nadja33 31.05.06, 11:53 cześć dziewczyny, chciałm zapytać czy któraś z Was zarzywała zyrtec we wczesnej ciąży. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolha Re: ZYRTEC 31.05.06, 14:15 Z tego co pamiętam zyrtecu nie można brać w ciąży i jeżeli planuje się ciążę to lekarze zalecają odstawienie go wsześniej. Nic na temat jak wpływa na płód niestety nie wiem. Odpowiedz Link
nadja33 Re: ZYRTEC 01.06.06, 09:28 dzięki za odpowiedź, tylko że problem polega na tym że brałam zyrtec zanim dowiedziałam się o ciąży.... Odpowiedz Link
zaisa Re: ZYRTEC 02.06.06, 00:42 Ale to nie znaczy, że musiał zaszkodzić maluszkowi. Na początku i tak maleńtas ma własne zapasy z pęcherzyka żółtkowego. Przecież odstawiłaś lek, jak tylko dowiedziałaś się o ciąży? Bądź dobrej myśli, w tej chwili i tak nie jesteś w stanie nic zmienić. Kuzynka nie wiedząc o ciąży, szprycowała się na wyjeździe fervexem. Ponad miesiąc temu urodziła w terminie zdrową córeczkę. A który teraz tydzień? Powodzenia Odpowiedz Link