wyróznić wśród innych. I na tym polega beznamietny interes - na zbijaniu kasy, poprzez prowokację.
    • Gość: Kamilllo Po wyrzuceniu z tvp nowy program nergala IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 16:55
      Nergal jednak będzie miał swój show:

1.bp.blogspot.com/-SidWtuI7Yw8/Tp_McZI-kCI/AAAAAAAAALA/L-94g1jsFRc/s1600/nergal-tv.jpg
    • Gość: Thorn "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Nerga... IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 18:09
      Panie Ryszard Nowak
      W okresie od 17 grudnia do 22 grudnia rzymianie obchodzili święto ku czci Saturna – bez przerwy odbywały się uczty, ludzie bawili się na ulicach zrzucając na ten czas togi i ubierając się w luźne szaty, edylowie zezwalali na gry hazardowe w miejscach publicznych a nawet na Forum, właściciele niewolników zamieniali się rolami- to oni w tych dniach usługiwali niewolnikom lub przynajmniej pozwalano im jeść przy jednym stole z właścicielami, na głowy wkładano spiczaste czapeczki a przede wszystkim obdarowywano się podarkami – nikt , kto przyszedł do danego domu nie mógł odejść bez prezentu, a na zakończenie – lecz już w prywatnym gronie wybierano podczas zabawy niby- króla. Do tradycyjnych podarków w dniach Saturnalii należały świece woskowe i figurki z gliny / relikt składania ofiar z ludzi Saturnowi. W 217 r pne do tych uroczystości dodano jeszcze zwyczaj urządzania przez senatorów wspaniałych uczt – pozostałość po wydawanych od 399 r uczt na cześć bogów. Wybór niby króla przywodzi na myśl charakterystyczną ceremonię Dwunastej Nocy /obecnie Trzech Króli/.
      Tak powołał Konstanyn sektę,, kościół katolicki ''
      Egipskie kręgi słońca stały się aureolami świętych,

Piktogramy bogini Izydy trzymającej w swych ramionach cudownie poczętego syna Horusa to pierwsze wzorce naszych obrazów Maryi Dziewicy trzymającej w ramionach Dzieciątko Jezus,

Biskupie nakrycie głowy, ołtarz, Trójca Św. I komunia – wszystko to wywodzi się z pogańskich obrzędów religijnych.

Wschodni bóg Mitra zwany Synem Bożym i Światłością Świata urodził się 25 grudnia, zmarł a pochowany w skalnym grobowcu, zmartwychwstał po 3 dniach.

25 grudnia to również dzień urodzin Ozyrysa, Adonisa i Dionizosa.

Kiedy urodził się bóg Kryszna złożono mu dary z mitry, kadzidła i złota.

Niedziela również wywodzi się z dawnej religii – chrześcijanie najpierw świętowali żydowski szabat tj. sobotę ale Konstantyn przesunął ten dzień tak aby pokrywał się z pogańskim dniem czczenia Słońca. Do dziś większość chrześcijan idzie na mszę św w niedzielę rano nie mając pojęcia że tak robią bo kiedyś właśnie w ten dzień poganie oddawali cześć bogu Słońce.

Podczas łączenia religii Konstantyn wiedział, że musi umocnić tę nową religię i tradycję i zwołał słynny sobór powszechny zwany Soborem Nicejskim I. Podczs tego soboru debatowano i rozstrzygano przez głosowanie wiele elementów chrześcijaństwa – datę obchodzenia Wielkanocy, rolę biskupów, udzielanie sakramentów i boskość Chrystusa. Do czasu tego soboru Chrystus był postrzegany jak śmiertelny prorok. Nie Bóg a człowiek / na tym twierdzeniu oparte są późniejsze twierdzenia, że był żonaty z Marią Magdaleną a ich dzieci postrzegane są jako potomkowie Świętej Krwi – Święty Graal./ Na Soborze Nicejskim zaproponowano i przegłosowano, że Jezus jest Synem Boga. Ustanowienie boskości Chrystusa było bardzo ważne dla dalszego zjednoczenia imperium rzymskiego i niezbędnym elementem ustanowienia nowej władzy – Watykanu. Jezus był niezbędnym elementem funkcjonowania Kościoła i państwa. Kościół dosłownie ukradł Jezusa jego pierwszym czcicielom, zawłaszczył sobie jego ludzkie przesłanie okrywając szatą boskości i wykorzystując do rozszerzenia zakresu swojej władzy. Od tej pory ludzie mogli uzyskać zbawienie tylko przez oficjalnie ustanowiony kanał – Kościól Rzymski.

