Gość: RK IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.04, 21:41 Biznesmeni z Rosji- czyli Widzew nadal bedzie pralnia brudnej kasy. Itak skonczy sie na tym, ze od nowego sezonu bedzie to Stasiak Widzew Opoczno Celsa KSZO Ostrowiec Łódź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Boniek: Widzew? Nic nie wiem IP: *.lodz.mm.pl 29.05.04, 12:49 Gdyby Widzew był pralnią brudnej kasy, to nie Wisła byłaby mistrzem i w klubie wszystko by grało jak w zegarku. Widzew jest źródłem dochodu dla Grajewskiego. Nie są to duże pieniądze, ale takie na jego miarę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnuś Re: Boniek: Widzew? Nic nie wiem IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 20:16 Niech oddadzą udziały ci pseudobiznesmeni. Niech już się skończy zawracanie głowy policji i 1/6 miasta (osiedle Widzew) przez kilkuset sfrustrowanych gówniarzy bez zawodu, pieniędzy i pomysłu na życie nazywających się kibicami, hooligówniarzami itp. Widzew trzeba ucywilizować albo zaorać! Odpowiedz Link Zgłoś
sebolrulez Re: Boniek: Widzew? Nic nie wiem 30.05.04, 10:39 Panie Boniek,proszę powiedzieć:Tak wiem,wchodzę w to od czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Boniek: Widzew? Nic nie wiem IP: *.toya.net.pl 01.06.04, 19:44 Panie Zbigniewie niech pan da spokój! Szkoda nerwów! I tak panowie później wrócą! Odpowiedz Link Zgłoś