• Gość: . Promocja IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 19:44
      Powiem tak, gdyby nie nowak to nikt (prócz fanów) nie wiedziałby w ogóle o koncercie. A tak?
    • Gość: popek Przewodniczacy Ryszard Nowak IP: 109.197.42.* 20.10.11, 19:47
      zapewne na codzień przewodniczy wyłacznie niejakiemu Ryszardowi Nowakowi bo ze świecą szukać innych członków tej sekty zwanej stowarzyszeniem, ale od czasu do czasu ma mimo wszystko za sprawą "dziennikarzy" swoje pięć minut w mediach. Cytowany jest zawsze jako przewodniczący Ryszard Nowak. Jak to dumnie brzmi.
    • Gość: LODZKI "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Nerga... IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 21:08
      NIE MA TAKIEGO KOŚCIOŁA JAK KOŚCOŁ KATOLICKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!, W MSWIA JEST ZAREJESTROWANY MIN: KOŚCIÓŁ RZYMSKOKATOLICKI OBRZĄDKU ŁACIŃSKIEGO
    • sselrats Jedne gusla przeciwko drugim guslom 20.10.11, 21:31
      ...
    • Gość: mg "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Nerga... IP: *.centertel.pl 20.10.11, 22:10
      Nowaczku, ty popaprańcu zarydzykowany, kościoły i tak będą płonąć. Sami katolicy będą je palić najpierw zamykając takich jak ty i rydzyk w środku. A potem będą świętować i cieszyć się. I każdy weźmie na pamiątkę jakiś spalony kawałek i z dumą pokaże znajomym: Upiekłem rydzyka, hahahahahahaha
    • 11krzych "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Nerga... 21.10.11, 00:25
      Kościół Katolicki, poprzez swoją antykondonową ideologię zabija kilkaset tysiecy ludzi rocznie. Ilu zabił Nergal? Ilu zabił pewien znany katolik (95+siebie)?
      • Gość: mucha Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner IP: *.play-internet.pl 21.10.11, 00:31
        11krzych napisał:

> Kościół Katolicki, poprzez swoją antykondonową ideologię zabija kilkaset tysiec
        > y ludzi rocznie. Ilu zabił Nergal? Ilu zabił pewien znany katolik (95+siebie)?

bredzisz -
      • sowa_46 Re: "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Ner 21.10.11, 02:49
        11krzych napisał:

> Kościół Katolicki, poprzez swoją antykondonową ideologię zabija kilkaset tysiec
        > y ludzi rocznie. Ilu zabił Nergal? Ilu zabił pewien znany katolik (95+siebie)?

Szkoda że takiego jełopa nikt wcześniej nie "wyskrobał", jeżeli o czymkolwiek piszesz to naucz się poprawnych terminów, antykondoMową a nie antykoNdonową, barani łbie!!!!!!
    • Gość: dertt Czyli Nergal ma się ukajać!!! Nowaku lecz się z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 00:55
      nienawiści do wszystkiego co się rusza.
      • Gość: 1111111116 Re: Czyli Nergal ma się ukajać!!! Nowaku lecz się IP: *.play-internet.pl 21.10.11, 01:01
        Gość portalu: dertt napisał(a):

> nienawiści do wszystkiego co się rusza.

wiekszej nienawiści niz u nergala nie ma, nawet sie przez nią rozchorował i nie uratował go jego kochany szatan, ale dobro człowieka, który mu ofiarował swój szpik kostny.
        • Gość: 50-latek Re: Czyli Nergal ma się ukajać!!! Nowaku lecz się IP: *.dk-kaelteanlagen.de 21.10.11, 09:34
          - a może to akurat szatan go uratował... ? ;)
    • Gość: antypojeb odwołać katolstwo-nergal tak trzymać!! IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 21.10.11, 06:08
      odwołać katolstwo-nergal tak trzymać!!
    • rita.1 "Satanista, pochwala mord. Odwołać występ Nerga... 21.10.11, 09:35
      Pewnie Nergal wynajął pana Nowaka do rozreklamowania w Łodzi swojego koncertu. Teraz pół Polski będzie chciała go obejrzeć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka